Kommentáld a híreket
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Meg nem is Thiago kell nekünk 18 milláért... arra a posztra ott van Özil meg Modric is.
Középpálya más területeit kell erősíteni, de hamar.
Bár először nevezzék ki Heynckes bácsit, aztán meglátjuk ő mit gondol.
Középpálya más területeit kell erősíteni, de hamar.
Bár először nevezzék ki Heynckes bácsit, aztán meglátjuk ő mit gondol.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ganjaman89
- Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
Szasztok,csak azért írok,hogy a port.hu fent van,hogy ma 15:25-töl barátságos mérkőzés ManU vs RealM.
gondoltam szólok...
ui: Sportklubbon lesz
Szerintem jöhetne Thiagó,de akkor Kakának mindenkép mennie kell.
gondoltam szólok...
ui: Sportklubbon lesz
Szerintem jöhetne Thiagó,de akkor Kakának mindenkép mennie kell.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ganjaman89 2013. június 2., vasárnap 12:57-kor.
Ezzel a gondolatmenettel teljesen egyetértek.R.M.C.F írta:az hogy csiágó(istenem mennyire idiótán hangzik amikor így nevezik.....csiágó szilva...) nem fog idejönni abban biztos vagyok....de abban is talán,hogy perez a barca real viszály miatt sem fog még ajánlatot sem adni érte.......
Ha más klubban játszana akkor igen....de így nem. Szerintem. Tök felesleges ezen elmélkedni......semmi esély hogy idejöjjön......
Amúgy a Sociedadból nem érné meg bevásárolni a Realnak (ártatlan kérdés csak)? Inigo Martinez, Pardo és a többiek azért nem kis tehetségek, Griezmann messze veri Callejónt, kiegészítő játékosnak ő például tökéletes lenne.
Nem felkapottak, így jó áron hozzá lehetne jutni, a tehetségük pedig egyértelmű. Csak azért, mert a sajtó nem nyalja őket agyon, attól még nem lesznek kevésbé jók...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
az hogy csiágó(istenem mennyire idiótán hangzik amikor így nevezik.....csiágó szilva...) nem fog idejönni abban biztos vagyok....de abban is talán,hogy perez a barca real viszály miatt sem fog még ajánlatot sem adni érte.......
Ha más klubban játszana akkor igen....de így nem. Szerintem. Tök felesleges ezen elmélkedni......semmi esély hogy idejöjjön......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem tom mit pörögtök ezért a Thiagoért, ügyes meg minden, de nem az a stílus aki most kell nekünk. Annyira meg nem extraklasszis, hogy kiszorítsa Modricot, mondjuk őt szerintem jelenleg senki a világon nem übereli, max. Iniesta.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Akkor reméljük, nem szeretne eligazolni Spanyolországból :-)madridronie írta:Egyetértek, én is így gondolom!Szerintem a Tito nyilatkozat alapján él a záradék és augusztusig 18 milláért vihető.
Már nem emlékszem, a beiktatási ceremónián szoktak edzőket, játékosokat is bejelenteni? Azt tudom, hogy a vezetőség főbb tagjainak nevét, idén szerintem Zidanét is, be szokták olvasni.Mivel Florentino Pérezen kívül nem indult más jelölt a Real Madrid elnöki székéért, így Pérez mandátuma hivatalosan is meghosszabbodott 2017-ig. A beiktatási ceremóniára június 4-én 13 órakor kerül sor a Santiago Bernabéuban.
Merci Zizou!
** a szuperkupa meccset nem számoltam amiket pályára sem lépett. így viszont nincs meg a 60%. mert 35 meccsen szerepelt a 60-ból. kíváncsi vagyok most akkor hogy is állunk.
ha a játékperceket nézzük akkor 5400 percből mindössze 1908 percet játszott ami éppen több mint 35 %
ha a játékperceket nézzük akkor 5400 percből mindössze 1908 percet játszott ami éppen több mint 35 %
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyetértek, én is így gondolom!Szerintem a Tito nyilatkozat alapján él a záradék és augusztusig 18 milláért vihető.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kérdés, hogy meggyőzhető-e, illetve meg akarjuk-e győzni. De tegnap valaki kifejtette, hogy ha végigjátszotta volna a meccset, akkor is életbe lép a záradék.Anthony írta:Szerintem a Tito nyilatkozat alapján él a záradék és augusztusig 18 milláért vihető.
Annyi biztos, hogy elég nagy fricska lenne a Barcának, ha elhoznánk és itt nőné ki magát jó játékossá.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem a Tito nyilatkozat alapján él a záradék és augusztusig 18 milláért vihető.BBeno írta:ha minden igaz akkor a 35 meccsen szerepelt az 58 ból ami pont több mint 60%. ha csak ennyi a feltétel akkor teljesült, viszont ha a játszott perceket nézzük az összes perchez akkor közel sincs 60%. Laligában pl alig 40%-on játszott.
ha minden igaz akkor a 35 meccsen szerepelt az 58 ból ami pont több mint 60%. ha csak ennyi a feltétel akkor teljesült, viszont ha a játszott perceket nézzük az összes perchez akkor közel sincs 60%. Laligában pl alig 40%-on játszott.ericco írta:Tegnap játszott, így a Barca meccseinek a 60%-n pályára lépett. Már az eredeti (90 millió?), nem a 18 milliós kivásárlási ár érvényes.MorataMartin írta:18 millió euró apró pénz érte.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
[quote="Galacticos"][/quote]
Most őszintén, te otthon nem mondod el, ha bánt valami? Iker is ember, beszélget a barátnőjével, mivel ez egy kapcsolat alapfeltétele. Arról már nem tehet, ha esetleg a hölgyemény magánakcióba kezdett. Már ha egyáltalán ez volt a dolgok hátterében, mert erről semmi konkrétat nem tudunk.
A szemtámadáshoz meg nem kell újságot olvasni. Látszott a meccsen is fehéren-feketén. Hogy most belenyúlt-e a szemébe, vagy sem, az lényegtelen. Maga a szándék is gusztustalan.
Lehet félreérthető voltam, de én nem Mou és Suarez viselkedését akartam összehasonlítani, hanem megmutatni, mennyire kettős az a bizonyos mérce. Ha egy játékostól jó és elfogadható magatartást várunk el, a feladatköréhez viszonyítva, akkor tegyük ezt az edzővel szemben is.
Elismerem a munkáját, jó érzés volt végre nem érdektelenül nézni a BL kieséses szakaszát rögtön az első párharc után, de számomra nem marad majd emlékezetes ez a három év. Ha 10 esztendő múlva visszagondolok erre az időszakra, kétlem, hogy kellemes nosztalgiahullám fog elönteni.
Most őszintén, te otthon nem mondod el, ha bánt valami? Iker is ember, beszélget a barátnőjével, mivel ez egy kapcsolat alapfeltétele. Arról már nem tehet, ha esetleg a hölgyemény magánakcióba kezdett. Már ha egyáltalán ez volt a dolgok hátterében, mert erről semmi konkrétat nem tudunk.
A szemtámadáshoz meg nem kell újságot olvasni. Látszott a meccsen is fehéren-feketén. Hogy most belenyúlt-e a szemébe, vagy sem, az lényegtelen. Maga a szándék is gusztustalan.
Lehet félreérthető voltam, de én nem Mou és Suarez viselkedését akartam összehasonlítani, hanem megmutatni, mennyire kettős az a bizonyos mérce. Ha egy játékostól jó és elfogadható magatartást várunk el, a feladatköréhez viszonyítva, akkor tegyük ezt az edzővel szemben is.
Elismerem a munkáját, jó érzés volt végre nem érdektelenül nézni a BL kieséses szakaszát rögtön az első párharc után, de számomra nem marad majd emlékezetes ez a három év. Ha 10 esztendő múlva visszagondolok erre az időszakra, kétlem, hogy kellemes nosztalgiahullám fog elönteni.
- Galacticos
akkor a barátnője csak találgatott?Gerr90 írta:Egyrészt senki, soha be nem bizonyította, hogy Casillas valaha is köpött volna.
de ez már 3-4 napja hivatalos. :-)MorataMartin írta:Remek hírek mára! Valdes bejelentette h kitölti a szerződését a Barcánál!
szemnyomogatás?Gerr90 írta:a szemnyomogatás,
nem olvasol túl sok újságot?
én nem vagyok teljes mértékben suarez ellen már, mert nagyon jó csatár. viszont ha itt is olyanokat csinálna mint a poolban az elég gáz lenne.Gerr90 írta: Ezektől az emberektől kérdezem, hogy amit Mou csinált az méltó?
azt meg összehasonlítani hogy mourinho miket nyilatkozik, meg milyen taktikával áll fel, azzal hogy valaki állandóan színészkedik, állandóan balhézik és megharapja(!!!) az ellenfelét(ráadásul nem is egyszer fordult elő) azért az szerintem kicsit más.
mourinho nyilatkozatai meg... legalább őszinte volt. ha kellett megmondta a bíróknak, ha kellett beszólt inietának, ha kellett beszólt a barcának, ha kellett tartotta a hátát a csapat helyett. az hogy lenyilatkozta hogy nincs csapata az szerintem is túlzás de nézd meg mit mondott arbeloa. hogy ő is saját magát helyezte a klub elé, ha meg ez több játékosra igaz akkor már mindjárt más értelmet nyer -az én szememben- mourinho nincs csapatos nyilatkozata.
de nem védeni akarom mert mourinho is bőven ludas az itt kialakult helyzetben.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Bocs h megint Barca, de ez hatalmas! David Luiz: "A Barca olyan, mint egy csaj. Folyamatosan próbálkoznak, de én mindig kikosarazom őket." Úgy látszik egyedül Neymar akart összefeküdni velük:D
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
a nője köpött, ő meg valószinüleg ikertől tudta. Remélem senki se gondolja komolyan h José azér mellőzte mert csak sejtette h Casillas a ludas. Biztos volt a dolgában.Gerr90 írta: Egyrészt senki, soha be nem bizonyította, hogy Casillas valaha is köpött volna.
a kérdés h mi van a szerződésben, a meccsek 60%-a, vagy a játékperceké. Mert utóbbi azt hiszem nincs meg.ericco írta:Tegnap játszott, így a Barca meccseinek a 60%-n pályára lépett. Már az eredeti (90 millió?), nem a 18 milliós kivásárlási ár érvényes.MorataMartin írta:18 millió euró apró pénz érte.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Remek hírek mára! Valdes bejelentette h kitölti a szerződését a Barcánál!
- ericco
- Kapcsolat:
Legyen igazad, és Perez igazolja le. Méltó válasz lenne arra, hogy lenyúlták előlünk NeymartGerr90 írta:Elvileg a játékpercek 30%-át is meg kellett kapnia, ami nem teljesült (azt hiszem 29,valamennyi jött össze ), szóval marad a 18 millió!
Arról nem is beszélve, hogy jó kis játékos, és simán elférne a KP-kon :-)
Merci Zizou!
-
Elvileg a játékpercek 30%-át is meg kellett kapnia, ami nem teljesült (azt hiszem 29,valamennyi jött össze ), szóval marad a 18 millió!ericco írta:Tegnap játszott, így a Barca meccseinek a 60%-n pályára lépett. Már az eredeti (90 millió?), nem a 18 milliós kivásárlási ár érvényes.MorataMartin írta:18 millió euró apró pénz érte.
- ericco
- Kapcsolat:
Tegnap játszott, így a Barca meccseinek a 60%-n pályára lépett. Már az eredeti (90 millió?), nem a 18 milliós kivásárlási ár érvényes.MorataMartin írta:18 millió euró apró pénz érte.
Merci Zizou!
-
Aztamindenit... nem vagy kicsit brutálisan elfogult? Egyrészt senki, soha be nem bizonyította, hogy Casillas valaha is köpött volna. Másfelől azért Mourinho minden csak nem ártatlan bárányka.BBeno írta:végre valaki kimondja. casillas is óvódás módjára egyből köpött csak mert nem tetszett neki josé szava. remélem magukba szállnak és rájönnek milyen mezt viselnek mert ebből a nyilatkozaból is látszik hogy José tudta legjobban hogy melyik klubot képviseli és annak megfelelően cselekedett. respect JoséAnthony írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... oa-2250111
Hát kedves Alvaro, nem most kellett volna felébredni...
Ezzel mit akart elérni, menne a Chelseabe, vagy kívánja, hogy a többiek megcsapkodják vizes törölközővel a tusolóba?
Sokan Suarez ellen vagytok, mert nem méltó a Real Madrid filozófiájához (egyébként tényleg egy állat, de jó csatár). Ezektől az emberektől kérdezem, hogy amit Mou csinált az méltó? A vezetés megszerzése utáni bekkelések, aminek hála tavaly a BL döntőről is lecsúsztunk, a szemnyomogatás, a gyerekes harc a médiával, a kiskedvencek abszolút favorizálása. Arról már nem is beszélve, hogy a végére már én éreztem szánalmasnak a taktikánkat, mert soha semmi újat nem tudtunk hozni. Ezek méltó dolgok egy ilyen klubhoz?
NEM!
Sokat köszönhetünk neki, nem vitatom, de egy könnycseppet sem hullattam, mikor megtudtam, hogy távozik.