Értékeld a legutóbbi meccset
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Én meg azt nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni, ha rossz az edzőnk és elmegy rajta egy meccs, nem csak a játékosokon mehet el, hadd legyen már ő is hibás néha, ha az.
Keret összeállítás nagyon gyenge
1 "csatárunk" van.
Nincs egy értelmes ütköző ember a kp-n.
A gyengébb kapusunk kapja a meccseket.
Alonso a szent tehén, akármilyen gyatra ő az állandó kezdő.
Későn veszi észre a hibáit (CA), cserékkel kell korrigálnia a rossz felállásokat (pl. bl döntő khedira kezdetése).
Össze-vissza hazudozik a sajtónak, hülyének néz mindenkit.
7 meccs 1 győzelem a nyári szezon, ezzel a kerettel.
Amíg nincs egy Pogba szerű játékosunk addig a 433 egyszerűen rossz a keretnek, Isco és James is poszttalan játékos. Ez a kp max Di Marias vagy Khedirás felállásnak kedvezne, akikről ugye nem kell beszélni, hogy miért nincs értelme ezt játszatni velük.
Ezek után védeni... hát az az elvakultság, nem beszélt itt senki arról, hogy "aggyukeltakaroggy" vagy semmi ilyesmi, csupán az, hogy térjen már magához és RM-hoz méltóan irányítsa a csapatot, ne másszon már falra ezektől a döntésektől minden focitszerető és valamennyire értő ember. Mert egy szó jut eszembe a hibáiról és a döntéseiről: az amatőrizmus, mintha egy facebookos kommentelő állítaná össze ezeket a csapatokat és hozná ezeket a csere döntéseket...
Nincs világvége hangulatom, vagy 3.ak leszünk a bajnokságban hangulatom, csak ÉBRESZTŐ...
Keret összeállítás nagyon gyenge
1 "csatárunk" van.
Nincs egy értelmes ütköző ember a kp-n.
A gyengébb kapusunk kapja a meccseket.
Alonso a szent tehén, akármilyen gyatra ő az állandó kezdő.
Későn veszi észre a hibáit (CA), cserékkel kell korrigálnia a rossz felállásokat (pl. bl döntő khedira kezdetése).
Össze-vissza hazudozik a sajtónak, hülyének néz mindenkit.
7 meccs 1 győzelem a nyári szezon, ezzel a kerettel.
Amíg nincs egy Pogba szerű játékosunk addig a 433 egyszerűen rossz a keretnek, Isco és James is poszttalan játékos. Ez a kp max Di Marias vagy Khedirás felállásnak kedvezne, akikről ugye nem kell beszélni, hogy miért nincs értelme ezt játszatni velük.
Ezek után védeni... hát az az elvakultság, nem beszélt itt senki arról, hogy "aggyukeltakaroggy" vagy semmi ilyesmi, csupán az, hogy térjen már magához és RM-hoz méltóan irányítsa a csapatot, ne másszon már falra ezektől a döntésektől minden focitszerető és valamennyire értő ember. Mert egy szó jut eszembe a hibáiról és a döntéseiről: az amatőrizmus, mintha egy facebookos kommentelő állítaná össze ezeket a csapatokat és hozná ezeket a csere döntéseket...
Nincs világvége hangulatom, vagy 3.ak leszünk a bajnokságban hangulatom, csak ÉBRESZTŐ...
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
+1sentry írta:Nem értem ezt a világvége hangulatot, meg a sok Ancelotti fikázást se, de nem is fogok sokat ide írni. Ha 10-0ra nyerünk akkor is sokan belekötnének minden apró sz_rba.
Az én meglátásom: Teljesen biztos vagyok benne, hogy tegnap Ancelotti még játszadozott a kerettel, próbálgatta a játékosokat, ez 1000%. Hétfőn is még játszadozni fog. Sokan elfelejtik, de Ancelotti tudja, hogy az Atleti a Barca mellett a legnagyobb kihívó, és nem csak a Bajnokságban, hanem mindenhol odaérhetnek, ezért most még egy ilyen semmilyen kupán tesztelte a keretet, az ötleteit, élesben pont az egyik legveszélyesebb ellenfelünk ellen.
Szerintem sokan csak felületesen látták tegnap a meccset, de lehet én magyarázom bele ezt az egészbe, de ebben biztos vagyok. Tavaly is tökéletesen látszódott, hogy próbálkozik az öreg a szezon elején, és láss csodát tavaszra amikor kellett össze is tudta tenni úgy a csapatot, hogy BL-t nyertünk. Nem, nem véletlen volt.
Erről ez a véleményem.
Brékesség.
Sokan afelett is elsiklanak, hogy ez az Atletico hiába cserélődött ki a félkeret jelenleg is Európa legkeményebb ellenfele, talán a Chelsea ami még náluk is keményebb dió, úgyanígy kínlódni fog ellenük a Barca is és bármelyik támadó szellemű csapat.Nembeszélve arról hogy hazai pályán volt a visszavágó ahol egy bukott bl döntőt akartak jóvá tenni a szurkolóik előtt.Vannak nálunk problémák mint minden csapatnál szezon elején de bivalyerősek leszünk ebben biztos vagyok.
Ráadásul jobb felkészülést a szezonra el se tudnék képzelni mint két meccset letolni az Atletico ellen.Egy ilyen kirívó siker után mint a 10ik a legfontosabb egy újabb sikeres évhez az ,hogy ne alakuljon ki a verhetetlen mítosz nálunk a Sevilla meccs után már mindenki felszopott minket ez a kis tockos nagyon is kellett.Nézzük meg az elmúlt éveket melyik csapatok is jutottak el 2szer egymás után bl döntőig? A manchester és a bayern, egyikről se alakúlt ki ez a világlegjobbja mítosz, aztán amikor a bayern 2013ban megnyerte a bl-t jött a duma ,hogy címvédés mindenkit lealáznak stb és ugyanígy járt a csodabrca is 2009ben és 2011ben.
Kicsit unalmas már ,hogy minden vereség után világvége hangulat van, örültem volna ha behúzzuk de ez a kupa csak presztízs miatt számított ilyet nyerhetünk bármikor.Ancelotti meg hibázik mivel emberből van, ami az ő előnye Joséval szemben az hogy ő belátja ha hibázott és változtat rajta.
+amikor megnyertük a spanyol szuperkupát utána mindig trófea nélküli év következett az elmúlt években 2009 és 2013
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem értem ezt a világvége hangulatot, meg a sok Ancelotti fikázást se, de nem is fogok sokat ide írni. Ha 10-0ra nyerünk akkor is sokan belekötnének minden apró sz_rba.
Az én meglátásom: Teljesen biztos vagyok benne, hogy tegnap Ancelotti még játszadozott a kerettel, próbálgatta a játékosokat, ez 1000%. Hétfőn is még játszadozni fog. Sokan elfelejtik, de Ancelotti tudja, hogy az Atleti a Barca mellett a legnagyobb kihívó, és nem csak a Bajnokságban, hanem mindenhol odaérhetnek, ezért most még egy ilyen semmilyen kupán tesztelte a keretet, az ötleteit, élesben pont az egyik legveszélyesebb ellenfelünk ellen.
Szerintem sokan csak felületesen látták tegnap a meccset, de lehet én magyarázom bele ezt az egészbe, de ebben biztos vagyok. Tavaly is tökéletesen látszódott, hogy próbálkozik az öreg a szezon elején, és láss csodát tavaszra amikor kellett össze is tudta tenni úgy a csapatot, hogy BL-t nyertünk. Nem, nem véletlen volt.
Erről ez a véleményem.
Brékesség.
Erről ez a véleményem.
Brékesség.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezt én is adom. Megértem, hogy a jövőben más lesz, mert nem kellnek fekák, de nekem most igenis kell oda egy néger emerson. Annyira felkúrtam az agyam az este is amikor kellett volna menni előre, de egyszerűen nem volt aki labdát szerezzen.És miért nem látja be, hogy kellhet egy ütköző ember is a középpályára?
Ha ezért Jamesnak padoznia kell akkor padozzon, nemérdekel. Kell egy Pogba/Vidal mostmár tényleg.
Azért az vicces, hogy valaki azt mondja, hogy Mourinho kevesebbet hibázott, mint Carlo. Kb. minden második klasszikuson szar volt a kezdő az utolsó fél év meg egy az egyben. Maradjunk annyiban, hogy sajnos mind a kettőnek vannak borzalmas megoldásai és meglátásai. Carlo például mi a szarért erőlteti még mindig Alonsot? És miért nem látja be, hogy kellhet egy ütköző ember is a középpályára? Jelenleg a keretben nincs ilyen ember......................................
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Vagy fentről üzentek neki,hogy mit is kellene mondani...BBeno írta:6 kupás szezonból elbuktuk a 3. legnehezebb kupát. úgy hogy 2 meccses tehát lehetett volna javítani de nem csak rontottunk a helyzetünkön. nevetséges döntések a kezdőben és a cserékkel egyaránt. és elkezdett csúnyán hazudozni mind dimariáról mind ronaldoról is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
6 kupás szezonból elbuktuk a 3. legnehezebb kupát. úgy hogy 2 meccses tehát lehetett volna javítani de nem csak rontottunk a helyzetünkön. nevetséges döntések a kezdőben és a cserékkel egyaránt. és elkezdett csúnyán hazudozni mind dimariáról mind ronaldoról is.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Valahol vannak meccs statisztikák? Sehol nem találok. Ki mennyit szaladott, hányszor lőtt kapura, ilyesmi?
- Galacticos
a tegnapi vereséggel már véget is ért.Toti írta:szezont elkezdjük?
értem. sejtettem.Galacticos írta:carlo off.Toti írta:hány játékost kell eladnunk? carlo? na majd visszaszámolom. ítéletnap lehet.
meg még pár pléjer, és elvileg jó esetbe elcsíphetjük a második helyet a bajnokságba.
szezont elkezdjük? bl-ben induljunk egyáltalán?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Második? Majd a Sevillával meg a Valenciával küzdünk az EL selejtezőért! Én hoznám Falcaot, Ibrát, Messit, Piquét, Xavit, és akkor talán jók lehetünk, de amíg Carlo itt van esélytelen, hogy bármit is nyerjünk.Galacticos írta:carlo off.Toti írta:hány játékost kell eladnunk? carlo? na majd visszaszámolom. ítéletnap lehet.
meg még pár pléjer, és elvileg jó esetbe elcsíphetjük a második helyet a bajnokságba.
Bár fájó, hogy nem lesz 6 kupás szezon, de ezt még el lehet bukni. Nincs nagy gond. Jó lesz ez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. augusztus 23., szombat 12:48-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Galacticos
carlo off.Toti írta:hány játékost kell eladnunk? carlo? na majd visszaszámolom. ítéletnap lehet.
meccs óta most kerültem forum közelébe.
még nem is mertem visszaolvasni, mert gondolom olyan kulázás megy a csapat felé, h az vmi hétszentség.
hány játékost kell eladnunk? carlo? na majd visszaszámolom. ítéletnap lehet.
még nem is mertem visszaolvasni, mert gondolom olyan kulázás megy a csapat felé, h az vmi hétszentség.
hány játékost kell eladnunk? carlo? na majd visszaszámolom. ítéletnap lehet.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
+1Matt009 írta:Mourinho fele annyi meccset nem kúrt el, mint Carlo. És ez nem csak az én véleményem. Szinte minden 2. meccs után azt olvasom itt jó pár kollégától, hogy már megint Carlo... Teljes mértékig egyetértek velük. Carlo bőven ludas rengeteg nem megnyert meccsben, rossz kezdők egész sorát pakolja a pályára, a cseréi is sokszor mellémennek.
+2Matt009 írta:Baleről is csak annyit, hogy nem tud többet, annál, amit tavaly lehozott. Arra jó lesz, hogy benne van a képesség a meccsek eldöntésére. De nem ő fog játékot csinálni, a meccsek nagy részén gyengén fog játszani, semmit nem fog hozzárakni, csak kontrából ver majd egy gólt...
Bale nálam továbbra is kevés. Ha nincs terület akkor megvan lőve, és a csapat is, mert egyel kevesebben vagyunk. Lehet akármilyen vadló, attól még egyszerű mint egy faék. Persze, persze, köszönhetünk neki 2 kupát, mondjuk nagy része volt abban is h majdnem buktuk őket Arra meg szerintem kár lenne játszani hogy majd 1szer csak meg tud lódulni 90 perc alatt. Láthatjuk hogy nem mindig jön ez be, és a továbbiakban egyre kevesebb esély is lesz rá. Az ellenfelek nem hülyék. Nem kell sok idő és a mi kontráinkra is meglesz az ellenszer, csakúgy mint a tikitakára. Betömörülő csapat ellen, kis területen meg nem igazán találja fel magát.
Nade majd James kiszorítja
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Na haladjunk szépen sorban:
Védelem: Iker nem tehetett a gólról, volt egy reflexmozdulata az egyik kapufa után, ami nélkül nem 1:0 lett volna (kupa szempontjából tökmindegy volt mondjuk). Carvajal aktív volt, jól játszott. Coentrao is aktív volt, viszont egy rögzített szitunál csúnyán otthagyta az embere és ajtó-ablak lett belőle...szerencsére fölélőtte. Varane saras volt a gólban, ezenkívül volt még megingása, kifejezetten gyenge volt. Ramos sem hozta a formáját, és a második félidőre kezdett elgurulni a gyógyszere is. Marcit szinte észre sem lehetett venni. Összességében Ikert, Carvajalt és Coentraot leszámítva nagyon gyenge volt a védelmünk, pár gólt beverhettek volna könnyen emiatt, nemcsak 1-et. Az meg, hogy évek óta szinte kivétel nélkül üresen marad 1-1 támadó szögleteknél, arra már nem is mondok semmit.
Középpálya: Kroos jól játszott, bár a korábbi meccseihez képest picit szürke volt. Xabi...imádom az embert, hatalmas arc, óriási játékintelligenciával, de ő már nem kupadöntőre való...legalábbis nem egy Atletico ellen. Lassú, körülményes, és teljesen statikussá teszi a játékot. Az nem az ő hibája, hogy Carlo végig fennt hagyta. Modric jól játszott, ő volt az egyik legaktívabb támadásokban is. A piros lapja meglepett, leginkább a vicc szócskával tudnám jellemezni, hogy az Atletico meg teljes létszámmal fejezte be a meccset, annak ellenére, hogy ha 2-3 méteres körzetbe Real játékos ért, labdával, akkor már repültek is...és lerítt majdnem minden szerelésről, hogy ha a labdát kapja el, az inkább szerencse mint skill. Isco picit halványabb volt, de ő legalább egy kicsit akart, meg próbálkozott.
Támadók: Jön a feketeleves. Balenek nem volt túlzottan értékelhető megmozdulása, Benz meg....összejátékban tett-vett, de kicsit az az érzésem, hogyha ő gyengén muzsikál, mindig előkerül valami ürügy, kifogás, akármi. Mou utolsó évében ez ugye az állandó bizalom hiánya volt Higu mellett, Carlo első évében az, hogy nem ő az elsőszámú gólfelelős, hanem CR és az, hogy nincs versenyeztetve. Ez mind szép és jó, csak éppen most nem volt CR az egyik félidőben, és a másodikban sem dominált, hogy finoman fogalmazzak. Most kellett volna villognia...némileg mentesíti az a tény, hogy a középpályát úgy rakta fel Carlo, ahogy. CR szintén, 1-2x rápörkölte, jóval többször dobta magát, de ennyi és nem több. Ez bizony baromi kevés lesz. Persze lehet, hogy sérült (csatlakozok azokhoz, akik már semmit nem hisznek el, amit lenyilatkoznak CR sérülésével kapcsolatban), de akkor meg minek játszatták. James volt egyértelműen a legjobbunk ebben a harmadban, voltak egészen pofás megmozdulásai.
Carlo: hát na. Ez a kupa érzésem szerint elsősorban rajta múlt. Felrakta az első meccsre a Kroos-Xabi-Modric kp-t, amiről lerítt, hogy az Atletico ellen egyszerűen nem működik. Erre nemcsak, hogy ugyanígy rakja fel a visszavágóra, hanem még a cseréi is...hát hogy is mondjam finoman azt, hogy ....szóval vitathatóak voltak. Lekapta a Coentrao, Kroos, James triót, akik felfelé lógtak ki a tegnapi gárdából, nem is akartam hinni a szememnek egyik cserénél sem. DM keretből kihagyása nem tudom, hogy Carlo vagy Perez döntése volt - tippre utóbbi - de nagyon nagy hibának bizonyult. Tetszik vagy sem, utáljátok vagy sem, senki nem képes a jelenlegi gárdából arra, mint ő, nevezetesen, hogy egy ilyen csapat védelmét áttörje, és állandó veszélyként lebegjen az ellen védőinek feje felett, hogy vajon mikor húzza meg a váratlant. Nála ez nem szokott elmaradni újabban.
Bírók: rühellek bírózni, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Szóval első meccs: meg nem adott 11-es egy kristálytiszta kezezésért, valamint az, hogy az ilyen töketlen bíráskodás (bocs, jobb szót nem találtam rá) támogatja az Atletico harcmodorát (játékstílust akartam írni először, de ennek semmi köze a játékhoz). Félpercenként felrúgtak valakit tőlünk - és rengeteg szabálytalanságot el is engedett az Atleti javára, percenként állt a játék, és ennek ellenére nagyon sokáig 1 ember volt tőlük sárga lapos, az is reklamálásért. Ameddig ez a gyakorlat a spanyol bíróknál, addig ne is számítsunk nagy változásra. Egy dolgot kéne csinálniuk a bíróknak, hogy ezt a törés - zúzást megállítsák: megmarkolni a töküket, 2-3 sárgát villámgyorsan kiosztani, ha valaki agy nélkül rombol. 2-3 meccs és piros után rájönne Simeone gárdája, hogy nem érdemes ezzel szórakozni. De hát sajnos nem igazán van erre mutató jel sem.
Összességében természetesen csalódott vagyok, bár DM mellőzése nekem eleve baljóslatú volt.Ennek ellenére nincs veszve semmi, a szezon el sem kezdődött, a végleges keret sincs meg jó eséllyel. Jamessel kapcsolatban vannak némi aggályaim (nevezetesen, hogy CR helyén klasszisokkal jobb, mint a kp-n, viszont CR-t ismerve ez nem túl sok játékpercet jelentene - plusz akár CR, akár James a padra enyhe túlzás lenne). Véleményem szerint a hátramadó időszakban a legnagyobb igazolásunk az lenne, ha DM-t sikerülne meggyőzni a maradás mellett, de ebben lassan már én sem bízok sajnos.
Védelem: Iker nem tehetett a gólról, volt egy reflexmozdulata az egyik kapufa után, ami nélkül nem 1:0 lett volna (kupa szempontjából tökmindegy volt mondjuk). Carvajal aktív volt, jól játszott. Coentrao is aktív volt, viszont egy rögzített szitunál csúnyán otthagyta az embere és ajtó-ablak lett belőle...szerencsére fölélőtte. Varane saras volt a gólban, ezenkívül volt még megingása, kifejezetten gyenge volt. Ramos sem hozta a formáját, és a második félidőre kezdett elgurulni a gyógyszere is. Marcit szinte észre sem lehetett venni. Összességében Ikert, Carvajalt és Coentraot leszámítva nagyon gyenge volt a védelmünk, pár gólt beverhettek volna könnyen emiatt, nemcsak 1-et. Az meg, hogy évek óta szinte kivétel nélkül üresen marad 1-1 támadó szögleteknél, arra már nem is mondok semmit.
Középpálya: Kroos jól játszott, bár a korábbi meccseihez képest picit szürke volt. Xabi...imádom az embert, hatalmas arc, óriási játékintelligenciával, de ő már nem kupadöntőre való...legalábbis nem egy Atletico ellen. Lassú, körülményes, és teljesen statikussá teszi a játékot. Az nem az ő hibája, hogy Carlo végig fennt hagyta. Modric jól játszott, ő volt az egyik legaktívabb támadásokban is. A piros lapja meglepett, leginkább a vicc szócskával tudnám jellemezni, hogy az Atletico meg teljes létszámmal fejezte be a meccset, annak ellenére, hogy ha 2-3 méteres körzetbe Real játékos ért, labdával, akkor már repültek is...és lerítt majdnem minden szerelésről, hogy ha a labdát kapja el, az inkább szerencse mint skill. Isco picit halványabb volt, de ő legalább egy kicsit akart, meg próbálkozott.
Támadók: Jön a feketeleves. Balenek nem volt túlzottan értékelhető megmozdulása, Benz meg....összejátékban tett-vett, de kicsit az az érzésem, hogyha ő gyengén muzsikál, mindig előkerül valami ürügy, kifogás, akármi. Mou utolsó évében ez ugye az állandó bizalom hiánya volt Higu mellett, Carlo első évében az, hogy nem ő az elsőszámú gólfelelős, hanem CR és az, hogy nincs versenyeztetve. Ez mind szép és jó, csak éppen most nem volt CR az egyik félidőben, és a másodikban sem dominált, hogy finoman fogalmazzak. Most kellett volna villognia...némileg mentesíti az a tény, hogy a középpályát úgy rakta fel Carlo, ahogy. CR szintén, 1-2x rápörkölte, jóval többször dobta magát, de ennyi és nem több. Ez bizony baromi kevés lesz. Persze lehet, hogy sérült (csatlakozok azokhoz, akik már semmit nem hisznek el, amit lenyilatkoznak CR sérülésével kapcsolatban), de akkor meg minek játszatták. James volt egyértelműen a legjobbunk ebben a harmadban, voltak egészen pofás megmozdulásai.
Carlo: hát na. Ez a kupa érzésem szerint elsősorban rajta múlt. Felrakta az első meccsre a Kroos-Xabi-Modric kp-t, amiről lerítt, hogy az Atletico ellen egyszerűen nem működik. Erre nemcsak, hogy ugyanígy rakja fel a visszavágóra, hanem még a cseréi is...hát hogy is mondjam finoman azt, hogy ....szóval vitathatóak voltak. Lekapta a Coentrao, Kroos, James triót, akik felfelé lógtak ki a tegnapi gárdából, nem is akartam hinni a szememnek egyik cserénél sem. DM keretből kihagyása nem tudom, hogy Carlo vagy Perez döntése volt - tippre utóbbi - de nagyon nagy hibának bizonyult. Tetszik vagy sem, utáljátok vagy sem, senki nem képes a jelenlegi gárdából arra, mint ő, nevezetesen, hogy egy ilyen csapat védelmét áttörje, és állandó veszélyként lebegjen az ellen védőinek feje felett, hogy vajon mikor húzza meg a váratlant. Nála ez nem szokott elmaradni újabban.
Bírók: rühellek bírózni, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Szóval első meccs: meg nem adott 11-es egy kristálytiszta kezezésért, valamint az, hogy az ilyen töketlen bíráskodás (bocs, jobb szót nem találtam rá) támogatja az Atletico harcmodorát (játékstílust akartam írni először, de ennek semmi köze a játékhoz). Félpercenként felrúgtak valakit tőlünk - és rengeteg szabálytalanságot el is engedett az Atleti javára, percenként állt a játék, és ennek ellenére nagyon sokáig 1 ember volt tőlük sárga lapos, az is reklamálásért. Ameddig ez a gyakorlat a spanyol bíróknál, addig ne is számítsunk nagy változásra. Egy dolgot kéne csinálniuk a bíróknak, hogy ezt a törés - zúzást megállítsák: megmarkolni a töküket, 2-3 sárgát villámgyorsan kiosztani, ha valaki agy nélkül rombol. 2-3 meccs és piros után rájönne Simeone gárdája, hogy nem érdemes ezzel szórakozni. De hát sajnos nem igazán van erre mutató jel sem.
Összességében természetesen csalódott vagyok, bár DM mellőzése nekem eleve baljóslatú volt.Ennek ellenére nincs veszve semmi, a szezon el sem kezdődött, a végleges keret sincs meg jó eséllyel. Jamessel kapcsolatban vannak némi aggályaim (nevezetesen, hogy CR helyén klasszisokkal jobb, mint a kp-n, viszont CR-t ismerve ez nem túl sok játékpercet jelentene - plusz akár CR, akár James a padra enyhe túlzás lenne). Véleményem szerint a hátramadó időszakban a legnagyobb igazolásunk az lenne, ha DM-t sikerülne meggyőzni a maradás mellett, de ebben lassan már én sem bízok sajnos.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ami Carlo Ancelottit illeti...sajnos megint csapatot kell neki építeni,ahogy tavaly,merthogy az új igazolások,valamint a távozók miatt(James és DM),meg kell változtatnia a rendszert.És így óhatatlanul becsúszik ilyen baki.Most lehet mondani,hogy ott vokt az előszezon,csakhogy,az nem ugyan az,mint élesben bizonyítani,(bár azokból a meccsekből sem jöttünk ki jól).
Ha nem jön más,csak Kroos,és marad a tavalyi megszokott felállás,akkor nem lenne itt semmi baj.De a tegnapi meccset,véleményem szerint beáldozta a kisérletezés oltárán,mégpedig azért,mert hogy a későbbiekben økialakuljin a csapat.Hogy ez mikorra lesz,nem tudni,de félő,hogy hendivel kezdjük a bajnokságot,ahogyan tavaly is.Ez nem az olasz sara,ez Perezé...hogy miért,arra most nem térek ki,de nyilván sejthető...
Aztán a DM saga...nos,lehet hogy az argentin még maradna is,(most a fiuemelés egy más káposzta,azt senhor Mendes sara,hogy telibeszélte az amúgysem az agyáról híres Angelo fejét),de Perez,már akkor sem támogatta az argentin igazolását,mikor szóba került,nem őt akarta tudjuk,csak ugye Mou ragaszkodott hozzá,és a megálkapodás úgy szólt az elnök és a mester között,hogy Perez nem szól bele az igazolásokba.Tehát Perez nem fog rimánkodni az argentínnak ha az menni akar,és kedvezményeket sem fog neki adni,hanem elengedi könnyű szívvel...
A másik...nem lehet mindig nyerni.Engem ez a szuper kupa hidegen hagy.Addig meg fölösleges temetni a csapatot,amíg nem lendülünk bele BL-be meg a bajnokságba,mert még el sem kezdődött a szezon.Majd ha hosszútávon is ilyen siralmas lesz mint az előző 2 meccs,akkir igen....de addig fölösleges.
Hogy Raikkönent idézzem:"Nem lehet mindig győzni.De mindig ott a következő verseny,amit meg lehet nyerni,sőt meg is kell..."
Ha nem jön más,csak Kroos,és marad a tavalyi megszokott felállás,akkor nem lenne itt semmi baj.De a tegnapi meccset,véleményem szerint beáldozta a kisérletezés oltárán,mégpedig azért,mert hogy a későbbiekben økialakuljin a csapat.Hogy ez mikorra lesz,nem tudni,de félő,hogy hendivel kezdjük a bajnokságot,ahogyan tavaly is.Ez nem az olasz sara,ez Perezé...hogy miért,arra most nem térek ki,de nyilván sejthető...
Aztán a DM saga...nos,lehet hogy az argentin még maradna is,(most a fiuemelés egy más káposzta,azt senhor Mendes sara,hogy telibeszélte az amúgysem az agyáról híres Angelo fejét),de Perez,már akkor sem támogatta az argentin igazolását,mikor szóba került,nem őt akarta tudjuk,csak ugye Mou ragaszkodott hozzá,és a megálkapodás úgy szólt az elnök és a mester között,hogy Perez nem szól bele az igazolásokba.Tehát Perez nem fog rimánkodni az argentínnak ha az menni akar,és kedvezményeket sem fog neki adni,hanem elengedi könnyű szívvel...
A másik...nem lehet mindig nyerni.Engem ez a szuper kupa hidegen hagy.Addig meg fölösleges temetni a csapatot,amíg nem lendülünk bele BL-be meg a bajnokságba,mert még el sem kezdődött a szezon.Majd ha hosszútávon is ilyen siralmas lesz mint az előző 2 meccs,akkir igen....de addig fölösleges.
Hogy Raikkönent idézzem:"Nem lehet mindig győzni.De mindig ott a következő verseny,amit meg lehet nyerni,sőt meg is kell..."
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
varana volt gyenge? Akkor ki volt jó?
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Én nem így láttam.
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
meglepődnék ha máshogy látnád
1 lövése volt,meg 15x eldobta magát,kb ennyi,amit fel tud mutatni.
(viszont ez ahogy dobálja magát elképesztően idegesítő már...)
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én nem így láttam. Mikor bejött rögtön megélénkült a bal oldal, mentek a passzok, beindítások. Az más dolog, hogy a félidő második felére szétesett minden.miro írta:speciel tegnap az ég világon semmit nem változtatott a játékon.De annyira feltűnő amikor bejön CR, és látszik az energia amit hoz magával, ő egy igazi vezéregyéniség, kéri a labdát, felpörgeti a játékot.
őt is szépen be lehet írni bale és benzema mellé.
nem tudott pluszt nyújtani,nem volt extra a játékában,súlytalan volt.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
speciel tegnap az ég világon semmit nem változtatott a játékon.De annyira feltűnő amikor bejön CR, és látszik az energia amit hoz magával, ő egy igazi vezéregyéniség, kéri a labdát, felpörgeti a játékot.
őt is szépen be lehet írni bale és benzema mellé.
nem tudott pluszt nyújtani,nem volt extra a játékában,súlytalan volt.
szerk.
aki nekem félelmetes volt,az varane.
soha nem láttam még így játszani.
bizonytalan volt minden mozdulata.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2014. augusztus 23., szombat 11:33-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale