OFF
Re: OFF
idén elég látványosan égett el az adó..nmate írta:Megint sikerült ellövöldözni pár forintot
joabulicsak
Jaja, most költöztem albiba és mi is azt nyomatjuk, mert fejenként csak 500 forint plusz, de azzal nem számoltunk, hogy ehhez vennünk kell normális routert és egyebet is.Realista24 írta:Diginél 1000-est120MB-s netet is akár...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Diginél 1000-est120MB-s netet is akár...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gondolom annál a szolgáltatónál jóval olcsóbb a szolgáltatás, ahol normálisan kiépítették az optikai rendszert. Telepíteni drága, üzemeltetni meg olcsó. Nálunk falun ezért van az, hogy a 10MB-s fos Inviteles netért fizetünk ~7000 hufot a nagyobb városokban, ezért meg kapnak 120MB-s netet is akár...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
engem is érdekelne, írtam is pü-tcsabi* írta:leírhatnád ide iscart írta:Nem véletlenül olcsóbb ennyivel a Digi... Ha érdekel, akkor pü-ben szívesen leírom.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Engem érdekelne.cart írta:Nem véletlenül olcsóbb ennyivel a Digi... Ha érdekel, akkor pü-ben szívesen leírom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Hát nem semmi volt ez a tűzijáték sem Pesten
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Nem véletlenül olcsóbb ennyivel a Digi... Ha érdekel, akkor pü-ben szívesen leírom.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Igen káros, miután az ember beszedi az első adagot pontosan 128 órája van hátra...........és vége a dalnak. VISZONT a péntek-szombat esti(havi4!!!) 1.4litya tömény jót tesz az nem fog meglátszani......Ferencváros írta:A protein káros hatással van az emberre? Ha jól tudom, a tömegnövelő igen, és az a jövőben ki fog jönni az emberen, de a protein is?
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
upc volt nalunk tavaly alberletben, es ugyanez. nagyon sokszor elment. nem is tudom miert neztem utana. szoval diginel nem kell megijedni, hogy joval nagyobb savszelesseget adnak joval olcsobban? az tunik befutonak, csak gondoltam korbekerdezek. koszi szepen.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Dettó. Március óta digim van,elvétve megy el,stabil,megbízható. Upc volt előtte évekig,folyton gondom volt vele.füst írta:A tv-s részre nem tudok reagálni, már jópár éve nincs, de a net miatt csakis a digit tudom ajánlani. Alig egy hónapja növelte az összes csomag le-, és feltöltési sebességét a duplájára. Ezzel elég keményen az összes többi szolgáltató fölé nőtt. Szüleimnél UPC van, amig otthon laktam, rendszerint előjött valami macera, és úgy szaggatott a netszolgáltatás mint jóanyám a pörkölthöz a nokedlit.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
A tv-s részre nem tudok reagálni, már jópár éve nincs, de a net miatt csakis a digit tudom ajánlani. Alig egy hónapja növelte az összes csomag le-, és feltöltési sebességét a duplájára. Ezzel elég keményen az összes többi szolgáltató fölé nőtt. Szüleimnél UPC van, amig otthon laktam, rendszerint előjött valami macera, és úgy szaggatott a netszolgáltatás mint jóanyám a pörkölthöz a nokedlit.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Tv-t es internetet szeretnek bekottetni pesten. Mik a tapasztalatok? Digi sport miatt a digi lenne az elsodleges opcio, de itt videken sok a panasz ra. Ahogy neztem joval olcsobb mint a tobbi (upc, t-home). De elgondolkodtatott, hogy diginel 50 megas net 2 eves huseggel 1700 korul van, mig t-homnal a 10 megas is tobb ezer ( ha jol emlekszem 4000-nel kezdodnek, de az upc-s 30 megas is kb ennyi, es ezeknel nincs is olcsobb.) Szoval digi jo arban van, 4000 korul meglenne a tv+net, de kicsit tartok tole. Tapasztalatok, otletek? Vagy esetleg mi egyeb utan lenne erdemes meg utananezni?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Jó szörpözést kolléga!LiamGallagher írta:Lehetne mindig augusztus huszadika,b+! Egy a lényeg,hogy mindig legyen fröccs meg pálinka!
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Lehetne mindig augusztus huszadika,b+! Egy a lényeg,hogy mindig legyen fröccs meg pálinka!
neki se állj, hagyd a fenébe már most az egészet. egyél töpörtyűspogácsát, az nem káros..Ferencváros írta:A protein káros hatással van az emberre? Ha jól tudom, a tömegnövelő igen, és az a jövőben ki fog jönni az emberen, de a protein is? Szeretnék egy kis izmot felszedni, és így gyorsabban menne, de az egészségem kárára azért nem szeretném használni.
Plusz ha használom, aztán leállok vele, akkor dagadt leszek?
joabulicsak