![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 14., csütörtök 17:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 14., csütörtök 13:26
Egyrészt, KHEDIRA. (Azért egy félisten nevét tanuljuk már meg helyesen leírni.Drake írta:"Argentin és angol források szerint az Arsenal 63,5 millió eurós ajánlatot tett Cavaniért, amit ha elfogad a PSG, újra megnyílik az út Di María előtt. Forrás: Madridom.hu"
Wenger egy csúcsformában lévő Messiért nem adna ennyit,nemhogy egy egyszezonos Kávániért.Még maximum 2 igazolás lesz egy kh (Kostas Manolas) és egy kvk (Schneiderlin,Bender,Kedira).De leginkább egy olyan játékost akar aki mind2 posztot tudja játszani (Willian Carvalho).
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 14., csütörtök 13:24
Ja összekevertem,sry...ziro4vr írta:Tevez akart lenni az szerintem.
Csak higuain szelleme sokáig kísérteni fog még mindannyiunkban
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 14., csütörtök 13:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 14., csütörtök 13:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 14., csütörtök 12:50
Főleg, hogy ő a Napoli játékosa.Higut úgysem szorítaná ki.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 14., csütörtök 12:49
Ha csak nem Di Maria lesz az a nagy bejelentés...(bár Chicherito azért nem kell,ámbár....padról mindig jól száll be,Benzema mögé akár...Ladislao Suarez írta:Na lassan a Vidal ügy is megoldódik. Chicharito ügynöke szerint hamarosan bejelentenek valamit. Vidal-Chica csere plusz pénz a Juvénak.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 14., csütörtök 8:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 13., szerda 19:16
Coutinhorol tavaly megmondtam hogy nagy futballista lehet.De Sterling....hát látványosan fejlődött az fix.A brazilra visszatérve...nem is értettem hogy miért az a szerencsétlen Oscar,és miért nem Coutinho....de hát Scolari jobban tudta...sucre írta:igen. konkrétan annyit fejlődött Sterling meg Cou a nyár alatt (pre-seasonból kiindulva), hogy már ők ketten, igazolások nélkül feledtetni tudnák Suarez hiányát. Ehhez még jön az, hogy évek után lesz végre egy normális balhátvédünk (Moreno).Hát az a Sterling-Sturridge-Coutinho hármas nagyon üt nálam...az a gólpassz a dortmund ellen a braziltól meg...
Igen.Gerrard lehet a csapat achilles sarka...de szerintem Brandon Rogers megoldja ezt a problémát.A másik:Az is kérdés,hogy elég lesz a pad a hosszú szezonra,ugyanis BL,PL,FA....és még ott a liga cup,meg a válogatott meccsek....kiváncsi vagyok.wxyz írta:Azért egy minőségi kp még elférne.
Can ha jó is lesz egyedül kevés. Henderson, Allen padra való. Én már Gerrardal csak kiegészítőként számolnék
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 13., szerda 18:56
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. augusztus 13., szerda 17:56
igen. konkrétan annyit fejlődött Sterling meg Cou a nyár alatt (pre-seasonból kiindulva), hogy már ők ketten, igazolások nélkül feledtetni tudnák Suarez hiányát. Ehhez még jön az, hogy évek után lesz végre egy normális balhátvédünk (Moreno).Hát az a Sterling-Sturridge-Coutinho hármas nagyon üt nálam...az a gólpassz a dortmund ellen a braziltól meg...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 13., szerda 17:50
Hát az a Sterling-Sturridge-Coutinho hármas nagyon üt nálam...az a gólpassz a dortmund ellen a braziltól meg...Tegnap este már hivatalos is lett Moreno. nagyjából kész a keret, még jönni fog egy cserecsatár (Icardi), és ennyi. Eddig költöttünk 102 milliót, de a nettó csak 20. Szerintem jól megoldottuk Suarez pótlását, nem valakivel, hanem egy csapattal.
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. augusztus 13., szerda 17:43
Pár tipp, hogyan legyél jó bandwagoner!Én a tegnapi meccs után fel is pattantam a bandwagonra.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 12., kedd 16:12
Hát elsősorban azért,mert Ramdey inkább tkp,mígy Modric amolyan kapocs a védekező meg a támadó harmad között.Amolyan irányító,aki sztm komplexebb futballista,mint amilyen Ramsey valaha is lesz...Már nem azért, de Ramsey miért ne üthetné meg Modric szintjét 2-3 év múlva? Ebbe mi a meredek?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 12., kedd 15:15
Főleg,hogy volt mellette egy Ferguson, aki hasonló kaliber és szinte mindenben odaverte pedig még nála is erős kérdőjel a mindenidők legjobbja, de focistáknál se lehet nagyon megállapítani ezt, edzőknél még nehezebb...R.M.C.F írta:Wenger jó edző,ezt senki sem vitathatja,de azt már igen,hogy minden idők legjobbja....az butaság.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 12., kedd 15:15
lehet nem a sok emberrel van a problémaalexoxladjackoxi írta:Próbálom megőrizni a nyugalmamat, de úgy elég nehéz, hogy hiába magyarázok valamit nem megy el nagyon sok embernek.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. augusztus 12., kedd 15:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 12., kedd 15:12
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 12., kedd 15:12
Már nem azért, de Ramsey miért ne üthetné meg Modric szintjét 2-3 év múlva? Ebbe mi a meredek?sentry írta:Nem általánosítanék, de nekem egy közeli Arsenalos ismerősöm van, ő azért szokott meredeket mondani. De nem tudom melyikeket gondolja komolyan, ha mind.... akkor nagy a baj.
- rossz walesit vette meg a Real (Ramsey vs Bale)
- Modric tucatszerű középpályás, nagy meccseken eltűnik
- Ramsey jobb lesz mint Modric, már most megy szint
- Zsírú és Benzema egy szint
- és a már itt is bevett: ha nem lett volna ennyi sérülési akkor megnyeri a PL-t és BL esélyesek lettek volnamindig tetszik az ilyen: ha...volna mondatok
![]()
Ezek csak a sűrűn elhangzott mondatok, még jó pár kegyetlen nagy csúsztatás és ferdítés szokta elhagyni a száját. Az az érvelés meg, hogy egy jó szurkoló elfogult, szerintem meg f_szság. Pont, hogy aki sokat látott és tapasztalt az helyén tudja kezelni a játékosaik képességét és tudja tisztelni az ellenfelet.
Abba meg bele se megyek, hogy fáj és milyen vergődést vernek le a Pool és Arsenalos két haverom mikor felhozzák a Pool ellen 4-0ás zakót vagy hasonlók, én meg kontrázok az immár 10. BL-elPersze, akkor meg az jön, hogy: de az milyen rég volt.... Hát persze.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem