Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 14., csütörtök 0:00

Géci írta:Dzsi... Itt gondolkozok, hogy mit írjak, de nem tudok mit írni erre. Smilet meg ugyebár nem szabad. Ilyen van?
Mintha Csokonai Vitéz Mihály és egy random Faceboook-madridista gyermeket nemzett volna :D

Ja és Benzema ! Ózdi vagy,Sinter vagy !
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 13., szerda 23:40

Dzsi... Itt gondolkozok, hogy mit írjak, de nem tudok mit írni erre. Smilet meg ugyebár nem szabad. Ilyen van?

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 13., szerda 23:39

Köszönjük, hogy megosztottad eme remek gondolatokat, ma is bölcsebben fekszem le aludni. :D
Maurice Bendrix írta:s nyilvánvalóvá válik, hogy Karim játéka ugyanolyan, mint az élete: értéktelen.
Óriási. :lol: :lol:

Nekem is tetszenek ezek a hétköznapi életben ritkán használt szavak, kifejezések, totális intelligensnek tűnsz tőle!!!!!4négy!!!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 13., szerda 23:38

Maurice Bendrix írta:Érvek helyett maradt a primitív személyeskedés. Azért a madridista fórumozókból többet néztem ki, de sajnos sikerült az Eurobarca szintjére, néha alá süllyedni.
Benzemáról „távirati” stílusban:
Benzema valószínűleg az éjszaka királya, gyorshajtásos bűncselekményeit nem győzi takarítani a Madrid erre fenntartott takarító brigádja. Nem azzal van bajom, hogy kiskorúakat csinál fel, hogy kocsit tör, mások életét veszélyezteti. Az legyen az ottani hatóság, a pszichológus vagy mentálhigiénikus dolga. Esetleg a bűnügyi orvosszakértőé. Hanem az álszent pofával való semmittevése a pályán.
Tegnap valóban adott egy jó labdát, s volt egy látványos megmozdulása. Egyébként a lazulás, a semmittevés jellemezte, rossz beindulások, lassító játék (ezt James is művelte), lesen maradás, vizenyős tekintettel való semmibe bámulás. És sorolhatnám. Közben egy Kroos megdöglött a pályán, Bale és Ronaldo vitte a támadószekciót Carvajallal, Modriccsal.
Ennyi a probléma. Ha idióta szmájlikkal, sejtető pontokkal, a műveletlen bunkókra jellemző semmitmondással sikerül csak nyalogatni a sebeket, akkor ez támogatja azt, amit leírtam.
Tehát Benzema továbbra is a kerékkötő, s bár szinte 100 %, hogy nem jön Falcao, az ember reménykedik, hogy mégis csoda történik, s nyilvánvalóvá válik, hogy Karim játéka ugyanolyan, mint az élete: értéktelen.

(Nincs dupla reg, s nem a személy a fontos, hanem a tartalom. Értelem, ész, érvek, Uraim! :-) )
:lol: :lol: :lol: :lol: R24 tartsuk légyszi meg, nekem tetszik :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Maurice Bendrix
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Bale, Kroos, Ramos, Puskás, Kocsis, Grosics
Kedvenc csapatod: Real Madrid FC

HozzászólásSzerző: Maurice Bendrix » 2014. augusztus 13., szerda 23:29

Érvek helyett maradt a primitív személyeskedés. Azért a madridista fórumozókból többet néztem ki, de sajnos sikerült az Eurobarca szintjére, néha alá süllyedni.
Benzemáról „távirati” stílusban:
Benzema valószínűleg az éjszaka királya, gyorshajtásos bűncselekményeit nem győzi takarítani a Madrid erre fenntartott takarító brigádja. Nem azzal van bajom, hogy kiskorúakat csinál fel, hogy kocsit tör, mások életét veszélyezteti. Az legyen az ottani hatóság, a pszichológus vagy mentálhigiénikus dolga. Esetleg a bűnügyi orvosszakértőé. Hanem az álszent pofával való semmittevése a pályán.
Tegnap valóban adott egy jó labdát, s volt egy látványos megmozdulása. Egyébként a lazulás, a semmittevés jellemezte, rossz beindulások, lassító játék (ezt James is művelte), lesen maradás, vizenyős tekintettel való semmibe bámulás. És sorolhatnám. Közben egy Kroos megdöglött a pályán, Bale és Ronaldo vitte a támadószekciót Carvajallal, Modriccsal.
Ennyi a probléma. Ha idióta szmájlikkal, sejtető pontokkal, a műveletlen bunkókra jellemző semmitmondással sikerül csak nyalogatni a sebeket, akkor ez támogatja azt, amit leírtam.
Tehát Benzema továbbra is a kerékkötő, s bár szinte 100 %, hogy nem jön Falcao, az ember reménykedik, hogy mégis csoda történik, s nyilvánvalóvá válik, hogy Karim játéka ugyanolyan, mint az élete: értéktelen.

(Nincs dupla reg, s nem a személy a fontos, hanem a tartalom. Értelem, ész, érvek, Uraim! :-) )

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. augusztus 13., szerda 20:41

Realista24 írta:Meg nem tudom ki ez a MB, de rájövök es duplareg miatt kapja a veglegest :lol:
Ha Karim fikazas a celod, menj a topikjaba legyszives. Ott majd elrendeznek az embereim :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 13., szerda 20:30

nem szopatott mindenkit. túlzol. jól indult. aztán semmi sem lett belőle. szokàsos nóta....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 13., szerda 20:28

Meg nem tudom ki ez a MB, de rájövök es duplareg miatt kapja a veglegest :lol:
Ha Karim fikazas a celod, menj a topikjaba legyszives. Ott majd elrendeznek az embereim :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 13., szerda 20:19

Maurice Bendrix írta:Érdemes megvizsgálni Benzema intellektusát. Részben nyugodt, kiegyensúlyozottnak tűnő játékos. Ugyanakkor tele van az élete deviáns sztárallűrökkel. Kiskorúak megrontása,
ez az egész komment jaj istenem.... :lol: :lol:
de az idézett szöveg vége a legjobb..... :lol: :lol:
de a többesszám a kedvencem, hogy még súlyosabbnak tűnjön :lol:

olvass már utána mi is történt pontosan.... el lehet ítélni, hogy még fiatalon ilyen-olyan szolgáltatásokat igénybe vett (ami a franciáknál tudtommal legális), de arról nehogy ő tegyen már, hogy a csaj 3 vagy nem több évvel idősebbnek néz ki, mint ami.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 13., szerda 20:11

Kit erdekel kit szopatott 18 evesen? :lol: az a lenyeg hogy most mire kepes. Azt meg amiket irtal a tobbi csatarrol... na azt kommentalni se nagyon lehet. Mindegyik top csatar akar tetszik akar nem.

Legjobb a villa-s resz. Vegul is csak a valogatott golrekordere es a 2010es vb-t is neki koszonehetik... miaz.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. augusztus 13., szerda 19:56

Na. Csak a géphez értem. Jó volt a tegnapi meccs. Kroos nem lepett meg, 30misiért ajándék volt, zseniális. Hameszka túlizgúlta de azért egyszer átvehette volna jól is a labdát. Még mindig nem értem,hogy minek kellett ő nekünk 80-ért, amikor arra a posztra ott van egy DM és egy Isco. Kroos Xabi posztjára jött, csak egyet nem értek,hogy mit keres még itt Illarra? Átgondolva a dolgot, ha DM megy akkor lenne helye Illarrának - persze csak a padon -, mivel Toni gyerek tud feljebb is játszani igy ha Modric pihenőt kap vagy ne adj isten megsérül akkor akár James/Isco-Xabi/illarra-Kroos is játszhat, nem hinném h túl alibi lenne akkor se a kp. Kroos tud lényegesen előrébb is játszani, ahol Jameska is jól érezné magát csak nálunk ez a poszt jelenleg nincsen. A kolumbiai helyett inkább jöhetett volna a honfitárs tigris mert jól mondta Salec,hogy nagy merészség nekivágni a szezonnak egy csatárral. Amúgy baszott erős keretünk van és bárkit megagyalhatunk a világon. Csak Perez papa gyorsan üljön gépre és hozza el azt a Monacói gyereket aki tényleg kell nekünk. hameszt meg ott is hagyhatja. Persze egy meccs volt meg minden de eddig se akarta senki h jöjjön, ha meg még igy is játszik 80misiért akkor meg...

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 13., szerda 19:42

Palanca is oktatta a barcát 18 évesen. :Đ
"If you don't like your destiny, don't accept it."

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 13., szerda 19:38

oké.

de nekem a ronaldo-feeling kell, azt keresem már mióta.
pato van a legközelebb, a károgók nem érdekelnek.
meg sem fordul az hogy ennyit tud?
mi az hogy ennyit tud?
amikor szopatta ancelottival a barcát, minket, mindenkit 18 évesen, akkor is ez volt a helyzet?
felejtsdmárel.
Kép
Kép
Kép

Schulcz
Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 13., szerda 19:28

Hehe én mondok neked: Raul Jiménez mexikóból. Épp most készülnek megvenni a matracosok. Szerintem ő nagyon jó.

https://www.youtube.com/watch?v=ZukFa8MI15c

ilyeneket tud :D

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 13., szerda 19:26

nem tudsz nekem gyorsabb, robbanékonyabb és technikásabb csatárt mondani.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 13., szerda 19:25

Rég röhögtem ekkorát.....méghogy megelégszik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: meg sem fordul az hogy ennyit tud? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát én lassan kilövöm magam megint hónapokra,ez a sok :vivo: :vivo:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 13., szerda 19:18

Falcao-Lewandovski-Suarez-Villa-Agüero-Van Persie-Ibrahimovic
falcao szarabb technikailag, ráadásul térdszalagszakadásból jön vissza.
lewa? hagyjadmár.
suarez ugyanúgy túl van fújva, mint 2 éve cavani.
villának vége, neki a valenciában volt pár átlagosnál jobb éve, de őrá se fog emlékezni túl sok mindenki.
agüero max az atmában volt extra egy ideig, angliában nem az ő nevétől hangos a sajtó.
van pörcit láthattuk már sokszor, hogy kevés a nagyok ellen.
zlatan meg túl statikus és lassú, már öreg, illetve összjátéka messze elmarad benzemáétól.

amúgy igazad van.

egyetlen csatár jobb képességekben, mint benzema manapság, mondjuk szépen együtt, mindenki tudja már:
alexandre pato.
de ő meg agyilag zokni, egy igazi hülye, hogy megelégszik azzal, ami van. (túl sok gondja nincs azért, csak pl tőlem veszi el az örömöt ezzel.)
Kép
Kép
Kép

Maurice Bendrix
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Bale, Kroos, Ramos, Puskás, Kocsis, Grosics
Kedvenc csapatod: Real Madrid FC

HozzászólásSzerző: Maurice Bendrix » 2014. augusztus 13., szerda 19:12

Érdemes megvizsgálni Benzema intellektusát. Részben nyugodt, kiegyensúlyozottnak tűnő játékos. Ugyanakkor tele van az élete deviáns sztárallűrökkel. Kiskorúak megrontása, közlekedési bűncselekmények. A pályán nálam tőle sok az alibi, rossz a helyzetfelismerés, majdnem Higuain-mennyiségű helyzetrontás. Viszont valóban jobb csapatjátékos, s el tudom képzelni, mennyit röhöghetnek rajta az öltözőben. Perez ragaszkodása véleményem szerint gazdasági, egy muszlim játékos nagy piacot nyit, ráadásul egy francia válogatott csatár francia nyelvterületet. Benzema nem másodvonalas csatár a klasszisok közt, a Falcao-Lewandovski-Suarez-Villa-Agüero-Van Persie-Ibrahimovic-vonal után ő a Müller-Higuain-Costa-Tevez-Rooney-Cavani-vonulat. Lassan Benzema lesz a Real Madrid egyetlen gyenge pontja (Khedirát leszámítva), de részben gazdasági okok, részben megszerezhetőség miatt a csapat tagja még. Számomra informális volt Benzema fizetésemelése, mely azt jelentette, hogy nem jön Falcao.
A tegnapi meccsen tökéletesen látszott, hogy a csapat majdnem elérte végső határát. Carvajal megingásai, Coentrao veszélyes 1 másodperces vaksága mellett Benzema volt a gyenge pont a gólpassza ellenére is. És nem technikai hiányosság ez, hanem a játékintelligenciájának hiánya. Di Maria is megvan nélküle, csakhogy Di Mariának fele annyi esze lenne, mint Messinek, senki nem beszélne Messiről. Ez Bale-re is igaz, de a két futó-rúgó-cselező-lövő ember sokkal magasabb technikai szinten van, mint a csak „jeles” adottságokkal bíró Benzema.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 13., szerda 18:49

Most az,hogy valaki egészséges kritikát fogalmaz meg,alátámasztva logikus,egyéni mondanivalóval,aminek értelme van
hát van az a réteg aki "egészséges ".... :lol: :lol: meg van a nem :lol: :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 13., szerda 16:47

Nem érted.
A felesleges újrajátszásokról van szó, mint amit Jack is írt. Ez szar, ez nem szar, még csak 11 napja van a csapattal és máris az "adjuk el" jóformán. Benzema szar, jobb Morata és az ehhez hasonlók azok, amik véleményem szerint felesleges és nevetségesek is.
Az építő és jogos kritikákkal, megbeszélésekkel, véleményekkel nincsenek bajok, de ezek a szapuló irományok... hát. :lol:
Te nem érted...:) Ez itt az "értékeld.." topic,aztán páran leírják hogy Rodriguez nem volt az igazi,(a tegnapi meccsen,merthogy értékeld a meccset,ugye),erre jön a hatalmas nemtetszés,hogy dehát 70 perc alatt,stb....ami igaz is,csakhogy ha már ugye értékeli valaki az adott meccset,az mit írjon...hogy így tovább Hamesz,király vagy??? :roll:
Olyat meg nem olvastam sehol sem,hogy valaki azt írta volna,hogy adjuk el..Az meg,hogy Hehe leírta róla a SAJÀT véleményét,az sztm nem gond,meg kell cáfolni,de nem azzal,hogy persze mert szegény gyereket kiszúrták,hogy megint kell egy új Özil,stb....hanem sportszakmai indokokkal...
Én a magam részéről türelmes vagyok vele,így voltam Bale-el,vagy Illarraval...aztán ahogy a régi sláger is mondja,"Az egyiknek sikerült,a másiknak nem...." :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: