Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 25., hétfő 21:57

Nagyon gyenge teljesítmény volt ez a mai a csapattól, ez nagyon kevés lesz...nyomokban sem emlékeztet ez a BL győztes formánkra...nagyon remélem, hogy a folytatásban összekapja magát a csapat és képes lesz továbbfejlődni...mindezek ellenére ez egy nagyon fontos 3 pont volt...a Cordóba előtt meg le a kalappal, hatalmasat küzdöttek, anélkül, hogy szétrúgták volna a játékosainkat...

Amúgy valaki meg tudná nekem mondani, hogy az Ultrák minek lettel fölültetve a felső karéjra a lelátón? Vagy csak engem zavar, hogy nem a kapu mögött ülnek már?

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 25., hétfő 21:53

Ez valami borzalmas volt. Azért ez durva, hogy Bale és CR lehoztak 90 percet jó megmozdulás nékül. 5 méterre 1 pontos passz komoly kihívás volt mindkettejük számára. Nem érdekel különsebben a portugál gólja, nem nagyon mentség a mai "játékára"... James elég gyengus volt, első félidőben pár jó labda és annyi.
A Khedira Benzema cserét meg inkább nem kommentálnám.

Egy pozitívum van: Kroos. Zseniális a srác, egyértelműen a legjobb igazolás volt Európában.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 23., szombat 19:12

Hát, ezt - a számot - még csak fordítanom sem kellett:
Simeone: Competición decide el lunes y pueden caerle 8 partidos
:mrgreen:
Most keltem fel akkor még lehet nagyon kómás vagyok és félre olvastam :mrgreen: De azt se tudom már megmondani melyik oldalon olvastam.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. augusztus 23., szombat 19:08

Realista24 írta:Egy másik adalék, az Atmások nem engedték a bírónak, hogy a spray-t használja a meccs során.
Ebbe mióta van beleszólásuk a játékosoknak? Vagy a klubnak?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 19:06

mathers írta:
Realista24 írta:8 meccses büntetés néz ki Simeonénak a tockosai miatt. Döntés elvileg hétfőn.
Nem 7 meccs? :mrgreen:
Hát, ezt - a számot - még csak fordítanom sem kellett:
Simeone: Competición decide el lunes y pueden caerle 8 partidos
:mrgreen:

Egy másik adalék, az Atmások nem engedték a bírónak, hogy a spray-t használja a meccs során.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 23., szombat 19:04

Realista24 írta:8 meccses büntetés néz ki Simeonénak a tockosai miatt. Döntés elvileg hétfőn.
Nem 7 meccs? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 18:37

gkovi írta:Egy oldalon azt írják, hogy Ronaldo esetét is vizsgálja a szövetség és 5 meccsre tilthatják el. Ezt megtudja valaki erősíteni? :D
Hol írják?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. augusztus 23., szombat 18:36

Egy oldalon azt írják, hogy Ronaldo esetét is vizsgálja a szövetség és 5 meccsre tilthatják el. Ezt megtudja valaki erősíteni? :D

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. augusztus 23., szombat 17:55

Nem árt ha figyelembe vesszük , hogy 2 percre volt az Atletico a bl győzelemtől ... én nagyon örülök , hogy azt sikerült behúzni ! persze fáj a vereség a városi rivális ellen.. de Simeone olyan csapatot rakott össze ami nagyon nem fekszik nekünk.. fegyelmezett zárt védekezés és nagyon jól használják ki a helyzeteiket , ezt láthattuk tavaly is.. kevés helyzetből mindig találtak valahogy egy gólt .. és ha megszerezték a vezetést beálltak bunkerba és általában kihúzták a meccseket.. ezzel nyerték meg tavaly a bajnokságot!! mindig jött egy lepke a kapustól és egy fejes az atleticotól .. egy szívós csapat .. de azért meg lennék lepődve ha idén is versenyben lennének végig a bajnoki címért.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 17:52

8 meccses büntetés néz ki Simeonénak a tockosai miatt. Döntés elvileg hétfőn.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. augusztus 23., szombat 17:45

total igy latom en is. sosem gondoltam, hogy james-nak kozepen a helye, mondtam is hogy elol negyen ezt el fogjak osztani. dm marad akkor a kp is jo (dm,isco,modric,kroos,xabi 5-ossel rotalgatva illarra kiegeszito emberkent , khedira meg jo messze a palyatol, legalabb a lelaton, vagy annal is tavolabb masik csapatban). Ha dm lep, egyertelmu hogy kell oda valaki. es az elmult par nap utan meg az eddig ketkedok is lathatjak, hogy el lesz adva.. khedirastul. kb ugyanez lenne, mint ahogy fent irtam, csak dm helyett az uj arc, remelhetoleg kello minoseget kepviselo uj arc (ertsd kb. pogba v. vidal).
nem lesz gond. kicsit meg meg kell gyurni ezt az uj alapanyagot, kicsit formaba kell razni, aztan nagyon finom lesz ez.

ha dm helyett nem jon senki akkor baj is lehet.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 17:19

chronic írta:Nálam James egyértelműen a támadó hármasban kapna helyet.
Ezt egyébként én is támogatnám persze ahhoz Jamesnek is fejlődnie kell de nem egy elveszett gyerek ráadásul Benzema sem csatárt játszik, ha a Francia nem javul fel akkor elképzelhetőnek tartom ,hogy idén Bale-James-Cé lesz a támadó trió de összességében a bbc-vel se lenne bajom ha Benz úgy játszana mint tavasszal,sokakkal ellentétben én látom a kolumbiaiban a potenciált ,hogy meghatározó játékosunk lesz.DM "helyét" megkapná akkor Isco vagy Pogba/Reus ha esetleg Perez robbantana 31ikéig.DM most már mindenképp távozzon szerintem...Jövőre úgyis eladnánk csak fele annyi zsetonért meg a hisztiből is elég volt ez a műsor meg hogy ki fog szűrni, hát szerintem nem Dimaria szűrt tavaly sem ő azért volt kibaszott haszon mert amikor besült a két vadló ő szlalomozott egyet aztán gól lett belőle.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. augusztus 23., szombat 17:05

Ugyanaz van mint tavaly ilyenkor.DM hiányában Carlonak új játékrendszert kell kitalálnia. Emellé még szarul is nyúlt bele a meccsbe. Elment, puff. Nagyon nehéz szezonkezdetünk lesz ráadásul.. A realitás az,hogy a khöd utolsó két embere is távozni fog,DM esetében még bízok abban,hogy mindenkinek drága lesz. A pótlásra nem tudom lesz-e idő. Oda kell menni Pogbáért és tejelni. Nálam James egyértelműen a támadó hármasban kapna helyet. Tegnap látszott,h meglepően veszélyes kapura , akár fejjel, akár lábbal. Jól mozgott vissza a labdákért, jobban mint azt a francia bármikor is csinálta. A center játéka meg sokkal rosszabb nem lehet Kariménál. Szóval kp-ra nem ártana egy ember. Ha nincs más akkor Perez papa magánrepcsire ül, Torinóban bebilleg a Juve székházba és lebassza a kp-t Pogbinhoért. Jobb lenne ha maradna DM, de ezek után..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 16:54

A felkészülést miért gondoljátok szarnak? Ahhoz képest vb volt szerintem erős felkészülésünk volt Inter-Rooma-Mu-Sevilla-Atleti...
Én nem az ellenfelek minőségében látom a hibát, hanem abban, hogy ki mikor csatlakozott a kerethez. Kinek mennyi szabi jutott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 16:49

R.M.C.F írta:"
Itt a szar felkészülés, rövid pihenő, fölösleges amcsi túra, és a megkérdőjelezhető igazolások az igazi okok szerintem."

Egyetértek egy kivételével. jól látod ezt szerintem.
A felkészülést miért gondoljátok szarnak? Ahhoz képest vb volt szerintem erős felkészülésünk volt Inter-Rooma-Mu-Sevilla-Atleti... Persze az hogy amcsiban volt az hátrány mert utazgatni kellett de legaláb nem hakni meccseket toltunk, a Barca pl a Napolin kívül asszem nem is játszott nívós ellenféllel, a vereségekből meg könnyebben lehet tanulni az előszezonban mint a Gála neccsekből,de a vb miatt amúgy is szar lett az egész de szerintem korrekt előszezon volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 23., szombat 16:30

Heccsat:

a kapus kérdés NEM lehetett CA döntése. nincsen a világon olyan barom edző(Vdb kivételével de ő más miatt csinálja ezt Ikerrel) aki Ikert tenné 1 számúvá és DL szó szerint elkergetné innen mert kis túlzással kidobták innen holott ő volt a jobb ez kétségtelen.

ez ami itt volt nem lehet edzői döntés....
és a tavalyi Bl/liga Iker/ lopez sem....az is fentről jött! erre bármit ráteszek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 23., szombat 16:24

"
Itt a szar felkészülés, rövid pihenő, fölösleges amcsi túra, és a megkérdőjelezhető igazolások az igazi okok szerintem."

Egyetértek egy kivételével. jól látod ezt szerintem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. augusztus 23., szombat 16:23

vicc.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. augusztus 23., szombat 16:08

csabi87 írta:Egy ember elkezdte aki már tavaly sem csípte erre jönnek a többiek aztán nyomják a hülyeséget.
jólvan, akkor amiket leírtam biztos nem igazak, értem
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 23., szombat 16:06

Te miről beszélsz?
Rossz az edzőnk. :lol: :salute:
Egy ember elkezdte aki már tavaly sem csípte erre jönnek a többiek aztán nyomják a hülyeséget. :agree:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Vissza: