Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
8 meccses büntetés néz ki Simeonénak a tockosai miatt. Döntés elvileg hétfőn.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
total igy latom en is. sosem gondoltam, hogy james-nak kozepen a helye, mondtam is hogy elol negyen ezt el fogjak osztani. dm marad akkor a kp is jo (dm,isco,modric,kroos,xabi 5-ossel rotalgatva illarra kiegeszito emberkent , khedira meg jo messze a palyatol, legalabb a lelaton, vagy annal is tavolabb masik csapatban). Ha dm lep, egyertelmu hogy kell oda valaki. es az elmult par nap utan meg az eddig ketkedok is lathatjak, hogy el lesz adva.. khedirastul. kb ugyanez lenne, mint ahogy fent irtam, csak dm helyett az uj arc, remelhetoleg kello minoseget kepviselo uj arc (ertsd kb. pogba v. vidal).
nem lesz gond. kicsit meg meg kell gyurni ezt az uj alapanyagot, kicsit formaba kell razni, aztan nagyon finom lesz ez.
ha dm helyett nem jon senki akkor baj is lehet.
nem lesz gond. kicsit meg meg kell gyurni ezt az uj alapanyagot, kicsit formaba kell razni, aztan nagyon finom lesz ez.
ha dm helyett nem jon senki akkor baj is lehet.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt egyébként én is támogatnám persze ahhoz Jamesnek is fejlődnie kell de nem egy elveszett gyerek ráadásul Benzema sem csatárt játszik, ha a Francia nem javul fel akkor elképzelhetőnek tartom ,hogy idén Bale-James-Cé lesz a támadó trió de összességében a bbc-vel se lenne bajom ha Benz úgy játszana mint tavasszal,sokakkal ellentétben én látom a kolumbiaiban a potenciált ,hogy meghatározó játékosunk lesz.DM "helyét" megkapná akkor Isco vagy Pogba/Reus ha esetleg Perez robbantana 31ikéig.DM most már mindenképp távozzon szerintem...Jövőre úgyis eladnánk csak fele annyi zsetonért meg a hisztiből is elég volt ez a műsor meg hogy ki fog szűrni, hát szerintem nem Dimaria szűrt tavaly sem ő azért volt kibaszott haszon mert amikor besült a két vadló ő szlalomozott egyet aztán gól lett belőle.chronic írta:Nálam James egyértelműen a támadó hármasban kapna helyet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ugyanaz van mint tavaly ilyenkor.DM hiányában Carlonak új játékrendszert kell kitalálnia. Emellé még szarul is nyúlt bele a meccsbe. Elment, puff. Nagyon nehéz szezonkezdetünk lesz ráadásul.. A realitás az,hogy a khöd utolsó két embere is távozni fog,DM esetében még bízok abban,hogy mindenkinek drága lesz. A pótlásra nem tudom lesz-e idő. Oda kell menni Pogbáért és tejelni. Nálam James egyértelműen a támadó hármasban kapna helyet. Tegnap látszott,h meglepően veszélyes kapura , akár fejjel, akár lábbal. Jól mozgott vissza a labdákért, jobban mint azt a francia bármikor is csinálta. A center játéka meg sokkal rosszabb nem lehet Kariménál. Szóval kp-ra nem ártana egy ember. Ha nincs más akkor Perez papa magánrepcsire ül, Torinóban bebilleg a Juve székházba és lebassza a kp-t Pogbinhoért. Jobb lenne ha maradna DM, de ezek után..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én nem az ellenfelek minőségében látom a hibát, hanem abban, hogy ki mikor csatlakozott a kerethez. Kinek mennyi szabi jutott.A felkészülést miért gondoljátok szarnak? Ahhoz képest vb volt szerintem erős felkészülésünk volt Inter-Rooma-Mu-Sevilla-Atleti...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
A felkészülést miért gondoljátok szarnak? Ahhoz képest vb volt szerintem erős felkészülésünk volt Inter-Rooma-Mu-Sevilla-Atleti... Persze az hogy amcsiban volt az hátrány mert utazgatni kellett de legaláb nem hakni meccseket toltunk, a Barca pl a Napolin kívül asszem nem is játszott nívós ellenféllel, a vereségekből meg könnyebben lehet tanulni az előszezonban mint a Gála neccsekből,de a vb miatt amúgy is szar lett az egész de szerintem korrekt előszezon volt.R.M.C.F írta:"
Itt a szar felkészülés, rövid pihenő, fölösleges amcsi túra, és a megkérdőjelezhető igazolások az igazi okok szerintem."
Egyetértek egy kivételével. jól látod ezt szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Heccsat:
a kapus kérdés NEM lehetett CA döntése. nincsen a világon olyan barom edző(Vdb kivételével de ő más miatt csinálja ezt Ikerrel) aki Ikert tenné 1 számúvá és DL szó szerint elkergetné innen mert kis túlzással kidobták innen holott ő volt a jobb ez kétségtelen.
ez ami itt volt nem lehet edzői döntés....
és a tavalyi Bl/liga Iker/ lopez sem....az is fentről jött! erre bármit ráteszek.
a kapus kérdés NEM lehetett CA döntése. nincsen a világon olyan barom edző(Vdb kivételével de ő más miatt csinálja ezt Ikerrel) aki Ikert tenné 1 számúvá és DL szó szerint elkergetné innen mert kis túlzással kidobták innen holott ő volt a jobb ez kétségtelen.
ez ami itt volt nem lehet edzői döntés....
és a tavalyi Bl/liga Iker/ lopez sem....az is fentről jött! erre bármit ráteszek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
"
Itt a szar felkészülés, rövid pihenő, fölösleges amcsi túra, és a megkérdőjelezhető igazolások az igazi okok szerintem."
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
vicc.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
jólvan, akkor amiket leírtam biztos nem igazak, értemcsabi87 írta:Egy ember elkezdte aki már tavaly sem csípte erre jönnek a többiek aztán nyomják a hülyeséget.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
Te miről beszélsz?
Rossz az edzőnk.
Egy ember elkezdte aki már tavaly sem csípte erre jönnek a többiek aztán nyomják a hülyeséget.
Rossz az edzőnk.
Egy ember elkezdte aki már tavaly sem csípte erre jönnek a többiek aztán nyomják a hülyeséget.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Én meg azt nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni, ha rossz az edzőnk és elmegy rajta egy meccs, nem csak a játékosokon mehet el, hadd legyen már ő is hibás néha, ha az.
Keret összeállítás nagyon gyenge
1 "csatárunk" van.
Nincs egy értelmes ütköző ember a kp-n.
A gyengébb kapusunk kapja a meccseket.
Alonso a szent tehén, akármilyen gyatra ő az állandó kezdő.
Későn veszi észre a hibáit (CA), cserékkel kell korrigálnia a rossz felállásokat (pl. bl döntő khedira kezdetése).
Össze-vissza hazudozik a sajtónak, hülyének néz mindenkit.
7 meccs 1 győzelem a nyári szezon, ezzel a kerettel.
Amíg nincs egy Pogba szerű játékosunk addig a 433 egyszerűen rossz a keretnek, Isco és James is poszttalan játékos. Ez a kp max Di Marias vagy Khedirás felállásnak kedvezne, akikről ugye nem kell beszélni, hogy miért nincs értelme ezt játszatni velük.
Ezek után védeni... hát az az elvakultság, nem beszélt itt senki arról, hogy "aggyukeltakaroggy" vagy semmi ilyesmi, csupán az, hogy térjen már magához és RM-hoz méltóan irányítsa a csapatot, ne másszon már falra ezektől a döntésektől minden focitszerető és valamennyire értő ember. Mert egy szó jut eszembe a hibáiról és a döntéseiről: az amatőrizmus, mintha egy facebookos kommentelő állítaná össze ezeket a csapatokat és hozná ezeket a csere döntéseket...
Nincs világvége hangulatom, vagy 3.ak leszünk a bajnokságban hangulatom, csak ÉBRESZTŐ...
Keret összeállítás nagyon gyenge
1 "csatárunk" van.
Nincs egy értelmes ütköző ember a kp-n.
A gyengébb kapusunk kapja a meccseket.
Alonso a szent tehén, akármilyen gyatra ő az állandó kezdő.
Későn veszi észre a hibáit (CA), cserékkel kell korrigálnia a rossz felállásokat (pl. bl döntő khedira kezdetése).
Össze-vissza hazudozik a sajtónak, hülyének néz mindenkit.
7 meccs 1 győzelem a nyári szezon, ezzel a kerettel.
Amíg nincs egy Pogba szerű játékosunk addig a 433 egyszerűen rossz a keretnek, Isco és James is poszttalan játékos. Ez a kp max Di Marias vagy Khedirás felállásnak kedvezne, akikről ugye nem kell beszélni, hogy miért nincs értelme ezt játszatni velük.
Ezek után védeni... hát az az elvakultság, nem beszélt itt senki arról, hogy "aggyukeltakaroggy" vagy semmi ilyesmi, csupán az, hogy térjen már magához és RM-hoz méltóan irányítsa a csapatot, ne másszon már falra ezektől a döntésektől minden focitszerető és valamennyire értő ember. Mert egy szó jut eszembe a hibáiról és a döntéseiről: az amatőrizmus, mintha egy facebookos kommentelő állítaná össze ezeket a csapatokat és hozná ezeket a csere döntéseket...
Nincs világvége hangulatom, vagy 3.ak leszünk a bajnokságban hangulatom, csak ÉBRESZTŐ...
----------------De Gea-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- dzsi91
+1sentry írta:Nem értem ezt a világvége hangulatot, meg a sok Ancelotti fikázást se, de nem is fogok sokat ide írni. Ha 10-0ra nyerünk akkor is sokan belekötnének minden apró sz_rba.
Az én meglátásom: Teljesen biztos vagyok benne, hogy tegnap Ancelotti még játszadozott a kerettel, próbálgatta a játékosokat, ez 1000%. Hétfőn is még játszadozni fog. Sokan elfelejtik, de Ancelotti tudja, hogy az Atleti a Barca mellett a legnagyobb kihívó, és nem csak a Bajnokságban, hanem mindenhol odaérhetnek, ezért most még egy ilyen semmilyen kupán tesztelte a keretet, az ötleteit, élesben pont az egyik legveszélyesebb ellenfelünk ellen.
Szerintem sokan csak felületesen látták tegnap a meccset, de lehet én magyarázom bele ezt az egészbe, de ebben biztos vagyok. Tavaly is tökéletesen látszódott, hogy próbálkozik az öreg a szezon elején, és láss csodát tavaszra amikor kellett össze is tudta tenni úgy a csapatot, hogy BL-t nyertünk. Nem, nem véletlen volt.
Erről ez a véleményem.
Brékesség.
Sokan afelett is elsiklanak, hogy ez az Atletico hiába cserélődött ki a félkeret jelenleg is Európa legkeményebb ellenfele, talán a Chelsea ami még náluk is keményebb dió, úgyanígy kínlódni fog ellenük a Barca is és bármelyik támadó szellemű csapat.Nembeszélve arról hogy hazai pályán volt a visszavágó ahol egy bukott bl döntőt akartak jóvá tenni a szurkolóik előtt.Vannak nálunk problémák mint minden csapatnál szezon elején de bivalyerősek leszünk ebben biztos vagyok.
Ráadásul jobb felkészülést a szezonra el se tudnék képzelni mint két meccset letolni az Atletico ellen.Egy ilyen kirívó siker után mint a 10ik a legfontosabb egy újabb sikeres évhez az ,hogy ne alakuljon ki a verhetetlen mítosz nálunk a Sevilla meccs után már mindenki felszopott minket ez a kis tockos nagyon is kellett.Nézzük meg az elmúlt éveket melyik csapatok is jutottak el 2szer egymás után bl döntőig? A manchester és a bayern, egyikről se alakúlt ki ez a világlegjobbja mítosz, aztán amikor a bayern 2013ban megnyerte a bl-t jött a duma ,hogy címvédés mindenkit lealáznak stb és ugyanígy járt a csodabrca is 2009ben és 2011ben.
Kicsit unalmas már ,hogy minden vereség után világvége hangulat van, örültem volna ha behúzzuk de ez a kupa csak presztízs miatt számított ilyet nyerhetünk bármikor.Ancelotti meg hibázik mivel emberből van, ami az ő előnye Joséval szemben az hogy ő belátja ha hibázott és változtat rajta.
+amikor megnyertük a spanyol szuperkupát utána mindig trófea nélküli év következett az elmúlt években 2009 és 2013
Nem értem ezt a világvége hangulatot, meg a sok Ancelotti fikázást se, de nem is fogok sokat ide írni. Ha 10-0ra nyerünk akkor is sokan belekötnének minden apró sz_rba.
Az én meglátásom: Teljesen biztos vagyok benne, hogy tegnap Ancelotti még játszadozott a kerettel, próbálgatta a játékosokat, ez 1000%. Hétfőn is még játszadozni fog. Sokan elfelejtik, de Ancelotti tudja, hogy az Atleti a Barca mellett a legnagyobb kihívó, és nem csak a Bajnokságban, hanem mindenhol odaérhetnek, ezért most még egy ilyen semmilyen kupán tesztelte a keretet, az ötleteit, élesben pont az egyik legveszélyesebb ellenfelünk ellen.
Szerintem sokan csak felületesen látták tegnap a meccset, de lehet én magyarázom bele ezt az egészbe, de ebben biztos vagyok. Tavaly is tökéletesen látszódott, hogy próbálkozik az öreg a szezon elején, és láss csodát tavaszra amikor kellett össze is tudta tenni úgy a csapatot, hogy BL-t nyertünk. Nem, nem véletlen volt.
Erről ez a véleményem.
Brékesség.
Erről ez a véleményem.
Brékesség.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezt én is adom. Megértem, hogy a jövőben más lesz, mert nem kellnek fekák, de nekem most igenis kell oda egy néger emerson. Annyira felkúrtam az agyam az este is amikor kellett volna menni előre, de egyszerűen nem volt aki labdát szerezzen.És miért nem látja be, hogy kellhet egy ütköző ember is a középpályára?
Ha ezért Jamesnak padoznia kell akkor padozzon, nemérdekel. Kell egy Pogba/Vidal mostmár tényleg.
Azért az vicces, hogy valaki azt mondja, hogy Mourinho kevesebbet hibázott, mint Carlo. Kb. minden második klasszikuson szar volt a kezdő az utolsó fél év meg egy az egyben. Maradjunk annyiban, hogy sajnos mind a kettőnek vannak borzalmas megoldásai és meglátásai. Carlo például mi a szarért erőlteti még mindig Alonsot? És miért nem látja be, hogy kellhet egy ütköző ember is a középpályára? Jelenleg a keretben nincs ilyen ember......................................
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Vagy fentről üzentek neki,hogy mit is kellene mondani...BBeno írta:6 kupás szezonból elbuktuk a 3. legnehezebb kupát. úgy hogy 2 meccses tehát lehetett volna javítani de nem csak rontottunk a helyzetünkön. nevetséges döntések a kezdőben és a cserékkel egyaránt. és elkezdett csúnyán hazudozni mind dimariáról mind ronaldoról is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
6 kupás szezonból elbuktuk a 3. legnehezebb kupát. úgy hogy 2 meccses tehát lehetett volna javítani de nem csak rontottunk a helyzetünkön. nevetséges döntések a kezdőben és a cserékkel egyaránt. és elkezdett csúnyán hazudozni mind dimariáról mind ronaldoról is.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Valahol vannak meccs statisztikák? Sehol nem találok. Ki mennyit szaladott, hányszor lőtt kapura, ilyesmi?
- Galacticos
a tegnapi vereséggel már véget is ért.Toti írta:szezont elkezdjük?