Off topicban megy a diskurzus róla..Nem tudom,te milyen meccseket nézel mostanában de ez nem egy jó meccs Csak a játkosokat nézem szívesebben mint a maiakatmexicaner írta:Nem nézitek SportKlubon az öregfiúk meccset? Sokkal élvezhetőbb focit játszanak mint a maiak, ilyen labdatartást mostanában sajnos nem látok a meccseinken, ezért egyben jó és másrészt rossz is nézni ezt.
Kommentáld a híreket
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Nem nézitek SportKlubon az öregfiúk meccset? Sokkal élvezhetőbb focit játszanak mint a maiak, ilyen labdatartást mostanában sajnos nem látok a meccseinken, ezért egyben jó és másrészt rossz is nézni ezt. :-)
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
mert nem ő az egyedüli hibás. A játékosok legalább annyira sárosak. Ezt alátámasztja Arbeloa nyilatkozata is. Ha valóban azokat mondta amiket olvasni lehet, akkor érdemes elgondolkodni rajta h mégis kinek a nyakába varrható ez a szezon. Nehéz ilyen közegben dolgozni.realee írta:de nem értem, miért éltetik...
amúgy meg minden hibájával együtt, neki köszönhető h ismét a szűk elitbe tartozunk, és nemkell félni hogy egy Liverpool lesimáz minket 4-0ra. A történelem legjobb barcájával vette fel a versenyt, kupát és bajnokságot nyert ellenük, és elérte azt h mostmár szinte mi számítunk esélyesnek egy klasszikuson. Érkezése előtt évekig kizúgtunk a 16 között, ő hozott 3 elődöntőt.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl
ezek ultrák lennének? kétlemtibi18 írta:Az Ultrák búcsúja Mou-tól... Én is szívesen köztük lettem volna! Ennyit minimum megérdemelt!
http://www.youtube.com/watch?v=3r5XSyiWhvw
szerk: jó, mostmár látom a zászlókat. de nem értem, miért éltetik...
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az Ultrák búcsúja Mou-tól... Én is szívesen köztük lettem volna! Ennyit minimum megérdemelt!
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem nagyon értem milyen híreket vártok, amikor világosan megmondta Perez, hogy majd az edző és Zidane fog ezekről dönteni, de csak akkor, ha ő lesz az elnök.
Ma bejelentették, hogy Perez marad az elnök, 4.-én iktatják be. Tehát nincs edző, aki dönthetne az igazolásokról.
Addig meg bármilyen híresztelés csak kacsa.
Ma bejelentették, hogy Perez marad az elnök, 4.-én iktatják be. Tehát nincs edző, aki dönthetne az igazolásokról.
Addig meg bármilyen híresztelés csak kacsa.
A középpályával jó hogy felhagytak a hírek, minden előrelépést jelentő játékos beintett már a Madridnak. A Kondogbia- Casemiro párosnál nagyobb erősítésre nem érdemes számítani idén sem.
- RealMadridFanatic
Sport szempontból szerencsére hiteltelen a forrás.A The Times szerint a Real Madrid világrekordnak számító 85 millió fontot/100 millió eurót ajánlhat Bale-ért!
Én nagyon szeretném, hogy jöjjön Bale, de a világ vicce lenne többet adni érte, mint Cé-ért. Ennyire nem létszükség, sőt. A plafon szerintem 60 millió kellene, hogy legyen összességében. Játékoscserével is akár, tehát ha bevonunk valakit, annak az értéke lejönne a 60-ból.
Ez a baj, abszolút nem vagyunk jó helyzetben, a 'Spurs meg azt csinál, amit akar. Most - bármennyire furcsa - remélem, hogy Perez nem akar nagyot dobbantani. Nem szabad ennyit adni érte semmiképpen.
Mondjuk nem is fogunk, biztos vagyok benne.
Amúgy ugyanez igaz Cavanira is. Hát Zidane-ért fizettünk ilyen nagyságrendben. Nehogymár... Tudom, hogy felborult a piac, de akkor is. Nem olyan kaliberek, akikért megéri ilyen zsét lerakni. Nem is térülne meg olyan szinten, mint a korábbi galaktikus igazolások esetében. Bizonyos szempontból még Kaká is jobban megérte ezt az összeget, mint ezek a játékosok. Azért ezt is szem előtt kell tartani.
És továbbra is, KÖZÉPPÁLYA, bakker. Egészen hihetetlen, hogy nem ez a fő téma a sajtóban.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A The Times szerint a Real Madrid világrekordnak számító 85 millió fontot/100 millió eurót ajánlhat Bale-ért!El Tottenham sugiere que no saldrá Bale aunque no renueve
Según 'Sunday Telegraph', el club le comunicará al galés que no le venderá, sea cual sea la oferta. 'The Times' dice que por podría salir por 100 millones.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Lopez kérői a Liverpool,Milan,Galatasaray,meg a Monaco asszem.Ezek a csapatok érdeklődtek.Élete utolsó nagy szerződését kötheti meg ha úgy alakul.
Casillas-al meg hiába hadakozna,senki se merné kihagyni,pláne ha akkor veszi át frissibe a csapatot.Az olyan Don Quijote hadakozás lenne Lopeznak a szélmalmok ellen,hogy egy spanyol példával éljek.
Aztán megy a vita Thiago Alcantararól...én azt mondom,hogy ha tényleg csak 18m,akkor nosza,ne habozzunk,mert annyit simàn megér.Modric-al meg nem kell megküzdenie a helyért,mert adott játékrendszerbe játszhatnának egymás mellett.De ha Gündogan jönne mégis,akkor viszont nem tudom.Mert a török,ma még,hasznosabbnak tünik.
Casillas-al meg hiába hadakozna,senki se merné kihagyni,pláne ha akkor veszi át frissibe a csapatot.Az olyan Don Quijote hadakozás lenne Lopeznak a szélmalmok ellen,hogy egy spanyol példával éljek.
Aztán megy a vita Thiago Alcantararól...én azt mondom,hogy ha tényleg csak 18m,akkor nosza,ne habozzunk,mert annyit simàn megér.Modric-al meg nem kell megküzdenie a helyért,mert adott játékrendszerbe játszhatnának egymás mellett.De ha Gündogan jönne mégis,akkor viszont nem tudom.Mert a török,ma még,hasznosabbnak tünik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Galacticos
na adán is tiplizik.
szerintem sosem volt kiemelkedő kapus, második számúnak ideális volt mert úgyis casillas védett végig. csak az utolsó bl csoportmeccseken védett adán meg a kupa első fordulójában.
de szerintem inkább vagy casillasnak vagy lópeznek kellett volna mennie. mindkettő túl jó ahhoz hogy padozzon. diego lopez szerintem ezzel a félévvel akkora elismerésre tett szert hogy sok jó csapat kívánságlistáján szerepelhet. casillast meg nem kell kommentálni szerintem.
vagy felőlem jesus is lehet második számú kapus elsőszámú meg vagy diego lopez vagy casillas.
és igen ha úgy adódik és lopez mellett döntetnek kettőjük közül -amit kétlek- akkor igen eladnám casillast.
szerintem sosem volt kiemelkedő kapus, második számúnak ideális volt mert úgyis casillas védett végig. csak az utolsó bl csoportmeccseken védett adán meg a kupa első fordulójában.
de szerintem inkább vagy casillasnak vagy lópeznek kellett volna mennie. mindkettő túl jó ahhoz hogy padozzon. diego lopez szerintem ezzel a félévvel akkora elismerésre tett szert hogy sok jó csapat kívánságlistáján szerepelhet. casillast meg nem kell kommentálni szerintem.
vagy felőlem jesus is lehet második számú kapus elsőszámú meg vagy diego lopez vagy casillas.
és igen ha úgy adódik és lopez mellett döntetnek kettőjük közül -amit kétlek- akkor igen eladnám casillast.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
RVN-es tetkója is van.....
te csipázod Nistelrooyt?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
te csipázod Nistelrooyt?hehe írta:figo-macca-zidane-makelele hmmm nyaminyamiganjaman89 írta:
Gondoltam amugy hogy öregfiúk meccs lesz,sztem érdemes megnézni. Legutóbb a Ronaldo és Zidane barátai meccset láttam,voltak szép dolgok ajánlom mindenkinekl.
robicarlos micsinál? dolga van? ő is szokott jönni :-)
de a nistelrooy tesók is jók lesznek ( )
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
figo-macca-zidane-makelele hmmm nyaminyamiganjaman89 írta:Gondoltam amugy hogy öregfiúk meccs lesz,sztem érdemes megnézni. Legutóbb a Ronaldo és Zidane barátai meccset láttam,voltak szép dolgok ajánlom mindenkinekl.legendary írta: Akkor pontosítsunk: Manchester United Legendák vs Real Madrid Legendák.
Manchester United: Van der Sar, van der Gouw; Berg, Blackmore, Irwin, Johnsen, Martin, Stam; Fortune, Robson, Scholes, Sharpe; Cole, Sheringham, van Nistelrooy, Yorke.
Real Madrid: Contreras, Sanchez; Cannavaro, Helguera, Hierro, Pavon, Salgado, Sanz; Amavisca, De la Red, Figo, McManaman, Makelele, Zidane; Alfonso, Butragueno, Morientes, Van Nistelrooy.
robicarlos micsinál? dolga van? ő is szokott jönni :-)
de a nistelrooy tesók is jók lesznek ( )
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Thiago szerintem sem lesz a Real Madrid játékosa, viszont az könnyen elképzelhető, hogy nem marad a Barcelonában sem.
Szerintem két reális cél lehet számára, az egyik a MU a másik pedig a Bayern. Mindkettővel jól járna, így ha távozik, csak akkor lehet fikarcnyi esélyünk, ha honvágyas típus, mint Navas.
Szerintem két reális cél lehet számára, az egyik a MU a másik pedig a Bayern. Mindkettővel jól járna, így ha távozik, csak akkor lehet fikarcnyi esélyünk, ha honvágyas típus, mint Navas.
- ganjaman89
- Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
Gondoltam amugy hogy öregfiúk meccs lesz,sztem érdemes megnézni. Legutóbb a Ronaldo és Zidane barátai meccset láttam,voltak szép dolgok ajánlom mindenkinekl.legendary írta: Akkor pontosítsunk: Manchester United Legendák vs Real Madrid Legendák.
Manchester United: Van der Sar, van der Gouw; Berg, Blackmore, Irwin, Johnsen, Martin, Stam; Fortune, Robson, Scholes, Sharpe; Cole, Sheringham, van Nistelrooy, Yorke.
Real Madrid: Contreras, Sanchez; Cannavaro, Helguera, Hierro, Pavon, Salgado, Sanz; Amavisca, De la Red, Figo, McManaman, Makelele, Zidane; Alfonso, Butragueno, Morientes, Van Nistelrooy.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Tádám írta:Meg nem is Thiago kell nekünk 18 milláért... arra a posztra ott van Özil meg Modric is.
Középpálya más területeit kell erősíteni, de hamar.
Bár először nevezzék ki Heynckes bácsit, aztán meglátjuk ő mit gondol.
Juppon látszik hogy parkolópályán van....és carlo után a második alternatíva,gondolom,ha hétfőn nem tud az olasz megállapodni a psg-vel akkor lép majd keddtől jupp be a képbe,erre várhat....ha real akkor teszi még...ha nem real akkor befejezi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Akkor pontosítsunk: Manchester United Legendák vs Real Madrid Legendák.ganjaman89 írta:Szasztok,csak azért írok,hogy a port.hu fent van,hogy ma 15:25-töl barátságos mérkőzés ManU vs RealM.
gondoltam szólok...
ui: Sportklubbon lesz
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Meg nem is Thiago kell nekünk 18 milláért... arra a posztra ott van Özil meg Modric is.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ganjaman89
- Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
Szasztok,csak azért írok,hogy a port.hu fent van,hogy ma 15:25-töl barátságos mérkőzés ManU vs RealM.
gondoltam szólok...
Szerintem jöhetne Thiagó,de akkor Kakának mindenkép mennie kell.
gondoltam szólok...
Szerintem jöhetne Thiagó,de akkor Kakának mindenkép mennie kell.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ganjaman89 2013. június 2., vasárnap 12:57-kor.