Értékeld a legutóbbi meccset
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Hát a tokája szépen növöget, pár éven belül meglesz a pocak is szerintem.de nekem a ronaldo-feeling kell, azt keresem már mióta.
pato van a legközelebb, a károgók nem érdekelnek.
Aztán jöhet a nullásgép meg egy kis fogászati beavatkozás és már kész is klón.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Igen, néha sikerül. remekül bizonyítja ezt eddigi rövid pályafutásod is.Érvek helyett maradt a primitív személyeskedés. Azért a madridista fórumozókból többet néztem ki, de sajnos sikerült az Eurobarca szintjére, néha alá süllyedni.
Elfogadom a véleményed.Benzemáról „távirati” stílusban:
Ezért megy a warn.Ha idióta szmájlikkal, sejtető pontokkal, a műveletlen bunkókra jellemző semmitmondással sikerül csak nyalogatni a sebeket, akkor ez támogatja azt, amit leírtam.
Szeretnél te olyan életet, mint neki van.Tehát Benzema továbbra is a kerékkötő, s bár szinte 100 %, hogy nem jön Falcao, az ember reménykedik, hogy mégis csoda történik, s nyilvánvalóvá válik, hogy Karim játéka ugyanolyan, mint az élete: értéktelen.
Úgy érzem érdekes évnek nézünk elébe(Nincs dupla reg, s nem a személy a fontos, hanem a tartalom. Értelem, ész, érvek, Uraim! :-) )
utóirat: kértem valamit, fikázhatod Karimot, tedd ezt a topicjában, az a része nem vicc volt. A jövőben ha itt folytatod törölni fogom, akármennyi érvet és tényt fog tartalmazni a kommented.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Próbáltam a kommentjében keresni olyan mondatot ami igaz, reális, eladható.....bíz isten nem találtam.
Tele ferdítésekkel, túlzásokkal. Na de Danomics után tudhatjuk, mindenki számára nyitott hely a madridom. Ez az ő véleménye.....akit érdekel elolvassa a többi meg kiröhögi úgy is.
Tele ferdítésekkel, túlzásokkal. Na de Danomics után tudhatjuk, mindenki számára nyitott hely a madridom. Ez az ő véleménye.....akit érdekel elolvassa a többi meg kiröhögi úgy is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Fuentealbilla
Világi manus. Sosem voltam Benzema fan, de nagyon túlzóak ezek a megnyilvánulások. De üdítő 1 hozzászóásban ennyi marhaságot olvasni már csak azért is mivel mindenki fo..ik R24-től Benzema lényegében már kritizálhatatlanMaurice Bendrix írta:)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mintha Csokonai Vitéz Mihály és egy random Faceboook-madridista gyermeket nemzett volnaGéci írta:Dzsi... Itt gondolkozok, hogy mit írjak, de nem tudok mit írni erre. Smilet meg ugyebár nem szabad. Ilyen van?
Ja és Benzema ! Ózdi vagy,Sinter vagy !
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Dzsi... Itt gondolkozok, hogy mit írjak, de nem tudok mit írni erre. Smilet meg ugyebár nem szabad. Ilyen van?
Köszönjük, hogy megosztottad eme remek gondolatokat, ma is bölcsebben fekszem le aludni.
Nekem is tetszenek ezek a hétköznapi életben ritkán használt szavak, kifejezések, totális intelligensnek tűnsz tőle!!!!!4négy!!!
Óriási.Maurice Bendrix írta:s nyilvánvalóvá válik, hogy Karim játéka ugyanolyan, mint az élete: értéktelen.
Nekem is tetszenek ezek a hétköznapi életben ritkán használt szavak, kifejezések, totális intelligensnek tűnsz tőle!!!!!4négy!!!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
R24 tartsuk légyszi meg, nekem tetszikMaurice Bendrix írta:Érvek helyett maradt a primitív személyeskedés. Azért a madridista fórumozókból többet néztem ki, de sajnos sikerült az Eurobarca szintjére, néha alá süllyedni.
Benzemáról „távirati” stílusban:
Benzema valószínűleg az éjszaka királya, gyorshajtásos bűncselekményeit nem győzi takarítani a Madrid erre fenntartott takarító brigádja. Nem azzal van bajom, hogy kiskorúakat csinál fel, hogy kocsit tör, mások életét veszélyezteti. Az legyen az ottani hatóság, a pszichológus vagy mentálhigiénikus dolga. Esetleg a bűnügyi orvosszakértőé. Hanem az álszent pofával való semmittevése a pályán.
Tegnap valóban adott egy jó labdát, s volt egy látványos megmozdulása. Egyébként a lazulás, a semmittevés jellemezte, rossz beindulások, lassító játék (ezt James is művelte), lesen maradás, vizenyős tekintettel való semmibe bámulás. És sorolhatnám. Közben egy Kroos megdöglött a pályán, Bale és Ronaldo vitte a támadószekciót Carvajallal, Modriccsal.
Ennyi a probléma. Ha idióta szmájlikkal, sejtető pontokkal, a műveletlen bunkókra jellemző semmitmondással sikerül csak nyalogatni a sebeket, akkor ez támogatja azt, amit leírtam.
Tehát Benzema továbbra is a kerékkötő, s bár szinte 100 %, hogy nem jön Falcao, az ember reménykedik, hogy mégis csoda történik, s nyilvánvalóvá válik, hogy Karim játéka ugyanolyan, mint az élete: értéktelen.
(Nincs dupla reg, s nem a személy a fontos, hanem a tartalom. Értelem, ész, érvek, Uraim! :-) )
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Bale, Kroos, Ramos, Puskás, Kocsis, Grosics
- Kedvenc csapatod: Real Madrid FC
Érvek helyett maradt a primitív személyeskedés. Azért a madridista fórumozókból többet néztem ki, de sajnos sikerült az Eurobarca szintjére, néha alá süllyedni.
Benzema valószínűleg az éjszaka királya, gyorshajtásos bűncselekményeit nem győzi takarítani a Madrid erre fenntartott takarító brigádja. Nem azzal van bajom, hogy kiskorúakat csinál fel, hogy kocsit tör, mások életét veszélyezteti. Az legyen az ottani hatóság, a pszichológus vagy mentálhigiénikus dolga. Esetleg a bűnügyi orvosszakértőé. Hanem az álszent pofával való semmittevése a pályán.
Tegnap valóban adott egy jó labdát, s volt egy látványos megmozdulása. Egyébként a lazulás, a semmittevés jellemezte, rossz beindulások, lassító játék (ezt James is művelte), lesen maradás, vizenyős tekintettel való semmibe bámulás. És sorolhatnám. Közben egy Kroos megdöglött a pályán, Bale és Ronaldo vitte a támadószekciót Carvajallal, Modriccsal.
Ennyi a probléma. Ha idióta szmájlikkal, sejtető pontokkal, a műveletlen bunkókra jellemző semmitmondással sikerül csak nyalogatni a sebeket, akkor ez támogatja azt, amit leírtam.
Tehát Benzema továbbra is a kerékkötő, s bár szinte 100 %, hogy nem jön Falcao, az ember reménykedik, hogy mégis csoda történik, s nyilvánvalóvá válik, hogy Karim játéka ugyanolyan, mint az élete: értéktelen.
(Nincs dupla reg, s nem a személy a fontos, hanem a tartalom. Értelem, ész, érvek, Uraim! :-) )
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem szopatott mindenkit. túlzol. jól indult. aztán semmi sem lett belőle. szokàsos nóta....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg nem tudom ki ez a MB, de rájövök es duplareg miatt kapja a veglegest
Ha Karim fikazas a celod, menj a topikjaba legyszives. Ott majd elrendeznek az embereim
Ha Karim fikazas a celod, menj a topikjaba legyszives. Ott majd elrendeznek az embereim
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ez az egész komment jaj istenem....Maurice Bendrix írta:Érdemes megvizsgálni Benzema intellektusát. Részben nyugodt, kiegyensúlyozottnak tűnő játékos. Ugyanakkor tele van az élete deviáns sztárallűrökkel. Kiskorúak megrontása,
de az idézett szöveg vége a legjobb.....
de a többesszám a kedvencem, hogy még súlyosabbnak tűnjön
olvass már utána mi is történt pontosan.... el lehet ítélni, hogy még fiatalon ilyen-olyan szolgáltatásokat igénybe vett (ami a franciáknál tudtommal legális), de arról nehogy ő tegyen már, hogy a csaj 3 vagy nem több évvel idősebbnek néz ki, mint ami.
Kit erdekel kit szopatott 18 evesen? az a lenyeg hogy most mire kepes. Azt meg amiket irtal a tobbi csatarrol... na azt kommentalni se nagyon lehet. Mindegyik top csatar akar tetszik akar nem.
Legjobb a villa-s resz. Vegul is csak a valogatott golrekordere es a 2010es vb-t is neki koszonehetik... miaz.
Legjobb a villa-s resz. Vegul is csak a valogatott golrekordere es a 2010es vb-t is neki koszonehetik... miaz.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Na. Csak a géphez értem. Jó volt a tegnapi meccs. Kroos nem lepett meg, 30misiért ajándék volt, zseniális. Hameszka túlizgúlta de azért egyszer átvehette volna jól is a labdát. Még mindig nem értem,hogy minek kellett ő nekünk 80-ért, amikor arra a posztra ott van egy DM és egy Isco. Kroos Xabi posztjára jött, csak egyet nem értek,hogy mit keres még itt Illarra? Átgondolva a dolgot, ha DM megy akkor lenne helye Illarrának - persze csak a padon -, mivel Toni gyerek tud feljebb is játszani igy ha Modric pihenőt kap vagy ne adj isten megsérül akkor akár James/Isco-Xabi/illarra-Kroos is játszhat, nem hinném h túl alibi lenne akkor se a kp. Kroos tud lényegesen előrébb is játszani, ahol Jameska is jól érezné magát csak nálunk ez a poszt jelenleg nincsen. A kolumbiai helyett inkább jöhetett volna a honfitárs tigris mert jól mondta Salec,hogy nagy merészség nekivágni a szezonnak egy csatárral. Amúgy baszott erős keretünk van és bárkit megagyalhatunk a világon. Csak Perez papa gyorsan üljön gépre és hozza el azt a Monacói gyereket aki tényleg kell nekünk. hameszt meg ott is hagyhatja. Persze egy meccs volt meg minden de eddig se akarta senki h jöjjön, ha meg még igy is játszik 80misiért akkor meg...
Palanca is oktatta a barcát 18 évesen. :Đ
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
oké.
de nekem a ronaldo-feeling kell, azt keresem már mióta.
amikor szopatta ancelottival a barcát, minket, mindenkit 18 évesen, akkor is ez volt a helyzet?
felejtsdmárel.
de nekem a ronaldo-feeling kell, azt keresem már mióta.
mi az hogy ennyit tud?meg sem fordul az hogy ennyit tud?
amikor szopatta ancelottival a barcát, minket, mindenkit 18 évesen, akkor is ez volt a helyzet?
felejtsdmárel.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta
Hehe én mondok neked: Raul Jiménez mexikóból. Épp most készülnek megvenni a matracosok. Szerintem ő nagyon jó.
https://www.youtube.com/watch?v=ZukFa8MI15c
ilyeneket tud
https://www.youtube.com/watch?v=ZukFa8MI15c
ilyeneket tud
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem tudsz nekem gyorsabb, robbanékonyabb és technikásabb csatárt mondani.