az ilyenért nem jár warn?szilamer írta:jövőre hidjétek el, hogy jó lesz
borzasztó.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 21., vasárnap 10:24
az ilyenért nem jár warn?szilamer írta:jövőre hidjétek el, hogy jó lesz
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 21., vasárnap 10:01
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. április 21., vasárnap 10:00
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 21., vasárnap 8:35
tavaly meg pont ez volt Callejón fegyvere.Toti írta:callejonnak higuainnal párban külön oktatóórát kellene tartani a lesről. komolyan mondom, ez a 2ember együtt annyiszor fut lesre egy szezon alatt, mint az egész premier league. és még callejon általában csere. bár a kis játékperceit megkapja, csak minek..
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 21., vasárnap 3:36
Callejon nem csinalta rosszul, egy tamadonak v csatarnak mutatnia kell magat. Inman mar kozeppalyastol fugg, hogy milyen utenben kapja. Hidd el higunak es callejonnak nem ezzel van gondjuk.Toti írta:callejonnak higuainnal párban külön oktatóórát kellene tartani a lesről. komolyan mondom, ez a 2ember együtt annyiszor fut lesre egy szezon alatt, mint az egész premier league. és még callejon általában csere. bár a kis játékperceit megkapja, csak minek..
higuaint láttátok milyen mérges volt ma? én olyat röhögtem. annyira komolytalan feje volt ehhez a fenyegetős dumához, h vmi hihetetlen.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 20., szombat 23:45
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 20., szombat 23:10
így van, csak annyit tennék hozzá, hogy addig igazából se modricon, se casemiron nem fog kijönni, hogy mennyit tud igazán, amíg létszámban kevesebb kp-sal nyomjuk. amíg egy dortmund megszállja a kp-t 3-4 emberrel, mi meg 2 szerencsétlennel botorkálunk ott, addig csak annyit fogunk látni, hogy nincs nálunk a labda és futunk az ellenfél után...Kerlon írta:ügyesen szedte össze és osztotta le a labdákat és volt pár jó mélységi labdája, pár jó nagykeró. Védekezésben még nem jött ki, hogy mit tud szerintem. Harapósabb csapatok ellen mérvadóbb lesz a szerepeltetése, de ígéretesnek tűnik.___Samy___ írta:kázmérról vki egy rövid értékelést ha írna azt megköszönném
sajnos nem láttam a meccset
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 20., szombat 23:07
ügyesen szedte össze és osztotta le a labdákat és volt pár jó mélységi labdája, pár jó nagykeró. Védekezésben még nem jött ki, hogy mit tud szerintem. Harapósabb csapatok ellen mérvadóbb lesz a szerepeltetése, de ígéretesnek tűnik.___Samy___ írta:kázmérról vki egy rövid értékelést ha írna azt megköszönném
sajnos nem láttam a meccset
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 20., szombat 23:00
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 20., szombat 22:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 20., szombat 22:50
HozzászólásSzerző: Manolo » 2013. április 20., szombat 21:01
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 20., szombat 20:30
Vannak csak nem akarom magam kitiltatniCallejón meg akkora nulla, hogy arra már nincsenek szavak. :(
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. április 20., szombat 20:29
HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. április 20., szombat 20:23
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 20., szombat 20:23
Kellemes csalódás. Az első félidőben is remek megoldásokat és labdákat adott, szépen lassan belehetne építeni a nagyokhoz...H20 írta:Ez a Casemiro gyerek simán beférne Khedira helyére
Mondjuk ez nem csak a brazil dicsérete, de ma nem lógott ki a csapatból.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 20., szombat 20:17
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 20., szombat 20:09
szerintem megtette amit lehett(a tizit leszamitva). Nem igazan szelsovedo a balhatved meg aztan nem az o posztja.gkovi írta:Nacho jobboson sokkal stabilabbnak tűnt, mint bal oldalon.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. április 20., szombat 19:59
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 20., szombat 19:58
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem