Miért, Ő tolta nálunk?lordgabi írta:Sorolja az eddigi kolumbiai játékosainkat, az utánpótlásarcokat is, de Carlos Valderrama nevét meg sem említi...
Megy a meccs!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Megy a meccs!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Sorolja az eddigi kolumbiai játékosainkat, az utánpótlásarcokat is, de Carlos Valderrama nevét meg sem említi...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
gyerekek Khedira melegít...mingyárt jön a foci
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Galacticos
behozhatnánk ma akár egy atlétát is, egy sprintert, aki még életébe nem focizott, ma semmi különbség nem lenne.Boky írta:bale szánalmas mennyire -1 ember. cseréljék már le bánom is én kire. isco be, rodriguez megy át bale posztjára.
előbb is ott volt tőle 5 méterre a védő de ő megtolja 10re hogy majd lefutja. MIÉRT?
miért csak ezt állandóan?
Ha valóban Di Maria helyén akarják erőltetni Jamest, akkor kidobott pénz volt a 80 millió. Szerintem azon a poszton még Bale is jobb lenne, James meg mehetne a helyére.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
bale szánalmas mennyire -1 ember. cseréljék már le bánom is én kire. isco be, rodriguez megy át bale posztjára.
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
vki pls youtubeos linket dobjon tellorol szeretnem nezni de semmi normalist nem katam koszi
carvajal.bale.vidal.jesé
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Labdabirtoklás 72-28, de majdnem igaza voltPEEtör írta:"Az első félidő a Cordobáról szólt"
és még meg is magyarázza, te atyaúristen!!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
nanáááá, mert nem az posztja, de Carlo szerint jó ez a 4-3-3 ezekkel a játékosokkal. Tényleg jó, remek.Csabi írta:james alibizik. nem meri felvállalni az 1v1-et, amire neki lenne igazán tere, mert lendületből indulhat. ez kurva kevés lesz ott a posztján.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
"Az első félidő a Cordobáról szólt"
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az első félidő a Cordobaról szól
Végem
Végem
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bale gyenge sajnos..nem értem, megvolt rendesen az előszezon, faszán is tolta. talán túlságosan is meg akarja mutatni úgy is, hogy a többi jani is a pályán van..most még nem izgat, de javulnia kell sokat, ott van benne bárki bármit mondd
Kroos hatalmas fazon, beteszed felcsútra ott is vérprofin lehozza
Kroos hatalmas fazon, beteszed felcsútra ott is vérprofin lehozza
Nem illik.
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Nagyon remélem, mert a hajam égnek áll ettől a tesze tosza játéktól, szinte már kikopik a kezdőkör... Nincs mozgás, nincs lendület. Bale sehol, James valóban alibizik és hát hátul is vannak érdekes dolgok...CS0ki írta:Remélhetőleg ez nagyon az idényeleji formánk, mert komoly bajok lesznek.
13
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
hegyi hogy örül hogy most elmondhatja nem játszunk jól
Di Mariaról meg annyit hogy volt egy pár jó meccse és kétség kívül nagy focista lehetne, ha lenne esze is a focihoz. Mindenesetre vicc, hogy nem olyan régen még a többség elakarta küldeni meg buta argentin. Most meg? :Đ
Hámesz meg annyira azért nem rossz de nem is jó. Neki még idő kell, bár sokak már 1 meccs alapján megállapították, hogy semmit se ér. Ugyanez volt Balenél is. Modricnak is idő kellett.
Di Mariaról meg annyit hogy volt egy pár jó meccse és kétség kívül nagy focista lehetne, ha lenne esze is a focihoz. Mindenesetre vicc, hogy nem olyan régen még a többség elakarta küldeni meg buta argentin. Most meg? :Đ
Hámesz meg annyira azért nem rossz de nem is jó. Neki még idő kell, bár sokak már 1 meccs alapján megállapították, hogy semmit se ér. Ugyanez volt Balenél is. Modricnak is idő kellett.
amikor elöl volt nem volt ennyire teszetosza, megnézném egyszer Benzema helyett (Benz ellen és sima drukkerek kíméljenek, én a csapatnak szurkolok)Csabi írta:james alibizik. nem meri felvállalni az 1v1-et, amire neki lenne igazán tere, mert lendületből indulhat. ez kurva kevés lesz ott a posztján.
- ateeemadrid
hát nemtudom, szerintem elég kemény aztmondani, hogy james alibizik.
volt vagy 5 védelem mögé bepörgetett labdája, és ebből 3 jó volt, 2 meg mm-es les. több assistja lehetne már 1 kis szerencsével. szerintem jól játszik Ő is, és Kroos is. persze utóbbi jobban.
ár-érték arányban a nyár vétele, egyértelműen.
volt vagy 5 védelem mögé bepörgetett labdája, és ebből 3 jó volt, 2 meg mm-es les. több assistja lehetne már 1 kis szerencsével. szerintem jól játszik Ő is, és Kroos is. persze utóbbi jobban.
ár-érték arányban a nyár vétele, egyértelműen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2014. augusztus 25., hétfő 20:57-kor.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
james alibizik. nem meri felvállalni az 1v1-et, amire neki lenne igazán tere, mert lendületből indulhat. ez kurva kevés lesz ott a posztján.
- BlancoMark
Meg külön a kamerába nézve, hangsúlyozva kiemeli hogy újoncok.Banán írta:a Córdoba penge, a Madrid sz*r
miről beszélünk gyerekek? Iván, pls help me
Hát, nekem ez a James gyerek 1-2 sebességfokozattal kevesebb, mint vártam. Nem véletlenül blokkolják sok beívelési kísérletét.
Kross fasza, ő vérprofi, Modrid sajnos továbbra sem az igazi. Bale meg...nem is értem, nyári pihenés, fasza előszezon, kislányos hajpánt...aztán mégse megy neki semmi, gyenge.
Remélhetőleg ez nagyon az idényeleji formánk, mert komoly bajok lesznek.
Egyébként mi ez az új szurkolói zóna a magasban, akik olyan hangosak?
Kross fasza, ő vérprofi, Modrid sajnos továbbra sem az igazi. Bale meg...nem is értem, nyári pihenés, fasza előszezon, kislányos hajpánt...aztán mégse megy neki semmi, gyenge.
Remélhetőleg ez nagyon az idényeleji formánk, mert komoly bajok lesznek.
jaja, én is mintha hallottam volna. Meg a rossz kijövetelénél pláne az volt.Jól hallom, ha Casillasnál a labda, van egy enyhe füttyszó?
Egyébként mi ez az új szurkolói zóna a magasban, akik olyan hangosak?