Miért ne lehetne? Az összes csatár fel van hozva Karim esetében, 100 középpályás Khediránál, stb...a trágár szövegelést meg elhanyagolhatod, ettől nem leszel keményebb.Remy írta:Én úgy gondolom, hogy Lopez már a Milan játékosa, tehát hogy mit védene itt, az már lényegtelen. Felesleges beszélni róla. Casillas így is, úgy is basztatva lesz, amíg itt lesz, de legalább ezek a Lopezes összehasonlítások ne legyenek már.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én úgy gondolom, hogy Lopez már a Milan játékosa, tehát hogy mit védene itt, az már lényegtelen. Felesleges beszélni róla. Casillas így is, úgy is (mod) lesz, amíg itt lesz, de legalább ezek a Lopezes összehasonlítások ne legyenek már.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Szep dolog kovetkezetessegrol olvasni olyan embertol, akinek osszesen van 1 hsz-e. Na mind1.pamm írta:De ha ezt Iker kapta volna, mar el lenne kuldve a forum 80%-a altal melegebb eghajlatra, ez a gyonyoru ebben. A kovetkezetesseg, ugye.ferni írta:szépen csinálta, de ebből a gólból is mi lett kihozva... Diego Lopez 45 méterről kapott gólt, közben meg amúgy azt esélye nem volt védenie...
grat nso, húzzátok le tényleg szerencsétlent...
Egyebkent meg ez teljesen a vedo golja, kvazi inditotta az ellenfelet. A kapus meg persze hogy nincs a a kapujaban, amikor mindenki a masik terfelen van. Az mar kulon pech, hogy a valencias gyerek tokeletesen talalta el a labdat.
De ha ezt Iker kapta volna, mar el lenne kuldve a forum 80%-a altal melegebb eghajlatra, ez a gyonyoru ebben. A kovetkezetesseg, ugye.ferni írta:szépen csinálta, de ebből a gólból is mi lett kihozva... Diego Lopez 45 méterről kapott gólt, közben meg amúgy azt esélye nem volt védenie...
szépen csinálta, de ebből a gólból is mi lett kihozva... Diego Lopez 45 méterről kapott gólt, közben meg amúgy azt esélye nem volt védenie...Jim írta:ezt az Alcacert jó lenne leigazolni a Valenciából,
és kb 2 évre visszadani nekik kölcsönbe
nagy játékos lehet belőle
bezzeg a 2. Valencia gólt nem linkelték, abban kicsit benne volt...Felkészülés: D. López 45-ről kapott góllal rajtolt a Milanban
Nem mondhatni, hogy parádésan kezdett a Milan, hiszen a 18. percben egy, a pálya közepén eladott labda után Paco Alcácer a félkörnél felnézett, és jó 45 méterről átemelte a kint bóklászó Diego Lópezt. A Real Madridból érkező kapus alighanem szebb debütálást is el tudott volna képzelni...
Alcacer gólja
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
nah erre a khedira hírre meg is bontottam egy jó öreg kőbányait remélem jön pár napon belül a hivatalos és felbontok egy whiskyt is.
azért a herceg hiányozni fog. 2-3 meccsenként volt olyan momentuma amin röhögtem egy nagyot. például a barca ellen a mesteri szólója, ami után sikerült pont valdesbe bikáznia
azért a herceg hiányozni fog. 2-3 meccsenként volt olyan momentuma amin röhögtem egy nagyot. például a barca ellen a mesteri szólója, ami után sikerült pont valdesbe bikáznia
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ezt az Alcacert jó lenne leigazolni a Valenciából,
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo09,Cr7,Redondo,Zidane,Figo,Modric
El kell adni az újságokat,menni fognak még a hírek,mindenki maga dönti el mennyire veszi komolyan,én Carlonak hiszek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Khedira még itt van, nem zárult le semmi
-
Bár neked lenne igazad,de amennyit én láttam eddig Carlótól(elolvastam az összes magyar fordításba került nyilatkozatát mióta a klubhoz jött.),szóval ezt szerintem szó szerint kell venni,túl kategorikusan jelentette ki,hogy nem is nyitják ki újra.Realista24 írta:Ezt értsd ugy, hogy adott pillanatban nem terveztek igazolást.
De ha egy jatekos menni akar, akkor azt pótolni kell majd. Nem kell túl komolyan venni.
Azt nem mondhattak, hogy Pogba mar a reptéren várakozik, es varja hogy DM osszepakoljon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt értsd ugy, hogy adott pillanatban nem terveztek igazolást.
De ha egy jatekos menni akar, akkor azt pótolni kell majd. Nem kell túl komolyan venni.
Azt nem mondhattak, hogy Pogba mar a reptéren várakozik, es varja hogy DM osszepakoljon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Akkor olvasd el a Carlo elejét vette minden pletykának című szösszenetet a rövid hírek között megtalálod:)dannen írta:én nem tudok róla, hogy lezárult volna.LuizNazario írta:Az átigazolási szezon lezárultával a soron következő legizgalmasabb kérdés:Ki fog védeni kedden????:)
-
Az átigazolási szezon lezárultával a soron következő legizgalmasabb kérdés:Ki fog védeni kedden????:)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Dehogy fogta...sztm az asszonyt hívta föl Ancelotti,hogy csomagoljon....és ezt végre felfogta :lol: :lol:
.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
képzelem ahogy hangosan, túlartikulálva mondja neki Carlo, hogy NEM KELLESZ HERCEG, MENJ INNEN!!!!
és ezt végre felfogta
és ezt végre felfogta
Nem illik.
Nah! Tudtam, hogy tegnap a sok sör, amit Khedira egészségére ittam, annak lesz eredménye...Egy Carlo Ancelottival folytatott beszélgetés után Sami Khedira úgy döntött, elhagyja a Real Madridot. A játékos ügynöke most az Arsenallal és a Chelseavel folytat tárgyalásokat a játékos jövőjével kapcsolatban, számol be az angol Mirror. A lap szerint a Chelsea megadná Khedira számára az elvárt fizetését is. Forrás: Madridom.hu
Bár Mirror, de remélem nem kacsa.
Hercegem távozz!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
akkor már inkább hoznám Courtois-t...asszem jól írtam ...fiatalabb, és Navas után ő lehetne a jövő, addig meg oda mehetne kölcsönbe ahová csak akar...a két kezdő szintű kapus 1 csapatban baromi nagy hülyeség
Pep így, vagy úgy de menni (menekülni) fog a szezon végén, ha véletlen BL-t nyer, akkor azért, ha nem....Realista24 írta:Egy tényt ne hagyj figyelmen kívül. Guardiola az edző, aki mestere annak, hogy hogyan vegye el a játékos kedvét, így vagy úgy, de megoldja. Koncepció, felfogás, stílus, érdekellentétek, sikertelenség stb.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tottenhamnél talán ránk is licitáltak, már ha hinni lehet az akkori híreknek.De ha meg tényleg annyira dúskálnak akkor oda kellett volna ígérni a nagy pénzt a Tottenhamnek is meg nekünk is.
Egy tényt ne hagyj figyelmen kívül. Guardiola az edző, aki mestere annak, hogy hogyan vegye el a játékos kedvét, így vagy úgy, de megoldja. Koncepció, felfogás, stílus, érdekellentétek, sikertelenség stb.Remy írta:
Szerintem pont annyi az esélye annak, hogy Neuer ideigazol, mint amennyi a Real Madridnak van, hogy megnyeri a Bundesligát. Tehát nulla. El nem tudom képzelni, hogy a legnagyobb német klubból, ahol nincs pénzügyi gond, nincsen klubtörténelmi szinten mérve rossz széria (8-10. hely a bajnokságban), eljöjjön onnan a világ legjobb kapusa, aki ráadásul NÉMET. Ha esetleg lenne pótlása... de Ter Stegen is most igazolt el. Courtois menne a Bayernbe? De Ő is most váltott csapatot. Nem mondom azt, hogy nem örülnék, de nem látok rá semmi esélyt. Ez még FIFA-ban is nehéz igazolás lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Fuentealbilla
Realista24 írta:
Kettőt.
Bale után úgy gondolták, hogy elviszik Cét (erről tavaly voltak is hírek bőven.
A pénz meg náluk sem volt nagy akadály sosem.
Igen emlékszem rá. Sőt hát most így visszagondolva Fabregasos hírek is voltak a Man.Utd.-vel kapcsolatban.
No mindegy a lényeg, hogy ezt ők maguk sem gondolták szerintem komolyan. De ha meg tényleg annyira dúskálnak akkor oda kellett volna ígérni a nagy pénzt a Tottenhamnek is meg nekünk is. Van az a pénz ebben biztos vagyok.
ui: kiváncsi vagyok , hogy alakul az idei United....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fuentealbilla 2014. augusztus 17., vasárnap 13:02-kor.