Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Galacticos

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 18:27

R.M.C.F írta:Csak hogy felverje az árát....semmi más oka nem lehet véleményem szerint.
ez is lehet egy ok. :-)
R.M.C.F írta: Vannak más csapatok is.
vagy berághat rájuk annyira hogy csakazért is idejön a legnagyobb riválishoz és megmutatja hogy mit tud. :D

egyébként apróbb érdekesség hogy megint nincs benne a barca kezdőjében.:
Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Cesc, Xavi, Villa, Iniesta and Pedro

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 18:15

és thiago ügyenöke a hírek szerint hajlandó meghallgatni a madrid ajánlatát is.
Csak hogy felverje az árát....semmi más oka nem lehet véleményem szerint.

El kell igazolnia? Lehet......de ide nem. Vannak más csapatok is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 1., szombat 18:11

Galacticos írta:tegnap már leírtam hogy én inkább 4-2-2-2ben tudnám őt elképzelni, vagy 4-2-3-1ben két poszton is.
ha legelöl kötetlenek a posztok akkor akár szélső is lehet, itt úgy sem nagyon divat hogy vonalszélsővel nyomnánk aki lesprintel az alapvonalig és beadja. ha ilyet akarunk akkor ne őt hozzuk. meg amúgy is most ugye itt az a "közakarat" hogy ne kontrázzunk, tehát az hogy nem annyira gyors mint bale -mert közel se olyan gyors- nem nagyon lehet érv szerintem. silva sem gyors, és iniesta sem. mégis mindkét játékos megállja a helyét a szélen is, ugyanez isco. 4-3-3ban gyémánt felállásban eltudnám képzelni úgy is hogy van előtte 3támadójátékos valahogy így:
-----------------x-------------
----------x----------x--------
x-------------x--------------x
ilyen barcásan és akkor ott játszana mint iniesta(piros x).
de inkább 4-2-3-1ben az elöl lévő lévő de még csatár mögött lévő hármas egyik tagjaként lenne a legjobb helyen.
Isten őrizz, hogy olyan taktika, meg szélsők lennének, akik lefutnak a szélre és beadnak. Ha mégis előfordulna ilyen, akkor azt inkább Carvajal tegye meg. (Marcit direkt nem mondtam, ő inkább oldja meg máshogy).
Szóval a 4-3-3 inkább középső hármasában élne jobban.

Az általam elképzelt 4-3-3 inkább így néznének ki.
x-----x----x-----x
|------------x----|
|-----x-----------|
|---------x-------|
|---x---------x--|
ˇ--------x--------ˇ

Na jó ez így rohadtul nem adja át :lol: A középső hármas túlzottan szét van húzva az ábra által. Szóval ott ők jobban középen és egybe lennének. Egy hátrébb egy ilyen Xabi féle mélységi irányító szerűség (ő pont tökéletes lenne, ha jövőre tavaly lenne, és megfiatalodna :mrgreen: ). Eggyel felette (vagy akár ez a kettőt egy sorba is lehetne rajzolni, akár úgy is jó) egy inkább labdaszerző, de támadásban sem ügyetlen ember (én álmom oda Vidal lenne, csakhát.....) . Előttük, és a támadók között egyfajta összekötőként pedig Modric. És ott elől a támadó hármas pedig úgy, hogy ketten jobban a szél felé(CR+Özil/érkező), a csatár (Benz) pedig középen, kicsivel előttük. A piros lenne Modric, a kérdésem pedig a kék x-re irányult leginkább. Azért pirosaztam be Modricot, mert leírásod alapján Isco inkább oda lenne jobb.
De az sem rossz, amit te rajzoltál. Csak oda is már Modric, és Isco oda egymás mellé szerintem sok lenne. És akkor a támadó hármas szélső helyzetébe tényleg inkább egy szélen magát jobban érző ember kellene, mert sok lenne már akkor középre.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 17:52

R.M.C.F írta:Thiago kell a barcának,és aki azt hiszi hogy le tudjuk igazolni az forduljon vissza és ne fejjel lefelé üljön a wc-re.

Természetesen tisztában vagyok a kivásárlási ár fogalmával......de a játékos akarata is kell,az meg nem fog menni.......ha menne,mint betegre vert,szíjazott,csalánnal vert antirelaos akkor elég szép alak lehet.

Szóval, thiago akkor fog jönni ha piros hó esik,de unaloműzőnek jó beszélni róla.
én sem látok rá sok esélyt hogy jön ezt szeretném a legelején leszögezni, de ha megnézzük az ő szemszögét:
- keveset játszik a barcában. előtte vannak jónéhányan a sorba. ha fejlődni szeretne -márpedig miért ne szeretne?!- akkor el kell igazolnia.
- azon a poszton játszik ahová a hírek szerint -meg az itteni fórumozók reménye szerint- erősítések érkeznek a nyáron.
- vélhetően itt azért nagyobb fizetést is kapna mint a katalánoknál
- és még egy indok: az apja. neymarnál is látható hogy az apja aki egyben az ügynöke is -thiagonál úgyszintén- mekkora hatással lehet a fiára. és thiago ügyenöke a hírek szerint hajlandó meghallgatni a madrid ajánlatát is.
- értem hogy saját nevelés, de nem katalán. nincs a vérébe kódolva, vagy ahogy te mondtad rmcf nincs csalánnal beleverve hogy legyen antirealos.

szerintem a részéről annyira nem lenne logikátlan lépés az ha minket választana. azt az évi 1-2 disznót a camp nouban meg kénytelen lenne elviselni. de amúgy is inkább a vezetőiket kéne akkor dobálni hogy ilyen lehetőséget hagytak egy ilyen tehetséges játékos számára, meg hogy egy ilyen záradékba belementek és nem teljesítették.

szóval összegezve: szerintem sem fog jönni, de látok rá esélyt még ha csak nagyon keveset is, és én nagyon örülnék neki. :D
Tegyük fel, hogy Bale nem jön, és Isco jön. És tegyük fel, hogy Özil padra szorul, és Isco a kezdő. És tegyük fel, hogy 4-3-3-at játszunk (mert én azt szeretném látni jövőre már), és tegyük fel azt is, hogy ehhez megvan a szükséges középpálya is. Pusztán kíváncsiságból kérdezem azoktól, akik jobban ismerik őt, mindenképp hoznák (Galacticos), tudna a srác a támadó hármas jobb szélén játszani? Én úgy tudom, hogy inkább középen jó (mostani Özil helyén), és kevésbé szélen. Nyilván mondjuk kötetlenebb posztok lennének, meg nem pont vonalszélsőt kellene játszania ott sem, de azért inkább szélen van az , mint középen.
tegnap már leírtam hogy én inkább 4-2-2-2ben tudnám őt elképzelni, vagy 4-2-3-1ben két poszton is.
ha legelöl kötetlenek a posztok akkor akár szélső is lehet, itt úgy sem nagyon divat hogy vonalszélsővel nyomnánk aki lesprintel az alapvonalig és beadja. ha ilyet akarunk akkor ne őt hozzuk. meg amúgy is most ugye itt az a "közakarat" hogy ne kontrázzunk, tehát az hogy nem annyira gyors mint bale -mert közel se olyan gyors- nem nagyon lehet érv szerintem. silva sem gyors, és iniesta sem. mégis mindkét játékos megállja a helyét a szélen is, ugyanez isco. 4-3-3ban gyémánt felállásban eltudnám képzelni úgy is hogy van előtte 3támadójátékos valahogy így:
-----------------x-------------
----------x----------x--------
x-------------x--------------x
ilyen barcásan és akkor ott játszana mint iniesta(piros x).
de inkább 4-2-3-1ben az elöl lévő lévő de még csatár mögött lévő hármas egyik tagjaként lenne a legjobb helyen.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 1., szombat 17:44

Tegyük fel, hogy Bale nem jön, és Isco jön. És tegyük fel, hogy Özil padra szorul, és Isco a kezdő. És tegyük fel, hogy 4-3-3-at játszunk (mert én azt szeretném látni jövőre már), és tegyük fel azt is, hogy ehhez megvan a szükséges középpálya is. Pusztán kíváncsiságból kérdezem azoktól, akik jobban ismerik őt, mindenképp hoznák (Galacticos), tudna a srác a támadó hármas jobb szélén játszani? Én úgy tudom, hogy inkább középen jó (mostani Özil helyén), és kevésbé szélen. Nyilván mondjuk kötetlenebb posztok lennének, meg nem pont vonalszélsőt kellene játszania ott sem, de azért inkább szélen van az , mint középen.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 17:30

zalkrisz írta:
R.M.C.F írta:ide meg akkor jön barcás figo után amikor piros hó esik.
Saviola is járt azóta itt :D Bár talán neki lejárt a szerződése, de ha jól emlékszem Barca után egyből nálunk kötött ki. Bár történelmet nem írt :mrgreen:

Kölcsönökből "élt" akkor a nyúl.....és nem kellett a barcának.
Thiago kell a barcának,és aki azt hiszi hogy le tudjuk igazolni az forduljon vissza és ne fejjel lefelé üljön a wc-re.

Természetesen tisztában vagyok a kivásárlási ár fogalmával......de a játékos akarata is kell,az meg nem fog menni.......ha menne,mint betegre vert,szíjazott,csalánnal vert antirelaos akkor elég szép alak lehet. :lol: :lol:

Szóval, thiago akkor fog jönni ha piros hó esik,de unaloműzőnek jó beszélni róla. :mrgreen: :mrgreen:
Miért vagytok meglepődve Bale nyilatkozatán?
:D

Én azokon vagyok meglepődve akik élő szerződésel rendelkeznek és a pletykára ugranak is,és mutatják hogy mennének szívesen a madridba vagy bárhová......remek lehet utána ha nem jön össze a közönséggel szembe nézni.
:agree:
Simán ezt kell nyilatkoznia,mivel lehet hogy van egy csöpp esze és nem maga alatt vágja a fát a nyilatkozatával. Ha azt hiszi bárki,hogy arra van a madridnak szüksége hogy a játékos a médián keresztül üzengessen akkor tévedés áldozata lett.

A szabály meg....hogy nem tárgyalhatsz az jogos....tényleg,de van egy probléma....mégpedig az ÜGYNÖK....akit nem rendszabályoz a szabályzat,ő tárgyalhat a játékosával és tárgyalhat a madriddal is egy tárgyalóban ahol senki sem hallja.......és hopp már meg ott is a közös nevező.....ez kb ennyire eccerű.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 17:11

legendary írta:Felőlem reménykedhetsz benne, hogy a Realba megy, de nagyot fogsz csalódni. Ez nem fog megtörténni.

Lehet, hogy nem katalán, ellenben Barca-nevelés, beléjük nevelték, hogy a Real ellenfél/ellenség, oda nem igazolnak.

A másik, hogy a Real se fog ráhajtani, pont azért, mert Barcás.

HA távozik Thiago (nem fog), akkor elhagyja az országot.
de ember...
ide bemásoltam valamit tihagoról erre te hogy a barca inkább eladná másnak. de ez kit érdekel?utána ez volt a téma. erre most jössz hogy hiába reménykedek.
inkább ismernéd be hogy hülyeséget írtál mert nem tudtad hogy a kivásárlási árnak mik a velejárói, ahelyett hogy ilyen szövegekkel zaklatsz hogy hiába reménykedek.
RealMadridFanatic írta:Amúgy ez nem jó hír, Isco szerintem nagyon gyenge alternatíva.
nem az, hidd el.
nagyon jó alternatíva.
földön játszik, ÉSSZEL, nagyon tehetséges, nagyon fiatal, kapura veszélyesebb mint özil..stb nagyon jó játékos, hidd el nekem. :-)
tavaly ugyanez volt modriccal egész nyáron ment itt a téma hogy vajon elég jó lesz-e, meg beválik-e..erre tessék. akkor is élén voltam annak a csapatnak akik hozták volna, most ugyanez isconál. aki nem hiszi olvasson vissza a madridistán, az emberek fele ha akarta hogy modric jöjjön akkor ezzel már lehet túloztam is.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 1., szombat 17:00

Miért vagytok meglepődve Bale nyilatkozatán? Ezt pedzegettem már mióta. Több helyen is lehetett olvasni, hogy nem fog hisztizni, hogy elengedjék. Ráadásul ott van az új szerződés azzal a médiaszolgáltatóval. A 'Spurs ragaszkodik hozzá.

Nem sok mutat afelé, hogy érkezne. Én nagyon díjaznám, valamennyire reménykedem is benne, de beleélni nem fogom magam. Szerintem jóval nagyobb eséllyel marad, mint jön.
Max. Zidane meggyőzi, hogy ideje váltani, és akkor irreálisan magas áron eladja a Tottenham.

Amúgy ez nem jó hír, Isco szerintem nagyon gyenge alternatíva. Nem tartom rossznak, de kiemelkedően nem is jó. El tudnám képzelni a csapatban, de nem alapemberként, ez meg neki sem biztos, hogy tetszene.
Mindenesetre, ha valóban kiszállt a City, akkor esélyes, hogy idejön. Max. még a Monaco, vagy PSG bekavarhat, neki mondjuk ilyen idősen jobb alternatíva is lenne szerintem pl. a hercegségbeli csapat. Nem nagy baj, ha 1-2 évig kimarad a BL, viszont ott Ő is sztár lehet, kinőheti magát, alapemberként adott a sansz a fejlődésre. Meg egy 4 éves szerződéssel mondjuk 3 év múlva dobbanthat is, akkor is csak 24 lesz, készen egy topklubra (ha van benne annyi).

Viszont a Blanc-nal kapcsolatos hír (ha igaz), azt jelentené, hogy érkezik Ancelotti.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 1., szombat 16:57

nmate írta:
Nzedge írta:Na hát ezt se mondanám egy okos döntésnek.
Valencianál magasabb szintet már úgysem fog megütni a pali, akkor már megszedi magát ruszkiföldön. Szerintem meg okos, bár elég gyenge jellemre vall.
Mondjuk ja,így helyesebb megfogalmazás. :agree:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 16:54

Ancelottiról találtam ma 1 hirt, de nem tudtam leforditani pontosan erre most látom, hogy a nagy NSO lehozta :D :

A Le Parisien értesülései szerint a francia válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Laurent Blanc egyéves szerződésben állapodott meg a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetőségével. A kontraktus akkor lépne életbe, ha a fővárosiak jelenlegi vezetőedzője, Carlo Ancelotti távozna a klubtól.
A francia lap úgy tudja, hogy Blanc már személyesen is egyeztetett Nasszer al-Kelaifival, a PSG elnökével, és rövid távú, egyéves szerződésben állapodtak meg a felek.
A korábban a francia válogatottat is irányító 47 esztendős szakember abban az esetben lehetne a párizsi együttes vezetőedzője, ha a csapatot jelenleg irányító Carlo Ancelotti távozna a kispadról.
Erre egyébként megvan az esély, hiszen a José Mourinho utódját kereső Real Madrid első számú célpontja a vezetőedzői posztra az olasz szakember, ám a PSG eddig vonakodott elengedni a trénert.
„Motiváltnak érzem magam, így remélem, hogy a következő szezonban munkába állhatok, akár Franciaországban, akár külföldön” – nyilatkozta Blanc, aki a francia nemzeti csapattal a negyeddöntőig jutott a 2012-es Európa-bajnokságon.

:workout: :box: :rock:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 1., szombat 16:53

Nzedge írta:Na hát ezt se mondanám egy okos döntésnek.
Valencianál magasabb szintet már úgysem fog megütni a pali, akkor már megszedi magát ruszkiföldön. Szerintem meg okos, bár elég gyenge jellemre vall.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 1., szombat 16:51

Friss átigazolás: Tino Costa Oroszországot választotta. A Valenciából igazol négy évre, hétmillió euróért a Szpartak Moszkvához az argentin középpályás
Na hát ezt se mondanám egy okos döntésnek. :roll:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 16:47

nmate írta:Beszéltem vele, mondtam neki, hogy nem éri meg idejönni.
:banplz: :banplz:

:mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 1., szombat 16:46

Géci írta:Bale: "Nagyon hízelgő a Real Madrid érdeklődése, de én nagyon jól érzem magam itt.Igaz, hogy nem megyünk Bl-be,de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ott legyünk.Jelenleg nem áll szándékomba távozni.
Beszéltem vele, mondtam neki, hogy nem éri meg idejönni. :coffee:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 1., szombat 16:44

Ha akarta volna, már rég megkereshette volna Suárezt a Real.
Valószínűleg meg is kereste (nem hivatalos formában), de ezt csak egy ész nélküli idióta vallaná be, kényelmetlen helyzetbe hozva saját magát (élő szerződéssel a zsebében) és jelentősen veszélyeztetve, megtorpedózva az eligazolás lehetőségét! Ancelottival is több, mint valószínű az előszerződés, még is tagad ő is és a Real Madrid is, nem véletlen! :roll:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 16:43

Erti írta:
Amit lefociztak a Barcelona és a Dortmund ellen az látványos, szép foci volt. Nem hiszem, hogy attól lehet közönségszórakoztatóbban játszani sikerekkel
a dontot nem lattam, azt nem tudom megitelni. A Bayern egy izom focit jatszo csapat igaz van benne dinamika. Ezt lehet szepnek nevezni manapsag. Nem vagyok abban biztos, h ezt a fajta jatekot amit ok nyomtak mi attudnank venni. Lehet, nem tudom. Nekem nem ez a szepseg, de meg lehet benne talani a szep dolgokat is.
Erti írta:[Nem akarlak letámadni és Heynckest sem akarom védeni. Ha jövőre olyan játékunk lenne, mint idén a Bayernnek és neked az nem tetszene, akkor nem tudom mi lenne neked a jó
biztos, h jobban tetszene mint az idei. de ketlen, h 1 ev alatt tudna ilyen szintet produkalnia.. de meg 2 ev alatt sem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 1., szombat 16:37

te csak idézel nem olvasod el amit írok?
thiagot meg kell győzni hogy ideigazoljon és kifizetni a barcának 18milliót, és akkor ő itt lesz.
egyébként nem egy őskatalán valakiről van szó, nem puyolt akarjuk hogy kivásároljuk.
thiago nem katalán.
Felőlem reménykedhetsz benne, hogy a Realba megy, de nagyot fogsz csalódni. Ez nem fog megtörténni.

Lehet, hogy nem katalán, ellenben Barca-nevelés, beléjük nevelték, hogy a Real ellenfél/ellenség, oda nem igazolnak.

A másik, hogy a Real se fog ráhajtani, pont azért, mert Barcás.

HA távozik Thiago (nem fog), akkor elhagyja az országot.
akkor rá kell menni iscora. itt az idő.
Rég ez lett volna a jó megoldás, felépíteni egy spanyolközpontú, fiatal, tehetséges csapatot. Szvsz sokkal jobb vétel lenne összességében, mint Bale, mondom ezt úgy, hogy egyénileg Bale egyértelműen jobb, de a Realnak összességében jobban tud segíteni egy Iscóhoz hasonló spíler.
Ne haragudj, de hol elfogadott? A FIFA szabályok értelmében a játékjogot birtokló klub engedélye nélkül mindenféle megkeresés illegális!
És hány ilyet hallani nap mint nap? Hány ilyen hír van mindig?

Ezek a megkeresések úgyse hivatalosak, bizonyítani nem tudják őket, hiába mond Suárez bármit, azt nem használhatják fel. Akárhogy csűröd-csavarod, mindig találsz ilyeneket, hogy megegyeztek a játékossal, már csak a klubbal kell. Ráadásul a Pool se űzheti el a játékos közeléből a Realt, ha a klub tudatja a másikkal, hogy igen, érdeklődünk, akkor semmit se tehetnek.

Ha akarta volna, már rég megkereshette volna Suárezt a Real. Valószínűleg Suárez se nyitotta volna ki a száját, ha lenne valami, inkább csendben várna.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 1., szombat 16:33

Szóval de, nyugodtan mondhatta volna azt, hogy megkeresték, teljesen elfogadott.
Ne haragudj, de hol elfogadott? A FIFA szabályok értelmében a játékjogot birtokló klub engedélye nélkül mindenféle megkeresés illegális!
Szerintem teljesen felesleges nézni ezt, a Barca úgyse adja el Thiagót a Realnak.
Csak hogy itt nem adásvételről (2oldalú szerződés, illetve a fociban inkább 3 a játékos miatt), hanem kivásárlásról (egyoldalú + a játékos beleegyezése) van szó, ami kicsit sem mind1! A Bayern ugyanígy kihagyta a Dortmundot a Götze féle buliból, vagy anno Figo is így kerülhetett nagyobb nehézség nélkül Madridba; sem a németek, sem a katalánok nem tehettek semmit a kivásárlási záradéknak köszönhetően!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 1., szombat 16:29

numberone1 írta:Sem a Bayernel sem a Bayerrel nem jatszott olyan focit ami alapjan szepnek mondhatnank. Persze ez relativ kinek mi a szep.
Nem akarlak letámadni és Heynckest sem akarom védeni. Ha jövőre olyan játékunk lenne, mint idén a Bayernnek és neked az nem tetszene, akkor nem tudom mi lenne neked a jó

Amit lefociztak a Barcelona és a Dortmund ellen az látványos, szép foci volt. Nem hiszem, hogy attól lehet közönségszórakoztatóbban játszani sikerekkel

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 16:27

legendary írta:Előtte nyilván meg kell egyezni a játékossal,
én nem ezt mondtam?
te csak idézel nem olvasod el amit írok?
thiagot meg kell győzni hogy ideigazoljon és kifizetni a barcának 18milliót, és akkor ő itt lesz.
egyébként nem egy őskatalán valakiről van szó, nem puyolt akarjuk hogy kivásároljuk.
thiago nem katalán.
legendary írta:Ez nem olyan, mint amikor a boltból leveszel egy játékot.
felőlem nyomathatod itt a nagyon frappáns hasonlataidat, attól még az előbb nagy hülyeséget írtál.
Ez meg mi a akar lenni
akkor rá kell menni iscora. itt az idő.

Vissza: