Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Azért vicces volt egy picit az, amit DM leművelt abban a negyed órában, amikor pályán volt. Azt hittem a szögletet is kapura rúgja!
- Fuentealbilla
A bika 6 így oljda meg a dolgokat. Nem szabad leszólni érte.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
te így szoktad megoldani a problémáidat, onnan a tipp?TheBull6 írta:Prom és fuent, menjetek szobara, vigyetek egy SAN IKER posztert aztán mindent bele, ne kíméljétek egymást, meg a micsodatokat se ekkora egymásra találast mint amit ti nyomtok még egy romantikus siros dráma végén se látni hajrá nektek
Meccsrol: több kell, cr nélkül is behuzhato ez. James ma jól mozgott, Kroos meg a helyzet ellenére a legjobb amit akarhattunk.
Pénteken be kell húzni
hát kösz, nem élek vele.
komoly érvelés, hogy aki máshogy látja mint te, az buzi..
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Ancelotti ezt cseppet elnézte. A Xabi - DM cserét kb. a 25. perc környékén írtam haveromnak, hogy félidőbe nem ártana. Arra nem számítottam, hogy majd' a 80. percig vár DM-el, ráadásul Modricot kapja le...Na mindegy, ez van. Az Atletico maradt olyan, amilyen, aljas, sunyi játékuk van, ezt most is kiválóan bemutatták. Carvajalnak voltak jó megmozdulásai, Kroos tanár volt, Modric is jó volt. Xabi...csípem az öreget, de ez most nem az ő meccse volt. Mint ahogy a támadóké sem igazán, CR, Bale és James is rengeteg labdát szórt el, csak James végül csak begyötörte azt a gólt. Benz ma nem volt rossz, de sajnos keveset volt játékban.
Eddig a játékosonként, összességében aggresszívabban, bátrabban kellett volna támadnunk, és a meccs elején is lőni, kísérletezni (ha jól emlékszek, az első fél órában volt összesen kb. 1 lövésünk). Lesz ez még jobb is, a visszavágóra fel kell szívniuk magukat a srácoknak.
Eddig a játékosonként, összességében aggresszívabban, bátrabban kellett volna támadnunk, és a meccs elején is lőni, kísérletezni (ha jól emlékszek, az első fél órában volt összesen kb. 1 lövésünk). Lesz ez még jobb is, a visszavágóra fel kell szívniuk magukat a srácoknak.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Remy írta:és lefújja
Ezt írtátok a másik topikban.volt írta:Benzema lövőhelyzetben erre a spori lefújja.
Benzemát szabálytalannak látta a bíró a tizenhatosnál, de épp lejárt a 3 perc, és egyből lefújta ahelyett, hogy sípolt volna a szabálytalanság után egyből, és kifelé ítélt volna - ennyi történt.
Engem is felszabott, ahogyan mindenkit, hogy ilyen gólt kaptunk, de a miénk is szerencsés volt, csak többet tettünk érte az egész meccs folyamán, teljesen megérdemelten vezettünk, mert a szabálytalanságokon kívül mindenben jobban álltunk...ilyen a foci, gólra játsszák, mint a legtöbb sportágat, a végén pedig jönni kellett volna a büntetőnek és a második sárgának.
Sajna 99%, hogy nem fogom tudni élőben követni a pénteki meccset, nyugodtabb lettem volna, ha 0-0, vagy 1-0, szövegesen pörgetni fogom telóról, ha szétkopik a képernyő, akkor is, győzni kell, Hala Madrid!
Szerkesztve: DM pedig nagyon kell ide, nehéz elképzelni, hogy kivel pótolnánk, ha a maradék 11 nap során elpasszolnánk (egyből jönne, ha nem írnám, hogy Pogba), főleg ha nincs CR a fontos meccseken, és Bale is eltűnik, amikor a legjobban hajtani kellene (az utolsó 10-15 percben nem láttam).
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Prom és fuent, menjetek szobara, vigyetek egy SAN IKER posztert aztán mindent bele, ne kíméljétek egymást, meg a micsodatokat se ekkora egymásra találast mint amit ti nyomtok még egy romantikus siros dráma végén se látni hajrá nektek
Meccsrol: több kell, cr nélkül is behuzhato ez. James ma jól mozgott, Kroos meg a helyzet ellenére a legjobb amit akarhattunk.
Pénteken be kell húzni
Pénteken be kell húzni
- Prométheusz
+1heccsat írta:Nálam ez a meccs Ancelottié, szerintem kivételesen Casillas nem tehetett a gólról, nem mondom, hogy nem lehetett volna jobb, de azért nem varrnám fullra az ő nyakába.
Ez a kezdő... 3 helyen volt kérdéses, hogy ki kezd, azokat el is rontotta (casillas, marcelo, alonso), maradék poszt egyértelmű volt.
Cserélni meg ennyire rosszul nem igazán kéne ilyen szinten. Amit lehetett elrontott. Szép dolog, hogy vele nyertük a bl-t meg nyugalmat hozott, de azért a döntéseit megkérdőjelezném, bajnokságban és most is elbalfaszkodta a meccseket (atm és barca ellen). Nem kell vele egyetérteni, de én így látom, ilyen rossz döntéseket nem lehet megengedni a spanyol bajnok ellen.
Benzemáról meg nem beszélek, úgyis tudjátok mi a véleményem róla.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Véleményem szerint Khedira lett volna a kulcs a mai meccshez. Ha őt kezdeti Ancelotti akkor minimum 3 gólt biztos lőttünk volna. Vagy ha behozza a második félidőben akkor is kettőt biztos lőtt volna.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
És ezt szerinted egy kupát érő meccsen kellene meghùzni, hazai pályán? Péntekre, hidd el fog variálni az öreg. A bajnokságba meg ráér próbálgatni...heccsat írta:Nálam ez a meccs Ancelottié, szerintem kivételesen Casillas nem tehetett a gólról, nem mondom, hogy nem lehetett volna jobb, de azért nem varrnám fullra az ő nyakába.
Ez a kezdő... 3 helyen volt kérdéses, hogy ki kezd, azokat el is rontotta (casillas, marcelo, alonso), maradék poszt egyértelmű volt.
Cserélni meg ennyire rosszul nem igazán kéne ilyen szinten. Amit lehetett elrontott. Szép dolog, hogy vele nyertük a bl-t meg nyugalmat hozott, de azért a döntéseit megkérdőjelezném, bajnokságban és most is elbalfaszkodta a meccseket (atm és barca ellen). Nem kell vele egyetérteni, de én így látom, ilyen rossz döntéseket nem lehet megengedni a spanyol bajnok ellen.
- Fuentealbilla
Prométheusz írta:azta! az igen! négy évet! azta.. nem is értem, miért nem te vagy ott Casillas helyett, hisz látható lényegesen nagyobb a tapasztalatodrealfan91 írta:
igen. 4 évet védtem. Kapus voltam. Az edzőm nem dicsért volna meg, finoman fogalmazva.
Nagyon jó
- Prométheusz
azta! az igen! négy évet! azta.. nem is értem, miért nem te vagy ott Casillas helyett, hisz látható lényegesen nagyobb a tapasztalatodrealfan91 írta:
igen. 4 évet védtem. Kapus voltam. Az edzőm nem dicsért volna meg, finoman fogalmazva.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Mikor az elején bemondta a kommentátor, hogy katalán a bíró már tudtam, hogy baj lesz. Ettől függetlenül balfaszok voltunk és nyertünk volna. De ami jogos az jogos és adja már meg. Ráadásul a végén mikor Benzema lőtt volna pont akkor fújta le nehogy már még véletlenül beakadjon.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Visszavágón Kroos és Modric mellé DM vagy Isco kell.
Baletől több kell, Benzemának többet kell visszajönni labdáért. Amúgy a bíró megint mi a zsiráf kva anyját csinált, ennél tisztább kezezés max Veszprém meccsen van...
Baletől több kell, Benzemának többet kell visszajönni labdáért. Amúgy a bíró megint mi a zsiráf kva anyját csinált, ennél tisztább kezezés max Veszprém meccsen van...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Taps cunami!!! Viszont a közel 80.percben én egy Alonso--->DM cserét toltam volna inkább. Majd idegenbe az lesz figyeljétek meg. Az meg, hogy nem képesek befùjni egy tizit, valahogy nem lep meg... Komolyan nem. Ilyen egy Real Madrid drukker életeZsombor írta:Szerintem az volt a célja ezzel, hogy a stabilitás nagy legyen a kp-n, és a szélsőhátvédek bátran lépegethessenek előre, többek között ezért is kezdett Marcelo Coentrao helyett. Végülis nem lett volna ez rossz ötlet, Carvajal szerintem kifejezetten jó volt, viszont nem ez a megoldás az Atléti betömörülő marhasága ellen. Egyértelmű, hogy nagyon kell DM.Galacticos írta:alapból nem értem hogy egy betömörülő, bekkelő csapat ellen minek kell xabi alonsot kezdetni.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Nálam ez a meccs Ancelottié, szerintem kivételesen Casillas nem tehetett a gólról, nem mondom, hogy nem lehetett volna jobb, de azért nem varrnám fullra az ő nyakába.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Itt minden hiba, probléma okozója Casillas, ő tehet a gólról, sőt lehet az ebola vírust is ő szabadította Afrikára.Galacticos írta:a gól amúgy szerintem nem teljesen casillásé
Arról is ő tehet, hogy van egy játékosunk 75 percig a padon, jegelve, azon kevés játékosunk egyike aki képes megbolondítani egy komplett védelmet, és ez a meccs végén is látszott, és azért is mert van egy fantom csatárunk, aki majdnem akkora veszélyt jelent az ellenfél kapujára, mint a szertáros, már már Özili magasságokba emelkedve lassan ő is világ legjobb labda nélküli csatárává növi ki magát.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kroos egy Isten.
James beköszönt.
Köcsög bíró.
Sunyi Ramos.
Visszavágón eldöntjük.
C.Ronaldo jobbulást!
Meccs embere nálam: Kroos,de Carvajal is hatalmasat játszott!
Ennyi...
James beköszönt.
Köcsög bíró.
Sunyi Ramos.
Visszavágón eldöntjük.
C.Ronaldo jobbulást!
Meccs embere nálam: Kroos,de Carvajal is hatalmasat játszott!
Ennyi...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2014. augusztus 20., szerda 1:14-kor.
Ha kapus voltál akkor meg főleg tudnod kéne, hogy 2-3 rögzített pozíció van szögletnél: rövid, kapufa meg egy valaki szabadon középen. Hányszor kellett neked kimenni a rövidre kiboxolni a labdát?realfan91 írta:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szerintem az volt a célja ezzel, hogy a stabilitás nagy legyen a kp-n, és a szélsőhátvédek bátran lépegethessenek előre, többek között ezért is kezdett Marcelo Coentrao helyett. Végülis nem lett volna ez rossz ötlet, Carvajal szerintem kifejezetten jó volt, viszont nem ez a megoldás az Atléti betömörülő marhasága ellen. Egyértelmű, hogy nagyon kell DM.Galacticos írta:alapból nem értem hogy egy betömörülő, bekkelő csapat ellen minek kell xabi alonsot kezdetni.