Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:16

Csabi írta:a decima jóllakottá tette őket
Az pedig nagy probléma már, hogy a tizedik jól lakottá tette őket... és akkor megint 10 évig kell várni? James leigazolása pedig az egyik legnagyobb baki, amikor leigazoltuk csak néztem, mert felesleges pénzkidobás volt, szerintem. És jelenhelyzetben James sem cáfolja ezt meg a pályán mutatott játékával, de... hosszú még a szezon.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:09

Én azzal értek egyet,hogy Perez az igazolásokat rendesen elkurta,csak telefonról vagyok aztán nehéz vele itt pötyögni.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:00

csabi87 írta:Teljesen adom a dolgot amit írtál Csabi.
Max. egy kupa jöhet nálam szóba ebben az idényben a Bl-ről meg álmodni sem merek.
Te írtad a másik topicban, hogy elég lett volna két igazolás, most meg egyetértesz azzal, hogy mindenki jól lakott? Akkor ez most hogy van?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 31., vasárnap 21:59

Teljesen adom a dolgot amit írtál Csabi.
Max. egy kupa jöhet nálam szóba ebben az idényben a Bl-ről meg álmodni sem merek.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 31., vasárnap 21:56

Én már korábban megmondtam, hogy a 10. miatt a csapat nagy része elszállt magától ...Xabi sem véletlen lépett le...már nem érzett motivációt magában...és gyanítom többen is így vannak vele, csak ők még itt maradnak felszedni a nagy dellát....nincs mit tenni...a csapat nagy részének nincs motiváció...

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 31., vasárnap 21:52

megmondom mi van én. a decima jóllakottá tette őket, hiába nyilatkoznak itt jobbra balra, idén nagy szerencsével meg cr féle mentalitással nyerhetünk csak valamit, mert a többi agresszív/sétáló/beleszarok barom lett.

james meg nem tényező. ne legyen igazam, de eddig az jön, amit mondtam még jóval a leigazolása előtt. portóban láttam 2 évig játszani, nem a levegőbe beszélek. ott is full átlagos volt, mégis felszopták a semmire. nyilván megvoltak az erényei, csak mi azzal lófaszt se érütnk. nem is értettem miért fizetett annyit a monaco. ott meg egy év alatt nem hittem/hiszem hogy annyira nagyon sokat fejlődött volna. perez megint szépen árnyékra ugrott. pár évig most jól igazolt, úgy ahogy kellett, de tavaly elkezdte bale-lel és idén meg folytatja. megint kezd elkattanni, és ebből megint kurva nagy szopás lesz.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 26., kedd 17:52

Falcao berobban mint egy állat, kb Ramos érkezik hasonlóan jól szerintem.
Pontosan ez az ami miatt én elnéznék itt egy Falcaot, mivel rengeteg beadással próbálkozunk, és Balenek is a beadás az egyik erőssége. Sajnos a sok nehezen feltörhető csapat ellen (pláne, ha komoly klubról pl.: Chelsearől, Atmáról van szó) nem nagyon van stratégiánk, még a tegnapi Cordoba ellen is látványosan sok volt a 16-oson belülre beküldött labda. Ha már ez megy, akkor legalább hozzunk egy olyan centert, aki jól érkezik. Nyilván egy Llorrenténél jobb ember kell ide, kb. a legideálisabb Falcao.
Hát nemtom...ahogy tegnap ráfordult a levegőben,megnézte hova,még az sem zavarta hogy Ramos nagy igyekezetében majdnem szétfejelte,szal....nem fejel ő rosszul,hanem keveset.
Benzema a magasságához és a fizikai adottságaihoz képest meglehetősen gyámoltalanul fejel. Ha kicsit határozottabb lenne ebben is, akkor sokkal több fejes gólt szerezne.
Én mégis azt mondom,ha már itt van,legyünk vele kicsit toleránsabbak,hátha belelendül mint tavaly,(akkor az látszott hogy kezd beleszokni),tehát türelem.Bár,szerintem sose fog ráérezni a kényszerítős,kicsiben végrehajtott,sokmozgásos,folyékony focira,de abban bízom,hogy fontos meccseken elsül a lába,meg abban,hogy amit amúgy tud,(gyorsan kapuelé kerülni,szélen lefutni a védőt,aztán pontosan beadni),az nem fog akadozni mint mostanság.
Ezzel egyetértek. Ennél nem fog ő jobban játszani (legalább is nem az elkövetkező 1-2 évben), a Tottenhamben talán látványosabb volt, amit csinált, mert volt területe. Itt kevesebb van, ezért lesz flopp idén is a legtöbb meccsünkön. Tavaly is a nagy meccseken villogott igazán, amikor volt területe, idén is ezt kell elvárni tőle. Ő azért van itt, hogy CR meg tudja valakivel osztani a nagy meccsek terhét, tavaly Bale ezt tökéletesen teljesítette. Nem ő fog tiki-takázni, meg fülön labdát pörgetni. Nem is igazán idegesítem magam azon, hogy nem ment neki a játék.
az ilyen szenvedős meccseket kell megnyerni,az hozza a bajnokságot a végén általában.
Adom, amit írsz, csak az a baj, hogy kezd kicsit túl sok lenni a szenvedős meccsek száma. Összehasonlítva mondjuk a Barcával, évek óta nekik van több sima meccsük. Nyilván ez nem objektív mérőszám, de azért nagyon jól jelzi egy csapat erejét általában. Az Atma pont az üdítő kivétel, de az ő játékstílusuk eleve a küzdésre, a stabil védekezésre épül. A miénk nem.
De persze a szezon első meccsén, egy teljesen új középpályával, és alapjaiban felforgatott taktikával nem is vártam mást.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 26., kedd 17:30

Benzema meg általában a hosszún várja a lecsorgó labdát, félit a pofiját, hogy nézne ki egy selfien, ha összefejelne valakivel? :lol: 
Akkor tegnap volt a nagy kivétel,mert a röviden állt,és a fejét sem féltette,pedig Ramos is érkezett mint a mozdony :)
szerk.Sztm még Ronaldo is kurva jól fejel a ligában,ami meg a sulypontját illeti,messze a legjobb...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 16:18

CS0ki írta:
Egy valami ütötte meg a szemem..."Falcao jobban fejel mint Benzema-"by Matt
Hát nemtom...ahogy tegnap ráfordult a levegőben,megnézte hova,még az sem zavarta hogy Ramos nagy igyekezetében majdnem szétfejelte,szal....nem fejel ő rosszul,hanem keveset.Sajnos.
benzemának az első fejes gólja volt szöügletet követően...Kétség kívül fejlődött ebben a francia, az előző szezonokban egész sok fejes gólja volt, Falcao viszont méretéhez képest kb a legjobban fejelő játékos, beszarás, hogy asszem 180 centi alatt van, és sorban fejeli le a védőket és jönnek a gólok.

Én összességében nem vagyok oda Falcaoért egyébként, de a fejelési képessége egyszerűen brutális.
Falcao berobban mint egy állat, kb Ramos érkezik hasonlóan jól szerintem.

Benzema meg általában a hosszún várja a lecsorgó labdát, félit a pofiját, hogy nézne ki egy selfien, ha összefejelne valakivel? :lol:
Amúgy tény, hogy tavaly önmagához képest sok fejes gólt szerzett.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 26., kedd 16:11

Hát nemtom...ahogy tegnap ráfordult a levegőben,megnézte hova,még az sem zavarta hogy Ramos nagy igyekezetében majdnem szétfejelte,szal....nem fejel ő rosszul,hanem keveset.Sajnos.
benzemának az első fejes gólja volt szöügletet követően...Kétség kívül fejlődött ebben a francia, az előző szezonokban egész sok fejes gólja volt, Falcao viszont méretéhez képest kb a legjobban fejelő játékos, beszarás, hogy asszem 180 centi alatt van, és sorban fejeli le a védőket és jönnek a gólok.

Én összességében nem vagyok oda Falcaoért egyébként, de a fejelési képessége egyszerűen brutális.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. augusztus 26., kedd 15:00

az ég világon nincs semmi probléma,menni fog ez.
azt várta mindenki hogy gálázni fogunk,most hogy megnyertük a bl-t 5:0 lesz minden meccsünk,ők is emberek,az ilyen szenvedős meccseket kell megnyerni,az hozza a bajnokságot a végén általában.
a nagy csapatok ellen úgyis mindenki jobb lesz,alakul ez. :)
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 26., kedd 13:53

CR szerintem csak a sérülése miatt nem volt most a szélen, hogy ne futkorásszon annyit biztos ami biztos. El álldogált ő középen és várta a labdát. :mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 26., kedd 13:34

A meccset RMCF jól elemezte,ahhoz nagyon nincs mit hozzátenni,ami engen meglep,azok a pálfordulások,akik tavaly még istenítették Balet,a pokolra kivántak engem,hogy megkérdőjeleztem annak.az igazolásnak a jogosságát,na azok elküldenék a francba,illetve csendben vannak.(Akinek nem inge ne vegye magára persze).
Én mégis azt mondom,ha már itt van,legyünk vele kicsit toleránsabbak,hátha belelendül mint tavaly,(akkor az látszott hogy kezd beleszokni),tehát türelem.Bár,szerintem sose fog ráérezni a kényszerítős,kicsiben végrehajtott,sokmozgásos,folyékony focira,de abban bízom,hogy fontos meccseken elsül a lába,meg abban,hogy amit amúgy tud,(gyorsan kapuelé kerülni,szélen lefutni a védőt,aztán pontosan beadni),az nem fog akadozni mint mostanság.
Amúgy meg,a játék szar volt ugyan,de nyertünk.Első meccsnek megjárta.Kroos meg zseni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 26., kedd 11:17

Zsombor írta:
Kerlon írta:Bale még rosszabb, róla azt se tudom megmondani, hogy hol ácsorgott egész meccsen, mert annyira láthatatlan volt, ha meg véletlen előbújt rejtekéből, akkor meg elbaszta.
Nézd meg a heat mapen, a szögletzászlónál. :lol:
na bazmeg :lol: vettónk 91 millióért egy szöglet zászlót
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 26., kedd 11:13

Baromi jó ez a heat map!!

Bale tényleg a szögletzászlónál tölti az ideje 70%-át, fantasztikus...

Abszolút a bal oldalt erőltetjük, Marcelo és James ott léptek egymásra, csak nincsenek összeszokva. Na meg aztán néha CR meg Benzema is arra bóklásztak. Meg Kroos :lol:
Benzema az mindenfelé kóválygott, mért nem hagyják ezt a lehetőséget Jamesnek, CR meg szépen maradjon a baloson, Benzema meg szállja meg a 16-os környékét?

Amugy meg elég ratyi meccs volt, ahogy mindenki leírta, egy végtelenül gyenge előszezon után (vertünk meg valakit egyáltalán az előszezonban?), de annyira nem kell jelentőséget tulajdonítani neki. Keressük az optimális felállást, az újonc csapat hajtott ahogy lehetett, Casillas hozta a formáját.
Khedira miért van még itt??

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 26., kedd 11:06

Kerlon írta:Bale még rosszabb, róla azt se tudom megmondani, hogy hol ácsorgott egész meccsen, mert annyira láthatatlan volt, ha meg véletlen előbújt rejtekéből, akkor meg elbaszta.
Nézd meg a heat mapen, a szögletzászlónál. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 26., kedd 11:03

wZoLee7 írta:Nem játszott jól a csapat, de vannak pozitívumok. R.M.C.F. szépen tömören :mrgreen: leírta.
Két dolog volt ami nagyon nem tetszett...CR nem próbálkozott szélről megindulásokkal, és Khedira.
CR megint tragikomédia volt. Semmit nem csinált az ember, azonkívül, hogy elől ácsorgott többnyire lesen. Aztán rúgott egy gólt a végén... Bale még rosszabb, róla azt se tudom megmondani, hogy hol ácsorgott egész meccsen, mert annyira láthatatlan volt, ha meg véletlen előbújt rejtekéből, akkor meg elbaszta. Azt meg még egyszer muszáj leírnom, hogy szerintem erőnléte (erőnléte pár játékosnak) nincs kellő.

Aztán jött Carlo és ahelyett, hogy Jamest feltolta volna Bale helyett (a kolumbiai próbálkozott egész meccsen), inkább lehozta Iscora, aki szerintem tegnap sem szállt be rosszul, de megint hihetetlen későn cserélt Ancelotti.

Aztán Arbeloa Carvajal csere az jót tett, Dani nagyon jó. Előtte én leborulok, régóta nincs ilyen klasszis saját nevelésünk.

Khedira-Benzema csere meg #facepalm.

Lényeg a három pont, ennél már csak jobb jöhet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 26., kedd 10:40

Realista24 írta:Érdemes megnézni a hivatalos oldalon a beszámoló alatti heatmap-et:
http://www.realmadrid.com/en/news/2014/ ... ga-victory
Jó kis fejlesztés.
de jó. ezt régóta várom már. elleszek vele óráig meccsek után :lol: :salute:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 26., kedd 10:23

Nem játszott jól a csapat, de vannak pozitívumok. R.M.C.F. szépen tömören :mrgreen: leírta.
Két dolog volt ami nagyon nem tetszett...CR nem próbálkozott szélről megindulásokkal, és Khedira.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 10:21

Érdemes megnézni a hivatalos oldalon a beszámoló alatti heatmap-et:
http://www.realmadrid.com/en/news/2014/ ... ga-victory
Jó kis fejlesztés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: