Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Jajj mekkora extrát nyomott a francia válogatott.
Gyakorlatilag a palánk alatt verték meg a spanyolokat...
Gyakorlatilag a palánk alatt verték meg a spanyolokat...
Harden egy remek második, harmadik opció lehet egy contender csapatnál, de mint franchise player, szerintem a pályán, és azon kívül is kevés.
Alibi védekezés, nem jó vocal leader, nem igazán clutch. Nagy kár hogy a Thunder nem maradt együtt, mert így szerintem sem ők, sem a Rockets nem fog bajnokságot nyerni.
Alibi védekezés, nem jó vocal leader, nem igazán clutch. Nagy kár hogy a Thunder nem maradt együtt, mert így szerintem sem ők, sem a Rockets nem fog bajnokságot nyerni.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Hát igen, de ez inkább a mai NBA dobóhátvéd szegénységét jellemzi. Van egy washed-up Wade, meg egy wahed-up Kobe, Harden és aztán Klay és Beal.
Amúgy nem tudom, számomra a top5-ben sincs a forma, bár én alapból nem szeretek összehasonlítani különböző poszton levő játékosokat, de a top1 nem hogy túlzás, hanem hatalmas nagy baromság.
Pedig én alapjáraton csípem Hardent, rookie meg sophomore szezonjai előtt nem egy Summer League meccset letöltöttem, hogy lássam játszani.
Amúgy nem tudom, számomra a top5-ben sincs a forma, bár én alapból nem szeretek összehasonlítani különböző poszton levő játékosokat, de a top1 nem hogy túlzás, hanem hatalmas nagy baromság.
Pedig én alapjáraton csípem Hardent, rookie meg sophomore szezonjai előtt nem egy Summer League meccset letöltöttem, hogy lássam játszani.
- Galacticos
ha hozzá tette volna hogy a posztján, akkor szerintem még igaza is lenne.Zsombor írta:de Harden tuti tolt valamit azelőtt a nyilatkozata előtt, mikor kijelentette, hogy ő a legjobb kosaras a világon.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mondjuk en tegnap Embiiden is jot rohogtem Szokasos heti tweetje is megvolt (persze benne van hogy a legjobbak egyike legyen,de azert top1,meg melle csinalt egy ilyen kepet )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
és egy kis bizonyíték is ehhezZsombor írta:Nem rossz, ha az embernek van egy kis egészséges önbizalma, de Harden tuti tolt valamit azelőtt a nyilatkozata előtt, mikor kijelentette, hogy ő a legjobb kosaras a világon.
szánalmas
Nem rossz, ha az embernek van egy kis egészséges önbizalma, de Harden tuti tolt valamit azelőtt a nyilatkozata előtt, mikor kijelentette, hogy ő a legjobb kosaras a világon.
- Nouva22
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Raphael Varane, Gareth Bale, Isco, Xabi Alonso, Iker Casillas, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A mostani amerikai válogatott is egy valóra vált dream team
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
pontosan 22 évvel ezelőtt lett olimpiai bajnok a Dream Team. Ilyen csapatot... egészen elképesztő.
Dokufilm a Dream Teamről.
A döntő
Dokufilm a Dream Teamről.
A döntő
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Kobe Bryant és Michael Jordan ugyanaz az ember
Persze, hogy Jordan a No.1, de azért ez egy kumma jó videó lett.
Persze, hogy Jordan a No.1, de azért ez egy kumma jó videó lett.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Az a baj, hogy ez nem ennyin múlik, hogy "most LeBron alá játszunk és nyerünk". Az Irving-Waiters-James-Love-Varejao ötösből LeBron ugye elég jó védő, Varejao liga átlag, de Waiters, Irving és Love messze a liga átlag alatt vannak. Egy ilyen backcourtot egy dinamikusabb PG szétszed(ahogy pl tavaly Lillard). A cserepad sem lesz tele védekező fenoménokkal: Thompson okés, de mikor 120 centis Lucas III a csere irányító, meg 100 éves Mariontól és Allentől várják a csodát, akkor azért el kell majd gondolkozni, hogy milyen csapatvédekezésre lesz ott szükség.
Arról nem is beszélve, hogy Blatt hiába húzott el jó pár évet Európában, az NBA-ben rookienak fog számítani, fene tudja hogy fogja bírni a nyomást, illetve meccselni a clutch szitukat.
Arról nem is beszélve, hogy Blatt hiába húzott el jó pár évet Európában, az NBA-ben rookienak fog számítani, fene tudja hogy fogja bírni a nyomást, illetve meccselni a clutch szitukat.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Szerintem ha elfogadják azt,hogy nem Ők az 1. számú scorerek és nem akarnak minden meccsen 20+ pontot dobni, akkor simán lealázzák Keletet.Ha meg nem fogadják el,akkor az vár a CAVS-ra ami szerintetek idén a Barcára,vagyis túl sok lesz a dudás a csárdában.(Bár ha egy Wade-Bosh duó be tudott "csicskulni" akkor Lovetől meg Kyrie-től ez a minimum.)Zsombor írta: Az meg, hogy milyen alázások lesznek... Augusztus hetedike van.
Lejjebb írtam, hogy mi lesz a csere, a Sixers nem szerepel benne. Ez már 99(100)%-os hír.
Az meg, hogy milyen alázások lesznek... Augusztus hetedike van.
Az meg, hogy milyen alázások lesznek... Augusztus hetedike van.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Minden bizonnyal pont kerül a nyár leghosszabban elhúzódó cseréjének végére, több forrás szerint megegyezett ugyanis egymással a Cavaliers és a Timberwolves Kevin Love elcserélése ügyében.
Az üzlethez egy harmadik csapat bevonására is szükség volt, ezt a szerepet a Sixers vállalta magára. A tranzakció kereteiben Love Clevelandbe, Andrew Wiggins és Thaddeus Young Minnesotába, Anthony Bennett pedig Philadelphiába költözhetne. A feltételes mód szükséges, ugyanis Wiggins e hónap 23-ig nem cserélhető újoncszerződése megkötése után, így még mindig nem 100%-os a csere létrejötte.
A Cavaliers eközben Shawn Marionnal is tárgyalásokba kezdett a Wiggins helyén keletkező üresedés betöltésére.
Ha Irving és Love elfogadják Jamest vezérnek,akkor itt nagyon durva alázások lesznek.
Az üzlethez egy harmadik csapat bevonására is szükség volt, ezt a szerepet a Sixers vállalta magára. A tranzakció kereteiben Love Clevelandbe, Andrew Wiggins és Thaddeus Young Minnesotába, Anthony Bennett pedig Philadelphiába költözhetne. A feltételes mód szükséges, ugyanis Wiggins e hónap 23-ig nem cserélhető újoncszerződése megkötése után, így még mindig nem 100%-os a csere létrejötte.
A Cavaliers eközben Shawn Marionnal is tárgyalásokba kezdett a Wiggins helyén keletkező üresedés betöltésére.
Ha Irving és Love elfogadják Jamest vezérnek,akkor itt nagyon durva alázások lesznek.
Menjenek csak, aztán megy majd a sírás, mikor nyugatról szétkapják őket.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az csak egy dolog, de odamegy allen, marion, meg minden vénember, mint vérfarkas a koloncraZsombor írta:Wiggins, Bennett, 2015 1st protected for Love és Love aláír egy 5 éves szerződést.
Szép volt ismét, újabb big 3, nehogy LeBronnak nehéz dolga legyen keleten. Remélem a Miami felnyársalja őket.
Wiggins, Bennett, 2015 1st protected for Love és Love aláír egy 5 éves szerződést.
Szép volt ismét, újabb big 3, nehogy LeBronnak nehéz dolga legyen keleten. Remélem a Miami felnyársalja őket.
Semmit, mert akkor kezdett el kosarazni.csabi* írta:embiid
kis izmot felszedett, bár én megnézném a '11-es embiid mit alkotna az nba-ben
2:55 után azok az ultimate heat check dobások