Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 2., vasárnap 18:03

Ez a nyilatkozat Arbeloától honnan van? Mert néztem a linket, és ott nem láttam a forrást. Melyik újságnak/rádiónak nyilatkozott, és hozta le az interjút?
Marca, As, mindegyik lehozta. Hiteles. :-) Hamarosan itt is olvasható lesz.

Közben a Tottenham állítólag megmondja Balenek, hogy ha hosszabbít, ha nem, akkor sem eladó. Ha visszaér a szabiról megmondják neki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 2., vasárnap 17:58

Ez a nyilatkozat Arbeloától honnan van? Mert néztem a linket, és ott nem láttam a forrást. Melyik újságnak/rádiónak nyilatkozott, és hozta le az interjút?

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 2., vasárnap 17:54

cart írta:A középpályával jó hogy felhagytak a hírek, minden előrelépést jelentő játékos beintett már a Madridnak. A Kondogbia- Casemiro párosnál nagyobb erősítésre nem érdemes számítani idén sem.
Ez semmit nem jelent, attól, hogy az újságok nem hoznak ezzel kapcsolatos híreket, attól még folyhat a munka a háttérben, és valószínűleg folyik, és folyni is fog.

zolus
Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten

HozzászólásSzerző: zolus » 2013. június 2., vasárnap 17:50

Tavaly regnált az elnök,még is augusztusba fogtak neki...
ez évek óta madridi specialitás sajnos...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 2., vasárnap 17:41

Erti írta:Jó hír, hogy nem húzódott el az elnökválasztás, mert úgyis Perez nyert volna. Így hamarabb megkezdődhet a csapatépítés
Tavaly regnált az elnök,még is augusztusba fogtak neki... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 2., vasárnap 17:21

Jó hír, hogy nem húzódott el az elnökválasztás, mert úgyis Perez nyert volna. Így hamarabb megkezdődhet a csapatépítés

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 2., vasárnap 17:11

cart írta:A középpályával jó hogy felhagytak a hírek, minden előrelépést jelentő játékos beintett már a Madridnak. A Kondogbia- Casemiro párosnál nagyobb erősítésre nem érdemes számítani idén sem.

erre mérget azért ne vegyél.....csúnya vége lenne...... :mrgreen: :mrgreen:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

mexicaner

HozzászólásSzerző: mexicaner » 2013. június 2., vasárnap 16:18

kelemen.istvan írta:
mexicaner írta:Nem nézitek SportKlubon az öregfiúk meccset? Sokkal élvezhetőbb focit játszanak mint a maiak, ilyen labdatartást mostanában sajnos nem látok a meccseinken, ezért egyben jó és másrészt rossz is nézni ezt.
Off topicban megy a diskurzus róla..Nem tudom,te milyen meccseket nézel mostanában de ez nem egy jó meccs :roll: Csak a játkosokat nézem szívesebben mint a maiakat :shifty:
Más szellemben játszanak, néha-néha már elpattan tőlük a labda, de Zidane még mindig jobban kezeli a labdát és okosabb mint a mostani támadóink. :(

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 2., vasárnap 16:16

mexicaner írta:Nem nézitek SportKlubon az öregfiúk meccset? Sokkal élvezhetőbb focit játszanak mint a maiak, ilyen labdatartást mostanában sajnos nem látok a meccseinken, ezért egyben jó és másrészt rossz is nézni ezt.
Off topicban megy a diskurzus róla..Nem tudom,te milyen meccseket nézel mostanában de ez nem egy jó meccs :roll: Csak a játkosokat nézem szívesebben mint a maiakat :shifty:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

mexicaner

HozzászólásSzerző: mexicaner » 2013. június 2., vasárnap 16:11

Nem nézitek SportKlubon az öregfiúk meccset? Sokkal élvezhetőbb focit játszanak mint a maiak, ilyen labdatartást mostanában sajnos nem látok a meccseinken, ezért egyben jó és másrészt rossz is nézni ezt. :-)

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 2., vasárnap 14:47

realee írta:de nem értem, miért éltetik...
mert nem ő az egyedüli hibás. A játékosok legalább annyira sárosak. Ezt alátámasztja Arbeloa nyilatkozata is. Ha valóban azokat mondta amiket olvasni lehet, akkor érdemes elgondolkodni rajta h mégis kinek a nyakába varrható ez a szezon. Nehéz ilyen közegben dolgozni.

amúgy meg minden hibájával együtt, neki köszönhető h ismét a szűk elitbe tartozunk, és nemkell félni hogy egy Liverpool lesimáz minket 4-0ra. A történelem legjobb barcájával vette fel a versenyt, kupát és bajnokságot nyert ellenük, és elérte azt h mostmár szinte mi számítunk esélyesnek egy klasszikuson. Érkezése előtt évekig kizúgtunk a 16 között, ő hozott 3 elődöntőt.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

realee
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl

HozzászólásSzerző: realee » 2013. június 2., vasárnap 14:35

tibi18 írta:Az Ultrák búcsúja Mou-tól... Én is szívesen köztük lettem volna! Ennyit minimum megérdemelt! :taps: :zoldsalas:

http://www.youtube.com/watch?v=3r5XSyiWhvw
ezek ultrák lennének? kétlem

szerk: jó, mostmár látom a zászlókat. de nem értem, miért éltetik...

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. június 2., vasárnap 14:29

Az Ultrák búcsúja Mou-tól... Én is szívesen köztük lettem volna! Ennyit minimum megérdemelt! :taps: :zoldsalas:

http://www.youtube.com/watch?v=3r5XSyiWhvw

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. június 2., vasárnap 14:19

Nem nagyon értem milyen híreket vártok, amikor világosan megmondta Perez, hogy majd az edző és Zidane fog ezekről dönteni, de csak akkor, ha ő lesz az elnök.

Ma bejelentették, hogy Perez marad az elnök, 4.-én iktatják be. Tehát nincs edző, aki dönthetne az igazolásokról.

Addig meg bármilyen híresztelés csak kacsa.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 2., vasárnap 14:12

A középpályával jó hogy felhagytak a hírek, minden előrelépést jelentő játékos beintett már a Madridnak. A Kondogbia- Casemiro párosnál nagyobb erősítésre nem érdemes számítani idén sem.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 2., vasárnap 14:04

A The Times szerint a Real Madrid világrekordnak számító 85 millió fontot/100 millió eurót ajánlhat Bale-ért!
Sport szempontból szerencsére hiteltelen a forrás.

Én nagyon szeretném, hogy jöjjön Bale, de a világ vicce lenne többet adni érte, mint Cé-ért. Ennyire nem létszükség, sőt. A plafon szerintem 60 millió kellene, hogy legyen összességében. Játékoscserével is akár, tehát ha bevonunk valakit, annak az értéke lejönne a 60-ból.

Ez a baj, abszolút nem vagyunk jó helyzetben, a 'Spurs meg azt csinál, amit akar. Most - bármennyire furcsa - remélem, hogy Perez nem akar nagyot dobbantani. Nem szabad ennyit adni érte semmiképpen.
Mondjuk nem is fogunk, biztos vagyok benne.

Amúgy ugyanez igaz Cavanira is. Hát Zidane-ért fizettünk ilyen nagyságrendben. Nehogymár... Tudom, hogy felborult a piac, de akkor is. Nem olyan kaliberek, akikért megéri ilyen zsét lerakni. Nem is térülne meg olyan szinten, mint a korábbi galaktikus igazolások esetében. Bizonyos szempontból még Kaká is jobban megérte ezt az összeget, mint ezek a játékosok. Azért ezt is szem előtt kell tartani.

És továbbra is, KÖZÉPPÁLYA, bakker. Egészen hihetetlen, hogy nem ez a fő téma a sajtóban. :kivagyhe:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 2., vasárnap 13:58

El Tottenham sugiere que no saldrá Bale aunque no renueve

Según 'Sunday Telegraph', el club le comunicará al galés que no le venderá, sea cual sea la oferta. 'The Times' dice que por podría salir por 100 millones.
A The Times szerint a Real Madrid világrekordnak számító 85 millió fontot/100 millió eurót ajánlhat Bale-ért!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 2., vasárnap 13:48

Lopez kérői a Liverpool,Milan,Galatasaray,meg a Monaco asszem.Ezek a csapatok érdeklődtek.Élete utolsó nagy szerződését kötheti meg ha úgy alakul.
Casillas-al meg hiába hadakozna,senki se merné kihagyni,pláne ha akkor veszi át frissibe a csapatot.Az olyan Don Quijote hadakozás lenne Lopeznak a szélmalmok ellen,hogy egy spanyol példával éljek. :D

Aztán megy a vita Thiago Alcantararól...én azt mondom,hogy ha tényleg csak 18m,akkor nosza,ne habozzunk,mert annyit simàn megér.Modric-al meg nem kell megküzdenie a helyért,mert adott játékrendszerbe játszhatnának egymás mellett.De ha Gündogan jönne mégis,akkor viszont nem tudom.Mert a török,ma még,hasznosabbnak tünik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 13:34

na adán is tiplizik.
szerintem sosem volt kiemelkedő kapus, második számúnak ideális volt mert úgyis casillas védett végig. csak az utolsó bl csoportmeccseken védett adán meg a kupa első fordulójában.
de szerintem inkább vagy casillasnak vagy lópeznek kellett volna mennie. mindkettő túl jó ahhoz hogy padozzon. diego lopez szerintem ezzel a félévvel akkora elismerésre tett szert hogy sok jó csapat kívánságlistáján szerepelhet. casillast meg nem kell kommentálni szerintem.
vagy felőlem jesus is lehet második számú kapus elsőszámú meg vagy diego lopez vagy casillas.
és igen ha úgy adódik és lopez mellett döntetnek kettőjük közül -amit kétlek- akkor igen eladnám casillast.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 2., vasárnap 13:34

te csipázod Nistelrooyt?
RVN-es tetkója is van..... :sziv: :sziv:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: