Premier League
Re: Premier League
Januzaj miért ütne?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Azért egy ilyen csapat eléggé ütne:
DDG
Rafael - Evans - Rojo - Shaw
Carrick
Herrera - Di Maria
Januzaj - Rvp/Rooney - Mata
Legalábbis a mostanihoz képest sokkal jobb lenne, és Di Maria is a 433-as rendszerbe illik bele.
DDG
Rafael - Evans - Rojo - Shaw
Carrick
Herrera - Di Maria
Januzaj - Rvp/Rooney - Mata
Legalábbis a mostanihoz képest sokkal jobb lenne, és Di Maria is a 433-as rendszerbe illik bele.
Igen, nagyon komoly munkát végzett, de tudta ő mikor kell lelépni.
Ezt a mostani keret pedig az ő hibája is
Ezt a mostani keret pedig az ő hibája is
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
továbbra sem értem miért nem egy(inkább kettő) klasszis belső védővel, meg egy top kkp-val kezdtétek az átigazolási szezontCaraway írta:Ha van Gaal nem felejti el ezt az 5 védős rendszert, akkor itt 7. helynél ne számítson senki jobbra.
Nem illik.
Utolsó éveire már Fergie is belefásult a dologba, de itt lehet látni, mekkora brutális edzőzseni volt az alkesz; kihúzta a ManUtd a középszerből, majd miután elment, megint lesüllyedtek oda.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Caraway
Ha van Gaal nem felejti el ezt az 5 védős rendszert, akkor itt 7. helynél ne számítson senki jobbra.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, az aranycsapat 3-0-ra ég?
Nagyon gáz, hogy már most kiesnek, de a logika szerint így jobban járnak, mert se EL hely, se BL hely nem volt az előző szezonban, a bajnoki rajt nulla, és ha valamit el akarnak érni, akkor ezek totál felesleges meccsek De nyilván nem akarnak kiesni, és iszonyat gáz még mindig, de profitálhatnak belőle. Bár, a 4-re így is úgy is esélytelenek.
Nagyon gáz, hogy már most kiesnek, de a logika szerint így jobban járnak, mert se EL hely, se BL hely nem volt az előző szezonban, a bajnoki rajt nulla, és ha valamit el akarnak érni, akkor ezek totál felesleges meccsek De nyilván nem akarnak kiesni, és iszonyat gáz még mindig, de profitálhatnak belőle. Bár, a 4-re így is úgy is esélytelenek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
moyes azért tovább húzta...Caraway írta:3-0 srácok. Mégis mi a faszt tegyek ilyenkor? Inkább megnézek egy Di Maria videót.
Nem illik.
- Caraway
3-0 srácok. Mégis mi a faszt tegyek ilyenkor? Inkább megnézek egy Di Maria videót.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet az volt a terv, hogy a "c" csapatot felküldve kiesnek szépen csendben egy érdektelen kupasorozatból, és hogy ne ez legyen házon belül és a szurkolók körében a fő téma, szépen bejelentették a meccs közben di maría-t.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a kezdőt elnézve nem is igazán fognak a kardjukba dőlni, ha nem mennek tovább.
nekik idén rá kell feküdni a dobogós hely megszerzésére és szerintem az fa kupára.
nekik idén rá kell feküdni a dobogós hely megszerzésére és szerintem az fa kupára.
- ziro4vr
őőő asszem én ráérekGéci írta: De kis genyóláda vagy
Pont ma mondtam MU-s havernak (nagy konyakos), hogy van egy 25 éves konyakom és meg kéne inni egy meccs alkalmával. Hirtelen nem esett le mikor mondta, hogy a BL annyira nem érdekli idén, de amikor leesett jót nevettem rajta
még mindig 1-0, komoly eredmény
Nem illik.
Vagy az Európa Ligára? Ja, arra semziro4vr írta:szerintem ki akarnak esni, hogy a bl-re koncentrálhassanak...wxyz írta:Szerencsétlen mu szurkolók. 2 hete még a bajnoki címről álmodoztak
Még sajnálnám is őket a csalodás miatt, de igazából ez a szereplés várható volt. Nem kellett volna a van Gaal hype után menni
csak kellett volna oda egy jó morata.alexoxladjackoxi írta:A legfrissebb hírek szerint könnyen előfordulhat, hogy idén már nem léphet pályára Giroud... Hát imádkozom, hogy Alexis beválljon csatárként.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Engem nem Gomezre, sokkal inkább Adebayorra emlékeztet, csak még nem nagyon érzi a kaput.'shutterisland írta:sanogot kell bedobni a mélyvízbe.
nem egy ösztönös zseni, de hát fizikailag nagyon jó, benne van a gomez faktor, mikor kell nyomassák, ha nem most.
ha meg flop, vagy még kevés, akkor legalább kiderül, hogy kölcsön kell adniuk.
egyébként sancheznek is voltak jó meccsei a barcában, mikor néha középen tolta, nagyon jól mozog be a védelem mögé, és hát egy özil-cazorla-ramsey-wilshere fogattól kapna is lasztikat.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
De kis genyóláda vagyziro4vr írta:szerintem ki akarnak esni, hogy a bl-re koncentrálhassanak...
Pont ma mondtam MU-s havernak (nagy konyakos), hogy van egy 25 éves konyakom és meg kéne inni egy meccs alkalmával. Hirtelen nem esett le mikor mondta, hogy a BL annyira nem érdekli idén, de amikor leesett jót nevettem rajta
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Van pénz, csak az Öreg fukarkodik, mert odáig van Sanogoért is, nemcsak Giroud-ért.BBarni írta:Na Eto'o két évig aláírt az Evertonhoz! Ő pld jöhetett volna az Arsenalhoz is...
Vagy Wenger papa szólhatna, hogy kell egy kis plusz pénz igazolni....nagyon nem lesz jó ez így! Tudom nincs annyi pénze az Arsenalnak de egy Falcao mennyire jó lett volna vagy egy Jackson Martinez is akár...(vagy Bajner )A legfrissebb hírek szerint könnyen előfordulhat, hogy idén már nem léphet pályára Giroud... Hát imádkozom, hogy Alexis beválljon csatárként.
- ziro4vr
szerintem ki akarnak esni, hogy a bl-re koncentrálhassanak...wxyz írta:Szerencsétlen mu szurkolók. 2 hete még a bajnoki címről álmodoztak
Nem illik.
Szerencsétlen mu szurkolók. 2 hete még a bajnoki címről álmodoztak