Kommentáld a híreket
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
hol van ez a kezdő kirakva?
megtaláltam. biztos vagyok benne, hogy nem fog kezdeni.
megtaláltam. biztos vagyok benne, hogy nem fog kezdeni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2014. augusztus 19., kedd 21:24-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem lesz ott, a szerkesztő csak be volt szívva gondolom (meg 1órai hír, ha ugyanarról beszélünk?).valaki adjon logikus okot arra, hogy Khedira mi a büdös francot keres a kezdőben
Marcán Alonso-Modric-Kroos van.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
nincs menekvés ettől a f***rágótól
megint bemaffiázta magát a kezdőbe, kíváncsi vagyok kit zsarol éppen
istenem madrid játékost még soha nem gyűlöltem ennyire
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
valaki adjon logikus okot arra, hogy Khedira mi a büdös francot keres a kezdőben
nagyon balfallosz lehetek de én sehol sem látom a kezdőt írva honnan szedted pajtás?
nagyon balfallosz lehetek de én sehol sem látom a kezdőt írva honnan szedted pajtás?
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
ez ugye vicc??????????Real Madrid: Casillas; Coentrao, Ramos, Pepe, Carvajal; Alonso, Modric; Cristiano, KHEDIRA, Bale; Benzema. Forrás: Madridom.hu
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
miért most tényleg arra várunk h a PSG kibérelje DM-t és aztán megállapítsák h érte max 40-et adnak? Vagy van üzlet vagy nincs, nem szeretetszolgálat vagyunk!
70et!!!
70et!!!
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
egy üveg kőbányait, az occóbbZsombor írta:Max arcszeszt. :Đdannen írta:kapsz valami üveg szeszt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Max arcszeszt. :Đdannen írta:kapsz valami üveg szeszt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
It's Pogba time!!!!!!!!!!!!!!!! :Đdannen írta:akkor viszont csinálják már, ideje lenne lezárni. plusz állítólag khedira ma a padon sem kap helyet, jelezvén, hogy kívül tágasabb. meg is lenne a 2 távozó kp-s.Realista24 írta: A végeredmény nagyjából ugyanaz. Úgysem egyszerre kapnánk a pénzt, halasztott fizetés, előleggel. Kb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A végeredmény nagyjából ugyanaz. Úgysem egyszerre kapnánk a pénzt, halasztott fizetés, előleggel. Kb.dannen írta:ma már másodjára olvasom, hogy a psg most kölcsönbe akarja di mariat. gondolom az ffp miatt? a kérdés, hogy mi ebből mennyire jönnénk ki szarul anyagilag, hogy jövőre veszik meg végleg (mert gondolom ez a terv).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem lesz sorfal este. Di Stefano előtt fognak tisztelegni a csapatok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Nono, ne sértegessük Tyriont, kb a legszerethetőbb karakter abból a bandából. Joffrey és dealhala real írta:tyrion
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Egyrészt, a véleményedért senki sem fenyegetett bannolással, nem kell játszani a martírt. Másrészt, nem allitottam, hogy a magyar futballközegben nőttem fel. Azt egy példának hoztam fel. Harmadrészt, a második gólról leirt véleményedet szintén nem vontam kétségbe. Én következetesen egy dologról beszélek, az első gólról, te kevered ide a másodikat.Fuentealbilla írta:
A mennyi dologgal pedig arra céloztam ha magyar közegben nőtt fel akkor igen kicsiny az esélye annak, hogy valódi futballszakértők hada oktatta neki a focit...
De nyugodtan bannolhattok.
Csak nézz meg néhány PL fordulót, nem egyser látsz a tizenhatosan kivül mentő kapusokat, az egyik sem az ötösről indul, mert nem érné el. Az echte vonalkapusokon kivül mindenki követi a védelem mozgását, ahogy López is tette ebben a helyzetben. Nem véletlen, hogy az angol kommentátor sem az ő hibájáról beszélt. Ennyi
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
messi pedig lannister. tyrionKerlon írta:https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 3033_n.jpg
Pedig ilyen tüzes meg forró hamus képek után ezer százalék (1000% ), hogy Perez Targaryen.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 3033_n.jpg
Pedig ilyen tüzes meg forró hamus képek után ezer százalék (1000% ), hogy Perez Targaryen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Fuentealbilla
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Én bíztam benne ,h nem ez a szar sárkányos hülyeség lesz. De csalódnom kell. Pedig sárkány nélkül tökéletes, gyönyörű lenne a fekete mez.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tekintve, hogy Pérez az elnök, és a klubot körülölelő sztereotípiát, szerintem ő lesz rajta:torjack írta:mi lesz majd a mezen, ha az amerikai piacot ostromoljuk? miki egér?
klikk