Mozi, filmek
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Mozi, filmek
Másnaposok 1 az nagyon jó film, de a többi említésre se méltó. Jó vígjátékok nálam pl a Trópusi vihar, Halálos temetés (2007), Itt a vége, meg a Cornetto-trilógia.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Másnaposok 1 még teljesen jó volt, jó koncepció, viszonylag jó karakterek, jó helyszín, de a második egy hatalmas lehúzás lett, a harmadik meg elvesztette a koncepciót, és a kipötsü kis kínait túlzásba vitték már.
Égető bizonyíték az hatalmas, Pitt aláz benne, meg Clooney találmánya.
Égető bizonyíték az hatalmas, Pitt aláz benne, meg Clooney találmánya.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én személy szerint a másodikat felénél kinyomtam, a harmadikra meg nem is vagyok kíváncsi. Úgy emlékszem egyszer jó poén volt az első rész Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(sőt, a Mike Tyson rész kifejezetten), de amúgy számomra felejtős a többi része.
Utóbbi időből pár talán említésre méltó vígjáték: Mocsok, Zombieland, A hét pszichopata és a si-cu, A guardista, Égető bizonyíték, Lódító hódító, Johnny English újratöltve... pár még biztos van, persze a vígjáték nagyon kényes kategória, tényleg nagyon ízlés kérdése. Engem ezek a Feketék fehéren szintű tucat amcsi vígjátékok derogálnak csak, a többivel nagyon nincs bajom.
Utóbbi időből pár talán említésre méltó vígjáték: Mocsok, Zombieland, A hét pszichopata és a si-cu, A guardista, Égető bizonyíték, Lódító hódító, Johnny English újratöltve... pár még biztos van, persze a vígjáték nagyon kényes kategória, tényleg nagyon ízlés kérdése. Engem ezek a Feketék fehéren szintű tucat amcsi vígjátékok derogálnak csak, a többivel nagyon nincs bajom.
- soadroli
The Fault in Our Stars már beszerezhető jó minőségben, aki nem látta pótolja, nagyon jó film, pedig nem szeretem az ilyesmit
- h3x0r
Tenyleg fura hogy valakinek a masodik resz jobban bejojjon mint az elso, mert kvazi ugyan azt a sztorit adtak el ketszer.nmate írta:Na ilyet sem hallottam még, hogy a második része jobb, mint az első, pláne nem azt, hogy 10/10
En az elsore 8, a masodikra 4, a harmadikra 6 pontot adtam.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Nekem az első rész 10/7, a második 10/5, a harmadik 10/6nmate írta:Nem az írásból, csak aki sok filmet néz, annak a Másnaposok nem 10/10, mert ennél rengeteg nagyobb filmélmény van és gyanítom Te is ezt gondolnád, ha megnéznél párat.
nmate írta:Nem az írásból, csak aki sok filmet néz, annak a Másnaposok nem 10/10, mert ennél rengeteg nagyobb filmélmény van és gyanítom Te is ezt gondolnád, ha megnéznél párat.
Ja így már értem.Én elvoltam vele...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- nmate
Nem az írásból, csak aki sok filmet néz, annak a Másnaposok nem 10/10, mert ennél rengeteg nagyobb filmélmény van és gyanítom Te is ezt gondolnád, ha megnéznél párat.
Nem nézek sokat igen,csak amikor időm van. Ennyire lejött az írásomból?nmate írta:Na ilyet sem hallottam még, hogy a második része jobb, mint az első, pláne nem azt, hogy 10/10 De gondolom nem nézel sok filmet, ugye?
Nekem nagyon tetszett.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- nmate
Na ilyet sem hallottam még, hogy a második része jobb, mint az első, pláne nem azt, hogy 10/10 De gondolom nem nézel sok filmet, ugye?
Tegnap este megnéztem a Másnaposok 2-őt!
Hát ez a film még mindíg kumma nagy.
Nagyon tetszett.
Erre a filmre nincsennek szavak egyszerüen.10/10 nálam.
Szerintem még az első résznél is jobban sikerült.
Hát ez a film még mindíg kumma nagy.
Nagyon tetszett.
Erre a filmre nincsennek szavak egyszerüen.10/10 nálam.
Szerintem még az első résznél is jobban sikerült.
- nmate
Galaxis őrzői: csipetnyi Star Wars , csipetnyi Indiana Jones, csipetnyi avengers. Ennyi, de felettébb szórakoztató.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC
Nekem nagyjából a következőket mondta a film: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az egy hét alatt az atya két fronton próbálja befejezni a teendőit. Míg a lányával többé-kevésbé feloldódik a konfliktusa, papként totális szélmalomharc, amit a bűnösök, a falusiak érdekében folytat (kivéve talán a zakkant arisztokrata, aki várja a hívását a végén). Ezen keresztül, meg persze a gyilkos indítékán keresztül látszik a katolikus egyház rendszerének a csődje is, hogy mennyivel többet árt az ilyen intézmény, mint segít (plusz a jelenet a kislánnyal az úton). Ez a James atya épp azért kakukktojás, mert volt előző élete, saját családja, és ennyivel több is, mint a kollégái, ő tudja, milyen érző embernek lenni. Ő viszi el a balhét az egyház nevében, ez a megváltása, ezzel teljesedik be az ő kálváriája.(Ha úgy tetszik, egy modern Jézus) Mindez jó kis fanyar humorral, ír kultúrkörnyezetbe ágyazva, szeretem az ilyet.hehe írta:ezt a calvary-t vki magyarázza már meg nekem.
mi a fszt láttam tulajdonképp?
ilyen érzések kavarognak bennem.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem tudom megmagyarázni.soadroli írta:Egy rohadtjó filmet Amúgy hogy tetszett? Nem értettél valamit, vagy miért kérdezted?hehe írta:ezt a calvary-t vki magyarázza már meg nekem.
értelmetlennek érzem.
- soadroli
Egy rohadtjó filmet Amúgy hogy tetszett? Nem értettél valamit, vagy miért kérdezted?hehe írta:ezt a calvary-t vki magyarázza már meg nekem.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ezt a calvary-t vki magyarázza már meg nekem.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
azzal jársz a legjobban.A 2011-es majmok bolygója milyen? Pontszámok alapján jónak tűnik, lehet ezt lesem meg.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Azt láttam már.zalkrisz írta:Két új Star Trek?Caraway írta:Amerika kapitányát megéri megnézni? Estére keresek valami scifit, de egyelőre nem igazán találok olyat, ami húdefasza lenne.
Előtte én sem szerettem, bár ez hülye kifejezés, mert nem láttam soha, mert elég volt az a bohóckodás (bocs a rajongóktól), amit a tv-ben láttam, de JJ Abrams újrakezdte és valami elképesztő. Nem gondoltam, hogy lesz valami, ami a Star Wars-ot veri nálam sci-fi terén.
13. emelet?
A 2011-es majmok bolygója milyen? Pontszámok alapján jónak tűnik, lehet ezt lesem meg.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Yees nagyon jól sikerültCaraway írta:Amerika kapitányát megéri megnézni? Estére keresek valami scifit, de egyelőre nem igazán találok olyat, ami húdefasza lenne.