Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
nem érkezhet támadó...James jobb a támadó harmadban, Isco maradna egyedül értelmes kp-snak a támadók mögé az un. "DM" posztra. Oda kell egy Pogba/Vidal...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pacheco ha jól tudom...Victor írta:Ki is a harmadik számú kapusunk?Vecchi, a csapat kapusedzője is egyetért, és elégedett a három kapus munkájával. Forrás: Madridom.hu
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Ki is a harmadik számú kapusunk?Vecchi, a csapat kapusedzője is egyetért, és elégedett a három kapus munkájával. Forrás: Madridom.hu
A másik szégyen a gagyidas részéről, hogy mind a 3 mez csak színben és mintázatban tér el. Pedig nem szokták ezt csinálni. Úgy látszik nagyon azt akarják, hogy pártoljunk pipára. Ott úgy is sok főtámogatott tűnt el.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát az a heti 250 000 elég sokat nyom a latban,aztán ha ő odamegy,esély lesz a BL szereplésre jövőre simán...fiatal ember még ő is,előtte az élet...Na most már la. teljesen tiszta és egyértelmű a helyzet, innentől kezdve nincs miről beszélni! A Herceg szót nem érdemel, de az argentin helyzete mindenképp érdekes --> a PSG elvileg nem tudja megvenni, míg a jelenlegi MU. nem kis visszalépés és lutri a BL. címvédőhöz képest. Sportszakmai szempontból/okból talán mind2fél számára beleférne még 1 év; de itt az anyagiak sokkal meghatározóbbak (Marisnak tuti fix, de a klubnak sem mind1 az a 60-70 milla), ez egészen világos! :roll: Mindenesetre, ha jó pénzért megy, akkor valaki (talán Falcao, vagy egy középpályás) még biztosan érkezik a véleményem szerint.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
de nem támadó kell ide, hanem középpályás ha megy kedira meg dimaria!! falcao mar nagyon felesleg... mmint nem baj ha jön, de egy normális középpályás kell modric és kroos mellé!
Amúgy nemtom miért ne lehetne oda megtartani DM-t
na de ha mindenképp james-t akarják az első csapatba erőltetni, akkor meg se DM-nak nincs helye, se pogbának nem lenne...
zironak van igaza, jövőre kell hozni pogbinnyót. Akármilyen szomorú, de valszeg addigra tönkreteszi magát CR és akkor James ott lesz a kezdőben. ...(ha meg nem, akkor meg minek kellett james????)
Amúgy nemtom miért ne lehetne oda megtartani DM-t
na de ha mindenképp james-t akarják az első csapatba erőltetni, akkor meg se DM-nak nincs helye, se pogbának nem lenne...
zironak van igaza, jövőre kell hozni pogbinnyót. Akármilyen szomorú, de valszeg addigra tönkreteszi magát CR és akkor James ott lesz a kezdőben. ...(ha meg nem, akkor meg minek kellett james????)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
itt most úgynézki carlo is csak egy báb, legalábbis ebben a szituációban, hisz eddig azt nyilatkozta, h lezárult a madrid számára az átigazolási piac.
na most, ha dimariát perezék eladják - pláne ezek után, h mostmár hivatalos carlo szájából is, h az argentín nem akar szerződést hosszabbítani - akkor kinyílik-e újra a piac? és carlettonak lesz-e beleszólása? ezt a hetet hagyjuk, úgyis a szuperkupa körül forog minden.
marad egy teljes hét. ennyi idő alatt le kell pattintani a tuniszi herceget is, ez nem kérdés.
marad-e elég idő vidal v pogba szintű ember megszerzésére?
az én elméletem az, h aug 31.én robban a bomba és jön falcao.
na most, ha dimariát perezék eladják - pláne ezek után, h mostmár hivatalos carlo szájából is, h az argentín nem akar szerződést hosszabbítani - akkor kinyílik-e újra a piac? és carlettonak lesz-e beleszólása? ezt a hetet hagyjuk, úgyis a szuperkupa körül forog minden.
marad egy teljes hét. ennyi idő alatt le kell pattintani a tuniszi herceget is, ez nem kérdés.
marad-e elég idő vidal v pogba szintű ember megszerzésére?
az én elméletem az, h aug 31.én robban a bomba és jön falcao.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ezt ki a jóanyám találta ki jesszus
már csak cthulhu hiányzik róla
már csak cthulhu hiányzik róla
- wZoLee7
az ázsiai piac meghódításának nevezik...lesz majd kenguru, oroszlán, sas vagy bölény és szépen körbe az összes kontinens jellegzetességei
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én veszek egyet, és addig pörgetem a mosógépben, amíg le nem jön róla a sárkány és csak a fekete alap maradwZoLee7 írta:jah, máshol meg úgy kampányolnak ezzel a képpel, hogy az egész világon náluk látható először én már rég elfogadtam hogy utálom...remélem a klub vb-n kívül sehol máshol nem kell látnom és jövőre elfelejtik ezt a marhaságot
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Szégyen hogy ezt megmerték húzni a németek. Kínai piacról különb mezt veszek. Egyáltalán mivel magyarázzák ezt a sárkányt? Hogy jön ez a Realhoz?
- wZoLee7
jah, máshol meg úgy kampányolnak ezzel a képpel, hogy az egész világon náluk látható először én már rég elfogadtam hogy utálom...remélem a klub vb-n kívül sehol máshol nem kell látnom és jövőre elfelejtik ezt a marhaságot
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most nem értem ezen mi az újdonság? Június óta lehet tudni, hogy ez lesz...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Es tenyleg egy rohadt nagy sarkany van az uj mezen
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Di María: “Di María kérte, hogy távozhasson a csapattól, és nem akarta megújítani a szerződését."
Na most már la. teljesen tiszta és egyértelmű a helyzet, innentől kezdve nincs miről beszélni! A Herceg szót nem érdemel, de az argentin helyzete mindenképp érdekes --> a PSG elvileg nem tudja megvenni, míg a jelenlegi MU. nem kis visszalépés és lutri a BL. címvédőhöz képest. Sportszakmai szempontból/okból talán mind2fél számára beleférne még 1 év; de itt az anyagiak sokkal meghatározóbbak (Marisnak tuti fix, de a klubnak sem mind1 az a 60-70 milla), ez egészen világos! Mindenesetre, ha jó pénzért megy, akkor valaki (talán Falcao, vagy egy középpályás) még biztosan érkezik a véleményem szerint.Khedira: “Elutasította a szerződése megújítását, és 1 év van hátra szerződéséből. A helyzete annyival más, mint Di Maríaé, hogy Khedira nem kérte, hogy távozhasson.”
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
AS meg a Marca gondolom.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A hivatalos meccs előtt sajtótájékoztató.realistahuni írta:Carlo mai nyilatkozata, amiben kimondja, hogy DM távozni akar, az honnan lett lefordítva? Kinek nyilatkozta ezt?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Carlo mai nyilatkozata, amiben kimondja, hogy DM távozni akar, az honnan lett lefordítva? Kinek nyilatkozta ezt?
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem hiszem, hogy holnap játszani fog. Szerintem egy ilyen lesz:dannen írta:gondolom realista a meg nem nevezett forrás, a háttérből már bomlasztja a juve-pogba szálat
nem tudom, hogy ennek örüljek-e vagy sem,megint ráerőltetik a játékot aztán megint csak rosszabb lesz.attareal írta:Ronaldo a mai edzésen már részt vett.
Navas-Dani,Rafa,Ramos,Fabio-Modric,Kroos,Isco-Bale,Benzema,James.
De lehet DM fog Isco helyett kezdeni, vagy Bale helyett, ő sem biztos a Marca szerint.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M