OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Nem mondom, hogy mindig használok stiftet, de azért amikor megyünk vendégségbe nyáron a 30 fokos melegbe akkor úgy vagyok vele, hogy illik használni. Amúgy én is ellene vagyok a mű dolgoknak, de néha belefér...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Odaragasztanak 1-1 papírzsepitDonát írta:Nekem egy Paco Rabbane Black Xs és egy nem tom milyennek nevezett Fragonardom van. Utóbbit 2 hete kaptam ajándékba, Monacoban, a "gyárban" vették a szüleim.
Santi, nmate, ti akkor hónaljra fújjátok reggel? Vagy hogyan helyettesesítitek?
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nekem egy Paco Rabbane Black Xs és egy nem tom milyennek nevezett Fragonardom van. Utóbbit 2 hete kaptam ajándékba, Monacoban, a "gyárban" vették a szüleim.
- ziro4vr
nem hinném hogy lenézett volna valaki, az én szmájliaim a témának szóltak ahogy most is
parfümből armani black code a favorit, bár nem olcsó mulatság, de sokáig elvagyok vele, nem kell sok belőle
parfümből armani black code a favorit, bár nem olcsó mulatság, de sokáig elvagyok vele, nem kell sok belőle
Nem illik.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
+1 Végre egy ember, aki nem néz kábé egy igénytelen büdös parasztnak, amiért nem használok dezodort. Mert nagyjából ez jött le a többiek loljaiból meg mr.greenjeiből. Simán a parfüm a jobb. Egyébként ha már parfüm ki milyet használ? Én Puma I'm Going-ot használtam sokáig, aztán egyszer egyszer volt alkalmam olcsón hozzájutni Armani Diamondshoz, azt is szerettem, de most nem hoztak, úgyhogy visszatértem az I'm Going-ra, ami örök kedvenc.nmate írta:Összes dezodor ritka egészségtelen a bőrnek, fene sem keni ilyen szarokkal magát. Itt állnak kupacban a szobámban, kapom mindig karácsonyra meg egyéb ünnepekre (pl. névest) ajándékba. Jó cserealap a koliban
Parfümöt tessék használni uraim a szag ellen, az izzadságfolt magában meg szerintem nem szégyen. Aki annyira izzad, annak meg úgyis mindegy, mert nem tünteti el egy kis dezodor.
- ziro4vr
ne is mondd, egy jó tábortüzes móka kis sütögetéssel és nagy ivászattal, az a tutih3x0r írta: Nekem a kedvencem az, amikor baratokkal a hegyekben kiberelunk egy kis hazat. Viszonylag kozel is van (100-110 km), olcso is, jo a levego, raadasul arra az egy hetre tokeletesen el lehet szakadni a kulvilagtol. Napkozben lehet focizni, turazgatni (a par oras setatol kezdve a 10-12 oras korutig), este meg a tabortuz korul iszogatas, enekles, beszelgetes. Iden csak egy 1 napos kiruccanas jott ossze, de majd jovore.
dezodorhoz még: plusz ugye az izzadtsággal méreganyagok is távoznak, azokat is gátolja
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Dezodor rohadt egészségtelen, van benne alumíniumsó meg formaldehid, előbbi összehúzza a pólusokat, így gátolván az izzadást. Hát mondanom sem kell, ez igen egészségtelen, mert a tested nem véletlen akar izzadni, az egy természetes és fontos folyamat a hőszabályozás miatt. A formaldehid pedig rákkeltő. Jó, ezt nem úgy kell elképzelni, hogy aki bekente magát 1x az már rákos lesz, de ha folyamatosan használja az ember, az elősegítheti könnyen.
A parfüm ilyeneket nem tartalmaz, a jobb, minőségibb termékekben természetes az illatanyag, és szintetikus anyag is szinte alig található, csak olyanok amik az illat tartósságát segítik megőrizni.
A parfüm ilyeneket nem tartalmaz, a jobb, minőségibb termékekben természetes az illatanyag, és szintetikus anyag is szinte alig található, csak olyanok amik az illat tartósságát segítik megőrizni.
- h3x0r
Nekem a kedvencem az, amikor baratokkal a hegyekben kiberelunk egy kis hazat. Viszonylag kozel is van (100-110 km), olcso is, jo a levego, raadasul arra az egy hetre tokeletesen el lehet szakadni a kulvilagtol. Napkozben lehet focizni, turazgatni (a par oras setatol kezdve a 10-12 oras korutig), este meg a tabortuz korul iszogatas, enekles, beszelgetes. Iden csak egy 1 napos kiruccanas jott ossze, de majd jovore.szilamer írta:Akkor más téma. Ki merre szokott nyaralni, és inkább turistaövezetekben vagy azokon kívül?
Egy het mulva meg irany a horvat tengerpart, az is jo lesz.
- ziro4vr
A balaton mellett vagyok (legalábbis nyáron) szóval az viszonylag könnyű célpont, belföldön csak az, esetleg valami wellness az asszonnyal valahol. Cimbikkel évente pár napra leugrunk Horvátba amolyan hagyományos züllésre, csajok nélkül. Olaszország kedvelt célpont, Velence és környéke, Spanyolország volt még, meg Görögország. Csak kevés az idő és a pénz. Pedig utaznék szívesen, imádom a külföldi nyaralásokat, mikor ki lehet kapcsolni a telefont végre, és állhatok 2 órát egy ruhabolt női próbafülkéje előtt...
Nem illik.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Akkor más téma. Ki merre szokott nyaralni, és inkább turistaövezetekben vagy azokon kívül?
Én pldául nagyon szeretnék turistaövezeteken kívűl, mert egy népet úgy lehet megismerni. Persze hogy ha más országba megyünk, de ha csak a környékre akkor marad a turistahely.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Én nagyon izzadós vagyok, de szerencsére a hónaljam nem. Aztán az a szerencsém, hogy az izzadságom nem szagos nem tudom hogy csinálom, de tényleg nem
In vino veritas.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Összes dezodor ritka egészségtelen a bőrnek, fene sem keni ilyen szarokkal magát. Itt állnak kupacban a szobámban, kapom mindig karácsonyra meg egyéb ünnepekre (pl. névest) ajándékba. Jó cserealap a koliban
Parfümöt tessék használni uraim a szag ellen, az izzadságfolt magában meg szerintem nem szégyen. Aki annyira izzad, annak meg úgyis mindegy, mert nem tünteti el egy kis dezodor.
- ziro4vr
ja, meg nem árt kerülni a csúcsfeszülős kis izompólókatpalesz77 írta:Én éppen ezért nyáron csak fehér, vagy totál sötét pólót hordok, ezeken kevésbé látszik az izzadtság..ziro4vr írta: szerintem a hát viccesebb, megy előttem az utcán a faszi a szürke pólóban, és ott van közép-európa domborzata a hátán
örülök, hogy a fórum kitárgyalta az izzadási szokásokat
Nem illik.
- Fuentealbilla
Kicsit rosszul esik barcással egyet érteni , de én is Nivea párti vagyok. Szóval én is ajánlom.'shutterisland írta:szagtól függetlenül rohadt zavaró egyébként, ha tiszta víz az ember háta, feje, stb.
aki minden nap fürdik és használ illatszereket, dezodorokat, az általában nem büdös, de a klasszikus tömegközlekedési eszközön, váróteremben vagy hasonló helyen tapasztalt szagok brutálisak.
nagyon sok az ilyen téren igénytelen ember.
egyébként ha már dezodor, akkor a nivea golyós dezodorait ajánlom, szerintem azok a legjobbak.
abszolút bőrbarát, nem hagy foltot, kellemes illatú, valóban "működik" és nem is drága.
- ziro4vr
szerintem a hát viccesebb, megy előttem az utcán a faszi a szürke pólóban, és ott van közép-európa domborzata a hátánSierra írta: Az már neccesebb. Egyébként van egy Solutio antisudorica nevű készítmény, amivel csökkenteni lehet az izzadást, ha nagyon zavar. Én egy ideig használtam, működött is, de most már nem izgat a dolog különösebben.
Egyébként jó neked, hogy hónaljban nem vagy izzadós, az a legrosszabb szerintem (pisztolytáska miatt).
Nem illik.