Tipszmixűté?Drake írta:Azért ezt a meccset megnyerhetné az MU...
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 16., szombat 14:17
Tipszmixűté?Drake írta:Azért ezt a meccset megnyerhetné az MU...
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 16., szombat 14:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 16., szombat 14:08
Drake írta:Amíg ilyen Fleccserek,Klevörlik meg Szmallingok tolják ott addig esélytelen a BL.Az ősszel szerintem jók lesznek,új impulzusok,stb...de a tavaszi idényre már nem lesznek tényezők.
Térjünk vissza erre a tavasszal...wxyz írta:Felkészülési meccsből nem szabad ítélni
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 16., szombat 14:01
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. augusztus 16., szombat 14:00
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 16., szombat 14:00
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 16., szombat 13:59
morientes írta:Térjünk vissza erre majd a tavasszal.
Stabil kis munkás csapat lesz, az biztos. De szerintem nem sok közük lesz a bajnoki címhez.Remy írta:Hát mondjuk tétmeccs nélkül én ezt a MU-t nem tenném az esélyesek közé, pláne, hogy a védelem majdhogynem NB1 szint. Most is: Blackett, Smalling, Jones.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 16., szombat 13:53
Térjünk vissza erre majd a tavasszal.Remy írta:Hát mondjuk tétmeccs nélkül én ezt a MU-t nem tenném az esélyesek közé, pláne, hogy a védelem majdhogynem NB1 szint. Most is: Blackett, Smalling, Jones.morientes írta:Ez meg a tavalyi MU ég és föld...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 16., szombat 13:51
Hát mondjuk tétmeccs nélkül én ezt a MU-t nem tenném az esélyesek közé, pláne, hogy a védelem majdhogynem NB1 szint. Most is: Blackett, Smalling, Jones.morientes írta:Ez meg a tavalyi MU ég és föld...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 16., szombat 13:49
A két legnagyobb favorit a pool meg a MU...de nálam a manchester.Az ami túrán ötletesen fociztak nagyon.Ez meg a tavalyi MU ég és föld...Amúgy ha jön a papírforma akkor remélhetőleg idén City, Chelsea, Arsenal, Pool jön be az első négybe, és a MU harcolhat jövőre EL-ben.
Az,csak úgy,mint tavaly...Amúgy komolyra fordítva szerintem a 2.hely reális elvárás ettől az Arsenaltól.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 16., szombat 13:44
Szerintem ennyi év után úgy, hogy nem kicsit erősödtetek most. Igenis elvárás a győzelem. Kapus jó, védelem jó, középpálya mély és erős, csatársorban ugyan nincs világklasszis, de szerintem ez a Campbell, Sanogo, Giroud hármas elég arra, hogy sikeresek legyenek.Drake írta:
Amúgy komolyra fordítva szerintem a 2.hely reális elvárás ettől az Arsenaltól.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 16., szombat 13:43
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 16., szombat 13:33
Hát jobbat nem is.Talán még a Chelsea van olyan jó mint mi.wxyz írta:Van Gaal jobb ellenfelet nem találhatna magának az Arsenalnál
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 16., szombat 13:28
Vannak akik már a bajnoki címet jósolják nekikRemy írta:Durva, hogy akármerre nézek Van Gaalt látom. Mintha, valami messiás jött volna el, aki olyat fog tenni a MU-val, amit még senki. Ha nem tolja el azt a cserét a VB-n, akkor fele ennyire nem lenne felkapva. Amúgy sem tartom olyan hű, de nagy edzőnek.
Van Gaal jobb ellenfelet nem találhatna magának az ArsenalnálDrake írta:Majd az MU-Senal meccsen Wenger megmutatja neki,hogy ki is a jobb edző.![]()
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 16., szombat 13:26
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 16., szombat 13:24
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 16., szombat 13:14
Mert tényleg az. Így, hogy Moyes után jött, sokkal nagyobb dolognak tűnik amit csinál.hehe írta:erre RMCF tudna írni egy laza 4,5 ( 40 collos monitoron) oldalas hsz-t, felszopkodás, hype, kattintásgenerátor címmel.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 16., szombat 12:50
erre RMCF tudna írni egy laza 4,5 ( 40 collos monitoron) oldalas hsz-t, felszopkodás, hype, kattintásgenerátor címmel.Remy írta:Durva, hogy akármerre nézek Van Gaalt látom. Mintha, valami messiás jött volna el, aki olyat fog tenni a MU-val, amit még senki. Ha nem tolja el azt a cserét a VB-n, akkor fele ennyire nem lenne felkapva. Amúgy sem tartom olyan hű, de nagy edzőnek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 16., szombat 12:45
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 14., csütörtök 17:30
Ilyen ha van marketingértéked.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem