Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:15

Maurice Bendrix írta:...
A lényeg, hogy te elégedett vagy az életeddel... :roll:

Nekem kezd picit sok lenni, a humornak is van határa. :banplz:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:14

azt hiszem az itteni karriered ezzel itt véget is ért.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:13

Akkor felvetődik a kérdés: Te mit keresel itt? Valamiféle próféta lennél? Vagy te hozol egyensúlyt az erőbe? Szerintem mindenki egyetért abban, hogy nem vagyunk méltóak hozzád, kár ezt erőltetni...
Nem illik.

Maurice Bendrix
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Bale, Kroos, Ramos, Puskás, Kocsis, Grosics
Kedvenc csapatod: Real Madrid FC

HozzászólásSzerző: Maurice Bendrix » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:09

Ez egy teszt volt. Azt gondoltam, hogy nem agydonorok társasága van itt; mindez kiderül a kisiskolás primitívségű helytelen írásból, az alpári stílusból. De a legalacsonyabb műveltségű emberek közt is láttam, olvastam okos, átgondoltnak tűnő megfogalmazást. Itt nem. Egy rakás, belterjes, basáskodó, indokolatlanul fölényeskedő seggfej gyűlt össze, akiknek nemcsak köze nincs a labdarúgáshoz, hanem általában értékrendje, minimális moralitása sincs. (Tisztelet a kivételnek.) Itt szarakodik egész nap, mert a silány életébe a frusztráción kívül semmi sincs. Tiltogat, warnozik. Kis pitiáner hülye gyerekek játéka ez. Benzema élete? Kellene a fenének; az élet értékmérője nem a luxus, a pénz. Benzema elvtársnak van öt éve, aztán egy lecsúszott, kábítószeres csődtömeg lesz belőle, aki elveri minden pénzét, mert olyan sötét, mint a vakond belső zsebe, s hozzá képest a giliszta is gerincdonor. Talán valahol szertáros lesz, esetleg csapatkísérő segédmunkás ötvenes éveiben. Évek óta beszélgetek spanyol madridistákkal, ott kedvesség, intelligencia, barátság a jellemző. Itt cinizmus, aluliskolázottság, műveletlenség, nagyképűség; ez az oldal a szellemi szegénylegénység pöcegödre.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 14., csütörtök 9:56

what the fuck just happened? :mrgreen:

jól nyomja ez a mó :lol:
Kép
Kép
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 14., csütörtök 9:06

de nekem a ronaldo-feeling kell, azt keresem már mióta.
pato van a legközelebb, a károgók nem érdekelnek.
Hát a tokája szépen növöget, pár éven belül meglesz a pocak is szerintem.
Aztán jöhet a nullásgép meg egy kis fogászati beavatkozás és már kész is klón.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 14., csütörtök 7:19

Érvek helyett maradt a primitív személyeskedés. Azért a madridista fórumozókból többet néztem ki, de sajnos sikerült az Eurobarca szintjére, néha alá süllyedni.
Igen, néha sikerül. remekül bizonyítja ezt eddigi rövid pályafutásod is.
Benzemáról „távirati” stílusban:
Elfogadom a véleményed.
Ha idióta szmájlikkal, sejtető pontokkal, a műveletlen bunkókra jellemző semmitmondással sikerül csak nyalogatni a sebeket, akkor ez támogatja azt, amit leírtam.
Ezért megy a warn.
Tehát Benzema továbbra is a kerékkötő, s bár szinte 100 %, hogy nem jön Falcao, az ember reménykedik, hogy mégis csoda történik, s nyilvánvalóvá válik, hogy Karim játéka ugyanolyan, mint az élete: értéktelen.
Szeretnél te olyan életet, mint neki van.
(Nincs dupla reg, s nem a személy a fontos, hanem a tartalom. Értelem, ész, érvek, Uraim! :-) )
Úgy érzem érdekes évnek nézünk elébe :lol:

utóirat: kértem valamit, fikázhatod Karimot, tedd ezt a topicjában, az a része nem vicc volt. A jövőben ha itt folytatod törölni fogom, akármennyi érvet és tényt fog tartalmazni a kommented.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 14., csütörtök 6:56

Próbáltam a kommentjében keresni olyan mondatot ami igaz, reális, eladható.....bíz isten nem találtam.
Tele ferdítésekkel, túlzásokkal. Na de Danomics után tudhatjuk, mindenki számára nyitott hely a madridom. Ez az ő véleménye.....akit érdekel elolvassa a többi meg kiröhögi úgy is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 14., csütörtök 0:35

Maurice Bendrix írta:)
Világi manus. :) Sosem voltam Benzema fan, de nagyon túlzóak ezek a megnyilvánulások. De üdítő 1 hozzászóásban ennyi marhaságot olvasni már csak azért is mivel mindenki fo..ik R24-től Benzema lényegében már kritizálhatatlan :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 14., csütörtök 0:00

Géci írta:Dzsi... Itt gondolkozok, hogy mit írjak, de nem tudok mit írni erre. Smilet meg ugyebár nem szabad. Ilyen van?
Mintha Csokonai Vitéz Mihály és egy random Faceboook-madridista gyermeket nemzett volna :D

Ja és Benzema ! Ózdi vagy,Sinter vagy !
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 13., szerda 23:40

Dzsi... Itt gondolkozok, hogy mit írjak, de nem tudok mit írni erre. Smilet meg ugyebár nem szabad. Ilyen van?

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 13., szerda 23:39

Köszönjük, hogy megosztottad eme remek gondolatokat, ma is bölcsebben fekszem le aludni. :D
Maurice Bendrix írta:s nyilvánvalóvá válik, hogy Karim játéka ugyanolyan, mint az élete: értéktelen.
Óriási. :lol: :lol:

Nekem is tetszenek ezek a hétköznapi életben ritkán használt szavak, kifejezések, totális intelligensnek tűnsz tőle!!!!!4négy!!!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 13., szerda 23:38

Maurice Bendrix írta:Érvek helyett maradt a primitív személyeskedés. Azért a madridista fórumozókból többet néztem ki, de sajnos sikerült az Eurobarca szintjére, néha alá süllyedni.
Benzema valószínűleg az éjszaka királya, gyorshajtásos bűncselekményeit nem győzi takarítani a Madrid erre fenntartott takarító brigádja. Nem azzal van bajom, hogy kiskorúakat csinál fel, hogy kocsit tör, mások életét veszélyezteti. Az legyen az ottani hatóság, a pszichológus vagy mentálhigiénikus dolga. Esetleg a bűnügyi orvosszakértőé. Hanem az álszent pofával való semmittevése a pályán.
Tegnap valóban adott egy jó labdát, s volt egy látványos megmozdulása. Egyébként a lazulás, a semmittevés jellemezte, rossz beindulások, lassító játék (ezt James is művelte), lesen maradás, vizenyős tekintettel való semmibe bámulás. És sorolhatnám. Közben egy Kroos megdöglött a pályán, Bale és Ronaldo vitte a támadószekciót Carvajallal, Modriccsal.
Ennyi a probléma. Ha idióta szmájlikkal, sejtető pontokkal, a műveletlen bunkókra jellemző semmitmondással sikerül csak nyalogatni a sebeket, akkor ez támogatja azt, amit leírtam.
Tehát Benzema továbbra is a kerékkötő, s bár szinte 100 %, hogy nem jön Falcao, az ember reménykedik, hogy mégis csoda történik, s nyilvánvalóvá válik, hogy Karim játéka ugyanolyan, mint az élete: értéktelen.

(Nincs dupla reg, s nem a személy a fontos, hanem a tartalom. Értelem, ész, érvek, Uraim! :-) )
:lol: :lol: :lol: :lol: R24 tartsuk légyszi meg, nekem tetszik :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Maurice Bendrix
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Bale, Kroos, Ramos, Puskás, Kocsis, Grosics
Kedvenc csapatod: Real Madrid FC

HozzászólásSzerző: Maurice Bendrix » 2014. augusztus 13., szerda 23:29

Érvek helyett maradt a primitív személyeskedés. Azért a madridista fórumozókból többet néztem ki, de sajnos sikerült az Eurobarca szintjére, néha alá süllyedni.
Benzema valószínűleg az éjszaka királya, gyorshajtásos bűncselekményeit nem győzi takarítani a Madrid erre fenntartott takarító brigádja. Nem azzal van bajom, hogy kiskorúakat csinál fel, hogy kocsit tör, mások életét veszélyezteti. Az legyen az ottani hatóság, a pszichológus vagy mentálhigiénikus dolga. Esetleg a bűnügyi orvosszakértőé. Hanem az álszent pofával való semmittevése a pályán.
Tegnap valóban adott egy jó labdát, s volt egy látványos megmozdulása. Egyébként a lazulás, a semmittevés jellemezte, rossz beindulások, lassító játék (ezt James is művelte), lesen maradás, vizenyős tekintettel való semmibe bámulás. És sorolhatnám. Közben egy Kroos megdöglött a pályán, Bale és Ronaldo vitte a támadószekciót Carvajallal, Modriccsal.
Ennyi a probléma. Ha idióta szmájlikkal, sejtető pontokkal, a műveletlen bunkókra jellemző semmitmondással sikerül csak nyalogatni a sebeket, akkor ez támogatja azt, amit leírtam.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. augusztus 13., szerda 20:41

Realista24 írta:Meg nem tudom ki ez a MB, de rájövök es duplareg miatt kapja a veglegest :lol:
Ha Karim fikazas a celod, menj a topikjaba legyszives. Ott majd elrendeznek az embereim :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 13., szerda 20:30

nem szopatott mindenkit. túlzol. jól indult. aztán semmi sem lett belőle. szokàsos nóta....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 13., szerda 20:28

Meg nem tudom ki ez a MB, de rájövök es duplareg miatt kapja a veglegest :lol:
Ha Karim fikazas a celod, menj a topikjaba legyszives. Ott majd elrendeznek az embereim :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 13., szerda 20:19

Maurice Bendrix írta:Érdemes megvizsgálni Benzema intellektusát. Részben nyugodt, kiegyensúlyozottnak tűnő játékos. Ugyanakkor tele van az élete deviáns sztárallűrökkel. Kiskorúak megrontása,
ez az egész komment jaj istenem.... :lol: :lol:
de az idézett szöveg vége a legjobb..... :lol: :lol:
de a többesszám a kedvencem, hogy még súlyosabbnak tűnjön :lol:

olvass már utána mi is történt pontosan.... el lehet ítélni, hogy még fiatalon ilyen-olyan szolgáltatásokat igénybe vett (ami a franciáknál tudtommal legális), de arról nehogy ő tegyen már, hogy a csaj 3 vagy nem több évvel idősebbnek néz ki, mint ami.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 13., szerda 20:11

Kit erdekel kit szopatott 18 evesen? :lol: az a lenyeg hogy most mire kepes. Azt meg amiket irtal a tobbi csatarrol... na azt kommentalni se nagyon lehet. Mindegyik top csatar akar tetszik akar nem.

Legjobb a villa-s resz. Vegul is csak a valogatott golrekordere es a 2010es vb-t is neki koszonehetik... miaz.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. augusztus 13., szerda 19:56

Na. Csak a géphez értem. Jó volt a tegnapi meccs. Kroos nem lepett meg, 30misiért ajándék volt, zseniális. Hameszka túlizgúlta de azért egyszer átvehette volna jól is a labdát. Még mindig nem értem,hogy minek kellett ő nekünk 80-ért, amikor arra a posztra ott van egy DM és egy Isco. Kroos Xabi posztjára jött, csak egyet nem értek,hogy mit keres még itt Illarra? Átgondolva a dolgot, ha DM megy akkor lenne helye Illarrának - persze csak a padon -, mivel Toni gyerek tud feljebb is játszani igy ha Modric pihenőt kap vagy ne adj isten megsérül akkor akár James/Isco-Xabi/illarra-Kroos is játszhat, nem hinném h túl alibi lenne akkor se a kp. Kroos tud lényegesen előrébb is játszani, ahol Jameska is jól érezné magát csak nálunk ez a poszt jelenleg nincsen. A kolumbiai helyett inkább jöhetett volna a honfitárs tigris mert jól mondta Salec,hogy nagy merészség nekivágni a szezonnak egy csatárral. Amúgy baszott erős keretünk van és bárkit megagyalhatunk a világon. Csak Perez papa gyorsan üljön gépre és hozza el azt a Monacói gyereket aki tényleg kell nekünk. hameszt meg ott is hagyhatja. Persze egy meccs volt meg minden de eddig se akarta senki h jöjjön, ha meg még igy is játszik 80misiért akkor meg...

Vissza: