Kommentáld a híreket
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Kommentáld a híreket
Nálam CR, Suárez, Di María lenne ezek közül. Ramos a vb miatt nem fért fel?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Reméljük nemFuentealbilla írta:UEFA díjról révén szó CR mellett Suarez triós szereplése biztosnak látszik talán.. A harmadik ember lehet lényegében akárki az itt felsoroltak közül. Kiváncsi vagyok mások véleményére is. Messit vajon benyomják a FIFA rendezvény VB-nek hála?szerda, 21:38 Az UEFA holnap teszi közzé a három döntős kilétét, akik megküzdenek a legjobb UEFA év játékosa díjért. A szaklapok szerint a legesélyesebb Cristiano Ronaldo, mellette még kilencen vannak versenyben: Diego Costa, Lahm, Müller, Neuer, Robben, Messi, Luis Suarez, Di Maria és James Rodriguez. Forrás: Madridom.hu
Azt nem értem hogy az UEFA év játékosa díjra James miért esélyes? ...
(ez nem az európai klubfocira vonatkozik?)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ha le is igazolja az MU Di Mariat, nemolyan biztos, h ugyanazt tudja majd hozni, mint nalunk az elozo idenyben. Elvileg Van Gaal szelsokent szamit majd rá, legalabbis vmi olyasmit nyilatkozott, ott meg tudjuk jol, hogy nemkepes olyen jo jatekra, mint kozepen. De ez legyen az o gondjuk ...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Fuentealbilla
UEFA díjról révén szó CR mellett Suarez triós szereplése biztosnak látszik talán.. A harmadik ember lehet lényegében akárki az itt felsoroltak közül. Kiváncsi vagyok mások véleményére is. Messit vajon benyomják a FIFA rendezvény VB-nek hála?szerda, 21:38 Az UEFA holnap teszi közzé a három döntős kilétét, akik megküzdenek a legjobb UEFA év játékosa díjért. A szaklapok szerint a legesélyesebb Cristiano Ronaldo, mellette még kilencen vannak versenyben: Diego Costa, Lahm, Müller, Neuer, Robben, Messi, Luis Suarez, Di Maria és James Rodriguez. Forrás: Madridom.hu
De az tény, hogy itt sokkal kevésbé érzem veszélyeztettnek CR ellen bárkit mint majd az aranybogyónál. Ott aztán a sok világtalan akik közül sokan szerintem csak a VB meccseket nézték egész évben még a Messiás 5. bogyóját is képesek lehetnek megszavazni
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
nem találok szavakat...Realista24 írta:Végleg, ha jól tudom.k!ll3rcsöcs írta:Srácok, Lopez most kölcsönbe ment? Mert nekem már nem egyértelmű.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Remélem a MU leigazolja Vidalt vagy DM-et,mert egy ilyen 60+ gurigás üzlet után nemhiszem,hogy marad még 40 Cuadradóra.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azért ez a kettő egyszerre, az csúnya erősítés lenne...Both
Azt még itt is megnéztem volna és csak egy Vidal kellene hozzá.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Végleg, ha jól tudom.k!ll3rcsöcs írta:Srácok, Lopez most kölcsönbe ment? Mert nekem már nem egyértelmű.
BothKérdés, hogy Vidal, vagy Di MAria?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Srácok, Lopez most kölcsönbe ment? Mert nekem már nem egyértelmű.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem biztos, hogy más csapatban, más rendszerben olyan jó lenne, bár a VB-n is jó volt, de ott szabad teret kapott. Drukkolok majd neki... Csípem amúgy őt, kár, hogy ez lesz belőle...reeed_ati írta:Valamelyik csóka azt is nyilatkozta, hogy 48 órán belül valami nagy bejelentés lesz a MU-nál.Realista24 írta:A MU tegnap tárgyalt DM-ről Cardiffban, legalábbis angol lapok szerint. Jó helyzetbe kerültek az angolok, amiért a PSG kiszállt a buliból.
Kérdés, hogy Vidal, vagy Di MAria?
Pénzügyileg és a keret egyensúlyát illetően jól járnánk, mint ahogy a MU is nagyon jól járna DI MAriával, mert pont egy ilyen kaliberű játékos hiányzik a gépezetükből.
Hamar nagy kedvenc lenne belőle az Old Traffordon, mert remek kis játékos.
Ha nem jött volna Hámesz és Kroos, akkor azt mondanám, hogy maradjon, de mivel jöttek és Iscót sokkal jobban csípem, meg aztán pont előle venné el a játéklehetőséget, így azt mondom menjen.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az FFp nem vonatkozik a MU-ra, Barcára? Mert jelentősen többet költenek mint az eladás és az eredmény összege.
Valaki tud erről valamit?
Valaki tud erről valamit?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Valamelyik csóka azt is nyilatkozta, hogy 48 órán belül valami nagy bejelentés lesz a MU-nál.Realista24 írta:A MU tegnap tárgyalt DM-ről Cardiffban, legalábbis angol lapok szerint. Jó helyzetbe kerültek az angolok, amiért a PSG kiszállt a buliból.
Kérdés, hogy Vidal, vagy Di MAria?
Pénzügyileg és a keret egyensúlyát illetően jól járnánk, mint ahogy a MU is nagyon jól járna DI MAriával, mert pont egy ilyen kaliberű játékos hiányzik a gépezetükből.
Hamar nagy kedvenc lenne belőle az Old Traffordon, mert remek kis játékos.
Ha nem jött volna Hámesz és Kroos, akkor azt mondanám, hogy maradjon, de mivel jöttek és Iscót sokkal jobban csípem, meg aztán pont előle venné el a játéklehetőséget, így azt mondom menjen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A MU tegnap tárgyalt DM-ről Cardiffban, legalábbis angol lapok szerint. Jó helyzetbe kerültek az angolok, amiért a PSG kiszállt a buliból.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem kell egyelőre minket helyre billenteni. pogba faxa lehet....ha....de ott a ha.
dzsémsz szintèn kitűnik a tudásával a nagytöbbségben.
dzsémsz szintèn kitűnik a tudásával a nagytöbbségben.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
egy hamesz for pogba viszont nem jönne rosszul, helyrebillenne minden azonnalGéci írta:Már kérdezni akartam, hogy amùgy nem akarják már bejelenteni... Hát hétfőn volt orvosin. Sajnálom csóri csávót...Banán írta:Hivatalos Lopez
kár, hogy nem lehet kétszer átigazolni...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Már kérdezni akartam, hogy amùgy nem akarják már bejelenteni... Hát hétfőn volt orvosin. Sajnálom csóri csávót...Banán írta:Hivatalos Lopez
-
Banán írta:Hivatalos Lopez
Vegy******tek be!!