Sajnos újra elkövettük azt a hibát, amit már évek óta elkövetünk. Van egy gigaerős gála kezdőnk, és egy támadókat nélkülöző padunk. Sajnos tavaly a bajnokságunk ment rá arra, hogy amikor a nagyoknak nem ment a góllövés nem volt cserénk nem volt senkink akit be lehetett volna dobni frissíteni. Most is ez lesz. Ti nem vettétek ezt észre tavaly a hajrában? Mi miért nem tudunk elhozni 2-3 padot tűrő, nem hisztiző gyors fiatal támadót? Ha BL címet akarunk védeni, és szerintem nagy esélyünk is van rá, akkor a negyeddöntőtől kezdve telibe fogják sz... nem fogja érdekelni őket a bajnokság.
Voltak már bajnokok, de BL címvédők még nem. Ha bajnokságot akarunk nyerni szükség lett volna töltelék játékosokra. Most ha elmegy DM, marad egyedül Isco. Jesé ki tudja mikor és ki tudja, hogyan fog visszatérni... Pesszimista vagyok a bajnoksággal kapcsolatban. Szerintem az Atletico esélyesebb, tömörebb a keretük. De majd cáfoljon rám Kroos, aki évek óta a kedvenc német focistám volt és végre valahára a kedvenc csapatomat erősíti. Tökéletes szezon lehet(ne) ez nekünk. De nem vagyok megelégedve a cserékkel. Az meg, hogy nem kell csatár... Tavaly Isco meg Bale meg Ronaldo is mondhatom csodálatos teljesítményt nyújtottak ott. Bráfó. Csatár is kellene és még 1 szélső. És Khedira. Mi az eget keres ez még itt? Szórakozol velünk b. meg.???
Remélem télre tartogatjuk a money-t