Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. augusztus 21., csütörtök 11:18

nincs semmi gáz, egy ilyen kerettel lazán tudni illene pótolni ha valaki kiesik, mégha Cé is az.

kroos-modric-dima(xabi)-bale-benzema-james.

ha olyan állapotban lesz akkor jöhet az utolsó 30 percre, ha meg nem, akkor isco és dima - ha xabi kezd.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 21., csütörtök 10:49

egyre valószínűbb, hogy CR nem lesz...én Bale-t tenném a balosra, egyszerűen ott jobb...James menne a jobb szélre, Benzema elöl DM meg mögöttük...ha valakinek nem megy jöhet Isco. Gólt kell rúgni idegenben, nem tökölhet a pályán Xabi vagy Illarra

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 20., szerda 16:56

Még a végén az lesz, hogy rohadt nagy szerencsénk volt, hogy az Atleti nem nyert 5-el. :lol:
Xabi-t nem kellett volna, de így is legalább 2 szinttel erősebbek voltunk náluk. Carlo sem állt volna fel így, ha egymeccses lenne ez a döntő...Már tudjuk min kell javítani, ezt simán be kell húzni a srácoknak.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 20., szerda 16:18

ziro4vr írta:ami mindenképp jó benne már most, az, hogy +1 ember akitől jöhet a gól. CR, Bale, Benzema, James állandó potenciál, DM, Isco azért ingadozóbb, Modric, Kroos lába is elsülhet szóval ez előny. korábban azért gond volt, hogy CR csak szinte, aztán ha ő nem, várhatjuk Ramost és a pontrúgást kis túlzással
Sztm Modricnak többet kellene távolról próbálkoznia,avval a rúgótechnikával...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 20., szerda 14:51

ami mindenképp jó benne már most, az, hogy +1 ember akitől jöhet a gól. CR, Bale, Benzema, James állandó potenciál, DM, Isco azért ingadozóbb, Modric, Kroos lába is elsülhet szóval ez előny. korábban azért gond volt, hogy CR csak szinte, aztán ha ő nem, várhatjuk Ramost és a pontrúgást kis túlzással
Nem illik.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 20., szerda 14:50

James formálható még, ha odafigyelnek rá javulhat jobb lábbal is. CR a példaképe, látja edzésről edzésre milyen odaadással kell edzeni. Ha mégsem sikerül akkor így jártunk, újabb pofon Pereznek, és egy újabb indok miért nem neki kellene eldöntenie ki jöjjön.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 20., szerda 14:48

meg az is más amikor valaki baromi gyors és robbanékony. lásd: DM és Bale. csak James se nem túl gyors, se nem túl robbanékony az előző két játékoshoz képest. na mindegy, sose lesz a kedvencem a gyerek, akármennyire szimpatikus, csak egy problémát látok benne, persze robbanthat egy nagyot és remélem fog is

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 20., szerda 14:42

De nem tudom megérteni ,h legalább alap dolgokat miért nem tud jobb lábbal? Bár hülye példa de én sem vagyok acélos bal lábbal, de passzolni tudok. Állandóan vissza kell tennie a bal lábára és ez által kiszámítható és könnyen szerelik. Edzésen csak a jobb láb használatát engedném meg neki, hátha fejlődne.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 20., szerda 14:40

hát DM is mindig az az egy lábas volt, ehhez képest mostanában milyen ügyesen használja azt a jobbost
szerk.: aztán neki mindig ott van a rabonna :kacsint:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 20., szerda 14:39

ja ezt akartam írni, mi azért tudhatjuk milyen az, lásd özil... :lol:

de nem akarom hozzá hasonlítgatni, James jobb és jobb lesz, ugyanakkor az érkezése sok problémát szült. szóval komplikált a helyzet
Nem illik.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. augusztus 20., szerda 14:38

James csak akkor lesz olyan szinten vagy előrelépés DM-hoz képest, ha azoknál a szituációknál, amelyeknél az argentint állandóan szidtuk az évek során, többnyire jó megoldást választ majd. Lehet nem lesz annyi elszórt labda már a KP-n, stabilitás, stb. De ez a legjobb forgató könyv, elég valószinű, hogy nem így fog alakulni. Ezzel semmi baj nem lenne amúgy, de ott az a 80 millió :kivagyhe:
Merci Zizou!

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 20., szerda 14:33

Bale azért rendre lő és passzol is jobb szélről jobbal, de Jamesnél csak a vak nem látja. Ugye Özil ezért is durván támadva volt, DM sem a jobbosáról híres. Legalább a passzokat tudná jobbal, de az sem megy neki, márpedig ő egy olyan poszton játszik ahol ez nem elfogadható. DM-nek legalább ott a sebessége amivel akár 2-3 védő között is eltud menni, James ilyent nem fog tudni, de ne legyen igazam.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 20., szerda 14:18

wZoLee7 írta:Jamesről akartam írni meccs közben, hogy durván egy lábas
Nem értem ezen a szinten ,h lehet valaki ennyire egylábas. Volt egy szituáció mikor elvitte a játékos mellett, de ugye jobb lába az nincs ezért visszahúzta a bal lábára (ami teljesen kiszámítható volt) és passzolni próbált mert a védő ismét a nyakán volt, de eladta a lasztit. Bale is ugyan ez. Mindig visszafordulnak ,h a bal lábukon legyen a labda. Kissé zavaró.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 20., szerda 12:58

Tegnap nem volt kedvem írni semmit...a megy a meccs topicban sok volt a megmondó ember, és hát tudod hogy van az Móni, idegállapotban vóótam :lol:
A csapat játéka jó volt, ja nem, szar volt. Ilyen felállásban nem megy. Alig volt értékelhető támadás. Ami tetszett az Carvajal és Marcelo játéka. Dm jól állt be, bár sajnos a balszélen játszott. Jamesről akartam írni meccs közben, hogy durván egy lábas, erre jobbal lőtt gólt.
A kapott gólnál nálam Iker nem bűnös. 3 védő is állt ott, nem lehet akkor kilépni a kapuból. Egyszerűen a szokásos, rögzített helyzetnél üresen maradt egy ember.
Remélem CR sérülése nem komoly, mert ha igen az okozhat gondokat. CA remélem rájött, hogy ez a KP nem jó. Senki sem volt Benzema és a KP között, volt 2 vonal amit senki sem kötött össze, ezzel 1 embert mi magunk vettünk ki a játékból. CR nem volt önmaga, nem tudom hogy meccs előtt is tudhatták-e már, hogy baj van, de ez így már mínusz 2 ember. Xabi-Kroos-Modric kp teljesen ölte egymást, ott újabb 1 ember eltűnt. Egyedül a Carvajal-Bale páros volt észrevehető, de Bale rengeteg rossz megoldást választott és 1v1-ben teljesen elveszett volt.
Összességében nincs olyan hiba amit egy másik felállással vagy odafigyeléssel ne lehetne kiküszöbölni. Egyedül CR kiesése lehet gond.
A visszavágóra egy Navas-Carvajal,Pepe,Ramos,Marcelo-Kroos,Modric,DM-Bale,Benzema,James mehet.

Az AtMa meg...szerencsétlen egy favágó brigád. Egy 11-es és egy piros minimum járt volna nekik...bár hozzá kell tenni Ramosnak is mehetett volna a piros, 2 szándékos ütésért. Fejben voltak gyengék a srácok tegnap.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 20., szerda 12:46

morientes írta:
Kroos be kell illeszkedjen, és akkor jó lesz minden.
Avval nincs gond,mert olyan mintha mindig itt játszott volna...:)
Lehet hogy egy elfelejtett saját nevelés? :hmmm: Antonio Kroosiño? :mrgreen:
Kroos nagyapjának a fivére elvileg beszélt spanyolul, sőt mi több, egy spanyol asszonnyal is összeszűrte a levet, aki meglepő de Real Madrid szurkoló volt.
Saját nevelés.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 20., szerda 12:44

Kroos be kell illeszkedjen, és akkor jó lesz minden.
Avval nincs gond,mert olyan mintha mindig itt játszott volna...:)
Lehet hogy egy elfelejtett saját nevelés? :hmmm: Antonio Kroosiño? :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 20., szerda 12:31

Na megjöttem nyaralásból.

Láttam az európai szuperkupát, a tegnapi meccsről csak extended összefoglalót.

Kroos nagyon nagy fogás, a Kroos-Modric páros nagyon alap a kp-n. De sajnos nincsen melléjük egy ideális harmadik ember. Senki nem jó oda a keretből, max. DM, de szerintem ő sem az igazi. Alonso egyre többet hibázik, lassult, Illaráról nem szeretnék beszélni, Khedira out (hálistennek).
A védelembe mostmár mindenképpen be kellene kerülnie Varane-nak, nem érdekel kinek a kárára.
Casillas: szerintem benne volt a gólban, bizonytalankodott (előtte voltak védései, bár talán mind kötelező volt).
James: nem biztos, hogy jó lesz a DM poszton, neki a kapuhoz közelebb kéne lenni, a CR poszton.
Bale sokkal jobb, mint tavaly, aktívabb, energikusabb, csak sajnos a helyzeteit egyelőre ugyanúgy kihagyja. Lesz még jobb is.
Benzemát nem láttam sokat, de megvan róla a kialakult véleményem. Mindettől függetlenül kellene egy cserecsatár szerintem.

Szóval van ok az elégedetlenségre, ha csapatot akarnánk építeni, és nem marketingezni, akkor sokkal jobban állnánk. Meglássuk ez mire lesz elég, de egy bajnokság azért elvárható.
Lesz ez jobb is, szezonkezdetnél vagyunk, össze kell álljon a játék, Kroos be kell illeszkedjen, és akkor jó lesz minden.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. augusztus 20., szerda 12:21

morientes írta:
Akkor olvasd el újra, amit írtam. Nem sikerült megértened a lényegét.
Nekem soha....:D
Én nem egy-egy mondatot vadásztam. Olyan emberekről írtam, akikből csak a pocskondiázás dől és semmi más. De ezt leírtam. Nekem is negatív a véleményem a meccsel kapcsolatban, nem a negatív véleményekkel van gond, hanem azokkal, akik mást sem tudnak, csak negatívokat írni, legyen bármiről szó. De ezt is leírtam. A kulturált formát ne is emlegessük, jól lehet, most velem is elszaladt a ló, de amúgy sem nagyon elterjedt dolog mostanság.
Nem is terád reágaltam elsösorban,csak próbáltam szemléltetni,hogy van a dolognak egy másik oldala,vagyis vannak olyanok,akik a rózsaszín ködben sose veszik,vagy nem akarják észrevenni a hiányosságokat,nekik mindig mindenki perfect,ha mégsem,arról pedig nem az aktuális játékos tehet.
Mikszáth azt mondta egyszer:"A magyar emberek hátán szántani is lehet,ha nemzeti színű az eke."
Nos vannak itt is olyanok(akinek nem inge,hangsulyozom),csak nem nemzetiszín az a bizonyos kerti eszköz,hanem habfehér...:)
Ebben egyet értek. Természetesen a másik véglet sem jó.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 20., szerda 12:19

Én személy szerint nem igazán értem a vészmadarakat. Az első félidőben valóban gyengén játszottunk, de a másodikban egyértelműen az Atleti fölé nőttünk. Több gólt is simán elrakhattunk volna, ha a támadások befejezésénél jobban koncentrálunk. Megint lőttek helyzet nélkül egy gólt, de kb. ennyi az egész.

Az 1-1 meg oké, hogy nem olyan jó eredmény, de azért annyival vagyunk jobbak az Atletinél, hogy akár idegenben is elvárható legyen egy győzelem. És nem is nagyon emlékszem, hogy az utóbbi időben idegenben kikaptunk volna tőlük. Optimista vagyok, szerintem magabiztosan behúzzuk.

Carvajal jó volt, Kroos 2. félidei játéka tetszett, DM ismét bizonyította, hogy szükség lesz még rá a szezonban. Carlo talán kicsit elszámította magát a cserékkel, de semmi komoly ez sem. A kapott gólnál kb. mindenki hibás volt, a fél csapat aláfutott a labdának, Ikernek ennek ellenére ha kicsit magabiztosabb szerintem megoldhatta volna, elvégre 3 méterre volt a kaputól az ellenfél. Mind1. Péntek gála. :D

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 20., szerda 12:18

Hát.. nem játszottunk jól tegnap este.
Nem volt lendület a középpályán.
Ez a Xabi -Kroos -Modric hármas nem fog működni.
Xabit ki kell venni holnapután, ha még meg akarjuk nyerni a kupát.
Semmi nincs még veszve, bár kár azért az egy gólért.
Carlo ezt most benézte.
Amit egyébként nem értek...
Mindig akkor tudtuk igazán beszorítani az Atleticot ha Di Maria és Isco is a pályán volt, kell a gyors cselezős kreativitás oda középre.
Szóval nem is igazán értem, hogy miért nem váltott már a félidőben a kp-n Carlo, és miért hagyta fent végig Alonsot.
...
Na mindegy, remélem megütjük a matracosokat, és sokadszor már felállunk egy Modric-Kroos -Isco kpval, (vagy Di Mariaval)
Mert amúgy csak passzolgattunk 30 méterre az Atletico kapujától.

Vissza: