OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, CéRó, Zidane, Henry, Figo, Bergkamp
- Kedvenc csapatod: RMCF
Re: OFF
Nem találtam jobb topikot, ezért itt tennék fel egy kérdést, hátha ti juttok valamire a kérdéssel.
Szerintetek az hogy lehet, hogy meghirdetnek egy szakot pótfelvételin 150-es keretszámmal, összesen 13-an jelentkeznek rá, és még is csak csupán 8 embert vesznek fel, 25 pontos ponthatáremeléssel (tavalyi pótfelvételi statisztika alapján)?! Az egyetemnek nem az lenne a jobb, ha költségtérítéses helyre minél több embert vennének fel? Ugye a pótfelvételi esetében csak 1 helyet lehet megjelölni, és ott már nem esnek ki azok az emberek, akik nem érik el a minimum ponthatár, hiszen hitelesítik az e-felvételit.
Én idén találtam ki, hogy pótfelvételizek,mert amit eddig tanultam (jog), az mint kiderült, nagyon nem az én világom, de csupán csak 6 ponttal rendelkezem többel, mint a most hatályban lévő ponthatári minimum, és így egy kissé kezd izgalmassá válni a történet.
Előre is köszi a válaszokat!
Szerintetek az hogy lehet, hogy meghirdetnek egy szakot pótfelvételin 150-es keretszámmal, összesen 13-an jelentkeznek rá, és még is csak csupán 8 embert vesznek fel, 25 pontos ponthatáremeléssel (tavalyi pótfelvételi statisztika alapján)?! Az egyetemnek nem az lenne a jobb, ha költségtérítéses helyre minél több embert vennének fel? Ugye a pótfelvételi esetében csak 1 helyet lehet megjelölni, és ott már nem esnek ki azok az emberek, akik nem érik el a minimum ponthatár, hiszen hitelesítik az e-felvételit.
Én idén találtam ki, hogy pótfelvételizek,mert amit eddig tanultam (jog), az mint kiderült, nagyon nem az én világom, de csupán csak 6 ponttal rendelkezem többel, mint a most hatályban lévő ponthatári minimum, és így egy kissé kezd izgalmassá válni a történet.
Előre is köszi a válaszokat!
54m Kroos - > Chelsea
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
A Digi Sport oldalán is van stream, nem? Azt hiszem csak reggelni kell.mathers írta:Valaki nem tudja hol lehet nézni a digisport adását neten? Magyarul kéne. Régebben volt egy oldal, ahol lehetett csak már nem emlékszem a címére.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valaki nem tudja hol lehet nézni a digisport adását neten? Magyarul kéne. Régebben volt egy oldal, ahol lehetett csak már nem emlékszem a címére.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Bale -> Arsenal 73 guriga
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=gjgHdKU26BE
Valaki egy szaltót?
Valaki egy szaltót?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
messideco írta:Realista24:
Benzema - Milan: 81 misi. Kezet rá ?
Ha veszel 12-őt, akkor egy évig nem lesz gondod az órákra.Az ebayen lévő órák mennyire hamisítványok? Itt most a márkásabbakra gondolok, azaz Festina, Casio, Citizen stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Van Persie -> Dortmund 40 millió
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Az ebayen lévő órák mennyire hamisítványok? Itt most a márkásabbakra gondolok, azaz Festina, Casio, Citizen stb.
Falcao - Real Madrid 82 milló