Azért értékeld a meccset a topic címe,hogy leírják az emberek kulturált formában a véleményüket.Az most lehet pozitiv,meg lehet negatív is.Sőt,a legtöbb esetben,egy hsz-en belül,előfordul mindkettő....Remy írta:Hatalmas +1 Én még nem láttam olyan szurkolótábort (közeget), ahol ennyire negatív lenne a hangvétel. Mindig csak a baj, mindig csak a köpködés. Semmi nem jó. És tényleg újra, újra és újra....RealRaúl77 írta:...
bocsi az offért, de RealRaúl77 hozzászólása sajnos igaz.
Nekem meg az unalmas,(akinek nem ibge ne vegye magára),hogy vannak olyanok,hogy direkt vadásszák azokat a mondatokat,amik 1-1 játékost,nem mindig érdemtelenül,elővesznek mondjuk egy nem éppen ragyogó teljesítmény után.
Akkor lenne unalmas,(sőt,értelme sem lenne az egésznek),fa fórum,ha mindenki egymást túllicitálva nyalná a seggét az aranylábú gyerekeknek,akkor is,ha nem érdemlik,vagy valaki közüllük nem érdemli meg...na off vége.
A meccs...egy felejthető találkozó,nincs még veszve semmi,pénteken be kell húzni,ez az atma gyengébbnek tünik mint a tavalyi,meg kell őket verni...