reeed_ati írta:Adom egyébként, a tegnap látottak alapján legalább 2 szint van a két játékos között.Itt a baj a nagy meccsekkel lesz, ha DM lép, és James nem tud legalább 2 szintet előrelépni. DM nélkül se nem stabil a csapat, és James támadásban sem tud annyit hozzátenni, mint DM, nemhogy kompenzálná a védekezésbeli hiányát.
Nem láttam soha a Madrid és a Vb előtt játszani, szóval nekem csak ez a két meccs van meg róla.
A balosa az tényleg ott van, de tegnap is kb. mintha a pályán sem lett volna.
Persze annyira még nem aggódok, nagyon nagyon korai lenne még megítélni, adjunk neki még időt.
Viszont itt picit magammal megyek szembe, azért én azt gondoltam, hogy labda-biztosabb, jobb lesz összjátékban, kreatívabb na...
Tavasszal már azért komolyabb képünk lesz róla, hogy mit is tud a srác, egyelőre nem cseszegetném tovább.
Csak ugye rizikós a dolog, mert ha miatta elmegy Di MAria, aki idén is kulcsember lehet és közben meg nem lép szintet a kolumbiai, akkor Isco lesz a kezdő , az mondjuk nem is lenne rossz.
Így belegondolva nincs is olyan variáció amiből ne mi jönnénk ki jól.
Ha Di Maria marad és hozza a tavalyit, megint kva jók leszünk.
Ha megy és James szintet lép, megint kva jók leszünk.
Ha megy és JAmes kuka, akkor ott van Isco, aki szintet fog lépni és akkor megint kva jók eszünk.
Ha mind 3 kuka, akkor ott van Alonso-Modric-Kroos és akkor megint...
Elég szar a keretünk.
Nagy baj nem lehet amíg Perec nem szól bele a kezdőbe.
Mert az oké, hogy figyelj már Carlo ha már úgyis a kérésed ellenére elhoztam James-t 80 misiért akkor legalább próbáld már meg beépíteni.
De ha nem megy mert egyrészt nem képes megfelelő teljesítményre azon a poszton ahova befér illetve ahol meg képes lenne rá vannak nála jobbak akkor ne legyen kötelező játszani mert akkor még bajban lehetünk akár bő a keretünk akár nem. Mondjuk én biztos vagyok benne ha Perec beleszól Carlo távozik... de nem festem az ördögöt a falra.
James érzi majd a játékot 1-2 hónap múlva és ő lesz a legnagyobb király reméljük. Bár az már most látszik, hogy a legnagyobb király marad CR7 akár mennyire ment sokaktól a Bale átveszi a staféta botot a szezon elején stb. szöveg