Jason Itfc Pilbury Cant beat them, join them! lolBBarni írta:Just a few days after we lost the Greatest of Danes, Nicklas Bendtner, it seems we have a new cult hero in English football. Balint Bajner - the Hungarian Bendtner.
Puding írta:Van ilyen is:
https://www.keepcalm-o-matic.co.uk/prod ... -no-party/
Remélem Bajner menedzsere utalja majd a lóvét a trollfocisoknak...
Az Ipswich facebook oldalán már az angol szurkolók is ezt nyomják!
Bajner legenda lett!
Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Manchester United:
Marco Reus
Marco Reu
Marco Re
Marco R
Marco
Marcos
Marcos R
Marcos Ro
Marcos Roj
Marcos Rojo
Marco Reus
Marco Reu
Marco Re
Marco R
Marco
Marcos
Marcos R
Marcos Ro
Marcos Roj
Marcos Rojo
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Just a few days after we lost the Greatest of Danes, Nicklas Bendtner, it seems we have a new cult hero in English football. Balint Bajner - the Hungarian Bendtner.
Puding írta:Van ilyen is:
https://www.keepcalm-o-matic.co.uk/prod ... -no-party/
Remélem Bajner menedzsere utalja majd a lóvét a trollfocisoknak...
Az Ipswich facebook oldalán már az angol szurkolók is ezt nyomják!
Bajner legenda lett!
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
hát valószínű hogy az év játákosa lesz az ipszviccs táwnban mert 44 fordulóból 44-en motm lesz
ha így folytatja a szezon embere lehet (a nép szerint)
ilyen nincs.
sírok
kíváncsi vok bajnernek mi a véleménye erről?
bár nyílván az, h nem érdekli.
sírok
kíváncsi vok bajnernek mi a véleménye erről?
bár nyílván az, h nem érdekli.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Komolyan mondom a Trollfoci a legjobb dolog a 21. századi magyar futballtörténelembenBBarni írta:Nem hiszem el...
Már a mirror is lehozta, hogy NO BAJNER NO PARTY
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Nem hiszem el...
NO BAJNER NO PARTY: Ipswich Town's Facebook page infiltrated by Hungarians
NO BAJNER NO PARTY: Ipswich Town's Facebook page infiltrated by Hungarians
When Ipswich Town boss Mick McCarthy subbed off Hungarian striker Bajner Balint, he had NO idea what he had started
In the greatest social media story since the one about Puma earlier this week, Hungarians have stormed Ipswich Town's Facebook page
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem utálom.Csak leIrtam hogy törökországban nem könnyű,s hogy nem rossz az az X.Nekem amúgy nincs junajtedem,mert csak 1 csapatnak szurkolok,majd ha kicsit felnősz,akkor gondolom te is eldöntöd majd hogy akkor barca vagy az arsenal vagy mittomén...Drake írta:Jajj,istenem,süt rólad,hogy utálod az Arsenalt.De amíg a junájtided a középmezőnyben vergődik tucatjátékosokkal meg kupák nélkül,addig én ezen csak nevetni tudok.morientes írta:Gratulálok a csapatnak,a 0-0 idegenben szerintem fantasztikus teljesítmény.
Mikor személyeskedtem én veled?Maradj a témánál,ha meg nincs mondanivalód ne pocsékold a karaktert...BBarni írta:Kicsit sem érzed szánalmasnak amit csinálsz? Mert akkor nagy a baj!Gratulálok a csapatnak,a 0-0 idegenben szerintem fantasztikus teljesítmény.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Az, hogy a PL topikban semmi köze az egészhez Navasnak és Ikernek főleg nincs Mourinho nyilatkozatának, de biztos bennünk van a hiba.BBeno írta:mi ezzel a probléma?
nálunk az van hogy ancselotti fosik padra tenni végleg ikert és ő lesz az elsőszámú míg josé a chlseaben, ahogy nálunk is simán padra tette az évek óta stabil elsőszámú cech-t nálunk ikert. ennyi a történet. nem kell itt semmiféle segítség csak érteni kéne a mondandót.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
mi ezzel a probléma?
nálunk az van hogy ancselotti fosik padra tenni végleg ikert és ő lesz az elsőszámú míg josé a chlseaben, ahogy nálunk is simán padra tette az évek óta stabil elsőszámú cech-t nálunk ikert. ennyi a történet. nem kell itt semmiféle segítség csak érteni kéne a mondandót.
berögződés, azért segítsünk BBenonak: Mourinho nyilatkozta a Courtois-Cech párharcra.Rasta írta:Azt hiszem, cseppet elnézted a topikotBBeno írta:na ezzel ennyi volt. navas ül.
K
K
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Azt hiszem, cseppet elnézted a topikotBBeno írta:na ezzel ennyi volt. navas ül.
na ezzel ennyi volt. navas ül.Már eldöntöttem, hogy ki lesz az első számú kapus, de nem mondom el.”
josé meg letette szépen a padra cech-t. nem lenne itt sem szarakodás.
-
Kicsit sem érzed szánalmasnak amit csinálsz? Mert akkor nagy a baj!Gratulálok a csapatnak,a 0-0 idegenben szerintem fantasztikus teljesítmény.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Jajj,istenem,süt rólad,hogy utálod az Arsenalt.De amíg a junájtided a középmezőnyben vergődik tucatjátékosokkal meg kupák nélkül,addig én ezen csak nevetni tudok.morientes írta:Gratulálok a csapatnak,a 0-0 idegenben szerintem fantasztikus teljesítmény.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gratulálok a csapatnak,a 0-0 idegenben szerintem fantasztikus teljesítmény.BBarni írta:Arsenal: Szczesny; Debuchy, Koscielny, Chambers, Monreal; Arteta, Ramsey; Cazorla, Wilshere, Sanchez; Giroud.
Besiktas: Tolga - İsmail, Motta, Ersan, Pedro - Olcay, Veli, Necip, Oğuzhan, Mustafa - Demba Ba
Nani pedig 1 évre kölcsönbe ment a Sportinghoz!
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Arsenal: Szczesny; Debuchy, Koscielny, Chambers, Monreal; Arteta, Ramsey; Cazorla, Wilshere, Sanchez; Giroud.
Besiktas: Tolga - İsmail, Motta, Ersan, Pedro - Olcay, Veli, Necip, Oğuzhan, Mustafa - Demba Ba
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
a fejvédőjét meg lehetett volna árulni sárkánytojásként a kínaiaknakKerlon írta: de magasabb!!! most az a trend, hogy a magas játékosok kellenek nekünk.
Nem illik.