Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
jó, max ott visszaveszem réjt meg mauric beatrixot vagy kit és új hatalmat építekRealista24 írta: Ha bejön kiraklak két hétre, ha nem a madridistán moderátorkodhatsz a botokkal 1 évig. Deal? :Đ
egyébként tökéletes lenne a forgatókönyved csak nem hiszek benne sajna
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Még idén, így kell lennie.BBeno írta:de nem idénre mondod gondolom... mert ancselotti csak nem kamukázik. venni nem fogunk senkit. eladni meg csak khedira megy remélem.
Ha bejön kiraklak két hétre, ha nem a madridistán moderátorkodhatsz a botokkal 1 évig. Deal? :Đha bejön bannolhatsz két hétre, ha nem, enyém a moderátori jogod ugyanennyi időre :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
ha bejön bannolhatsz két hétre, ha nem, enyém a moderátori jogod ugyanennyi időre :ĐRealista24 írta:PSG - Di María
Khedira - Anglia
Pogba - Real Madrid
jegyezzétek fel
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo09,Cr7,Redondo,Zidane,Figo,Modric
Szerintem nem,ha megfigyeled Ancelottit,figyel arra hogy keveset beszéljen de ereje legyen a szavának.Ez nem ugyanaz a Psg lehet taktikázott de itt most lehuztuk a rolót és biztos vagyok benne Carlo volt a fő ok hogy maradt dm most nyerte meg a blt az első évében,hallgat rá Perez,főleg így hogy próbáltak alkudozni.Bármibe lefogadom veled hogy így lesz akár egy belépőbe valamelyik hazai meccsre,de adom 1 a kettő vagy 3hoz is:)dannen írta:mert szerinted ettől még nem érkezhet és távozhat ugyanúgy játékos? ez ugyanolyan mint hogy a psg elnőke szerint túl drága di maria, ezért nem tárgyalnak tovább. taktikázás az egész.LuizNazario írta:Ancelotti:,,Az átigazolási szezonnak számunkra vége.''
Ennyi volt,nem fog segget csinalni a szájából,nem kockáztattak maradt dimaria az eltérő stilusa miatt plusz fegyvertény több variációs lehetőség jó lesz az.Elfért volna még egy csatár már csak azert is ha Benzema sérül vagy formán kivül játszik ami szokása de ne legyünk telhetetlenek
de nem idénre mondod gondolom... mert ancselotti csak nem kamukázik. venni nem fogunk senkit. eladni meg csak khedira megy remélem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
PSG - Di María
Khedira - Anglia
Pogba - Real Madrid
jegyezzétek fel
Khedira - Anglia
Pogba - Real Madrid
jegyezzétek fel
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát,szerintem ezt nem ő dönti el,ezért gondolom DM kérdéses még....én szeretném ha maradna,az általad felsorolt oko miatt,főképp,de kérdéses mennyire bírja a padot,főleg hogy tavaly alap ember volt.Ancelotti:,,Az átigazolási szezonnak számunkra vége.''
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
sevilla elleni kezdő
pad: navas, marcelo, varane, alonso, isco, dm, illarra
kimaradók: nacho, arbeloa, khedira, jesé
oké, elég gyenge a felhozatal...
ha marad minden, de tőlem jöhet pogba, dm és khedira meg mehet :Đ
pad: navas, marcelo, varane, alonso, isco, dm, illarra
kimaradók: nacho, arbeloa, khedira, jesé
oké, elég gyenge a felhozatal...
ha marad minden, de tőlem jöhet pogba, dm és khedira meg mehet :Đ
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo09,Cr7,Redondo,Zidane,Figo,Modric
Ancelotti:,,Az átigazolási szezonnak számunkra vége.''
Ennyi volt,nem fog segget csinalni a szájából,nem kockáztattak maradt dimaria az eltérő stilusa miatt plusz fegyvertény több variációs lehetőség jó lesz az.Elfért volna még egy csatár már csak azert is ha Benzema sérül vagy formán kivül játszik ami szokása de ne legyünk telhetetlenek
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem az a csere a sevilla ellen-Hamesz/Isco-jelzés értékűnek tűnt...ahogy Di Maria arca is,mikor Carlo ezt meghúzta.Úgy hogy sajnos nem hiszem hogy az argentin marad...Isco tuti marad még idén szerintem. Khedira tuti, hogy lép. Nálam egyedül DM kérdéses, de van egy olyan érzésem, hogy vagy marad, vagy úgy távozik majd mint tavaly Özil. Idén én még nem bánnám, ha maradna, mert egy 6 kupás szezonhoz kellene egy bő, minőségi keret. Jövőre viszont eladnám mint címvédő BL győztes és hoznám Pogbinhot :Đ
LEGIO PATRIA NOSTRA
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az egyik egy elődöntő, a másik egy csoportmeccsBL-ben meg a Bayern Ramost, szóval 1-1
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Biztos ő fogja kapni. Hiába a jó VB a 2 németnek, de olyan szezont hozott össze CR (már megint) hogy neki kell kapja.pheco írta:Elméletileg simán Ronaldonak kellene kapnia a díjat, kíváncsi leszek.
Nem tudnának olyan indokot mondani, hogy miért ne ő kapja.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
BL-ben meg a Bayern Ramost, szóval 1-1hehe írta:vébén olyan mélytorokra vették robbent a spanyolok, hogy bújjanak is el messzire.pheco írta:Még mindig akkora vicc ez az UEFA, hogy hihetetlen. Neuer bekerül a top 3-ba, Lahm is ott van az 5. helyen, de Ramos nem fér be a 10-be sem? Elméletileg simán Ronaldonak kellene kapnia a díjat, kíváncsi leszek.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
vébén olyan mélytorokra vették robbent a spanyolok, hogy bújjanak is el messzire.pheco írta:Még mindig akkora vicc ez az UEFA, hogy hihetetlen. Neuer bekerül a top 3-ba, Lahm is ott van az 5. helyen, de Ramos nem fér be a 10-be sem? Elméletileg simán Ronaldonak kellene kapnia a díjat, kíváncsi leszek.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Még mindig akkora vicc ez az UEFA, hogy hihetetlen. Neuer bekerül a top 3-ba, Lahm is ott van az 5. helyen, de Ramos nem fér be a 10-be sem? Elméletileg simán Ronaldonak kellene kapnia a díjat, kíváncsi leszek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
egyet értek Gécivel...Iscora idén szerintem több feladat fog hárulni, egyre jobb lesz a kp-n is, és ha rendesen fog dolgozni akkor nem lesz kérdés hogy jövőre is marad
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Isco tuti marad még idén szerintem. Khedira tuti, hogy lép. Nálam egyedül DM kérdéses, de van egy olyan érzésem, hogy vagy marad, vagy úgy távozik majd mint tavaly Özil. Idén én még nem bánnám, ha maradna, mert egy 6 kupás szezonhoz kellene egy bő, minőségi keret. Jövőre viszont eladnám mint címvédő BL győztes és hoznám Pogbinhot :Đrealistahuni írta:Mondjuk én sem látok rá sok esélyt, de mi van ha megegyeztünk Di Mariaval és végül Iscot adjuk el?
Ez korábban is megfordult a fejemben, attól függetlenül mondom, hogy ma gyereke születik, mert az természetesen más dolog.
Hogy egyikük megy azt szinte biztosra veszem.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mondjuk én sem látok rá sok esélyt, de mi van ha megegyeztünk Di Mariaval és végül Iscot adjuk el?
Ez korábban is megfordult a fejemben, attól függetlenül mondom, hogy ma gyereke születik, mert az természetesen más dolog.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
köszönömvolt írta:Mert volt egy hír ,h kérdéses a játéka. Szóval nem a gálakezdőt írta le alább a kolléga, hanem az Atma elleni kezdőt.ziro4vr írta:nem értem bale miért és hogyan szorulna ki
De ha Bale bevethető lesz akkor szerintem marad az ami a Sevilla ellen volt.
kedirának pedig szerintem adnak még egy lehetőséget hogy eladassa magát, mert ha nem sikerül akkor munkanélküli lesz...
Márpedig kapott egy ultimátumot:
"...a spanyol források szerint jobban teszi, ha lead fizetési igényeiből és még idén távozik, mert könnyen előfordulhat, hogy többet nem öltheti magára a habfehér mezt. Forrás: Madridom.hu"
miszerint ha eladják, ha nem - itt nem fog játszani.
De ez tetszik h már 10milkáért mehet innen csak takarodjon má
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio