Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 20., szerda 1:20

Mikor az elején bemondta a kommentátor, hogy katalán a bíró már tudtam, hogy baj lesz. :lol: Ettől függetlenül balfaszok voltunk és nyertünk volna. De ami jogos az jogos és adja már meg. Ráadásul a végén mikor Benzema lőtt volna pont akkor fújta le nehogy már még véletlenül beakadjon. :mrgreen:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 20., szerda 1:18

Visszavágón Kroos és Modric mellé DM vagy Isco kell.
Baletől több kell, Benzemának többet kell visszajönni labdáért. Amúgy a bíró megint mi a zsiráf kva anyját csinált, ennél tisztább kezezés max Veszprém meccsen van...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 20., szerda 1:18

Zsombor írta:
Galacticos írta:alapból nem értem hogy egy betömörülő, bekkelő csapat ellen minek kell xabi alonsot kezdetni.
Szerintem az volt a célja ezzel, hogy a stabilitás nagy legyen a kp-n, és a szélsőhátvédek bátran lépegethessenek előre, többek között ezért is kezdett Marcelo Coentrao helyett. Végülis nem lett volna ez rossz ötlet, Carvajal szerintem kifejezetten jó volt, viszont nem ez a megoldás az Atléti betömörülő marhasága ellen. Egyértelmű, hogy nagyon kell DM.
Taps cunami!!! Viszont a közel 80.percben én egy Alonso--->DM cserét toltam volna inkább. Majd idegenbe az lesz figyeljétek meg. :D Az meg, hogy nem képesek befùjni egy tizit, valahogy nem lep meg... Komolyan nem. Ilyen egy Real Madrid drukker élete :lol: :lol:

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. augusztus 20., szerda 1:17

Nálam ez a meccs Ancelottié, szerintem kivételesen Casillas nem tehetett a gólról, nem mondom, hogy nem lehetett volna jobb, de azért nem varrnám fullra az ő nyakába.
Ez a kezdő... 3 helyen volt kérdéses, hogy ki kezd, azokat el is rontotta (casillas, marcelo, alonso), maradék poszt egyértelmű volt.
Cserélni meg ennyire rosszul nem igazán kéne ilyen szinten. Amit lehetett elrontott. Szép dolog, hogy vele nyertük a bl-t meg nyugalmat hozott, de azért a döntéseit megkérdőjelezném, bajnokságban és most is elbalfaszkodta a meccseket (atm és barca ellen). Nem kell vele egyetérteni, de én így látom, ilyen rossz döntéseket nem lehet megengedni a spanyol bajnok ellen.
Benzemáról meg nem beszélek, úgyis tudjátok mi a véleményem róla.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. augusztus 20., szerda 1:13

Galacticos írta:a gól amúgy szerintem nem teljesen casillásé
Itt minden hiba, probléma okozója Casillas, ő tehet a gólról, sőt lehet az ebola vírust is ő szabadította Afrikára. :vivo:
Arról is ő tehet, hogy van egy játékosunk 75 percig a padon, jegelve, azon kevés játékosunk egyike aki képes megbolondítani egy komplett védelmet, és ez a meccs végén is látszott, és azért is mert van egy fantom csatárunk, aki majdnem akkora veszélyt jelent az ellenfél kapujára, mint a szertáros, már már Özili magasságokba emelkedve lassan ő is világ legjobb labda nélküli csatárává növi ki magát.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. augusztus 20., szerda 1:13

Kroos egy Isten.
James beköszönt.
Köcsög bíró.
Sunyi Ramos.
Visszavágón eldöntjük.
C.Ronaldo jobbulást!
Meccs embere nálam: Kroos,de Carvajal is hatalmasat játszott!
Ennyi...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2014. augusztus 20., szerda 1:14-kor.
:goat:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 1:09

realfan91 írta:
igen. 4 évet védtem. Kapus voltam. Az edzőm nem dicsért volna meg, finoman fogalmazva.
Ha kapus voltál akkor meg főleg tudnod kéne, hogy 2-3 rögzített pozíció van szögletnél: rövid, kapufa meg egy valaki szabadon középen. Hányszor kellett neked kimenni a rövidre kiboxolni a labdát?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 20., szerda 1:09

Galacticos írta:alapból nem értem hogy egy betömörülő, bekkelő csapat ellen minek kell xabi alonsot kezdetni.
Szerintem az volt a célja ezzel, hogy a stabilitás nagy legyen a kp-n, és a szélsőhátvédek bátran lépegethessenek előre, többek között ezért is kezdett Marcelo Coentrao helyett. Végülis nem lett volna ez rossz ötlet, Carvajal szerintem kifejezetten jó volt, viszont nem ez a megoldás az Atléti betömörülő marhasága ellen. Egyértelmű, hogy nagyon kell DM.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 20., szerda 1:08

realfan91 írta:igen. 4 évet védtem. Kapus voltam. Az edzőm nem dicsért volna meg, finoman fogalmazva.
Messziről jött ember végül is azt mond amit akar... te is kifejted volna akkor nem? Simán védted volna ugye? :hmmm:

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 20., szerda 1:07

töketlen volt a bíró, se kiállítani nem mert (1-et itt 1-et ott) se megadni a tiszta 11-est, ez utóbbi hatalmas nagy vicc

Iker kivételesen nem tehetett a gólról, de most már mindig ez lesz vele kapcsolatban, uncsik vagytok

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 20., szerda 1:05

szánalmas.
alapból nem értem hogy egy betömörülő, bekkelő csapat ellen minek kell xabi alonsot kezdetni. aranyat ér a bm és a barca ellen de egy ilyen stílusú csapat ellen csak eggyel kevesebben vagyunk elöl ha ő játszik.
vagy isconak vagy jamesnek kellett volna kezdenie, kroosnak meg picit hátrébb lennie mint a sevilla ellen. isco/jamesszel könnyebb lett volna a védekezésüket megbontani.
aztán meg ez hogy modric jön le és alonso marad fent ráadásul sárga lappal, nem is értem.
isco is ül a padon végig, mikor van még egy cserénk..

a gól amúgy szerintem nem teljesen casillásé, azért az ötösre ne pattanjon már be úgy egy labda hogy senki nem ér hozzá, rég kikellett volna fejelni, persze iker is takaríthatott volna..

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. augusztus 20., szerda 1:04

Kerlon írta:Áthoztam a "Megy a meccs" topikból:
realfan91 írta: Nem, nem akarok belemenni a kapuskérdésbe, de ahogy írták, bőven 5ösön belülre jött. Itt nincs kérdés ilyenkor.
Hogyne lenne, fociztál te életedben? A röviden mindig áll egy védő jelenleg ott volt 3-4, akinek ki kellett volna fejelnie a labdát.

Amúgy hihetetlen, hogy egy ilyen mákos csapat van még egy a világon... Kár.

Más: Alonso totál felesleges ebbe a csapatba. Én néha azt éreztem, hogy túl messze van a középpálya a támadó 3-astól, illetve Luka nagyon kitolódott jobbra.
igen. 4 évet védtem. Kapus voltam. Az edzőm nem dicsért volna meg, finoman fogalmazva.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 20., szerda 1:04

ááá bazzeg. olyan jó volt 1-0ig, erre jött a szokásos matracmakk meg a szokásos bfaszkodás.... hihetetlen bakker....
a 11esről meg ne is beszéljünk... kapura tartó labdát blokkolt már egy sárga lapos kézzel...
Spurs meccsen egy ilyenért ment az instant piros lap....

ja és Kroos ma is lenyűgözött, volt az a fölé lőtt labdája, de elképesztő amúgy a pali, féláron lett véve, még a duplájáért is megérte volna megvenni Kroost :salute:

Iker meg... végre valaki vert belé egy kis önbizalmat, erre a társai szép kis helyzetbe hozták... benne volt, persze, 1 méterrel előtte rúgták be, de itt komolyabb problémák is voltak a védekezésben, mint Iker...

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. augusztus 20., szerda 1:02

heccsat írta:mondjuk abban egyetértek, hogy eszméletlen sok hibája van ancelottinak, ami talán pozitívum, hogy egy kis nyugalmat hozott az öltözőbe és a sajtóba, de a cserék és kezdők terén nem nagyon lehetne rosszabb
Mert Mourinho és az állandóan egyfomra cseréi, egyélü taktikája jók voltak. Vagy a sok név akik előttük ültek a padon. Ki kéne már ide nektek? SAF?

A gól pedig Casillasé volt. A védők sem voltak a helyzet magaslatán, de a labda bőven az ötösön belülre érkezett, az pedig a kapusé kell, hogy legyen. A meccsen több ilyen albdát is a védők fejeltek ki, sorsszerű volt, hogy az egyiket elvétik.

az elmaradt büntetőért pedig mutatom a fukkot a bírónak :cens: :vivo:
Merci Zizou!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 1:02

Áthoztam a "Megy a meccs" topikból:
realfan91 írta:
L.Miki írta:
Talán ilyen misztikus jövendőlátó vagy...? :lol: :lol:
Nem, nem akarok belemenni a kapuskérdésbe, de ahogy írták, bőven 5ösön belülre jött. Itt nincs kérdés ilyenkor.
Hogyne lenne, fociztál te életedben? A röviden mindig áll egy védő jelenleg ott volt 3-4, akinek ki kellett volna fejelnie a labdát.

Amúgy hihetetlen, hogy egy ilyen mákos csapat van még egy a világon... Kár.

Más: Alonso totál felesleges ebbe a csapatba. Én néha azt éreztem, hogy túl messze van a középpálya a támadó 3-astól, illetve Luka nagyon kitolódott jobbra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 20., szerda 1:02

Nagyon gyengén játszottunk...szinte az egész csapat maga alatt teljesített...az Atletico pedig fegyelmezetten, szervezetten és kellően agresszívan játszott...egyáltalán nem érdemeltünk ma győzelmet...csak az a rossz megérzésem van, hogy azzal a végén kapott góllal szerintem buktuk a kupát, nagyon kár azért a gólért...így a visszavágó pokol lesz...

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. augusztus 20., szerda 0:59

Hát egy nyerhető meccset buktunk el, de van még egy visszavágó! Ha az elején betalálunk ki kell jönnie az Atleticonak és akkor mehet a kontra.. Kicsit Bayern elleni feelingem van, csak ott megúsztuk kapott gól nélkül.
Modric cseréje hiba volt, bár nem tudom mi állhatott a háttérben, talán volt egy kisebb sérülése.. Remélem Ronaldo sérülése nem komoly, bár eléggé leszedték a pályáról. Visszavágón jöhetne Varane, talán inkább Ramos helyére, voltak ma is érdekes húzásai. Di Maria remélem marad, Illarra menjen inkább kölcsönbe..
A többiekre nem térnék ki, nagyon a szezon elején vagyunk.. rúgtunk egy mákos gólt, meg kaptunk egy szintén mákosat.. Még simán meglehet, de ennél több kell tőlünk a visszavágón!

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 19., kedd 20:03

Marca szerint egyikőjük se kezd, és Alonso-Kroos-Modric kp lesz.
az se rossz.
Mondjuk Iscot is meg lehetne próbálni ennyi erővel.
Hiába na, azért a harmadik heylért a Kp-n nagy harcot kell majd vívni :)
(ezt már szeretem :) B-) )

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. augusztus 19., kedd 20:00

Azért a biztonság kedvéért, hogy visszakanyarodjak a Hszem elejére, ma Di Mariat kezdetném James helyett...
Marca szerint egyikőjük se kezd, és Alonso-Kroos-Modric kp lesz.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 19., kedd 19:54

hát a Kroos - James összevetésbe nem szállnék bele.
De tény, hogy Kroos már egy kiforrott világklasszis, James még nem az, de lehet belőle még bármi.
Adjunk időt neki.
A felkészülési meccseink gyérek voltak. Igazából nem játszottunk úgy kifejezetten roosszul, de jól se, az eredményesség pedig nagyon gyatra volt, bár tény, hogy mindig felforgatott csapat futott ki a gyepre, az eddigi egyetlen tétmeccsen meg hengereltünk.
Jó csapatunk van, szerintem ez egyértelmű.

Kíváncsi leszek a mai meccsre.
Ti hogy vagytok vele?
Mit vártok ma este?
Én izgatott vagyok, szerintem egy nagyon érdekes, és színes meccset láthatunk majd.
Bízom a srácokban, szerintem nyerünk, méghozzá a Sevilla ellenihez hasonló eredménnyel.
Viszont ha az Atletico szerzi meg a vezetést.
Hát akkor megint gondban leszünk.
Ahogy olvasom Simeone megint ködösít, és próbálja tehermentesíteni a játékosit.
Szerintem egyébként nem gyengültek különösen, szóval, kemény csapatuk lesz megint, nagy meccs lesz a mai.
Ha simán nyerünk, az kiváló útmutatás lehet a szezonra nézve.
Azért a biztonság kedvéért, hogy visszakanyarodjak a Hszem elejére, ma Di Mariat kezdetném James helyett...

Vissza: