Demes írta:
Viszont volt "szerencsém" meglesni a Lucy-t is. Na az egy bűnrossz film, kb minden el van cseszve benne ami lehetséges.
Már félve írok...nekem is volt szerencsém megnézni. Igaz elég erősen rábeszéltek (barátnői ráhatással
)
Próbálok a pozitívumokról írni, nehogy megint valakinek beletapossak a lelkébe azzal, hogy nem egyezik a véleményünk, ő meg sajátjának tekintve a filmet kikel magából és hatalmas flame lesz. Szóval rövid leszek, mert túl sok pozitívumot nem tudok mondani.
Az alapötlet nem rossz gondolat, de ez a megvalósítás....
Ha azt mondják, hogy ez valami komoly sci-fi paródiája, akkor esküszöm többet is röhögtem volna, jah mert volt 2 jó poén benne.
90 perc alatt.
Morgan Freeman jó volt! szokás szerint.
Luc Besson beszívott,betépett,bedzsinázott, leírta, azt hitte jó lesz.
De nem lett jó.
3/10
Ezt meg csak az olvassa, aki mer fikázást, kritikát is olvasni, és látta is!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó, ami 20% agykapacitás után kezdődött, arra nem tudom mit írjak, főleg kb ami 80% után megy ..... felesleges szócséplés lenne. Logikai bukfencek, jelenlegi fizika kb kicsúfolása. Két értelmes, okos nővel néztem meg, mindkettőnek fájt, nem csak nekem.
Vagy ez is valami képregény?! Szívem szerint porig aláznám a filmet kielemezve, de nem szábád rosszat írni itt semmiről, mert csúnya sznob leszek, mert vannak igényeim... a szemét, gonosz vagyok, mert van ami nem tetszik és hangot adok neki! Akinek tetszett leírhatná, hogy mi volt benne olyan jó. Komolyan, lehet nem jött át nekem valami, vagy hiányosak a fizikai ismereteim, és pédául valami újat is feltaláltak már mint a relativitáselmélet.
Tömören úgy szar,a hogy van. Nem szórakoztam, hanem felkúrtam magam, hogy ilyen szennyre van igénye a népnek, és mégis, hogy a f_szba gondolta ezt Luc Besson, hogy ez működni fog...Én meg legközelebb tényleg csak Wes Anderson, Nolan vagy hasonló kaliberű rendező filmjére ülök be moziba. De külön öröm, hogy barátnőm is hasonló véleményen lett a film végére. Az eszéért is szeretem, nah!