Ennyi idősen kellenek a lejátszott 90 percek egymás után, nem? Ha "tét nélküli" meccseken játszogatna közel sem fejlőden úgy, ahogy optimális.R.M.C.F írta:Miért ne? csere lenne.....még fiatal....beállna a kupákban...meg az eldőlt meccseken...simán meg lehetne oldani hogy beépüljön,bale meg bárhol eljátszik,csak védeni nem tud.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Miért ne? csere lenne.....még fiatal....beállna a kupákban...meg az eldőlt meccseken...simán meg lehetne oldani hogy beépüljön,bale meg bárhol eljátszik,csak védeni nem tud.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Amúgy ha Bale jönne, akkor nem maradna rá túl sok esély, hogy Jesé bejátssza magát a csapatba. Még így a monitor mögül minden nyomás nélkül is alig tudom eldönteni, hogy minek örülnék jobban - a realitás talaján maradva. Leginkább persze annak, ha Gareth nem jönne, Jesé pedig a jobboson/CR után balon/ 12 évig a RM meghatározó játékosa lenne, sok-sok kupával, és messilabdával a tarsolyban...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
jó hát a 11-est azt már nem is számolom...R.M.C.F írta:Pontosan....de Lewa 4-et rúgott
hagyjuk is, itt egyesek szerint nem kell túl sok "sztár" a csapatba, anélkül is lehet BL-t nyerni, felhozzák példának a BM-et, erre mit lehet mondani...R.M.C.F írta:a döntőre itt a legtöbb egyértelmű BM győzelmet adott....holott ez nem volt így....a BVB ből hiányzott a legjobbja
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pontosan....de Lewa 4-et rúgott(soha még 4-et nem lőtt senkinek sem) a BVB se szerintem......ennek ellenére a döntőre itt a legtöbb egyértelmű BM győzelmet adott....holott ez nem volt így....a BVB ből hiányzott a legjobbja.....és ha nem is volt jobb....de rosszabb biztos nem a BM-nél a döntőben..........Anthony írta:Magas labda volt, nem tudtam kihagyni"R.M.C.F"
Ha visszanézed a kiesés utáni fórumokat én is ezt mondtam, kb. 2 oldalon keresztül vitatkoztam az okosokkal de hiába. Szerintem se volt ott taktikába megverve JM, legalábbis én nem láttam, a játékosok nem csinálták amit kellett volna.
Az a 4-1 amugy is egy földön kívüli eredmény volt (Lewandowski 3 gól nc), 10-ből 9-szer nem vertek volna meg 4-1-re minket, de lehet 100-ból 99-szer se...
Nyerhetünk volna egy ici pici szerencsével.....de nem jött az a kur*va hatos,pedig a gyereknek cipő kell,az asszonynak meg ruha.
- Anthony
Magas labda volt, nem tudtam kihagyni"R.M.C.F"
Ha visszanézed a kiesés utáni fórumokat én is ezt mondtam, kb. 2 oldalon keresztül vitatkoztam az okosokkal de hiába. Szerintem se volt ott taktikába megverve JM, legalábbis én nem láttam, a játékosok nem csinálták amit kellett volna.
Az a 4-1 amugy is egy földön kívüli eredmény volt (Lewandowski 3 gól nc), 10-ből 9-szer nem vertek volna meg 4-1-re minket, de lehet 100-ból 99-szer se...
-
Anthony írta:meg a Kloppal folytatott harcaR.M.C.F írta:,de túlmutatott rajta az ikerrel folytatott harca,és a médiával folyatott harca.......
Nem igaz,a kinti csapat nem a real volt....az itthoni volt az....ha nincs az iker vs Jm probléma....kint is motiváltak vagyunk és nem kapunk ki......be is jutunk a döntőbe bármennyire is fáj ez sok madridistának....ott mg ki ki meccs.
- Anthony
meg a Kloppal folytatott harcaR.M.C.F írta:,de túlmutatott rajta az ikerrel folytatott harca,és a médiával folyatott harca.......
-
egyébként 1x mondta,hogy a problémáról nem fog beszélni........lehet a madridnak ez a jó,mert a média menne rá mint a csahos kutya.zolus írta:Szeretném ha JM valamikor......akár 10 év múlva is,de beszélne erről.......
Sajnos lehetetlent kérsz.Szerintem okosabb ő attól,sok szobor ledőlne...
Nagy forma.....és nagyon komoly edző,de túlmutatott rajta az ikerrel folytatott harca,és a médiával folyatott harca.......
-
- Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten
Szeretném ha JM valamikor......akár 10 év múlva is,de beszélne erről.......
Sajnos lehetetlent kérsz.Szerintem okosabb ő attól,sok szobor ledőlne...
- RealMadridFanatic
Persze, ezt nem is vitatom. Tényleg jó focis, csak engem nem teljesen győzött meg.földön játszik, ÉSSZEL, nagyon tehetséges, nagyon fiatal
Meg el is férne a keretben, viszont talán a kezdőhöz még kevés kicsit. Persze amennyit láttam belőle, az alapján DM helyére bepróbálnám, viszont ha csak Ő érkezik, akkor nem adnám el az argentint sem, mert nem vagyok biztos benne, hogy mennyire válik be.
Főleg Bale-hez viszonyítva gondolom gyenge alternatívának. Pedig technikailag nagyon jó szerintem Isco, és ez nálam hatalmas plusz pont, viszont a walesi egy vadállat, aki számomra többet bizonyított, és nem félteném a spanyol focitól sem (mert ugye ez sokszor érv).
Felőlem ettől jöhet a spanyol, nincs ellenemre, sőt, csak vannak kétségeim. Meg mondjuk a 35 millert nem tenném le érte semmiképpen. Max. 20-25 + Morata.
Amúgy, bár nem vagyok nagy fórumvitéz, Modricot nagyon támogattam én is. Benne többet láttam, mint most Iscoban, de persze Ő idősebb, már kész játékos volt akkor is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ne aggódjatok.Mou még fiatal ember...még visszatérhet..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Sztem egy játékos sem lehet edző felet (akármekkora sztár,ikon, klubszimbólum. ennyi!!!R.M.C.F írta:Gaborone1 írta:"Casillas és a többi áruló: takarodjatok a Bernabéuból. Mou maradj!"
ilyen transzparens is volt kint!
Én Likoltam!!!!! lesz*rom és vállalom
Én mondjuk nem fogalmazok ennyire radikális,illetve nem 100% hogy iker és tsa kft mennyire volt érintett,de inkább valószínű hogy igen,mint hogy nem.......az egész szezon erre ment rá.
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Rohadjak meg, de Thiagot elfogadnám nálunk.
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
-
Gaborone1 írta:"Casillas és a többi áruló: takarodjatok a Bernabéuból. Mou maradj!"
Én mondjuk nem fogalmazok ennyire radikális,illetve nem 100% hogy iker és tsa kft mennyire volt érintett,de inkább valószínű hogy igen,mint hogy nem.......az egész szezon erre ment rá.
akkor így 18 milkacsoki marad?czier írta:Thiago nincs a kezdoben
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
"Casillas és a többi áruló: takarodjatok a Bernabéuból. Mou maradj!"
-
Valahol sajnálom, hogy elmegy, így a végén szar volt látni, hogy elköszön.
Fejezzétek már be az amőbát.RealRaúl77 írta:Galacticos írta:
Amúgy miért nem a Légy az edzőnk topikban nyomjátok?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
czier írta:Thiago nincs a kezdoben
Hmm...mint általában.