Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 18., hétfő 14:03

heccsat írta:
ziro4vr írta:ez fasza, bár nálam Navas lenne, de hát ez van
nekem is uez Navassal

Egyébként ami miatt aggódom kicsit, az a védelem átlagmagassága, nagyon alacsonyak vagyunk hátul, Navas és Casillas is "törpe", Pepe és Ramos is kisebb az átlag belsővédőknél, a két szélsővédőnk is mindig alacsony lesz akárki játszik (+nacho is alacsony). A kp is elég alacsony, nem néztem utána de talán Kroos a legnagyobb a várható kpról a maga 180 centijével.

Már csak ezek miatt is sürgetném Varane beépítését.
WTF, Ramos 183, de jól fejel, Pepe 187, Varane 191, szögleteknél Ronaldo, Bale visszahúzódik, akik szintén jól fejelnek, de még Benzema is visszahúzódik, aki 185 körül van. Szerintem nincs ezzel semmi gond.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 18., hétfő 13:40

R.M.C.F írta: ro@adt nagy szemét dolog volt ez a kapus csere bere. DL és Navas részéről jól le lettek szop@tva es nagy tiszteletlenseg ez.......Ikernek igy tudták csak vezetői szinten biztosítani a kezdőbe a helyet hogy közben két embert leszivattak.
az lesz majd az érdekes, ha idén Casillas véd mindenhol, kivéve kupa, magyarán építjük le Navast, aztán év végén a spanyol lelécel

marad egy poros, megtépázott Navas, és lehet igazolni vagy egy topkapust drágán vagy vmi Kiko Casilla szerű arcot, de az se életbiztosítás
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 18., hétfő 13:36

ro@adt nagy szemét dolog volt ez a kapus csere bere. DL és Navas részéről jól le lettek szop@tva es nagy tiszteletlenseg ez.......Ikernek igy tudták csak vezetői szinten biztosítani a kezdőbe a helyet hogy közben két embert leszivattak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. augusztus 18., hétfő 13:09

nekem is uez Navassal

Egyébként ami miatt aggódom kicsit, az a védelem átlagmagassága, nagyon alacsonyak vagyunk hátul, Navas és Casillas is "törpe", Pepe és Ramos is kisebb az átlag belsővédőknél, a két szélsővédőnk is mindig alacsony lesz akárki játszik (+nacho is alacsony). A kp is elég alacsony, nem néztem utána de talán Kroos a legnagyobb a várható kpról a maga 180 centijével.

Már csak ezek miatt is sürgetném Varane beépítését.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 18., hétfő 13:01

ez fasza, bár nálam Navas lenne, de hát ez van
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 18., hétfő 12:57

Nálam
-------------Casillas--------------
Carvajal-Varane---Ramos--Marcelo--
-------------Kroos----------------
-----Modric--------------DM------
-Bale--------Benzema-----CR------

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 18., hétfő 12:52

tubatibi írta:Holnapra:

Casillas - Carvajal, Varane, S.Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Kroos, Modric - BBC

Xabi helyett lehetne DM is. Viszont van egy olyan erzesem, hogy Xabi helyett James, Varane es Marcelo helyett a ket portugal fog kezdeni.
James nem fog kezdeni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 18., hétfő 12:51

Holnapra:

Casillas - Carvajal, Varane, S.Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Kroos, Modric - BBC

Xabi helyett lehetne DM is. Viszont van egy olyan erzesem, hogy Xabi helyett James, Varane es Marcelo helyett a ket portugal fog kezdeni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 18., hétfő 0:06

Fuentealbilla írta:Nem is értem mit vársz tőle. Tavaly tökéletesen látta el azt a feladatot amit a két gyalog kakukk CR és Bale mellett szükséges volt. Jól tartotta meg a labdát szépen osztogatott mikor mellé felértek és a kapu elé is odaért. Összjátékban úgyszintén hatékony volt. Néha előjöttek még mindig a régi szokásai vagyis pár meccsen mindent elbenzemázott, de összességében kihozta magából amit tud. A szezonja szerintem minimum 10/8 volt ha rangsorolni kellene. Semmiképpen nem lehet várni már tőle semmiféle robbangatást. Ha ugyanezt hozza szerintem a nagy többség elégedett lesz vele.
Ez nem kritika lett volna, sőt. Sokkal fontosabb ő nekünk, mint sokan gondolják, elégedett is vagyok vele.
A tavalyi szezonja is jó volt, de valamiért úgy érzem, hogy idén még fontosabb és jobb lesz.
Például a kapu előtt is aktívabb lesz, még többet fogja színezni (mint a Sevilla ellen). Erre gondoltam mikor azt írtam, hogy robbantani fog.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 17., vasárnap 23:06

M1Ö írta: Még plusz egy kérés a vezetőséghez, hogy ne jöjjön még egy csatár, mert idén Benzema robbantani fog. :salute:
Benzema maradjon csak a focinál ne robbantgasson.

Nem is értem mit vársz tőle. Tavaly tökéletesen látta el azt a feladatot amit a két gyalog kakukk CR és Bale mellett szükséges volt. Jól tartotta meg a labdát szépen osztogatott mikor mellé felértek és a kapu elé is odaért. Összjátékban úgyszintén hatékony volt. Néha előjöttek még mindig a régi szokásai vagyis pár meccsen mindent elbenzemázott, de összességében kihozta magából amit tud. A szezonja szerintem minimum 10/8 volt ha rangsorolni kellene. Semmiképpen nem lehet várni már tőle semmiféle robbangatást. Ha ugyanezt hozza szerintem a nagy többség elégedett lesz vele.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 17., vasárnap 22:42

Én is már inkább Varane-t tolnám Pepe helyett, de a szezon hosszú, a bajnokság még elsem kezdődött. Jelenleg megbízhatóbbnak érzem Pepet, de ez csak idő kérdése és Varane ha formába lendül kezdő lehet.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 17., vasárnap 22:09

na én is ezt szeretném pontosan, kivéve hogy én Varane párti maradok, számomra ő megbízhatóbb tétmeccsen (a bari meccs nem mérvadó). De ha teljesen úgy lesz ahogy mondod az se lesz baj :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 17., vasárnap 21:23

az AtMa ellen, a bari meccs kezdőit látva majdnem biztos vagyok egy ilyen kezdőben (ha Jesén kívül mindenki bevethető):
Navas-Carvajal,Pepe,Ramos,Marcelo-Modric,Kroos,Isco-BBC

Egy posztnál nem voltam biztos, ugye nem kérdés melyik az :D
James eddig minden meccsen kezdett, most nem fog szerintem. DM meg elég sokat játszott a Fio ellen. Isco nem volt ott, és az első gyerek örömére egy nagy játékot letolhatna kezdőként, ezért őt tippelem.

Az AtMa a kemény ütközős védekezős focit játssza. Ezt a kreatív és összjátékban gyors KP-vel könnyebb feltörni.

miVida

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 17., vasárnap 20:41

wZoLee7 írta:
Navas-Arbeloa,Varane,Nacho,Marcelo-Xabi,Khedira,DM-James,Benzema,CR
majdnem eltaláltam a kezdőt :D de én bíztam abban hogy a kp-n lesz legalább egy "gyors" játékos is
nekem is te jutottál eszembe amikor megláttam a kezdőt :agree:
na de az enyém akkor is célravezetőbb lett volna :mrgreen: (és nem is volt annyira messze se)
Navas - Arbeloa,Pepe,Nacho,Coentrao - Xabi - Kroos,Illara - James,DiMaría - Benzema
pihenhetett volna Varane és Marcelo az Atlético ellen készülve, Kroos meg lejött volna félidőben
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 17., vasárnap 20:36

majdnem eltaláltam a kezdőt :D de én bíztam abban hogy a kp-n lesz legalább egy "gyors" játékos is

miVida

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 16., szombat 16:41

wZoLee7 írta:
Navas - Arbeloa,Pepe,Nacho,Coentrao - Xabi - Kroos,Illara - James,DiMaría - Benzema
A kapussal egyet értek. Alvaronak is most a kezdőben a helye. Viszont utána én egy Varane-Nacho-Marcelo triót tennék még be. Xabi alap most, viszont akkor Illarra nem lehet ott a pályán, ott neki akkor nem megy. Van elég játékos, nem kell ezt erőltetni. Xabi mellé Khedirat tenném a kezdőbe, győzzön meg már valakit arról hogy megéri elvinni. Eléjük DM mehet. Támadó 3-asnak meg James-Benzema-CR. Tehát:
félidőben meg lekapnám CR-t is, akár valami Castillas is mehetne, a KP-ról kettőt váltana Illarra és Kroos...70. perc körül meg a többieket is lehet cserélni.
Mivel barátságos teljesen mind1 mi lesz a vége.
én azért AZT a kezdőt raknám, mert pihentetni kell azokat akiknek necces a játékuk az Atlético ellen, így Balet (aki valszeg nem is lesz nevezve), CRt, Varanet, Marcelot.
kedirának pedig talán úgy mint DiMaríának, adni lehetőséget h hátha valamelyik szerencsétlen csapatnak megtetszik a játéka... mindegy mennyiért, csak adjuk már el, ne a mi kasszánkat húzza le :) de kezdőbe semmiképp, inkább Kroos-t, hadd lendüljön bele még jobban, ha már ilyen jól kezdett, aztán majd ha kezd fáradni meccs közbe, be lehet hozni a herceget még utoljára...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 16., szombat 14:56

Úgy néz ki elbeszélünk egymás mellett. :) 
Ezekkel tisztában vagyok. De én csak a kisebb meccsekről beszélek. Spanyol kupa elején, klub VB-n, ilyen Cordoba-k, Elche-k ellen lehet varjálni. Mert mit tom én, egy CR-James-Bale, James-CR-Bale, Isco-CR-Bale, Isco-Jesé-Bale (reggelig lehetne sorolni) sorral ezeket a csapatok 1 góllal verni kell. Ha nem verjük, akkor az nem azért lesz, mert Benzema-nak "nincs" cseréje. De ki, hogy áll hozzá, nekem így tökéletes a keret. Már csak Khedira-val kellene valamit kezdeni... :mrgreen:
Én értelek,csak nem értek egyet :) Pont ilyen kis csapatok ellen kell vki a darálóba,amik beállnak 11 emberrel az ötösre...
Khedira meg,tök mindegy megy vagy marad,mert játszani úgy sem fog...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 16., szombat 14:49

morientes írta:Az rendben van,de ha valamelyik szélsőt kiveszed,azonnal lassul a játék.Pont azért tudta Ronaldo cserélgetni a helyét,mert volt ott egy Benzema aki partner volt ebben.Ha centerbe kezdene CÉ,akkor nem lenne kötetlen az a poszt...Azért kell egy csatár,hogy többek közt megossza a védők figyelmét,megtartsa a labdát...
Úgy néz ki elbeszélünk egymás mellett. :)
Ezekkel tisztában vagyok. De én csak a kisebb meccsekről beszélek. Spanyol kupa elején, klub VB-n, ilyen Cordoba-k, Elche-k ellen lehet varjálni. Mert mit tom én, egy CR-James-Bale, James-CR-Bale, Isco-CR-Bale, Isco-Jesé-Bale (reggelig lehetne sorolni) sorral ezeket a csapatok 1 góllal verni kell. Ha nem verjük, akkor az nem azért lesz, mert Benzema-nak "nincs" cseréje. De ki, hogy áll hozzá, nekem így tökéletes a keret. Már csak Khedira-val kellene valamit kezdeni... :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 16., szombat 14:03

Hál' Istennek nem az a sérülékeny csatár. Eddig csak kisebb, pár hetes kiesései voltak. Tavaly a szezon végével volt gond, mert addigra teljesen kifulladt. Idén ezt kell megoldja Ancelotti, többet kell pihentetni a kisebb meccseken. Igen egyikük sem oda való, de kisebb csapatok ellen megoldható. CR úgy is sokat gyakorolta tavaly, sokszor ment át a csapat meccsek közben 4-4-2-be. Na meg nagyon sok gólerős játékosunk van. :)
Az rendben van,de ha valamelyik szélsőt kiveszed,azonnal lassul a játék.Pont azért tudta Ronaldo cserélgetni a helyét,mert volt ott egy Benzema aki partner volt ebben.Ha centerbe kezdene CÉ,akkor nem lenne kötetlen az a poszt...Azért kell egy csatár,hogy többek közt megossza a védők figyelmét,megtartsa a labdát...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 16., szombat 13:54

morientes írta:Pedig nem ártana.Ha Benzema kidől,ne aggy isten,akkor nem elég oda csatárpótlék.A lényeg,hogy hasonló stílusú,visszavontabban játszó,kiszolgáló szerepkörű játékos kellene,aki birja a padot is,meg megél benn a darálóba,mert sztm sem Hamesz,sem Bale,de még Ronaldo sem ilyen.Nekik terület kell.
Én Michura mentem volna rá,(már rég nem kp,hanem center),csak a napoli már elvitte...:)
Hál' Istennek nem az a sérülékeny csatár. Eddig csak kisebb, pár hetes kiesései voltak. Tavaly a szezon végével volt gond, mert addigra teljesen kifulladt. Idén ezt kell megoldja Ancelotti, többet kell pihentetni a kisebb meccseken. Igen egyikük sem oda való, de kisebb csapatok ellen megoldható. CR úgy is sokat gyakorolta tavaly, sokszor ment át a csapat meccsek közben 4-4-2-be. Na meg nagyon sok gólerős játékosunk van. :)

Vissza: