Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 18., hétfő 16:13

Hát a mennyei majdnem kimaradt a szórásból!!44négy!!! :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 18., hétfő 16:04

Géci írta:Ez a Radó akkora játékos amùgy? Már valahol olvastam a nevét. :D
a nemzet színésze :lol:
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 18., hétfő 15:59

Ez a Radó akkora játékos amùgy? Már valahol olvastam a nevét. :D

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. augusztus 18., hétfő 15:46

danianevem írta:Egyébként a Radó-Böde csatárduóban már lenne potenciál bőven
Lauth már le is írta magát?
Egybként Böde..hát nem is tudom. Értem hogy egy egyszerű, szimpatikus, hajtós srác, de egy épkézláb megmozdulására jut tíz megmosolyogtató, a meccsek nagyobb részében fék a csapatban.
Semmi bajom vele, de csúnyán beárazza az NB1-et, hogy ő itt 'sztár'.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 18., hétfő 15:13

Jött Bende Bende :fpalm: :
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... os-2357721

Jó látni, hogy a MFA tovább termeli a jobbnál-jobb magyar futballistákat. Na persze ez a többiről is elmondható sajnos...
Santi írta:Az nagyjából 450ezer euro (nem számoltam, csak úgy saccoltam), viszont korábban arról lehetett hallani, hogy legalább 600ezer eurot akar a Hali. Majd kiderül.
Először még 1 millió eurót akartak, aztán gondolom páran körberöhögték őket a tárgyalóteremben és máris közelítenek a reális árhoz. Egyébként a Radó-Böde csatárduóban már lenne potenciál bőven, mondjuk amíg Nagy Danik meg Busaik vannak a középpályán marad a brusztolós foci...

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. augusztus 18., hétfő 15:10

Az nagyjából 450ezer euro (nem számoltam, csak úgy saccoltam), viszont korábban arról lehetett hallani, hogy legalább 600ezer eurot akar a Hali. Majd kiderül.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 18., hétfő 13:24

Ma, vagy holnap..Radó :salute:

Várom a kézfogást Palival új avatarnak :D

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 18., hétfő 12:54

A Nemzeti Sport Online több forrásból is úgy értesült, hogy a Ferencváros a múlt héten újabb hivatalos ajánlatot tett a Haladás támadójáért, Radó Andrásért.

Múlt héten a Haladás a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Radó Andrásért újabb hivatalos ajánlat érkezett, de az érdeklődő klubot nem nevezte meg.
A Nemzeti Sport Online több forrásból is úgy értesült, hogy ismét a Ferencváros jelentkezett be a 20 éves támadóért.
:shifty:

Na gyerünk vidi.... :lol: :lol:

JustoVillar
Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. augusztus 18., hétfő 7:01

Cucunak nem tetszik, hogy jönnek a többieknek nincs problémájuk vele. Viszont Cucunak nagy szava van az öltözőben, remélen nem lesz ebből komoly bonyodalom.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.

Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás

Öpike

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 16., szombat 22:08

Radó ügye még a héten, esetleg hétfőig lezárulhat?
A héten szerintem tuti nem, jövőhét esélyesebb ha lesz valami, de hamar el kell dőlnie a két ex Laziós érkezése miatt!(ott amúgy most a játékosok között állítólag áll a bál emiatt) Viszont én még mindig a Lokit tartom a legesélyesebbnek, több buktató is van Radóval...
Jó lenne ha nyomnák beléjük a pénzt.
Elvileg van pénze a Győrnek, Vidinek és Debrecennek is. Hozzájuk felnő/tt a Fradi is nagyon úgy néz ki.
Ha már szakmailag nincsenek rendben a dolgok, akkor legalább pénz legyen, mert fontos lenne, hogy folyamatosan ott legyünk a nemzetközi porondokon.
Hát jó lenne, de sajnos akármennyire hiszik azt az emberek, nálunk nincs sok pénz!Ha csak azt nézzük, hogy ki mennyit tud(na*) áldozni játékos vásárlásra+fizetésekre akkor (sorrendben) a Vidi,Győr,Loki,Dózsa(*),Diósgyőr után vagyunk csak...most kezdjük pénzügyileg behozni a többieket(pénzért még mindig nem nagyon tudunk igazolni)!Groupama,Lagardere,új mezszponzor stb

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 16., szombat 21:14

BBarni írta:
BBarni, nincs valami új infód mostanság? Radó? Vadócz? Esetleg más? Szponzor? Bármi :mrgreen:
Radó rizikós, de még bármi lehet!Vidi kilőve állítólag, szóval ha itthon vált akkor mi vagy Loki!
Köszi az infócsepegtetést :mrgreen: Éhezek az ilyenekre.

Radó ügye még a héten, esetleg hétfőig lezárulhat?

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 16., szombat 20:40

BBarni írta:Mez)Szponzor lesz az elkövetkező 1-2 hétben, elég jó pénzt fognak adni! :)
Jó lenne ha nyomnák beléjük a pénzt.
Elvileg van pénze a Győrnek, Vidinek és Debrecennek is. Hozzájuk felnő/tt a Fradi is nagyon úgy néz ki.
Ha már szakmailag nincsenek rendben a dolgok, akkor legalább pénz legyen, mert fontos lenne, hogy folyamatosan ott legyünk a nemzetközi porondokon.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 16., szombat 20:34

BBarni, nincs valami új infód mostanság? Radó? Vadócz? Esetleg más? Szponzor? Bármi :mrgreen:
Radó rizikós, de még bármi lehet!Vidi kilőve állítólag, szóval ha itthon vált akkor mi vagy Loki!Vadócz nem valószínű, előre fog jönni még valaki aki a szélen és csatárként is bevethető!Volt itt egy afrikai próbajátékos, ha jól tudom többszörös válogatott volt, szélső,támadó kp, vele nem tudom, hogy mi lett!Én így augusztus végén még számítok egy Radó/Német Krisztián vagy egy nevesebb külföldi leigazolására! :)

(Mez)Szponzor lesz az elkövetkező 1-2 hétben, elég jó pénzt fognak adni! :)

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 16., szombat 20:30

Igen, még korai volt a kérdésem, de legalább akkor vannak bíztató jelek. :)
LiamGallagher írta:Annyit mondott,hogy "fiúk,mit is kéne csináljunk ma? menjetek fussatok 5 kört,addig kitalálok valamit!"
Azért ez milyen szomorú... Megye 1-es ifi edzőm volt ilyen, de, hogy egy NB1-2-ben is lenyomnak egy ilyet. :(
LiamGallagher írta:Gyere ki a következő meccsre,nem fogod megbánni,kellenek a szurkolók is a magyar foci felemelkedéséhez. :)
Sógorommal beszéltünk róla többször is, hogy kimenjünk, ő követi is rendszeresen, hogy mi folyik a csapattal.
Remélem össze jön, mert utoljára Csaba-Fradi meccsen voltam, az meg már 5 éve volt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. augusztus 16., szombat 20:15

Egy meccs után még nehéz átlátni,január körül fogunk teljes képet kapni,hogy van-e idén esély! Ami biztos,hogy talán az NB2 legjobb szakembere ül jelenleg a kispadunkon. Mind felfogásilag,mind képzettség szempontjából. Zoran Spisljak angliában tanulta ki a szakmát és a játékosok is érzik a különbséget. Beszélgettem a héten Balog Zsoltival,a csapatkapitányunkkal és elmondta,hogy Ő ilyet még nem látott 35 éves fejjel,mint amit ez a manus csinál! Fel is hozott egy jó példát pár éve az egyik nagy magyar edzőgéniusz volt az edzője,nevet inkább nem mondanák. Az edző utolsónak ment ki a pályára és közben vakarta a fejét. Megállt a játékosok előtt és csak nézett bambán előre. Annyit mondott,hogy "fiúk,mit is kéne csináljunk ma? menjetek fussatok 5 kört,addig kitalálok valamit!" Most mindennap mikor bemennek az öltözőbe,az összes játékosnak megvan a személyre szabott edzésterve az adott napra! Ez az edzői team foglalkozik a játékosokkal és Zoran mester a szurkolói ankéton elmondta,hogy ő nemzetközi szintű erőnlétet akar kihozni a játékosokból. A fiúknak annyira új a dolog és tetszik nekik,hogy nagyon vevők rá! Holnap indul is angliába pro licenszeseknek előadást tartani Spisljak úr,méghozzá a magyar fociról. A tavalyi csapat játékához képest már most lehet zongorázni a különbséget egyébként,úgy hogy bármi lehet,én bízom benne hogy idén összejön az NB1. De reálisan télen láthatjuk majd,hogy hol lesz a helyünk! :) Gyere ki a következő meccsre,nem fogod megbánni,kellenek a szurkolók is a magyar foci felemelkedéséhez. :)

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 16., szombat 20:01

LiamGallagher írta:2-0-ra nyertünk teljesen megérdemelten! B-) Tőletek nagyon senkit nem tudok kiemelni,pontrúgásokból tudtatok csak veszélyztetni,talán a Délczegben van spiritusz,rajta érződik hogy NB1-es volt. Nálunk a Kertész,Szilágyi,Vólent támadó 3-as nagyon remekelt,Sziszkó 2x mattolta az egerszegi hálót. Van fantázia a játékunkban,megérdemelték a fiúk a tapsot meg a pacsizást! Jövőhéten Csákvárról kéne elhozni a 3 pontot,nem lehetetlen feladat! Hajrá Lilák,Hajrá Csaba!
Én is Békés megyei vagyok, de a Csabát nem követem, mondjuk alapból a magyar focit se nagyon.
Van esély az NB1-re szerinted? Mert tavaly nem voltak rosszak, folyamatosan a 3. hely körül mozogtak, csak a végét rontották el, ha jól emlékszek. Jó lenne őket az NB1-be tudni, azért a régi Csaba nem volt rossz. :)

LiamGallagher

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. augusztus 16., szombat 19:57

2-0-ra nyertünk teljesen megérdemelten! B-) Tőletek nagyon senkit nem tudok kiemelni,pontrúgásokból tudtatok csak veszélyztetni,talán a Délczegben van spiritusz,rajta érződik hogy NB1-es volt. Nálunk a Kertész,Szilágyi,Vólent támadó 3-as nagyon remekelt,Sziszkó 2x mattolta az egerszegi hálót. Van fantázia a játékunkban,megérdemelték a fiúk a tapsot meg a pacsizást! Jövőhéten Csákvárról kéne elhozni a 3 pontot,nem lehetetlen feladat! Hajrá Lilák,Hajrá Csaba!

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 16., szombat 14:54

Ha kimesz megnezni,legyszives figyeld meg a ZTEseket is,es ha valaki kiemelkedik legyszives jegyezd meg a szamat (nevet). :)
Sajnos egy felkeszulesi meccset se lattam,es kivancsi vagyok hogy kitol varhatok ujat. Ugyanis van vagy 10 uj ember a csapatban,es kozuluk 1-2-t ismerek csak.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

LiamGallagher

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. augusztus 16., szombat 10:27

Régóta várom a mai napot,végre kezdődik az NB2! A Zalaegerszeget fogadjuk ma,nem lesz könnyű menet,de bízom a fiúkban és Spisljak mesterben! A mai napra a tervezett kezdőcsapatunk:
Póser-Vozár,Balog Zs.,Pataki,Király-Bagi,Borbély,Prasler,Balázs R.-Szilágyi P.,Birtalan. A kispadon Czucz(l)i,Juhász Gy,Bényei,Kertész,Vólent,Berki,Lőrinczy lesznek. A tippem a meccsre egy 2-1-es Csaba siker.Meglátjuk!Hajrá Lilák,Hajrá Csaba!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 16., szombat 0:28

azért ha csak magát a videót látod, és így, hogy (legalább is nekem) folyamatosan játssza újra egymás után, tényleg vicces. :mrgreen:

Vissza: