Bundesliga
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Bundesliga
Nem tom mit csípsz ennyire a kebaposon. Ott Dortmundban passzol a rendszerbe, kb mint Sahin, nála kicsit jobb, de nem egy nagy eresztés.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ha felépülne és vissza is találna a régi formájához, idén a dortmundnak még lehetne egy utolsó dobása a mostani kulcsemberekkel, aztán szerintem a reus, gündogan, hummels hármasból kettő elmegy jövőre
Nem illik.
Legalább már edz. Én már attól tartottam a nyáron, hogy addig sem jut elziro4vr írta:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 6994_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... ea55ffaa1b
van ott még felesleg, de jó lesz ez
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 6994_n.jpg
Nem illik.
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
igazad van, jogos.Kerlon írta:*Betekert egy szögletet
Vigyázz, mert az ilyen gólpasszokat itt lenézik. Pedig szögletet rúgni tudni kell...
mondjuk nálam azért is számít gólpassznak ez Reus esetében, mert 100 pontrúgásból nála 95 veszélyes.. ezt már megfigyeltem rég.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
*Betekert egy szögletet'Az írta:Lőtt egy szép, okos gólt, meg adott egy gólpasszt. Kezd formába lendülni.
Vigyázz, mert az ilyen gólpasszokat itt lenézik. Pedig szögletet rúgni tudni kell...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nézte valaki az Augsburg-Dortmundot? Szerintem Hummels nagyon kéne már abba a védelembe...
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
Lőtt egy szép, okos gólt, meg adott egy gólpasszt. Kezd formába lendülni.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- ikarus93
Valaki aki nézi a Dortmund meccsét, Reus hogy tolja?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Szerintem felesleges lenne már Reus ide, nekem csatár meg védekezésben erős kkp kellene, de nem én döntök.wxyz írta:Az miért lenne jó?Kerlon írta:99%, hogy Kagawa visszamegy a Dortmundba. Lehet tényleg jön Reus. :Đ
Kagawa meg jó a BVB-nek, mert Reusot így lényegében pótolták.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
vagyis nem annyira jó edző mert nem mérte fel jól a lehetőségeket.Enrique írta:Most derül ki igazán, milyen edző Pep.
A Barcánál noha voltak meccsek amikor húzni kellett volna valami váratlant, alapvetően azt játszatta a csapattal amit kell, a Bayernnél pedig megpróbálta ugyanezt, annyira nem is sikerült rosszul, mert azért jó ideig a Bayern volt az elit szemében a team to beat, de aztán bebizonyosodott, hogy a keretet nem erre a taktikára szabták.
Most kell valami új, valami nem egészen tikitaka, valami váratlan, kíváncsian várom.
mondjuk ha az ELIT mást mondott. .... akkor bocs
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Az miért lenne jó?Kerlon írta:99%, hogy Kagawa visszamegy a Dortmundba. Lehet tényleg jön Reus. :Đ
99%, hogy Kagawa visszamegy a Dortmundba. Lehet tényleg jön Reus. :Đ
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A hétköznapi életben is kell a szalag csak nem érzékelhető különösen a hiánya. Idővel 10-30 év azért elkopik a térdizület ha nincsen megfelelő tartás és van kis súrlódás. akkor meg jön a protézis
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nekem szemely szerint Vanczak-kal sincs bajom. Nem jatszik akkora csapatban,de stabil kezdo es csk a Sionban,amivel anno BL helyert mentek,iden egy eros kozepcsapat. Annak is orulnek ha meg lenne 2-3 ilyen legalabb... Inkabb mint hogy vegig padozzanak az olasz/nemet/holland bajnoksagban.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Fura, de szerintem Szalait egy szinten támogatják is amellett, hogy trollkodnak. Mondjuk jelenleg talán az egyetlen valamirevaló külföldön játszó focistánk. Ráadásul az ő karrierjében kivetnivaló sincs.Realista24 írta:A magyarok nyilaitól ments meg Urunk minket modernebb köntösbe öltözött
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A magyarok nyilaitól ments meg Urunk minket modernebb köntösbe öltözött
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
fölényesen vezetett még dél-1körül, azt hittem simán meg lesz neki, aztán Schieberre valamiért elkezdtek ömleni a szavazatok és meg is előzte Szalait, de végül csak megnyerették Szalaival
hatalmas bakker....