Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:52

Fuentealbilla írta:
David Moyes: “2013-ban bejelentkeztünk Cristiano Ronaldóért, Baleért és Cesc Fabregasért is. A Real Madriddal versenyeztünk Bale aláírásáért, aki végül a fehéreket választotta.” Forrás: Madridom.hu
Rájuk szakadt a Nemzeti Bank? :) Mindhármat vagy a 3-ból 1-et akartak leigazolni? Nem mindegy. :)
Kettőt.
Bale után úgy gondolták, hogy elviszik Cét (erről tavaly voltak is hírek bőven.
A pénz meg náluk sem volt nagy akadály sosem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:50

David Moyes: “2013-ban bejelentkeztünk Cristiano Ronaldóért, Baleért és Cesc Fabregasért is. A Real Madriddal versenyeztünk Bale aláírásáért, aki végül a fehéreket választotta.” Forrás: Madridom.hu
Rájuk szakadt a Nemzeti Bank? :) Mindhármat vagy a 3-ból 1-et akartak leigazolni? Nem mindegy. :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:18

Ez szép és jó, de egy Bayern ellen mondjuk nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy minden második támadásunk elmenjen rajta...
Vele volt stabil a kp egész évben.Ki merem jelenteni,ha ő nincs,ha Ancelotti nem találja meg a helyét,nem igen nyerünk BL-t.Kicsit olyan,hogy a mór megtette kötelességét,a mór mehet....mert jött a fhantaszthikus Hamesz Hodhihez...

Neuert meg nem engedi eli a bayern soha.Akkora közkincs ő ott manapság,mint svájnstájger...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 17., vasárnap 11:25

Remy írta:Szerintem pont annyi az esélye annak, hogy Neuer ideigazol, mint amennyi a Real Madridnak van, hogy megnyeri a Bundesligát.
tavaly megnyertük :Đ

kár új kapus után nézni jelenleg, amikor itt van még casillas, és egy több évre jó opciónak tűnő navas. jövőre navas lesz az első számú, mögé meg hozunk egy fiatal tehetséget.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 17., vasárnap 11:20

En nem hiszek Neuer eligazolasaban,keves jatekost tudnek mondani aki mozdithatatlanabb lenne. De aztan kitudja.
Es az Arsenal miert venne meg Ikert? Van Szczesny,Ospina,minek meg egy kapus. Raadasul elobbre se lenne vele a csapat.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 17., vasárnap 10:44

Hát nem tudom. Szerintem Kroos nem volt annyira meghatározó játékos. Neuer más szint. Szerintem...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 17., vasárnap 10:41

zalkrisz írta:
Remy írta:Szerintem pont annyi az esélye annak, hogy Neuer ideigazol, mint amennyi a Real Madridnak van, hogy megnyeri a Bundesligát. Tehát nulla. El nem tudom képzelni, hogy a legnagyobb német klubból, ahol nincs pénzügyi gond, nincsen klubtörténelmi szinten mérve rossz széria (8-10. hely a bajnokságban), eljöjjön onnan a világ legjobb kapusa, aki ráadásul NÉMET. Ha esetleg lenne pótlása... de Ter Stegen is most igazolt el. Courtois menne a Bayernbe? De Ő is most váltott csapatot. Nem mondom azt, hogy nem örülnék, de nem látok rá semmi esélyt. Ez még FIFA-ban is nehéz igazolás lenne.
Én sem látok rá esélyt, de Kroos-nál nem ugyanez volt a helyzet? :)
Ha lesarkítjuk igen.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 17., vasárnap 10:37

Remy írta:Szerintem pont annyi az esélye annak, hogy Neuer ideigazol, mint amennyi a Real Madridnak van, hogy megnyeri a Bundesligát. Tehát nulla. El nem tudom képzelni, hogy a legnagyobb német klubból, ahol nincs pénzügyi gond, nincsen klubtörténelmi szinten mérve rossz széria (8-10. hely a bajnokságban), eljöjjön onnan a világ legjobb kapusa, aki ráadásul NÉMET. Ha esetleg lenne pótlása... de Ter Stegen is most igazolt el. Courtois menne a Bayernbe? De Ő is most váltott csapatot. Nem mondom azt, hogy nem örülnék, de nem látok rá semmi esélyt. Ez még FIFA-ban is nehéz igazolás lenne.
Én sem látok rá esélyt, de Kroos-nál nem ugyanez volt a helyzet? :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 17., vasárnap 10:35

Szerintem pont annyi az esélye annak, hogy Neuer ideigazol, mint amennyi a Real Madridnak van, hogy megnyeri a Bundesligát. Tehát nulla. El nem tudom képzelni, hogy a legnagyobb német klubból, ahol nincs pénzügyi gond, nincsen klubtörténelmi szinten mérve rossz széria (8-10. hely a bajnokságban), eljöjjön onnan a világ legjobb kapusa, aki ráadásul NÉMET. Ha esetleg lenne pótlása... de Ter Stegen is most igazolt el. Courtois menne a Bayernbe? De Ő is most váltott csapatot. Nem mondom azt, hogy nem örülnék, de nem látok rá semmi esélyt. Ez még FIFA-ban is nehéz igazolás lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 17., vasárnap 10:16

torjack írta:tavasszal a bayern ellen (ugye ötnull) nem éreztem, hogy gond lenne vele.
Pont ezt akartam válaszolni én is. Ennyire nem volt feltűnő, hogy tavasszal nagyjából minden meccsen a támadásaink igen jelentős százalékában kulcsszerepe volt? :kivagyhe:

A kapustémához: nagyon régóta nyomják már ezt a Casillas -> Arsenal cuccot (kb azóta, amióta meg akarjuk venni minden nyáron Ashley Cole-t :mrgreen: ), de most őszintén: el tudjátok képzelni Ikert a PL-ben, ahol sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak a beívelések? Itt is kapott érte hideget-meleget, pedig itt azért más stílusú foci a jellemző. Neuert meg egyrészt miért engedné el a Bayern, másrészt meg a vb-n is voltak olyan kirohanásai, hogy azt a spanyol bírók nem biztos, hogy elengednék (Higu tudna erről mesélni kicsit részletesebben)

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. augusztus 17., vasárnap 9:53

Realista24 írta:Casillas - Arsenal (2015/16)
Neuer - Real Madrid (2015/16)
(as)
Hol kell aláírni? Neuer leigazolása egy beteljesült álom lenne számomra. :D

Egyébként meg már írtam párszor,hogy jövőre Neuer lesz a galaktikus igazolás,azt hittétek csak viccelek,most meg már az AS is lehozza? :mrgreen: :lol:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 17., vasárnap 9:45

http://www.marca.com/2014/08/16/en/foot ... 14201.html

Jorge Mendes felkészül...

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 17., vasárnap 9:36

Realista24 írta:Casillas - Arsenal (2015/16)
(as)
Neuer nálam azon játékosok közé tartozik, aki a posztján az egyik legjobb (ha nem a...), de sosem szeretném Real mezben látni.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 17., vasárnap 9:29

Ez szép és jó, de egy Bayern ellen mondjuk nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy minden második támadásunk elmenjen rajta...
tavasszal a bayern ellen (ugye ötnull) nem éreztem, hogy gond lenne vele.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 17., vasárnap 9:22

Casillas - Arsenal (2015/16)
(as)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 17., vasárnap 9:02

Rasta írta:KülöNbség..bocs, de rendkívül szúrja a szememet :).
Egyébiránt egyetértek, nem is a hibaszázalékáért kell, hanem mert egy pillanatra sem pihenhet a védője, és ha megindul, akkor pluszba el tud vonni 1-2 védőt még minimum az emberéről. James nekem még mindig zsákbamacska kategória, aláírom, hogy kivételes képességei vannak, de per pill még nálunk nem bizonyította, hogy képes arra, mint Angel.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. augusztus 16., szombat 23:40

nso alakít. :mrgreen: :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

LuizNazario
Kedvenc játékosaid: Ronaldo09,Cr7,Redondo,Zidane,Figo,Modric

HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 16., szombat 23:13

Rasta írta:KülöNbség..bocs, de rendkívül szúrja a szememet :).
Egyébiránt egyetértek, nem is a hibaszázalékáért kell, hanem mert egy pillanatra sem pihenhet a védője, és ha megindul, akkor pluszba el tud vonni 1-2 védőt még minimum az emberéről. James nekem még mindig zsákbamacska kategória, aláírom, hogy kivételes képességei vannak, de per pill még nálunk nem bizonyította, hogy képes arra, mint Angel.
Különbség,jogos,bocs túl rég otthagytam a sulit,elavultak az emlékeim

LuizNazario
Kedvenc játékosaid: Ronaldo09,Cr7,Redondo,Zidane,Figo,Modric

HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 16., szombat 23:04

James még keresi magát(én csipem,nagyon jó lesz az a bal láb)meg védekezésben gyenge,de dm a fel-le szaladgálásával nem kis teljesitményt ad le ott is.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 16., szombat 23:03

KülöNbség..bocs, de rendkívül szúrja a szememet :).

Vissza: