R.M.C.F írta:Thiago kell a barcának,és aki azt hiszi hogy le tudjuk igazolni az forduljon vissza és ne fejjel lefelé üljön a wc-re.
Természetesen tisztában vagyok a kivásárlási ár fogalmával......de a játékos akarata is kell,az meg nem fog menni.......ha menne,mint betegre vert,szíjazott,csalánnal vert antirelaos akkor elég szép alak lehet.
Szóval, thiago akkor fog jönni ha piros hó esik,de unaloműzőnek jó beszélni róla.
én sem látok rá sok esélyt hogy jön ezt szeretném a legelején leszögezni, de ha megnézzük az ő szemszögét:
- keveset játszik a barcában. előtte vannak jónéhányan a sorba. ha fejlődni szeretne -márpedig miért ne szeretne?!- akkor el kell igazolnia.
- azon a poszton játszik ahová a hírek szerint -meg az itteni fórumozók reménye szerint- erősítések érkeznek a nyáron.
- vélhetően itt azért nagyobb fizetést is kapna mint a katalánoknál
- és még egy indok: az apja. neymarnál is látható hogy az apja aki egyben az ügynöke is -thiagonál úgyszintén- mekkora hatással lehet a fiára. és thiago ügyenöke a hírek szerint hajlandó meghallgatni a madrid ajánlatát is.
- értem hogy saját nevelés, de nem katalán. nincs a vérébe kódolva, vagy ahogy te mondtad rmcf nincs csalánnal beleverve hogy legyen antirealos.
szerintem a részéről annyira nem lenne logikátlan lépés az ha minket választana. azt az évi 1-2 disznót a camp nouban meg kénytelen lenne elviselni. de amúgy is inkább a vezetőiket kéne akkor dobálni hogy ilyen lehetőséget hagytak egy ilyen tehetséges játékos számára, meg hogy egy ilyen záradékba belementek és nem teljesítették.
szóval összegezve: szerintem sem fog jönni, de látok rá esélyt még ha csak nagyon keveset is, és én nagyon örülnék neki.
Tegyük fel, hogy Bale nem jön, és Isco jön. És tegyük fel, hogy Özil padra szorul, és Isco a kezdő. És tegyük fel, hogy 4-3-3-at játszunk (mert én azt szeretném látni jövőre már), és tegyük fel azt is, hogy ehhez megvan a szükséges középpálya is. Pusztán kíváncsiságból kérdezem azoktól, akik jobban ismerik őt, mindenképp hoznák (Galacticos), tudna a srác a támadó hármas jobb szélén játszani? Én úgy tudom, hogy inkább középen jó (mostani Özil helyén), és kevésbé szélen. Nyilván mondjuk kötetlenebb posztok lennének, meg nem pont vonalszélsőt kellene játszania ott sem, de azért inkább szélen van az , mint középen.
tegnap már leírtam hogy én inkább 4-2-2-2ben tudnám őt elképzelni, vagy 4-2-3-1ben két poszton is.
ha legelöl kötetlenek a posztok akkor akár szélső is lehet, itt úgy sem nagyon divat hogy vonalszélsővel nyomnánk aki lesprintel az alapvonalig és beadja. ha ilyet akarunk akkor ne őt hozzuk. meg amúgy is most ugye itt az a "közakarat" hogy ne kontrázzunk, tehát az hogy nem annyira gyors mint bale -mert közel se olyan gyors- nem nagyon lehet érv szerintem. silva sem gyors, és iniesta sem. mégis mindkét játékos megállja a helyét a szélen is, ugyanez isco. 4-3-3ban gyémánt felállásban eltudnám képzelni úgy is hogy van előtte 3támadójátékos valahogy így:
-----------------x-------------
----------x----------
x--------
x-------------x--------------x
ilyen barcásan és akkor ott játszana mint iniesta(piros x).
de inkább 4-2-3-1ben az elöl lévő lévő de még csatár mögött lévő hármas egyik tagjaként lenne a legjobb helyen.