Aztamindenit... nem vagy kicsit brutálisan elfogult? Egyrészt senki, soha be nem bizonyította, hogy Casillas valaha is köpött volna. Másfelől azért Mourinho minden csak nem ártatlan bárányka.BBeno írta:végre valaki kimondja. casillas is óvódás módjára egyből köpött csak mert nem tetszett neki josé szava. remélem magukba szállnak és rájönnek milyen mezt viselnek mert ebből a nyilatkozaból is látszik hogy José tudta legjobban hogy melyik klubot képviseli és annak megfelelően cselekedett. respect JoséAnthony írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... oa-2250111
Hát kedves Alvaro, nem most kellett volna felébredni...
Ezzel mit akart elérni, menne a Chelseabe, vagy kívánja, hogy a többiek megcsapkodják vizes törölközővel a tusolóba?
Sokan Suarez ellen vagytok, mert nem méltó a Real Madrid filozófiájához (egyébként tényleg egy állat, de jó csatár). Ezektől az emberektől kérdezem, hogy amit Mou csinált az méltó? A vezetés megszerzése utáni bekkelések, aminek hála tavaly a BL döntőről is lecsúsztunk, a szemnyomogatás, a gyerekes harc a médiával, a kiskedvencek abszolút favorizálása. Arról már nem is beszélve, hogy a végére már én éreztem szánalmasnak a taktikánkat, mert soha semmi újat nem tudtunk hozni. Ezek méltó dolgok egy ilyen klubhoz?
NEM!
Sokat köszönhetünk neki, nem vitatom, de egy könnycseppet sem hullattam, mikor megtudtam, hogy távozik.