Én reménykedek Ancelotti érkezésében...Realista24 írta:Jupp ma nem beszélt, kedden fog sajtótájékoztató tartani, ahol beszél a jövőjéről...vagy nem.
Titokzatos az öreg :-)
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Gondolom ő a vésztartalék,és szeretne jönni,de ancelotti a prioritás.....carlo a héten kell hogy rendezze az ügyét keláffival,ha sikerül,és perezt hétfőn iktatják mint a beadványokat,akkor kedden meglesz a trénerünk....ha carlo addig nem,akkor szerintem jupp.....addig vár az öreg,ha igen,még megoldja,ha carlo lesz akkor meg befejezi.
Szerintem. Kedden minden kiderül.
Szerintem. Kedden minden kiderül.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jupp ma nem beszélt, kedden fog sajtótájékoztató tartani, ahol beszél a jövőjéről...vagy nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Abban az egyben egyetértek veled, hogy menjen kölcsönben. Neki most folyamat kezdőnek kellene lenni, hogy fejlődjön. Alapjáraton szélső, és se CR mellett, se pedig Bale(?) mellett ez nem valósulna meg úgy érzem. 1 évre simán átadnám a Leverkusennek például.nmate írta:Jesé menjen csak kölcsönbe, nem akkora szám, hogy maradnia kelljen. Egy kisebb csapatban szépen kibontakozhat.
Csak ha tényleg híján leszünk támadónak, akkor maradjon.
Az írásod többi részével vitatkoznék. Nem tudom mennyi Castilla meccset nézel, de Jesé messze a legnagyobb reménység és a legnagyobb tehetség az elmúlt évekből. Hihetetlen potenciál van a srácban. Nagyon oda kell rá figyelni. A statjai lenyűgözőek, az u21 eseknél, a válogatottnál szintén. A "nem akkora szám" jelzőt rávágni butaság. Simán odaférhetett volna idén is a kezdőbe, sőt előrelépés lett volna, Calletti, vagy DM helyett is. Neki köszönhető a Castilla menetelése. Húzóember. Nehéz helyzet lesz ez majd jövőre, de valószínű nem teremne neki sok babér, ezért igen, opcióval kell megválni tőle, mint Carvajal esetében. Nagyon át kell őt gondolnia a vezetőségnek, hogy mi legyen a legjobb opció, de nem szabad elkótyavetyélni a srácot.
- Galacticos
biztos vagy benne?!R.M.C.F írta:bale meg bárhol eljátszik,csak védeni nem tud.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Hát...személy szerint kapuban még nem láttam, lehet ott is elég jól elboldogulbale meg bárhol eljátszik,csak védeni nem tud.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jesé menjen csak kölcsönbe, nem akkora szám, hogy maradnia kelljen. Egy kisebb csapatban szépen kibontakozhat.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ennyi idősen kellenek a lejátszott 90 percek egymás után, nem? Ha "tét nélküli" meccseken játszogatna közel sem fejlőden úgy, ahogy optimális.R.M.C.F írta:Miért ne? csere lenne.....még fiatal....beállna a kupákban...meg az eldőlt meccseken...simán meg lehetne oldani hogy beépüljön,bale meg bárhol eljátszik,csak védeni nem tud.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Miért ne? csere lenne.....még fiatal....beállna a kupákban...meg az eldőlt meccseken...simán meg lehetne oldani hogy beépüljön,bale meg bárhol eljátszik,csak védeni nem tud.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Amúgy ha Bale jönne, akkor nem maradna rá túl sok esély, hogy Jesé bejátssza magát a csapatba. Még így a monitor mögül minden nyomás nélkül is alig tudom eldönteni, hogy minek örülnék jobban - a realitás talaján maradva. Leginkább persze annak, ha Gareth nem jönne, Jesé pedig a jobboson/CR után balon/ 12 évig a RM meghatározó játékosa lenne, sok-sok kupával, és messilabdával a tarsolyban...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
jó hát a 11-est azt már nem is számolom...R.M.C.F írta:Pontosan....de Lewa 4-et rúgott
hagyjuk is, itt egyesek szerint nem kell túl sok "sztár" a csapatba, anélkül is lehet BL-t nyerni, felhozzák példának a BM-et, erre mit lehet mondani...R.M.C.F írta:a döntőre itt a legtöbb egyértelmű BM győzelmet adott....holott ez nem volt így....a BVB ből hiányzott a legjobbja
-
Pontosan....de Lewa 4-et rúgott(soha még 4-et nem lőtt senkinek sem) a BVB se szerintem......ennek ellenére a döntőre itt a legtöbb egyértelmű BM győzelmet adott....holott ez nem volt így....a BVB ből hiányzott a legjobbja.....és ha nem is volt jobb....de rosszabb biztos nem a BM-nél a döntőben..........Anthony írta:Magas labda volt, nem tudtam kihagyni"R.M.C.F"
Ha visszanézed a kiesés utáni fórumokat én is ezt mondtam, kb. 2 oldalon keresztül vitatkoztam az okosokkal de hiába. Szerintem se volt ott taktikába megverve JM, legalábbis én nem láttam, a játékosok nem csinálták amit kellett volna.
Az a 4-1 amugy is egy földön kívüli eredmény volt (Lewandowski 3 gól nc), 10-ből 9-szer nem vertek volna meg 4-1-re minket, de lehet 100-ból 99-szer se...
Nyerhetünk volna egy ici pici szerencsével.....de nem jött az a kur*va hatos,pedig a gyereknek cipő kell,az asszonynak meg ruha.
- Anthony
Magas labda volt, nem tudtam kihagyni"R.M.C.F"
Ha visszanézed a kiesés utáni fórumokat én is ezt mondtam, kb. 2 oldalon keresztül vitatkoztam az okosokkal de hiába. Szerintem se volt ott taktikába megverve JM, legalábbis én nem láttam, a játékosok nem csinálták amit kellett volna.
Az a 4-1 amugy is egy földön kívüli eredmény volt (Lewandowski 3 gól nc), 10-ből 9-szer nem vertek volna meg 4-1-re minket, de lehet 100-ból 99-szer se...
-
Anthony írta:meg a Kloppal folytatott harcaR.M.C.F írta:,de túlmutatott rajta az ikerrel folytatott harca,és a médiával folyatott harca.......
Nem igaz,a kinti csapat nem a real volt....az itthoni volt az....ha nincs az iker vs Jm probléma....kint is motiváltak vagyunk és nem kapunk ki......be is jutunk a döntőbe bármennyire is fáj ez sok madridistának....ott mg ki ki meccs.
- Anthony
meg a Kloppal folytatott harcaR.M.C.F írta:,de túlmutatott rajta az ikerrel folytatott harca,és a médiával folyatott harca.......
-
egyébként 1x mondta,hogy a problémáról nem fog beszélni........lehet a madridnak ez a jó,mert a média menne rá mint a csahos kutya.zolus írta:Szeretném ha JM valamikor......akár 10 év múlva is,de beszélne erről.......
Sajnos lehetetlent kérsz.Szerintem okosabb ő attól,sok szobor ledőlne...
Nagy forma.....és nagyon komoly edző,de túlmutatott rajta az ikerrel folytatott harca,és a médiával folyatott harca.......
-
- Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten
Szeretném ha JM valamikor......akár 10 év múlva is,de beszélne erről.......
Sajnos lehetetlent kérsz.Szerintem okosabb ő attól,sok szobor ledőlne...
- RealMadridFanatic
Persze, ezt nem is vitatom. Tényleg jó focis, csak engem nem teljesen győzött meg.földön játszik, ÉSSZEL, nagyon tehetséges, nagyon fiatal
Meg el is férne a keretben, viszont talán a kezdőhöz még kevés kicsit. Persze amennyit láttam belőle, az alapján DM helyére bepróbálnám, viszont ha csak Ő érkezik, akkor nem adnám el az argentint sem, mert nem vagyok biztos benne, hogy mennyire válik be.
Főleg Bale-hez viszonyítva gondolom gyenge alternatívának. Pedig technikailag nagyon jó szerintem Isco, és ez nálam hatalmas plusz pont, viszont a walesi egy vadállat, aki számomra többet bizonyított, és nem félteném a spanyol focitól sem (mert ugye ez sokszor érv).
Felőlem ettől jöhet a spanyol, nincs ellenemre, sőt, csak vannak kétségeim. Meg mondjuk a 35 millert nem tenném le érte semmiképpen. Max. 20-25 + Morata.
Amúgy, bár nem vagyok nagy fórumvitéz, Modricot nagyon támogattam én is. Benne többet láttam, mint most Iscoban, de persze Ő idősebb, már kész játékos volt akkor is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ne aggódjatok.Mou még fiatal ember...még visszatérhet..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Sztem egy játékos sem lehet edző felet (akármekkora sztár,ikon, klubszimbólum. ennyi!!!R.M.C.F írta:Gaborone1 írta:"Casillas és a többi áruló: takarodjatok a Bernabéuból. Mou maradj!"
ilyen transzparens is volt kint!
Én Likoltam!!!!! lesz*rom és vállalom
Én mondjuk nem fogalmazok ennyire radikális,illetve nem 100% hogy iker és tsa kft mennyire volt érintett,de inkább valószínű hogy igen,mint hogy nem.......az egész szezon erre ment rá.
Szeretném ha JM valamikor......akár 10 év múlva is,de beszélne erről.......