Nincs káros hatással az emberre a fehérje...ha megfelelő az étrendet, nyugodtan szedhetsz mellé táplálék kiegészítő gyanánt proteint, már persze ha szálkásodni akarsz...ha tömeget akarsz növelni akkor viszont szénhidrát kell, viszont az nagy mennyiségben elzsírosíthat...viszont más káros hatásáról nem tudok...legalábbis impotens biztos nem leszel tőle, mint a szteroidtólFerencváros írta:A protein káros hatással van az emberre? Ha jól tudom, a tömegnövelő igen, és az a jövőben ki fog jönni az emberen, de a protein is? Szeretnék egy kis izmot felszedni, és így gyorsabban menne, de az egészségem kárára azért nem szeretném használni.
Plusz ha használom, aztán leállok vele, akkor dagadt leszek?
OFF
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
A protein káros hatással van az emberre? Ha jól tudom, a tömegnövelő igen, és az a jövőben ki fog jönni az emberen, de a protein is? Szeretnék egy kis izmot felszedni, és így gyorsabban menne, de az egészségem kárára azért nem szeretném használni.
- h3x0r
A sok facebookozo szinvonalarol jut eszembe:
Nem csak a mostani meccs miatt, hanem ugy altalaban eszreveheto, hogy amikor nem megy a csapatnak es pontot vesztunk vagy szarul jatszunk, sokan a forumon vezetik le a meccs kozben felgyulemlett feszultseget, ami olyan szintu hsz-eket szul, hogy neha mar sirni tamad kedvem amikor benezek 1-2 topikba.
Most ki vagyok en hogy megmondjam barkinek is hogy mikor es mit posztoljon? Annyit azert csak elmondanek par embernek, hogy mielott rakattintotok az Elkuld gombra, olvassatok el parszor a hsz-eteket es gondoljatok at, hogy ertelmes, kelloen objektiv iletve megut egy bizonyos szintet amit irtatok vagy csak..
Nem csak a mostani meccs miatt, hanem ugy altalaban eszreveheto, hogy amikor nem megy a csapatnak es pontot vesztunk vagy szarul jatszunk, sokan a forumon vezetik le a meccs kozben felgyulemlett feszultseget, ami olyan szintu hsz-eket szul, hogy neha mar sirni tamad kedvem amikor benezek 1-2 topikba.
Most ki vagyok en hogy megmondjam barkinek is hogy mikor es mit posztoljon? Annyit azert csak elmondanek par embernek, hogy mielott rakattintotok az Elkuld gombra, olvassatok el parszor a hsz-eteket es gondoljatok at, hogy ertelmes, kelloen objektiv iletve megut egy bizonyos szintet amit irtatok vagy csak..
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A meccs alatt a "Megy a meccs" topicban és azóta facebook-on is kitettetek egy videót, amin Arbeloa mindenkivel pacsizik... Majd ugye ez a szöveg van a videó felett "Tisztán látható, hogy valami nincs rendben a csapatban. Ellentétek vannak és ezt Ancelottinak rendeznie kell."
Szerintem ebből a videóból pont nem látszik semmi.. Mindenkivel pacsizik Arbeloa, majd azt nem látjuk, hogy Ikerrel mi történik, mivel egy vonalban van a kamera velük és nem tud odafordulni.. A videón azonban látszik, hogy Alvaro felső teste, jobb keze Iker felé áll, közeledik, majd amikor odaér a kamera Iker Arbeloara néz és mond vmit, majd vége a videónak.
Feleslegesnek érzem ezt kicsit most a részetekről.. Többször láttam nem csak regisztrált emberektől (főleg R.M.C.F.-től ugye..), hanem szerkesztőktől, moderátoroktól, hogy felemelik a hangjukat a média ferdítése, valótlan állítása ellen és egyfajta népbutításként jellemzik ezeket.
Ezzel a videóval, illetve hozzá tartozó kommenttel pedig szerintem sajnos ez is a ferdítés közé tartozik.. Pont azért, mert nem egyértelmű a videó, illetve nem látjuk, hogy valójában mi történik.. Ha Arbeloa Ikert is megpaskolta és odaszólt egy jó szót, amire Iker reagálása az volt, hogy kösz, akkor is ezt írjátok a videóhoz?! Csak azért kérdezem, mert ez is simán benne van..
Így viszont csak azt történik, hogy - bár a facebook-os kommenthuszárok, külön kategóriát képviselnek - jogtalanul küldik el melegebb éghajlatra, hol az egyik, hol a másik játékosukat, akik elvileg abban a csapatban játszanak, akikkel együtt üvöltöttek a BL-döntőn..
Hala Madrid!
Szerintem ebből a videóból pont nem látszik semmi.. Mindenkivel pacsizik Arbeloa, majd azt nem látjuk, hogy Ikerrel mi történik, mivel egy vonalban van a kamera velük és nem tud odafordulni.. A videón azonban látszik, hogy Alvaro felső teste, jobb keze Iker felé áll, közeledik, majd amikor odaér a kamera Iker Arbeloara néz és mond vmit, majd vége a videónak.
Feleslegesnek érzem ezt kicsit most a részetekről.. Többször láttam nem csak regisztrált emberektől (főleg R.M.C.F.-től ugye..), hanem szerkesztőktől, moderátoroktól, hogy felemelik a hangjukat a média ferdítése, valótlan állítása ellen és egyfajta népbutításként jellemzik ezeket.
Ezzel a videóval, illetve hozzá tartozó kommenttel pedig szerintem sajnos ez is a ferdítés közé tartozik.. Pont azért, mert nem egyértelmű a videó, illetve nem látjuk, hogy valójában mi történik.. Ha Arbeloa Ikert is megpaskolta és odaszólt egy jó szót, amire Iker reagálása az volt, hogy kösz, akkor is ezt írjátok a videóhoz?! Csak azért kérdezem, mert ez is simán benne van..
Így viszont csak azt történik, hogy - bár a facebook-os kommenthuszárok, külön kategóriát képviselnek - jogtalanul küldik el melegebb éghajlatra, hol az egyik, hol a másik játékosukat, akik elvileg abban a csapatban játszanak, akikkel együtt üvöltöttek a BL-döntőn..
Hala Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egy guru tudna csinálni ebből egy jó hátteret nagy felbontásban?h3x0r írta:vivimos por ti, vence por nosotrosToti írta:volt ez a szlogen a bl döntő előtt, h "értetek élünk, győzzetek értünk!"
spanyolul ez, h hangzik?
köszi szépen.h3x0r írta:vivimos por ti, vence por nosotrosToti írta:volt ez a szlogen a bl döntő előtt, h "értetek élünk, győzzetek értünk!"
spanyolul ez, h hangzik?
magyarul jobban hangzik annyi szent.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Na ez inkább jelentheti azt. Mondjuk én nemtom erről hogy maradtam le, nem emlékeztem erre, pedig minden BL meccset láttam.
- h3x0r
vivimos por ti, vence por nosotrosToti írta:volt ez a szlogen a bl döntő előtt, h "értetek élünk, győzzetek értünk!"
spanyolul ez, h hangzik?
- Santi
Az biztos, hogy nem, csak nekem ez ugrott be, mert állandóan ez a szlogen ment egész évben a BL meccsek előtt, után, között.
sztem ez nem a spanyol fordítása.Santi írta:Nem erre a szlogenre gondolsz véletlenül?Toti írta:volt ez a szlogen a bl döntő előtt, h "értetek élünk, győzzetek értünk!"
spanyolul ez, h hangzik?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Santi
Nem erre a szlogenre gondolsz véletlenül?Toti írta:volt ez a szlogen a bl döntő előtt, h "értetek élünk, győzzetek értünk!"
spanyolul ez, h hangzik?
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Én nem értek ehhez, de azt hiszem ezek ilyen spyware/adware/malware-féle dolgok. Nekem is volt ilyen problémám, azt olvastam a legjobb program ellenük a Malwarebytes. (mióta használom nem volt hasonló, szóval biztos jó )
.
volt ez a szlogen a bl döntő előtt, h "értetek élünk, győzzetek értünk!"
spanyolul ez, h hangzik?
spanyolul ez, h hangzik?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ugyanez volt nálam is, tegnapelőtt hosszabb idő után előfordult ismét (harmadszor már kb.), de az sem segített, hogy töröltem, újraraktam a böngészőt. Óriási reklámok is megjelentek később a fórum közepén és jobb oldalán, IE-ben is ugyanígy volt. Ezután láttam, hogy aktiválnom kell a vírusirtómnál a Free módot, mert lejárt az egy éves fizetett két napja, és nem dolgozott, aktiváltam, és elmúlott. Eddig mindig megoldottam, azt hittem komolyabb a gond, de szerencsére nem kellett írnom a főnökségnek. :ĐRemy írta:Bővítményeknél lehet ki tudod kapcsolni, mert általában oda fészkeli be magát ez a vírus szerűség. Nekem is volt már ilyen. De van, amikor újra kell tenni a böngészőt. Amúgy nem tudom honnan szedi össze ezeket a gép.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Vannak érdekes felkérések ebben az ice bucket challengeben.
LeBron Obamát is felkérte, Beckham pedig a Magic Johnson, Michael Jordan, Di Caprio hármast.
LeBron Obamát is felkérte, Beckham pedig a Magic Johnson, Michael Jordan, Di Caprio hármast.
Tényleg eltűnt, köszi a segítséget.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Chrome, Mozilla, mindkettőnél volt már ez a gond nálam. Mindegyiknél működött az újratelepítés.Kerlon írta:Chrome? Mert ugye a Chrome általában elmenti a beállításaimat és mi van, ha ez a kis szarság befészkelte magát és utána úgy letöltődik? Na mindegy, gyorsan telepítek egy jót.Remy írta:Mondom, ha újrateszed a böngészőt, jó lesz. Ez nálam 100%-ra bevált.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Chrome? Mert ugye a Chrome általában elmenti a beállításaimat és mi van, ha ez a kis szarság befészkelte magát és utána úgy letöltődik? Na mindegy, gyorsan telepítek egy jót.Remy írta:Mondom, ha újrateszed a böngészőt, jó lesz. Ez nálam 100%-ra bevált.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K