Én nem így láttam.
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
meglepődnék ha máshogy látnád
1 lövése volt,meg 15x eldobta magát,kb ennyi,amit fel tud mutatni.
(viszont ez ahogy dobálja magát elképesztően idegesítő már...)
HozzászólásSzerző: miro » 2014. augusztus 23., szombat 11:38
Én nem így láttam.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 23., szombat 11:32
Én nem így láttam. Mikor bejött rögtön megélénkült a bal oldal, mentek a passzok, beindítások. Az más dolog, hogy a félidő második felére szétesett minden.miro írta:speciel tegnap az ég világon semmit nem változtatott a játékon.De annyira feltűnő amikor bejön CR, és látszik az energia amit hoz magával, ő egy igazi vezéregyéniség, kéri a labdát, felpörgeti a játékot.
őt is szépen be lehet írni bale és benzema mellé.
nem tudott pluszt nyújtani,nem volt extra a játékában,súlytalan volt.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. augusztus 23., szombat 11:30
speciel tegnap az ég világon semmit nem változtatott a játékon.De annyira feltűnő amikor bejön CR, és látszik az energia amit hoz magával, ő egy igazi vezéregyéniség, kéri a labdát, felpörgeti a játékot.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 23., szombat 11:27
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 23., szombat 11:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 23., szombat 11:11
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 23., szombat 10:48
Az lenne a legjobb, ha mindkettő maradna. Szeptember végére lenyugodnának a kedélyek, Carlo rájönne, hogy a csapat jobb DM-mel, mint nélküle, DM ismét alapkezdő, és szépen bevazelinezünk mindenkit. DM bizony hajtani fog, ha valamilyen csoda folytán itt ragad. De sajnos nem fog. A távozása James hivatalos bejelentése oda szinte hivatalos.De az tuti,hogy valamit kezdeni kell kettőjükkel a következő 7 napban,mert ha maradnak akkor baj lesz...
Mourinho fele annyi meccset nem kúrt el, mint Carlo. És ez nem csak az én véleményem. Szinte minden 2. meccs után azt olvasom itt jó pár kollégától, hogy már megint Carlo... Teljes mértékig egyetértek velük. Carlo bőven ludas rengeteg nem megnyert meccsben, rossz kezdők egész sorát pakolja a pályára, a cseréi is sokszor mellémennek. Az meg nem Carlo zsenialitása, hogy Bartra rutintalan volt, vagy Neymar kapufája kipattant, vagy Ramos 90. percben egyenlít, vagy az, hogy Pep ótvar módon eltaktikázta magát. Ami Carlonak megvolt, és BL győzelem lett belőle, az hiányzott itt Mourinhonak a mennybemenetelhez. Mou utolsó évét meg nem igazán érdemes komolyan venni, mert amikor az öltöző egy puskaporos hordó, a kulcsembereid utálnak, akkor nem tudsz mit tenni. Az mondjuk az ő sara, hogy addig fajult a helyzet.Összességében jogos Carlo felelősségre vonása, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy korábban Mourinhónál ezt sokan elnézték.
Baleről is csak annyit, hogy nem tud többet, annál, amit tavaly lehozott. Arra jó lesz, hogy benne van a képesség a meccsek eldöntésére. De nem ő fog játékot csinálni, a meccsek nagy részén gyengén fog játszani, semmit nem fog hozzárakni, csak kontrából ver majd egy gólt... Nekünk ez kellett, ez hiányzott, hogy legyen CR mellett még egy ember, aki képes döntő szituációban gólt rúgni, és ha CR-nek nem megy, akkor majd eldönti ő (azért elég szomorú, hogy Benzema 5 év alatt nem tudott idáig felnőni). Normális játékot én addig a csapattól, amíg CR és Bale köré épül a csapat, én nem várok. Az más kérdés, hogy eredményeket viszont igen. Csak ahhoz kell egy harmadik kiváló középpályás, azaz Pogba.amúgy bale is hihetetlenül kevés volt. néha már felkúr, hogy tök jó helyzetből képes csőrrel belerúgni a labdába..
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 23., szombat 10:42
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 23., szombat 10:37
Leírtad a lényeget.Mindig vinnyogunk, hogy idő kell az új játékosoknak, stb. Nem idő kell, csak jó edző. Meg kell nézni, mit csinált Simeone ebből a hitét vesztett szarrakás Atleticoból. (A csapat undorító játékstílusáról most ne beszéljünk, az más téma). Moya, Mandzukics, Siqueira tökéletesen vették át a csapat stílusát, ritmusát az első meccstől, utóbbi simán kifocizná Coentraot meg Marcelot is. Nálunk meg csak mindenki keresi önmagát fél évig. Ennek szerintem csak az az egy oka van, hogy jelenleg az Atleti edzője a jobb. Real mínusz 200M/év költségvetésből a mi szintünkön tudnak lenni, és ez a nem semmi. Bár több pénzre nem is nagyon lesz esélyük, pl. tv közvetítésből, mert ki az a hülye, aki 1-0 meccseket akar látni, ahol még szerte széjjel is rugdossák az ellenfelet. Na ezért jár több pénz a Real, Barca kettősnek, mert aki bekapcsolja a tvt, megvan az esélye, hogy focit is lát a vagdalkozás helyett, így az ilyen meccs nagyobb reklámhordozó.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 23., szombat 10:32
Ettől tartok. Mármint 1 hét alatt kéne egy klasszis (és itt nem tucatnyi emberből lehet válogatni, hanem lényegében a Pogba/Vidal kettősből) namármost, ha igaz, hogy a Juvenak minden áron kell a zseton és a delikvensek nem akarnak hosszabbítani, akkor hajrá. Bár alsó hangon szerintem minimum 60 millió az újabb játékos. (DM esetleg fedezhetné) Viszont az olaszoknak is meg kell találniuk a helyettest, gondolom a bajnokságukban azért még ott akarnak lenni az elején a Roma meg nagyon jön fel. Ha meg az egész kamu és a két játékos elvan olaszföldön, akkor a fene beleevett, mert valami vészmegoldás nem megoldás. (akkor már maradjon Khedira, ezt is ki bírtam mondani )Én sem tudom, de még lehet korrigálni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 10:28
Nem ezt mondta, hanem azt, hogy úgy gondolta, hogy nem lesz rá szükség. Nagy különbség.Carlo: DMre nem volt szükség
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2014. augusztus 23., szombat 10:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 10:26
Ne is foglalkozz vele :ĐWhat?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 23., szombat 10:24
What?Egyetértek R31-el
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 10:23
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 23., szombat 10:21
Most Carlo kapja az ívet.
Egyetértek R31-el, de két dolog ami a fenti kiemelésből következik és bármelyik megvalósulása óriási hiba. Vagy jogos Ancelotti fikázása, mert olyan posztra hozott ahova nem annyira kéne és olyanra nem ahova nagyon. (Alonso/Illara/Khedira helyett vki) Vagy olyan posztra hozott volna, de leszóltak neki fentről, hogy ügyes vagy Carletto, de itt most nem ez lesz. Nem tudom melyik a rosszabb?Itt a szar felkészülés, rövid pihenő, fölösleges amcsi túra, és a megkérdőjelezhető igazolások az igazi okok szerintem.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 23., szombat 10:01
aztán lerúgja vmelyik favágó a picsába azt pápá 60-70 millió... és máris nincs pénz Pogbára....Remy írta:Mondjuk azt sajnos én sem értem, hogy miért nem játszhatott DM. Azért ez a meccs mégis csak egy kupáért ment. Ha el akar menni, ha nem, ha nyerünk, akkor azzal mindenki nyer. Beleértve Őt is.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. augusztus 23., szombat 10:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 9:34
Attól nem, de az Atmától igen.Plusz azért szerintem nem szégyen még egy Real Madridnak sem kikapni egy Spanyol bajnok+Bl ezüstérmes csapattól..
Minden alkalommal üvöltökAkkor azt a részt hagyd ki a videóból, amikor Bale ziccereit mutatják..
Fognak is, Pogba hozza a vazelint. Aki meg bajnoki bronzot jósol a csapatnak már most, az sosem írt ilyet korábban.eddig az ment, hogy pucsítson Európa, most meg már olyat is olvastam,
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 23., szombat 9:31
Akkor azt a részt hagyd ki a videóból, amikor Bale ziccereit mutatják.. :ĐRealista24 írta:BL döntő, kis túlzással ajtó-ablak, aztán lotty, eltöri...áh, be is nyomom a Decimás videót, attól legalább jó kedvem lesz.
Jelenlévő fórumozók: 93 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem