Bundesliga
- Galacticos
Re: Bundesliga
szerintem meg valamilyen szinten ezzel maguk alatt vágják a fát.
megveszik a hazai bajnokságukból a jobb csapatok kiemelkedő játékosait, akik rájuk is veszélyt jelenthetnek.
így viszont legyengítik a többi csapatot, és jövőre is már márciusba bajnokok lesznek ami mondjuk egy bl elődöntőre való felkészülésnél nem biztos hogy túl jó lesz nekik hogy nincsenek már élesbe "meccsben".
megveszik a hazai bajnokságukból a jobb csapatok kiemelkedő játékosait, akik rájuk is veszélyt jelenthetnek.
így viszont legyengítik a többi csapatot, és jövőre is már márciusba bajnokok lesznek ami mondjuk egy bl elődöntőre való felkészülésnél nem biztos hogy túl jó lesz nekik hogy nincsenek már élesbe "meccsben".
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Pedig Lewa klubváltásánál azt mondta, hogy őt nem motiválja a pénz és a Bayern. De már láttunk ilyet. Ismét egy szemét húzás lenne tőlük, de nem lepődöm meg...
"And my heart will leave you never."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Reus az én szememben azért annál értelmesebb, hogy ilyet csináljon, bár soha nem lehet tudni. Ha elmegy szerinten nem a bajorokhoz fog.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
vagy az lesz, hogy 2 év múlva klopp megy a nationalelfhez, löw a bayernhez, pep a spanyol válogatotthoz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Klopprol már tényleg nem gondolnám, nem annyira kompatibilis a felső vezetéssel, de nem elképzelhetetlen. Biztos meg fogják keresni.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amíg Pep ott van, addig le kell rabolni a Bayernt, + rájuk kell sózni Khedirát (beépített ember lesz) Neuer-t meg el kell hozni, ha 40 millába is került. Khedira megbénítja őket, kapusuk meg nem lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Remy írta:Csak nehogy, Kloppot is odavigyék, mert hát miért ne...ziro4vr írta:Nem sokáig lesz már pep az a gyanúm.
elképzelhető. münchen vagy a válogatott. 2 év múlva.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak nehogy, Kloppot is odavigyék, mert hát miért ne...ziro4vr írta:Nem sokáig lesz már pep az a gyanúm.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Neuer, Thiago, Götze, Reus, Alaba, Schweinsteiger...
még szerencse, hogy Pep az edzőjük és nem egy Klopp.
még szerencse, hogy Pep az edzőjük és nem egy Klopp.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
big joke. hatalmas vicc.Realista24 írta:A mundo szerint Reusnak már megvan a szerződése a Bayernnel a következő szezonra. Ő is egy újabb, soha nem igazolnék a Bayernhez játékos lesz
most jön 453 statisztika... szval soha!
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
Nem lepne meg... csak átviszik azt a killer dortmundot darabokban.Realista24 írta:A mundo szerint Reusnak már megvan a szerződése a Bayernnel a következő szezonra. Ő is egy újabb, soha nem igazolnék a Bayernhez játékos lesz
Benatia ügye hogy áll?
Nem illik.
- torjack
hazugság. egy dortmund legenda soha nem igazolna a bayernbe. SOHA!!!!!Realista24 írta:A mundo szerint Reusnak már megvan a szerződése a Bayernnel a következő szezonra. Ő is egy újabb, soha nem igazolnék a Bayernhez játékos lesz
dortmund jól kezdte a bajnokságot.
9. másodpercben gól.. hát ez..
9. másodpercben gól.. hát ez..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A mundo szerint Reusnak már megvan a szerződése a Bayernnel a következő szezonra. Ő is egy újabb, soha nem igazolnék a Bayernhez játékos lesz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szerintem a Bajnokságot behúzza a Bayern, a BVBtől inkább a BLben várnék többet ha nem lesznek sérültek
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Ha a csatár poszt és Gündogan rendben lesz, akkor bajnok lehet a Dortmund
Én megelőlegeztem nekik a bizalmam, ment rájuk a szavazat
Én megelőlegeztem nekik a bizalmam, ment rájuk a szavazat
- ziro4vr
ha a dortmund full kerettel végig tudja tolni, akkor lehet esélye. ebbe beleszámítóm gündinnyót is, plusz reus, hummels főként.
Nem illik.
-->Realista24 írta:Azt sem tudom, kik vannak a BM-en meg Dortmundon kívül, de persze, megoldomikarus93 írta:Ide is kérhetünk egy szavazást R24?
Gratulálok...egyem azt a lexikális tudásodatBayern München
Dortmund
Más
Egyébként sima BM lesz idén...legfeljebb nem 20 ponttal nyernek, hanem 5-el! Nem gyengültek annyit még Kroos távozásával sem tavalyhoz képest. És a bl-ben is a legjobb 8 közé mennek, ott pedig bármi lehet, nincs az a csapat akinek alap a legjobb 4 ilyen mezőnyben.
És továbbra sem guardiolaban bízok ennyire, hanem a német fociban, a klub vezetésében a játékosállományban.
A dortmund idényébe is sok minden beleszólhat. Szerencsés helyzetben is a tavalyi és a két évvel ezelőtti formája közt lesz valahol, ha a valós tudást, lehetőségeket nézzük.
- ikarus93
Idén a Dortmund elkaphatja a BM-et a bajnokságba. Csak ehhez elsősorban Gündinyónak visszakell nyernie a régi formáját + az új igazolásoknak be kell vállniuk csatárposzton, mert azért Lewát nem lesz könnyü feladat egy az egybe helyettesíteni.
A BL-be ha a legjobb 8 összejön már siker.
A Kupába van a legreálisabb esély a végső győzelemre.
Az új érkezőkről:
Ginter: a legnagyobb fogása volt a BVB-nek, mindössze 20 éves, de a jövő Dortmundjának és egyben a Német válogatott egyik legnagyobb alapillére lehet a védelemben. Klopp nem véletlenül adott ki érte 10 milliót. Láttam 1-2 Freiburg meccsen, megvan benne a klasszis, amit idővel meg is fog mutatni ebben biztos vagyok.
Immobile: Torinóból érkezett, az Olasz bajnokság gólkirálya volt, kiváncsi leszek rá mennyire fog beválni a Bundesligában, sajnos a Serie A manapság már nem szint és ilyen Higuainok is 20 gólt termelnek
mindössze 24 éves szóval mondhatjuk, hogy hosszútávra jött a Dortmundhoz és nagyon remélem, hogy folytatja a góltermelést.
Adrian Ramos: 28 éves a Kolumbiai a Hertában elég jól termelt. Remélhetőleg a 20-25gól/szezon mutatót hozni fogja és akkor nem lesz baj.
Dong-Won Ji: Nem nagyon követtem az Augsburg meccseket, nem tudom mi a terve Kloppnak vele, szerintem elsősorban a padra igazolta, aztán meg lehet ő lesz az új Lewa :Đ
A felállás a 4-2-3-1 elsősorban, de akár még az is lehet, hogy átállnak a 4-4-2-re, ahol tudják nyomatni az Immobile-Ramos kettőst.
Gálakezdő:
4-2-3-1:
------------Weidenfeller----------------
Piszczek Hummels Subotic Schmelzer
-------Bender---------- Gündogan------
Reus---- Mkhitaryan----- Aubameyang
-----------Immobile/Ramos------------
A BL-be ha a legjobb 8 összejön már siker.
A Kupába van a legreálisabb esély a végső győzelemre.
Az új érkezőkről:
Ginter: a legnagyobb fogása volt a BVB-nek, mindössze 20 éves, de a jövő Dortmundjának és egyben a Német válogatott egyik legnagyobb alapillére lehet a védelemben. Klopp nem véletlenül adott ki érte 10 milliót. Láttam 1-2 Freiburg meccsen, megvan benne a klasszis, amit idővel meg is fog mutatni ebben biztos vagyok.
Immobile: Torinóból érkezett, az Olasz bajnokság gólkirálya volt, kiváncsi leszek rá mennyire fog beválni a Bundesligában, sajnos a Serie A manapság már nem szint és ilyen Higuainok is 20 gólt termelnek
mindössze 24 éves szóval mondhatjuk, hogy hosszútávra jött a Dortmundhoz és nagyon remélem, hogy folytatja a góltermelést.
Adrian Ramos: 28 éves a Kolumbiai a Hertában elég jól termelt. Remélhetőleg a 20-25gól/szezon mutatót hozni fogja és akkor nem lesz baj.
Dong-Won Ji: Nem nagyon követtem az Augsburg meccseket, nem tudom mi a terve Kloppnak vele, szerintem elsősorban a padra igazolta, aztán meg lehet ő lesz az új Lewa :Đ
A felállás a 4-2-3-1 elsősorban, de akár még az is lehet, hogy átállnak a 4-4-2-re, ahol tudják nyomatni az Immobile-Ramos kettőst.
Gálakezdő:
4-2-3-1:
------------Weidenfeller----------------
Piszczek Hummels Subotic Schmelzer
-------Bender---------- Gündogan------
Reus---- Mkhitaryan----- Aubameyang
-----------Immobile/Ramos------------
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc