Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:49

Mike írta:Nem kell aggódni, James jó lesz

vagy nem...
igazából lényegtelen, sokat nem vesztettünk vele, az árának nagy részét már visszahozta :mrgreen:
Hát ha nagyon nem válik be remélhetőleg kb. 40 milláért legrosszabb esetben is el tudjuk adni valami sejknek 2-3 év múlva is.
És akkor kb. ugyanannyit buktunk vele mint Illarraval vagy még kevesebbet, ez a mezeladásoktól és a reklámbevételtől is függ ugye.
Azért remélem ilyen gondunk nem lesz, Bale is szenvedett rendesen az első néhány meccsén.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:43

reeed_ati írta:
Itt a baj a nagy meccsekkel lesz, ha DM lép, és James nem tud legalább 2 szintet előrelépni. DM nélkül se nem stabil a csapat, és James támadásban sem tud annyit hozzátenni, mint DM, nemhogy kompenzálná a védekezésbeli hiányát.
Adom egyébként, a tegnap látottak alapján legalább 2 szint van a két játékos között.
Nem láttam soha a Madrid és a Vb előtt játszani, szóval nekem csak ez a két meccs van meg róla.
A balosa az tényleg ott van, de tegnap is kb. mintha a pályán sem lett volna.
Persze annyira még nem aggódok, nagyon nagyon korai lenne még megítélni, adjunk neki még időt.
Viszont itt picit magammal megyek szembe, azért én azt gondoltam, hogy labda-biztosabb, jobb lesz összjátékban, kreatívabb na... :hmmm:
Tavasszal már azért komolyabb képünk lesz róla, hogy mit is tud a srác, egyelőre nem cseszegetném tovább.
Csak ugye rizikós a dolog, mert ha miatta elmegy Di MAria, aki idén is kulcsember lehet és közben meg nem lép szintet a kolumbiai, akkor Isco lesz a kezdő :zoldsalas: , az mondjuk nem is lenne rossz.

Így belegondolva nincs is olyan variáció amiből ne mi jönnénk ki jól. :D
Ha Di Maria marad és hozza a tavalyit, megint kva jók leszünk.
Ha megy és James szintet lép, megint kva jók leszünk.
Ha megy és JAmes kuka, akkor ott van Isco, aki szintet fog lépni és akkor megint kva jók eszünk.
Ha mind 3 kuka, akkor ott van Alonso-Modric-Kroos és akkor megint...
Elég szar a keretünk. :D

Nagy baj nem lehet amíg Perec nem szól bele a kezdőbe.
Mert az oké, hogy figyelj már Carlo ha már úgyis a kérésed ellenére elhoztam James-t 80 misiért akkor legalább próbáld már meg beépíteni.
De ha nem megy mert egyrészt nem képes megfelelő teljesítményre azon a poszton ahova befér illetve ahol meg képes lenne rá vannak nála jobbak akkor ne legyen kötelező játszani mert akkor még bajban lehetünk akár bő a keretünk akár nem. Mondjuk én biztos vagyok benne ha Perec beleszól Carlo távozik... de nem festem az ördögöt a falra.
James érzi majd a játékot 1-2 hónap múlva és ő lesz a legnagyobb király reméljük. Bár az már most látszik, hogy a legnagyobb király marad CR7 akár mennyire ment sokaktól a Bale átveszi a staféta botot a szezon elején stb. szöveg :mrgreen:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:23

Nem kell aggódni, James jó lesz

vagy nem...
igazából lényegtelen, sokat nem vesztettünk vele, az árának nagy részét már visszahozta :mrgreen:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:08

Van egy olyan érzésem, hogy nem padra hozták James-t 80 milláért. Szóval igen, mondhatjuk, hogy játszania kell majd, ha törik, ha szakad. Remélem képes lesz beváltani a hozzá fűzött reményeket. Van ideje még megszeppent kisfiúból átmenni terminátorba, de nem túl sok, tavaszra legkésőbb már csúcson kell pörögnie.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 17., vasárnap 11:55

Itt a baj a nagy meccsekkel lesz, ha DM lép, és James nem tud legalább 2 szintet előrelépni. DM nélkül se nem stabil a csapat, és James támadásban sem tud annyit hozzátenni, mint DM, nemhogy kompenzálná a védekezésbeli hiányát.
Adom egyébként, a tegnap látottak alapján legalább 2 szint van a két játékos között.
Nem láttam soha a Madrid és a Vb előtt játszani, szóval nekem csak ez a két meccs van meg róla.
A balosa az tényleg ott van, de tegnap is kb. mintha a pályán sem lett volna.
Persze annyira még nem aggódok, nagyon nagyon korai lenne még megítélni, adjunk neki még időt.
Viszont itt picit magammal megyek szembe, azért én azt gondoltam, hogy labda-biztosabb, jobb lesz összjátékban, kreatívabb na... :hmmm:
Tavasszal már azért komolyabb képünk lesz róla, hogy mit is tud a srác, egyelőre nem cseszegetném tovább.
Csak ugye rizikós a dolog, mert ha miatta elmegy Di MAria, aki idén is kulcsember lehet és közben meg nem lép szintet a kolumbiai, akkor Isco lesz a kezdő :zoldsalas: , az mondjuk nem is lenne rossz.

Így belegondolva nincs is olyan variáció amiből ne mi jönnénk ki jól. :D
Ha Di Maria marad és hozza a tavalyit, megint kva jók leszünk.
Ha megy és James szintet lép, megint kva jók leszünk.
Ha megy és JAmes kuka, akkor ott van Isco, aki szintet fog lépni és akkor megint kva jók eszünk.
Ha mind 3 kuka, akkor ott van Alonso-Modric-Kroos és akkor megint...
Elég szar a keretünk. :D

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 17., vasárnap 11:19

Matt009 írta:
mathers írta:Ez a real nagyon egyben van. De csak az "A" csapat. Ha pihentetni akar Ancelotti és berakja Illaramendit meg Arbeloa vagy Khedirát stb... akkor azokat a meccseket tuti elvesztjük. Legalábbis ez az én meglátásom. Ez a csapat nagyon egyben van és nyer, de csak a gála kezdőjével. Úgy hogy remélem elkerülnek minket a sérülések. :/
Éveken keresztül nyertük a meccseket Khedirával és Arbeloával, idén is menni fog. Ne tessék ennyire temetni a cseréket. Illaramendit kellene kivágni, mert ő az, aki elvileg kulcspozíciós játékos (Arbeloa, Khedira nem), és ő képtelen a posztját Real szinten ellátni. Itt a baj a nagy meccsekkel lesz, ha DM lép, és James nem tud legalább 2 szintet előrelépni. DM nélkül se nem stabil a csapat, és James támadásban sem tud annyit hozzátenni, mint DM, nemhogy kompenzálná a védekezésbeli hiányát. Sajnos sok mindenben egyetértek hehével, amit a másik topikban leírt. James jelenleg nem fér be a kezdőnkbe, ha DM marad.
a nagy meccseken (ha dm lép és a kolumbiai 007-es nem lép szintet), még mindig ott van a modric-alonso-kroos hármas. a problémás az lehet, ha jamesnek mindenáron játszania kell.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 17., vasárnap 11:14

mathers írta:Ez a real nagyon egyben van. De csak az "A" csapat. Ha pihentetni akar Ancelotti és berakja Illaramendit meg Arbeloa vagy Khedirát stb... akkor azokat a meccseket tuti elvesztjük. Legalábbis ez az én meglátásom. Ez a csapat nagyon egyben van és nyer, de csak a gála kezdőjével. Úgy hogy remélem elkerülnek minket a sérülések. :/
Éveken keresztül nyertük a meccseket Khedirával és Arbeloával, idén is menni fog. Ne tessék ennyire temetni a cseréket. Illaramendit kellene kivágni, mert ő az, aki elvileg kulcspozíciós játékos (Arbeloa, Khedira nem), és ő képtelen a posztját Real szinten ellátni. Itt a baj a nagy meccsekkel lesz, ha DM lép, és James nem tud legalább 2 szintet előrelépni. DM nélkül se nem stabil a csapat, és James támadásban sem tud annyit hozzátenni, mint DM, nemhogy kompenzálná a védekezésbeli hiányát. Sajnos sok mindenben egyetértek hehével, amit a másik topikban leírt. James jelenleg nem fér be a kezdőnkbe, ha DM marad.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 17., vasárnap 9:22

Mondjuk nálam Illarra még most is előtör néha a rémálmaimban, tekintve, hogy mennyi pénzt kiadtunk érte, de tegnap nem volt rossz, persze magához képest.
Alap passzoknál nem úgy láttam, hogy sokat hibázott volna, előrefele meg amúgy sem próbálkozik sokat.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 17., vasárnap 3:15

Ez a real nagyon egyben van. De csak az "A" csapat. Ha pihentetni akar Ancelotti és berakja Illaramendit meg Arbeloa vagy Khedirát stb... akkor azokat a meccseket tuti elvesztjük. Legalábbis ez az én meglátásom. Ez a csapat nagyon egyben van és nyer, de csak a gála kezdőjével. Úgy hogy remélem elkerülnek minket a sérülések. :/

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 16., szombat 23:57

Volt mar ennyire eredmenytelen eloszezon? :lol: :lol: 4/0 nem semmi. Mondjuk leszarom amig hozzuk a kupakat :) de azert eleg csunyan fest na. :mrgreen:

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2014. augusztus 14., csütörtök 14:38

Maurice B. barátunkba az a legszebb, hogy a fölényeskedő, igényesnek tűnő, de modoros stílusa mögött hülyeségeket ír. Ajánlom figyelmébe a Benzema vs Sevilla videót. Nehéz lenne a teljesítményére azt mondani, hogy csak sétálgatott a pályán. Mondom ezt úgy hogy nem egyszer akartam elküldeni a franciát, mert én is nehezen viseltem azt a flegmaságot, ami valóban megvan benne. De az utóbbi időben egy szavam nincs rá. Teljesen felesleges lenne bárki mást hozni, Benzema tökéletesen teszi a dolgát elosztogatja a labdákat, megtartja és nem is kell neki több gólt lőnie, amíg CR és Bale játszik mellette (na meg James is beindul majd reméljük). Ezt csak a hülye nem látja, hogy felesleges még egy gólerős csatár, amikor ilyen játékosok vannak elől. Benzema pedig nem befejező csatár ha nem lenne teljesen világos a tevékenysége alapján.
Az meg, hogy DM buta lenne a focihoz már nem igaz. Láttuk mi is ahogy a szélen össze-vissza rohangál, de úgy tűnik azok az idők eltűntek mióta Carlo megtalálta a helyét. Egyébként is szertelennek mondanám, de nem butának. Rengeteg elképesztő gólpasszt osztott ki az utóbbi két évben, nagyon is van esze a játékhoz, a néha értelmetlen megiramodásait és labdavesztései pedig betudható a nagy akarásának, amikkel egyébként nem egy meccset hozott a csapatnak.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 14., csütörtök 12:40

Lehet nem találta meg, hogy hol kell az FB-ről kommentelni...
Ennyi állatságot ott sem hordanak össze egy kommentben....guinness rekord szagú... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 14., csütörtök 12:18

Nem tudom, hogy jött ide, de híres lett. Az eurobarcán is téma lett :lol:
Na, de off vége. Irány Varsó, remélhetőleg lesz meccs :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:59

csabi87 írta:Hát ez ki ez?
Hogy találják meg az ilyenek egyáltalán ezt az oldalt?
Lehet nem találta meg, hogy hol kell az FB-ről kommentelni...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:58

Hát ez ki ez?
Hogy találják meg az ilyenek egyáltalán ezt az oldalt?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:52

Vajon tisztában volt ez a manus minden szavának jelentésével?
Mert mintha csak összehányta volta a kifejezéseket egymás mellé mindenféle logika nélkül... azt, hogy ezt milyen "csodás" megfogalmazásban tette azt éppen szerintem mindenki letojja... :coffee:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:44

Géci írta:Látod hehe! Van aki rajtad is túltesz :mrgreen: :lol:
jó én takaréklángon nyomom amióta a bekem, higuain és özilfélék eltakarodtak. :mrgreen:

baccameg, még a végén elégedett kisteletubby leszek :lol:
Kép
Kép
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:42

Látod hehe! Van aki rajtad is túltesz :mrgreen: :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:41

nem jutok szóhoz. :lol: :lol:

most megyek és átgondolom az életem. :|

:lol:
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:40

torjack írta:
kinézem belőle, hogy még párszor gyorsba újraregel, az ilyenek ritka kitartóak.
Ne aggódj, mi is :shifty:
te partypooper te :mrgreen:
:-( Elhagyom a fórumot mindjárt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: