Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Én Coentraot kezdetném, most valamivel meggyőzőbb, mint Marcelo, persze ilyenkor szokott az lenni, hogy a brazil váltja csereként és lealázz mindenkit a bal oldalon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Biztos belemegy majd,hogy pihenjen egy kupadöntőn pont az atma ellen*ronaldot ne erőltessük
K.Navas-Carvajal,Pepe,Ramos,Marcelo-Kroos,Modric,Di Maria-Bale,Benzema,C.Ronaldo
Ezzel a csapattal,ha mind ok,akkor nem lenne gond.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pénteken több változást is várok a kezdőben...szerintem Keylor, Coentrao, Varane, DM és Hamesz is kezdeni fog...
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
pénteki kezdőt így tudom elképzelni:
casillas--carvajal,varane,ramos,coentrao--isco,kroos,modric--bale,james*,benzema
*ronaldot ne erőltessük
padról beugrana marcelo és dm mindenképp.
casillas--carvajal,varane,ramos,coentrao--isco,kroos,modric--bale,james*,benzema
*ronaldot ne erőltessük
padról beugrana marcelo és dm mindenképp.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Értem. Bízok benne, hogy Ancelotti majd megoldja. Meg azért Jamesnek is idő kell. Csereként azért remélem majd kap pár percet. Én kedvelem a srácot. :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyrészt még fogalma sincs a csapatról, a spanyol szuperkupát komolyabban veszi Carlo. A Sevilla nem volt tétel, az Atma más tészta, ott nincs lehetőség szórakozni.Miből gondolod, hogy James nem kezd? Ez tuti?
Illetve most monda Carlo a délután folyamán, hogy megy a kísérletezgetés Jamest illetően, szoknia kell a dolgokat, nincs még meg a fix posztja, stb. (Gergő most fordítja amúgy).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem tuti, de valószínű, hogy Ancelotti nem kockáztatja meg, azért az Atleti nem Sevilla...Talán a visszavágón, de sztem még ott sem lesz kezdő. Córdoba ellen lesz szerintem leghamarabb kezdő.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
eddig sem az embereink magasságával volt baj
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Miből gondolod, hogy James nem kezd? Ez tuti?Realista24 írta:James nem fog kezdeni.tubatibi írta:Holnapra:
Casillas - Carvajal, Varane, S.Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Kroos, Modric - BBC
Xabi helyett lehetne DM is. Viszont van egy olyan erzesem, hogy Xabi helyett James, Varane es Marcelo helyett a ket portugal fog kezdeni.
Carvajal meg Marcelo dolga jelenleg az, hogy ne adják be mellőlük és nem az, hogy fejeljenek. Bőven elég egy rögzített szituációs védekezésnél a 4-5 magas ember. Az alacsonyak felveszik a "fix" pozíciókat, mint pl. a kapufa vagy az 5,5 sarka, figyelnek a kipattanóra a 16-os környékén...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
mit wtf?Kerlon írta:WTF
Casillas 185, Navas 184
Carvajal 173, Marcelo 172, az említetteken kívül 174 Modric
ha a támadó 3-as nincs hátul, akkor a két belső védőnkön kívül nincs 180 + os mezőnyjátékosunk, és a kapusaink törpék, bajok lesznek így a magaslabdákkal, eddig is sok fejesgólt kaptunk, csak erre hívtam fel a figyelmet, most, hogy nem lesz itt Lopez, aki képes volt lehúzni a magaslabdákat, még nehezebb dolga lesz a védelemnek.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
WTF, Ramos 183, de jól fejel, Pepe 187, Varane 191, szögleteknél Ronaldo, Bale visszahúzódik, akik szintén jól fejelnek, de még Benzema is visszahúzódik, aki 185 körül van. Szerintem nincs ezzel semmi gond.heccsat írta:nekem is uez Navassalziro4vr írta:ez fasza, bár nálam Navas lenne, de hát ez van
Egyébként ami miatt aggódom kicsit, az a védelem átlagmagassága, nagyon alacsonyak vagyunk hátul, Navas és Casillas is "törpe", Pepe és Ramos is kisebb az átlag belsővédőknél, a két szélsővédőnk is mindig alacsony lesz akárki játszik (+nacho is alacsony). A kp is elég alacsony, nem néztem utána de talán Kroos a legnagyobb a várható kpról a maga 180 centijével.
Már csak ezek miatt is sürgetném Varane beépítését.
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
az lesz majd az érdekes, ha idén Casillas véd mindenhol, kivéve kupa, magyarán építjük le Navast, aztán év végén a spanyol lelécelR.M.C.F írta: ro@adt nagy szemét dolog volt ez a kapus csere bere. DL és Navas részéről jól le lettek szop@tva es nagy tiszteletlenseg ez.......Ikernek igy tudták csak vezetői szinten biztosítani a kezdőbe a helyet hogy közben két embert leszivattak.
marad egy poros, megtépázott Navas, és lehet igazolni vagy egy topkapust drágán vagy vmi Kiko Casilla szerű arcot, de az se életbiztosítás
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ro@adt nagy szemét dolog volt ez a kapus csere bere. DL és Navas részéről jól le lettek szop@tva es nagy tiszteletlenseg ez.......Ikernek igy tudták csak vezetői szinten biztosítani a kezdőbe a helyet hogy közben két embert leszivattak.ziro4vr írta:ez fasza, bár nálam Navas lenne, de hát ez van
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
nekem is uez Navassalziro4vr írta:ez fasza, bár nálam Navas lenne, de hát ez van
Egyébként ami miatt aggódom kicsit, az a védelem átlagmagassága, nagyon alacsonyak vagyunk hátul, Navas és Casillas is "törpe", Pepe és Ramos is kisebb az átlag belsővédőknél, a két szélsővédőnk is mindig alacsony lesz akárki játszik (+nacho is alacsony). A kp is elég alacsony, nem néztem utána de talán Kroos a legnagyobb a várható kpról a maga 180 centijével.
Már csak ezek miatt is sürgetném Varane beépítését.
----------------De Gea-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nálam
-------------Casillas--------------
Carvajal-Varane---Ramos--Marcelo--
-------------Kroos----------------
-----Modric--------------DM------
-Bale--------Benzema-----CR------
-------------Casillas--------------
Carvajal-Varane---Ramos--Marcelo--
-------------Kroos----------------
-----Modric--------------DM------
-Bale--------Benzema-----CR------
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
James nem fog kezdeni.tubatibi írta:Holnapra:
Casillas - Carvajal, Varane, S.Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Kroos, Modric - BBC
Xabi helyett lehetne DM is. Viszont van egy olyan erzesem, hogy Xabi helyett James, Varane es Marcelo helyett a ket portugal fog kezdeni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Holnapra:
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez nem kritika lett volna, sőt. Sokkal fontosabb ő nekünk, mint sokan gondolják, elégedett is vagyok vele.Fuentealbilla írta:Nem is értem mit vársz tőle. Tavaly tökéletesen látta el azt a feladatot amit a két gyalog kakukk CR és Bale mellett szükséges volt. Jól tartotta meg a labdát szépen osztogatott mikor mellé felértek és a kapu elé is odaért. Összjátékban úgyszintén hatékony volt. Néha előjöttek még mindig a régi szokásai vagyis pár meccsen mindent elbenzemázott, de összességében kihozta magából amit tud. A szezonja szerintem minimum 10/8 volt ha rangsorolni kellene. Semmiképpen nem lehet várni már tőle semmiféle robbangatást. Ha ugyanezt hozza szerintem a nagy többség elégedett lesz vele.
A tavalyi szezonja is jó volt, de valamiért úgy érzem, hogy idén még fontosabb és jobb lesz.
Például a kapu előtt is aktívabb lesz, még többet fogja színezni (mint a Sevilla ellen). Erre gondoltam mikor azt írtam, hogy robbantani fog.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero