A The Times szerint a Real Madrid világrekordnak számító 85 millió fontot/100 millió eurót ajánlhat Bale-ért!
Sport szempontból szerencsére hiteltelen a forrás.
Én nagyon szeretném, hogy jöjjön Bale, de a világ vicce lenne többet adni érte, mint Cé-ért. Ennyire nem létszükség, sőt. A plafon szerintem 60 millió kellene, hogy legyen összességében. Játékoscserével is akár, tehát ha bevonunk valakit, annak az értéke lejönne a 60-ból.
Ez a baj, abszolút nem vagyunk jó helyzetben, a 'Spurs meg azt csinál, amit akar. Most - bármennyire furcsa - remélem, hogy Perez nem akar nagyot dobbantani. Nem szabad ennyit adni érte semmiképpen.
Mondjuk nem is fogunk, biztos vagyok benne.
Amúgy ugyanez igaz Cavanira is. Hát Zidane-ért fizettünk ilyen nagyságrendben. Nehogymár... Tudom, hogy felborult a piac, de akkor is. Nem olyan kaliberek, akikért megéri ilyen zsét lerakni. Nem is térülne meg olyan szinten, mint a korábbi galaktikus igazolások esetében. Bizonyos szempontból még Kaká is jobban megérte ezt az összeget, mint ezek a játékosok. Azért ezt is szem előtt kell tartani.
És továbbra is, KÖZÉPPÁLYA, bakker. Egészen hihetetlen, hogy nem ez a fő téma a sajtóban.