Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. augusztus 23., szombat 8:16

Ha sérülés miatt cserélte le Kroost Ancelotti akkor ok. Minden más esetben viszont rossz döntés volt. Az öreget kellett volna lekapni villámgyorsan. Di Mariat is nevezni kellett volna,nem érdekel hogy lelép,talán tudott volna segíteni. Benzema pályán sem volt amúgy...:/ elbuktunk egy kupát. Egy olyan kupát amit egy kicsit nagyobb koncentrációval nyerhettünk volna. Nekem ez fáj nagyon. Az nem zavar,hogy az Atletico behúzta a meccset,jobbak voltak,jobban akarták a győzelmet és nem ismertek elveszett labdát. Az egy dolog hogy undorító a játékuk,de hozzáállásban leiskoláztak minket.

Bajnokság+BL+Klub VB, ezek kellenek,Király Kupa nem izgat,ha ezt a 3 kupát megnyerjük.
:goat:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 6:44

volt írta:“Én engedtem őt el. Nem érdekelt hová megy.”
Badass Carlo.. :lol:

Hétfőre itt se legyen, DM-el együtt, jöjjön Pogba, Xabit felejtsük el, Karimot küldjük le a Castillába, Cristianot pihentessék októberig.
Így hirtelen ennyi kérésem van.

Sok dolgot nem értettem a meccs során, már a kezdőt sem teljesen, aztán jöttek a cserék...még, jó, hogy csak olvastam és nem láttam. Engem nem az zavar, hogy a matracosok nyertek, hanem hogy így nem tudjuk behúzni mind a hat kupát. Hacsak a Bernabéu kupát bele nem számoljuk. :Đ

Az Atma meg tovább folytatja, amit építenek pár éve, ugyanúgy számolni kell velük egy-egy mérkőzésen. Persze, sokan azt írják, hogy majd veszítenek pontokat stb., de nekünk pont elég, ha megint megszívatnak minket oda-vissza és elvesznek tőlünk 4-6 pontot a bajnokságban.

off: páran odaraktátok magatokat az éjjel :lol: :|
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 23., szombat 1:47

Carlonak csak egy módon biztos a jövő éve ha megvédi a BL-t,bajnokság határeset,minden egyéb esetben megy.
tehát az az elvárás, hogy a real aktuális edzőjének egyből BL-t kell nyernie, majd meg is védeni a címet. értem.
hát ezekszerint egyik edzőnk sem lesz hosszú életű a klubnál.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 23., szombat 1:41

Egyébként Modric hol tölti le az eltiltást?

LuizNazario
Kedvenc játékosaid: Ronaldo09,Cr7,Redondo,Zidane,Figo,Modric

HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 23., szombat 1:40

Csabi írta:már cserélik a bl, spanyol kupa, európai szuperkupa győztes csapat edzőjét. hihetetlen. :lol:

Ez a Real madrid boldugult di stefano is megmondta(nyugodjék békében),hogy nekünk minden meccsen kötelező a győzelem(van fifád igaz:),és ha nincs meg hullanak a fejek,hamarabb mint máshol és Carlonak csak egy módon biztos a jövő éve ha megvédi a BL-t,bajnokság határeset,minden egyéb esetben megy.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 23., szombat 1:37

Atletico ellen tavaly se ment nagyon. Sajnos a játékuk amit ők focinak neveznek nagyon nem ízlik nekünk. Az a hitetetlen, hogy senkit nem állítanak ki tőlük. Még tavaly Costa se kapott piros lapot, ha jól emlékszem. Egyébként, ha a bíró rendesen fúj mindkét meccsen akkor nyertünk volna. Előzőn kezezés meg most is akadt azért egy két veszélyesebb helyzet, de nem igazán fújt be semmit. De nem zavar a szezon elején vagyunk. Lesz ez még jobb is és nem a csapattal van a baj(na jó lehet azzal is pl alonso :mrgreen: ) de ancelottinak ki kell találni valamit az Atma játéka ellen. Mondjuk kezdhetné azzal, hogy Ramos ne menjen bele az adok kapok játékba. Pontosan tudják hogy nálunk van egy két ember akit könnyen fel lehet húzni és direkt is csinálják.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 23., szombat 1:30

már cserélik a bl, spanyol kupa, európai szuperkupa győztes csapat edzőjét. hihetetlen. :lol:

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. augusztus 23., szombat 1:30

Nem játszottunk jól, sok hiba volt a játékban, Atletico jól védekezett szokás szerint! nincs tragédia .. ez most nem sikerült, az Atletico egy jó csapat , benne volt a pakliban , hogy hazai pályán 1 góllal nyerhetnek.. nem lepődtem meg rajta.. hősiesen védekeztek űzte hajtotta őket a közönségük .. nehéz terep .. ettől függetlenül megvoltak a helyzetek , itt is ott is .. ez most nem jött össze ez van! évekig ütöttük vágtuk őket könnyedén.. most valahogy megfordult ez a dolog amikor nyertek a Bernabeuban.. onnantól átbillent keserves meccsekké .. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ramioli 2014. augusztus 23., szombat 1:32-kor.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 1:19

LuizNazario írta:Kéne egy ilyen külön vészmadár topic akik minden vereség után lecserélhetik a fél keretet meg az edzőt.
Ez nem vészmadárság én nem akárkire cserélném le hanem ZIDANEra és ez lényeges különbség!:)Egyébként ő lesz a kővetkező edző erre a nyakam teszem,azért nem ment sehova el,Perez beígérte neki.Amúgy nincs bajom Carloval csak túl fosos Zidanenak szerintem lenne vér a pucájában látod mit művelt Materazzival:)[/quote]

Igen Zidane lesz Ancelotti utódja valószínüleg MAJD.Még nincs kész és Ancelottihoz képest mint edző még egy senki majd ha bizonyít akkor ok én is bízom benne de a múltjától még senki nem lett jó edző... Az meg nemhiszem,hogy tetszene CR-nek vagy Ramos-nak ha telibe fejelné őket, Ramos valszeg be is verne neki egyet :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 23., szombat 1:18

LuizNazario írta:Ez nem vészmadárság én nem akárkire cserélném le hanem ZIDANEra és ez lényeges különbség!:)Egyébként ő lesz a kővetkező edző erre a nyakam teszem,azért nem ment sehova el,Perez beígérte neki.Amúgy nincs bajom Carloval csak túl fosos Zidanenak szerintem lenne vér a pucájában látod mit művelt Materazzival:)
Lehet ,h ő lesz. De még várjunk vele. Bizonyítson ő is mint edző. Kell neki is a tapasztalat.

LuizNazario

HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 23., szombat 1:14

Kéne egy ilyen külön vészmadár topic akik minden vereség után lecserélhetik a fél keretet meg az edzőt.[/quote]

Ez nem vészmadárság én nem akárkire cserélném le hanem ZIDANEra és ez lényeges különbség!:)Egyébként ő lesz a kővetkező edző erre a nyakam teszem,azért nem ment sehova el,Perez beígérte neki.Amúgy nincs bajom Carloval csak túl fosos Zidanenak szerintem lenne vér a pucájában látod mit művelt Materazzival:)

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 23., szombat 1:07

LuizNazario írta:Di maria ha megy Pogba.
Carlo helyett Zidane.
Hala madrid,jóccakát!
a kedvenc játékosaid felsorolásánál tolhatnál egy szóközt a vessző után, mert belelóg a hozzászólásaidba. :kacsint:

az edzőcserével még azért még szerintem várjunk. csak javaslat.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. augusztus 23., szombat 1:03

ideny eleji forma. ennyi.
+ meg a kp-t erzem kicsit zurosnek. ezert is irtam pogbat a masik topikban, ha dm menne ( es szvsz menni fog khediraval kezenfogva).
bbc majd magara talal.
james tetszett, volt benne ezen a ket meccsen valami kiemelkedo.
varane-t pedig kicsit vbizonytalannak ereztem.
ja es szerintem ket tamado szellemu szelsohatved kellett volna es xabi helyett talan isco.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 1:03

volt írta:
LuizNazario írta:Carlo helyett Zidane.
:lol: :lol:
Kéne egy ilyen külön vészmadár topic akik minden vereség után lecserélhetik a fél keretet meg az edzőt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 23., szombat 0:59

LuizNazario írta:Carlo helyett Zidane.
:lol: :lol:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 0:58

petiamadridista írta:[quoteNincs semmi baj jó volt a meccs és kellenek ezek a pofonok hogy ne jussunk a korszakos Bayern sorsára]
tavaly a szuperkupát ők is elbukták. :mrgreen:[/quote]

Bazd tényleg akkor viszont hogyis mondják Ancelotti Raus!! :D

LuizNazario

HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 23., szombat 0:57

Di maria ha megy Pogba.
Carlo helyett Zidane.
Hala madrid,jóccakát!

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 23., szombat 0:56

Mikor megnyerték a kupát ellenünk 2 éve onnantól hitték el hogy van keresnivalójuk azért fontos minden meccs ellenük mert ők a csapatmunkára meg a mentalitásukra alapozhatnak leginkább és ha az kicsit gyengül könnyű őket szétkapni mint tavaly a kupában.
ez igaz.
de ha 3 hét múlva szétdaráljuk őket a bajnokságban, akkor minden rendbe lenne utána megint évekre..
szét kéne alázni őket.. Régen olyan mókás volt nézni ahogy kapják sorba hol itt, hol ott, különböző csapatoktól a brutális alázásokat. :D

LuizNazario

HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 23., szombat 0:53

Mikor megnyerték a kupát ellenünk 2 éve onnantól hitték el hogy van keresnivalójuk azért fontos minden meccs ellenük mert ők a csapatmunkára meg a mentalitásukra alapozhatnak leginkább és ha az kicsit gyengül könnyű őket szétkapni mint tavaly a kupában.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 23., szombat 0:50

En azt nem ertem hogy mi valtozott a bl donto ota hogy ennyire nem megy? Mintha kicsereltek volna pedig lenyegeben ugyanaz a csapat focizott most. Az elso meccs is kuka volt de ez... ez tobb annal. Egy 2 meteres passzt nem tudnak megcsinalni. Rengeteg eladott labda, pontatlansagok tomkelege, agyatlan ivelgetesek.. borzaszto komolyan. Es megint ez a kocsog atletico. Mas csapat ellen nem lett volna ilyen idegesito.

Vissza: