Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 12:09

Fuentealbilla írta:
Prométheusz írta:
azta! az igen! négy évet! azta.. nem is értem, miért nem te vagy ott Casillas helyett, hisz látható lényegesen nagyobb a tapasztalatod
:lol: :lol: :lol:
Nagyon jó
Meg kell keresni az edzőjét és Vecchit meg elküldeni a retekbe. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 20., szerda 12:08

Gyenge meccs volt. Megint nagyon tompa, pontatlan volt a csapat. Bale is mit szerencsetlenkedett... Modric sem volt az igazi, mintha kicsereltek volna a bl gyoztes csapatot, pedig tegnap csak Kroos volt uj ember a kezdoben. Nehez helyzetbe hoztuk magunkat, pokoli lesz a Calderonban, egy sok golos dontetlen kedvezne, ketlem hogy nyerni tudnank ott. Remeljuk a legjobbakat.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 20., szerda 12:02

Akkor olvasd el újra, amit írtam. Nem sikerült megértened a lényegét.
Nekem soha....:D
Én nem egy-egy mondatot vadásztam. Olyan emberekről írtam, akikből csak a pocskondiázás dől és semmi más. De ezt leírtam. Nekem is negatív a véleményem a meccsel kapcsolatban, nem a negatív véleményekkel van gond, hanem azokkal, akik mást sem tudnak, csak negatívokat írni, legyen bármiről szó. De ezt is leírtam. A kulturált formát ne is emlegessük, jól lehet, most velem is elszaladt a ló, de amúgy sem nagyon elterjedt dolog mostanság.
Nem is terád reágaltam elsösorban,csak próbáltam szemléltetni,hogy van a dolognak egy másik oldala,vagyis vannak olyanok,akik a rózsaszín ködben sose veszik,vagy nem akarják észrevenni a hiányosságokat,nekik mindig mindenki perfect,ha mégsem,arról pedig nem az aktuális játékos tehet.
Mikszáth azt mondta egyszer:"A magyar emberek hátán szántani is lehet,ha nemzeti színű az eke."
Nos vannak itt is olyanok(akinek nem inge,hangsulyozom),csak nem nemzetiszín az a bizonyos kerti eszköz,hanem habfehér...:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 20., szerda 12:00

Nem az ATMA-t kell szidni. Nyilván nekem sem szimpatikusak, de azért meglepetés senkit sem érhetett...

A hiba velünk volt tegnap, az első félidő valami katasztrófa volt. Erőltettük a széljátékot fölöslegesen, mintha nem tudtuk volna hogy Bale-t rendre 3 ember fogja körbevenni. A második félidő közepétől már voltak biztató jelek, de én nem tudom sokra értékelni a tegnapi teljesítményünket. Ha ugyan ezzel próbálkozunk meg a visszavágón is akkor komoly bajban leszünk. Eltaktikáztuk ezt a meccset érzésem szerint, de nincs még veszve semmi: Keep calm and trust CA :-)

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 20., szerda 11:54

A tegnap meccsen ismét bebizonyosodott, hogy az Atleti semmit sem változott és nem is erősödött. Az ilyen durva, pokróc stílusú csapatokat kitiltanám az összes focieseményről :mrgreen: Undorító amit leművelnek egy-egy meccsen. Tegnap is Siquiera-t, ha szigorúbb a spori, simán kiállíthatta volna. Ezenkívül Suarezt a kezezéséért is kinyomhatta volna. Igaz nálunk meg Ramos mehetett volna zuhanyozni az ütésért. James-nek örülök, hogy gólt lőtt, talán megindul majd felfelé és megjön az önbizalma is végre. Az atma góljához annyit tennék hozzá, hogy óriási védelmi hiba volt. Bale nem tudom mit akart ott, de nagyon elmélázott, meg még jó páran. Ja és pont az egyik legalattomosabb, legundorítóbb focista(???) Raúl Garcia szerezte a gólt :cens: :vivo: :-@ . Utálom őt :mrgreen: Remélem a visszavágón DM kezd meg talán Isco is, a védelembe meg beraknám Varane-t.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 20., szerda 11:53

mandzukic pedig egy kabaré. méltó utódja lesz ott costának elől. épp csak a fika meg csula dobálás hiányzott, minden más megvolt. színészként pedig jelesre vizsgázott. örülök, h nem igazoltuk le.
Mindig mondtam hogy nem egy nagy szám...kb mint Dzeko.Túl van értékelve ez is,meg az is.A VB-n sem igazán tettej hozzá semmit.És ha már Costa,bár tőle gusztustalanabb játékos nem sok van,de az azért lekötött 2 védőt a meccs egész folyamatában...de Mandzukic még azt sem...
Ami meg a szinészkedést illeti,azt arrafelé tanítják,lévén egy taktikai elem... :mrgreen: Simeone mindig nagy volt ebben,valamelyik VB-n is eladta magát,nem is tudom kit állítottak ki róla,persze nem történt semmi...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. augusztus 20., szerda 11:52

morientes írta: Azért értékeld a meccset a topic címe,hogy leírják az emberek kulturált formában a véleményüket.Az most lehet pozitiv,meg lehet negatív is.Sőt,a legtöbb esetben,egy hsz-en belül,előfordul mindkettő....
Nekem meg az unalmas,(akinek nem ibge ne vegye magára),hogy vannak olyanok,hogy direkt vadásszák azokat a mondatokat,amik 1-1 játékost,nem mindig érdemtelenül,elővesznek mondjuk egy nem éppen ragyogó teljesítmény után.
Akkor lenne unalmas,(sőt,értelme sem lenne az egésznek),fa fórum,ha mindenki egymást túllicitálva nyalná a seggét az aranylábú gyerekeknek,akkor is,ha nem érdemlik,vagy valaki közüllük nem érdemli meg...na off vége.
Akkor olvasd el újra, amit írtam. Nem sikerült megértened a lényegét.
Én nem egy-egy mondatot vadásztam. Olyan emberekről írtam, akikből csak a pocskondiázás dől és semmi más. De ezt leírtam. Nekem is negatív a véleményem a meccsel kapcsolatban, nem a negatív véleményekkel van gond, hanem azokkal, akik mást sem tudnak, csak negatívokat írni, legyen bármiről szó. De ezt is leírtam. A kulturált formát ne is emlegessük, jól lehet, most velem is elszaladt a ló, de amúgy sem nagyon elterjedt dolog mostanság.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. augusztus 20., szerda 11:33

istenem, megint egy ilyen szar szögletgólt tudtak szerezni.
már lassan a szánalmas kategória.

azt nagyolják simeonet. azért mert felküld 11 állatot, akik rugnak, csípnek, harapnak, 11 emberrel védekeznek. mourinho busza ehhez képest sámli. ilyen okádék stílusú csapatot én még esküszöm nem láttam.

mandzukic pedig egy kabaré. méltó utódja lesz ott costának elől. épp csak a fika meg csula dobálás hiányzott, minden más megvolt. színészként pedig jelesre vizsgázott. örülök, h nem igazoltuk le.

plusz elmaradt teljesen egyértelmű 11es. még csak vitatkozni sem szabad rajta. ezáltal ugye piroslap marionak, mivel már volt egy sárgája.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 20., szerda 11:25

Remy írta:
RealRaúl77 írta:...
Hatalmas +1 :) Én még nem láttam olyan szurkolótábort (közeget), ahol ennyire negatív lenne a hangvétel. Mindig csak a baj, mindig csak a köpködés. Semmi nem jó. És tényleg újra, újra és újra....

bocsi az offért, de RealRaúl77 hozzászólása sajnos igaz.
Azért értékeld a meccset a topic címe,hogy leírják az emberek kulturált formában a véleményüket.Az most lehet pozitiv,meg lehet negatív is.Sőt,a legtöbb esetben,egy hsz-en belül,előfordul mindkettő....
Nekem meg az unalmas,(akinek nem ibge ne vegye magára),hogy vannak olyanok,hogy direkt vadásszák azokat a mondatokat,amik 1-1 játékost,nem mindig érdemtelenül,elővesznek mondjuk egy nem éppen ragyogó teljesítmény után.
Akkor lenne unalmas,(sőt,értelme sem lenne az egésznek),fa fórum,ha mindenki egymást túllicitálva nyalná a seggét az aranylábú gyerekeknek,akkor is,ha nem érdemlik,vagy valaki közüllük nem érdemli meg...na off vége.

A meccs...egy felejthető találkozó,nincs még veszve semmi,pénteken be kell húzni,ez az atma gyengébbnek tünik mint a tavalyi,meg kell őket verni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 20., szerda 11:03

RealRaúl77 írta:...
Hatalmas +1 :) Én még nem láttam olyan szurkolótábort (közeget), ahol ennyire negatív lenne a hangvétel. Mindig csak a baj, mindig csak a köpködés. Semmi nem jó. És tényleg újra, újra és újra....

bocsi az offért, de RealRaúl77 hozzászólása sajnos igaz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. augusztus 20., szerda 10:54

Annyira tudom imádni, hogy megvannak itt egyes emberek, akik bármiről is van szó, jönnek és köpködnek. Casillas, Benzema, Ancelotti. Csak hogy a legkapósabb témákat említsem. És ott vannak mindenhol, és egy darab pozitív szó, személet nincs az írásaikban. Az az életük, hogy köpködjenek, hányják a szarságokat, és pocskondiázzák a szeretett csapatukat. Hogy lehet így szurkolni?! Mert biztos hogy nem boldog szurkolók. Vagy itt vezetik le a mindennapi megaláztatásukat, hogy itt jönnek és gyalázkodhatnak. Mert amikor nem jutottunk túl a bl legjobb 16on.. akkor megértem. De így? Bivaly keretünk van, zsebben a tizedik. Komolyan Pereznek személyesen kellene odamenni és kinyalni neki, hogy végre elégedett legyen?
De nem azzal van a baj, hogy rossz véleménnyel vannak, mert pl a tegnapi meccs szerintem sem volt egy kicsattanóan jó teljesítmény. Hanem, hogy mindenhol ott vannak, és ugyanazok és mindennel kapcsolatban csak pocskondiáznak, és újra és újra ugyanazokat a köröket futják és ezek miatt lesz kurva unalmas a fórum. Mert egy Benzema vagy Casillas topikot már meg sem merek nyitni, mert félek mi vár ott rám, és nem vagyok arra kíváncsi. De egyre több mindennel leszek így (idén szerintem James is csatlakozik hozzájuk eddig úgy néz ki, nem lesz ott béke.)
És ez a legutóbbi meccsem értékelése. Nem is az eredmény keserített el leginkább, vagy a játékunk, mely nem volt ugyan rossz, csak épp nem volt túl gólerős, hanem az, hogy kb utálok már ide feljönni, mert ilyenekkel van tele minden.. Mintha a tegnapi Atma megszemélyesítései lennétek..

Tisztelet a kivételnek és persze akinek nem inge az...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset3cg

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2014. augusztus 20., szerda 8:30

Hát gyerekek én is ugy voltam tegnap estig hogy vigyek innen DM ha menni akar, viszont álmomban nem hittem volna hogy ekkora ritmust kepes hozni meg most is a csapatba.
Ritka nagy hujeseget csinálnak ha elmegy. Kurva jó es mar kedvencem a James meg Isco is de a budos életben nem fognak azon a poszton igy játszani az pedig latszik hogy a Madrid ottan tud ritmust váltani.
Imádom az öreg Xabi játékát de szerintem mar kb 1,5 éve lejtmenetben van igaz megrazza magát de nálam már nem lenne kezdő. Oldja meg Modric es kroos a védekező szerepet es jöjjön dm 3iknak a kp-ra. Amugy is labdavesztes esetén 5-6 játékos van a középpályán a vedokkel meg a vkp játékosokkal, egyelőre nem latok olyan csapatot aki lefutna ezt a középpályát.
Jamest meg szigorúan bale benzema cseréjének tenném és ott jobban menne illetve meg is szokna a csapatot.
A Kupáról annyit hogy az atletico "nem baj ha mindenkit leszedunk a pályáról kell nyerni" stílus miatt mar attól féltem ki sérül meg. A tavalyi csapat meg elég teknikas is volt egy egy meccsen de ez a rengeteg új favágó eszméletlenül undorítóvá teszi nálam a csapatot. Mandzukic kedvencem volt es azt hittem lesz egy jatekos at atmabol akit kedvelek de hihetetlenül atmostak az ágyat. egyenlítő goljuk öröme kb nagyobb volt mint a Bl nyitogolja. visszavágón is képes a csapat hogy kiusse az atletico de szerintem Carlo nem fog belemenni egy olyan játékba hogy mindenáron kell a kupa. Jo lehet büszkélkedni hogy ez is megvan de nem mindegy milyen áron a szezon kezdés előtt. Ahogy faragták Kroos Bale meg Cr azt nehéz nézni is. Az 1-1 után meg biztos nem fognak szépen játszani a visszavágón sem.
- Hasta el final, Vamos Real -

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 20., szerda 2:08

Azért vicces volt egy picit az, amit DM leművelt abban a negyed órában, amikor pályán volt. Azt hittem a szögletet is kapura rúgja! :lol:

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 20., szerda 1:53

A bika 6 így oljda meg a dolgokat. Nem szabad leszólni érte. :he:

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. augusztus 20., szerda 1:42

TheBull6 írta:Prom és fuent, menjetek szobara, vigyetek egy SAN IKER posztert aztán mindent bele, ne kíméljétek egymást, meg a micsodatokat se :) ekkora egymásra találast mint amit ti nyomtok még egy romantikus siros dráma végén se látni :) hajrá nektek :)

Meccsrol: több kell, cr nélkül is behuzhato ez. James ma jól mozgott, Kroos meg a helyzet ellenére a legjobb amit akarhattunk.

Pénteken be kell húzni :salute:
te így szoktad megoldani a problémáidat, onnan a tipp? :D

hát kösz, nem élek vele.

komoly érvelés, hogy aki máshogy látja mint te, az buzi..
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 20., szerda 1:36

Ancelotti ezt cseppet elnézte. A Xabi - DM cserét kb. a 25. perc környékén írtam haveromnak, hogy félidőbe nem ártana. Arra nem számítottam, hogy majd' a 80. percig vár DM-el, ráadásul Modricot kapja le...Na mindegy, ez van. Az Atletico maradt olyan, amilyen, aljas, sunyi játékuk van, ezt most is kiválóan bemutatták. Carvajalnak voltak jó megmozdulásai, Kroos tanár volt, Modric is jó volt. Xabi...csípem az öreget, de ez most nem az ő meccse volt. Mint ahogy a támadóké sem igazán, CR, Bale és James is rengeteg labdát szórt el, csak James végül csak begyötörte azt a gólt. Benz ma nem volt rossz, de sajnos keveset volt játékban.

Eddig a játékosonként, összességében aggresszívabban, bátrabban kellett volna támadnunk, és a meccs elején is lőni, kísérletezni (ha jól emlékszek, az első fél órában volt összesen kb. 1 lövésünk). Lesz ez még jobb is, a visszavágóra fel kell szívniuk magukat a srácoknak.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. augusztus 20., szerda 1:35

Remy írta:és lefújja :lol: :lol:
volt írta:Benzema lövőhelyzetben erre a spori lefújja.
Ezt írtátok a másik topikban.
Benzemát szabálytalannak látta a bíró a tizenhatosnál, de épp lejárt a 3 perc, és egyből lefújta ahelyett, hogy sípolt volna a szabálytalanság után egyből, és kifelé ítélt volna - ennyi történt. :x

Engem is felszabott, ahogyan mindenkit, hogy ilyen gólt kaptunk, de a miénk is szerencsés volt, csak többet tettünk érte az egész meccs folyamán, teljesen megérdemelten vezettünk, mert a szabálytalanságokon kívül mindenben jobban álltunk...ilyen a foci, gólra játsszák, mint a legtöbb sportágat, a végén pedig jönni kellett volna a büntetőnek és a második sárgának. :cens: :-@ :vivo:

Sajna 99%, hogy nem fogom tudni élőben követni a pénteki meccset, nyugodtabb lettem volna, ha 0-0, vagy 1-0, szövegesen pörgetni fogom telóról, ha szétkopik a képernyő, akkor is, győzni kell, Hala Madrid! B-) :salute:

Szerkesztve: DM pedig nagyon kell ide, nehéz elképzelni, hogy kivel pótolnánk, ha a maradék 11 nap során elpasszolnánk (egyből jönne, ha nem írnám, hogy Pogba), főleg ha nincs CR a fontos meccseken, és Bale is eltűnik, amikor a legjobban hajtani kellene (az utolsó 10-15 percben nem láttam). :kivagyhe:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. augusztus 20., szerda 1:35

Prom és fuent, menjetek szobara, vigyetek egy SAN IKER posztert aztán mindent bele, ne kíméljétek egymást, meg a micsodatokat se :) ekkora egymásra találast mint amit ti nyomtok még egy romantikus siros dráma végén se látni :) hajrá nektek :)

Meccsrol: több kell, cr nélkül is behuzhato ez. James ma jól mozgott, Kroos meg a helyzet ellenére a legjobb amit akarhattunk.

Pénteken be kell húzni :salute:

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. augusztus 20., szerda 1:30

heccsat írta:Nálam ez a meccs Ancelottié, szerintem kivételesen Casillas nem tehetett a gólról, nem mondom, hogy nem lehetett volna jobb, de azért nem varrnám fullra az ő nyakába.
Ez a kezdő... 3 helyen volt kérdéses, hogy ki kezd, azokat el is rontotta (casillas, marcelo, alonso), maradék poszt egyértelmű volt.
Cserélni meg ennyire rosszul nem igazán kéne ilyen szinten. Amit lehetett elrontott. Szép dolog, hogy vele nyertük a bl-t meg nyugalmat hozott, de azért a döntéseit megkérdőjelezném, bajnokságban és most is elbalfaszkodta a meccseket (atm és barca ellen). Nem kell vele egyetérteni, de én így látom, ilyen rossz döntéseket nem lehet megengedni a spanyol bajnok ellen.
Benzemáról meg nem beszélek, úgyis tudjátok mi a véleményem róla.
+1
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 20., szerda 1:27

Véleményem szerint Khedira lett volna a kulcs a mai meccshez. Ha őt kezdeti Ancelotti akkor minimum 3 gólt biztos lőttünk volna. Vagy ha behozza a második félidőben akkor is kettőt biztos lőtt volna. :mrgreen:

Vissza: