Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:09

ferni írta:nso-féle fordítás
"„Egyikünk sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Mindketten végezzük munkánkat és próbáljuk a maximumot nyújtani a klubunk és a válogatottunk mezében egyaránt, miközben a legjobbak akarunk lenni. Úgy gondolom, hogy a szakmámban én vagyok a világ legjobbja és ezért nap mint nap kőkeményen meg is dolgozom. A fejemben mindig mindenkinél jobb vagyok” – zárta a gondolatsort 2013 aranylabdása."
madridom
"“Egyikünk sem jobb vagy rosszabb. Mindannyian tesszük a dolgunkat és igyekszünk a legjobbunkat nyújtani úgy klubcsapatainkban, mint nemzeti együtteseinkben. Viszont igen, a saját szememben én vagyok a legjobb. Ha az ember nem így gondolja… ha például Ön nem akar a legjobb lenni a munkájában, vagy ha Messi úgy gondolja hogy nem ő lesz a legjobb… Kötelességem úgy gondolni, hogy az én munkámban én vagyok a legjobb. Lehet, hogy nem így van, de az én fejemben én vagyok az.” Forrás: Madridom.hu"
szánalmas bazzeg és most megint CR a nagyképű kcsg a legtöbbnél, akik szépen nso-n elolvassák a cikket, mert azok a szerencsétlenek "elfelejtettek" pár sort lefordítani.....
és ők képviselik az oszágunkat a gálán... :) -1 szavazat
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:05

Destro gyereket látta valaki játszani? Mit tud a csávó? Erősítést jelentene?
Veratti nem lenne rossz, csak akkor meg Illara továbbra is a kispadon csücsülne. Na mindegy,majd kiderül!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:05

szánalmas bazzeg és most megint CR a nagyképű kcsg a legtöbbnél, akik szépen nso-n elolvassák a cikket, mert azok a szerencsétlenek "elfelejtettek" pár sort lefordítani.....
Az hagyján, de a videóban teljesen máshogy beszél, mint amit leírtak :lol: :lol: Pipita kapta az ívet rendesen a facebookon :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:03

nso-féle fordítás
"„Egyikünk sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Mindketten végezzük munkánkat és próbáljuk a maximumot nyújtani a klubunk és a válogatottunk mezében egyaránt, miközben a legjobbak akarunk lenni. Úgy gondolom, hogy a szakmámban én vagyok a világ legjobbja és ezért nap mint nap kőkeményen meg is dolgozom. A fejemben mindig mindenkinél jobb vagyok” – zárta a gondolatsort 2013 aranylabdása."
madridom
"“Egyikünk sem jobb vagy rosszabb. Mindannyian tesszük a dolgunkat és igyekszünk a legjobbunkat nyújtani úgy klubcsapatainkban, mint nemzeti együtteseinkben. Viszont igen, a saját szememben én vagyok a legjobb. Ha az ember nem így gondolja… ha például Ön nem akar a legjobb lenni a munkájában, vagy ha Messi úgy gondolja hogy nem ő lesz a legjobb… Kötelességem úgy gondolni, hogy az én munkámban én vagyok a legjobb. Lehet, hogy nem így van, de az én fejemben én vagyok az.” Forrás: Madridom.hu"

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:03

dannen írta:nekem csak az a gondom verrattival, hogy ilyen alapon maradhatott volna xabi is. nem sokban különbözik a stílusuk tudtommal és (bár olyan sokszor nem láttam játszani) nem hiszem, hogy az olasz fogja elhozni nekünk azt ami kell a kp-ra. (pogbát) :lol:
Hát talán az a kb 10 év,amivel az olasz fiatalabb...:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:02

Realista24 írta:
Kerlon írta:Amúgy csak nem fura, hogy Perez pont Monacoban tárgyal egy párizsi igazolás kapcsán? Párizsig nem volt pénz repjegyre vagy mi? Szerintem Falcao meg Verratti robbanhat be a végére. Esetleg Matuidi.

PSG kkpéi: Motta, Matuidi, Verratti, Cabaye, Rabiot, Chantome és esetleg Pastore. 7 játékos 3 posztra. Jó helyen kopogtatunk és kíváncsik leszek, hogy mennyibe fog fájni.
Mi a fura benne? De most komolyan. Uefa gála, sorsolás, ott van mindenki aki számít.
Na látod ez most kiesett. Akkor is. Nem direkt van Monacoban. :mrgreen: Amúgy én se értem Verratti leigazolásának okét, de gondolom Ancelotti belebuzult Párizsban. (Már, ha jön.) Remélem inkább a Juvesokkal tárgyal azok is ott vannak. :smile:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:49

Kerlon írta:Amúgy csak nem fura, hogy Perez pont Monacoban tárgyal egy párizsi igazolás kapcsán? Párizsig nem volt pénz repjegyre vagy mi? Szerintem Falcao meg Verratti robbanhat be a végére. Esetleg Matuidi.

PSG kkpéi: Motta, Matuidi, Verratti, Cabaye, Rabiot, Chantome és esetleg Pastore. 7 játékos 3 posztra. Jó helyen kopogtatunk és kíváncsik leszek, hogy mennyibe fog fájni.
Mi a fura benne? De most komolyan. Uefa gála, sorsolás, ott van mindenki aki számít.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:48

Amúgy csak nem fura, hogy Perez pont Monacoban tárgyal egy párizsi igazolás kapcsán? Párizsig nem volt pénz repjegyre vagy mi? Szerintem Falcao meg Verratti robbanhat be a végére. Esetleg Matuidi.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:47

CS0ki írta: Veratti meg...nem tudom. Én most már vagy olyat hoznék a középpályára, aki dinamikus, be tud törni a 16-os környékére, vagy valami izomembert. Veratti egyikbe sem illik. Még ha mondanánk is, hogy majd beáll hátra, Modric meg meghúzza a labdát párszor, de annyira támadó felfogásban szerintem ő se lenne jó.
Pogba azért lenne ideális, mert ott va n benne az izom is, illetve a támadásokba is jól tud belépni. Akármelyik irányba tovább lehetne fejleszteni. (a Juvében állítólag még támadóbbra akarják egyébként alakítani)
megint egyet kell értenem veled. verratti xabi-pótlék lenne, visszakacsintás a régi játékunkra vagy amit az atma ellen próbáltunk, de a jövő nem ez..a jövő a pogba-kroos-modric sor, aminél jobbat nehéz lenne összeszedni, mint a cheetos chipsben az arany pokémonos tazó az olyan sor..mindent tud csak épp nem nyírja még le a füvet. visszadobnám falcaot, reust, verattit csak jöjjön a francia..tökéletes hármas lenne
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:43

azért a bayern vezetőségében van egy pár volt világklasszis focista, szerintem ők tisztában vannak a mester képességeivel..
Az a baj, hogy csak az öreg Császár nyal be neki, de ő kb félévente előadja, hogy Khedira mekkora Isten, és milyen jó lenne a Bayernbe. Sajnos mások nem így gondolják arra.

Veratti meg...nem tudom. Én most már vagy olyat hoznék a középpályára, aki dinamikus, be tud törni a 16-os környékére, vagy valami izomembert. Veratti egyikbe sem illik. Még ha mondanánk is, hogy majd beáll hátra, Modric meg meghúzza a labdát párszor, de annyira támadó felfogásban szerintem ő se lenne jó.
Pogba azért lenne ideális, mert ott va n benne az izom is, illetve a támadásokba is jól tud belépni. Akármelyik irányba tovább lehetne fejleszteni. (a Juvében állítólag még támadóbbra akarják egyébként alakítani)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:41

Realista24 írta:Nem kizárt, hogy jövőre ingyen csatlakozik hozzájuk...többször sem mondom. :shutup:
áhh, akkor már nem a kopasz lesz az edzőjük, hanem valaki hozzáértő, nem fog neki kelleni...bár Mourinho, Ancelotti, Löw már megbukott a khedira-teszten nem tudom ki menne át
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:39

Nem kizárt, hogy jövőre ingyen csatlakozik hozzájuk...többször sem mondom. :shutup:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:37

VanillaSky írta:Egyébként visszatérve Alonsora. Gondolom - Guardiola honfitársai felé tanúsított rajongásától függetlenül - először Khedirat keresték? Legalábbis erre gondolnék. Friss VB győztes német, jóval fiatalabb, valószínűleg transzfer díjban és fizetésben sem kért volna többet, mint az öreg. (márha igaz a 10 milliós fizetés Xabinál) Adódik a kérdés, hogy Khedira ennyire nem bízik magában? Azzal gondolom tisztában van, hogy itt - hacsak Ancelotti meg nem bolondul - kezdő már nem lesz, a Bayernbe viszont a Schweini-Martinez-Thiago hármas sérülésével akár be is játszhatná magát, a szurkolók biztosan imádnák. (vagy csak sokat képzelődöm és eleve nem is volt alternatíva a Bayernél?)
azért a bayern vezetőségében van egy pár volt világklasszis focista, szerintem ők tisztában vannak a mester képességeivel.. :lol:

vagy nem és csak túl sokat kért tőlük is a herceg :mrgreen:
Nem illik.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:33

Egyébként visszatérve Alonsora. Gondolom - Guardiola honfitársai felé tanúsított rajongásától függetlenül - először Khedirat keresték? Legalábbis erre gondolnék. Friss VB győztes német, jóval fiatalabb, valószínűleg transzfer díjban és fizetésben sem kért volna többet, mint az öreg. (márha igaz a 10 milliós fizetés Xabinál) Adódik a kérdés, hogy Khedira ennyire nem bízik magában? Azzal gondolom tisztában van, hogy itt - hacsak Ancelotti meg nem bolondul - kezdő már nem lesz, a Bayernbe viszont a Schweini-Martinez-Thiago hármas sérülésével akár be is játszhatná magát, a szurkolók biztosan imádnák. (vagy csak sokat képzelődöm és eleve nem is volt alternatíva a Bayernél?)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:30

most akkor mégsem temetjük el a mélységi kp-s játékot? :hmmm: mi folyik itt összezavarodtam :'(

el kell hozni Gündinnyót meg mellé a sorbinorbit aztán kész :x
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:27

dannen írta:
Realista24 írta:Aki Verrattira tippelt, kap egy pacsit
köszi :Đ de inkább mesélj mit tudsz :D
Kiírtam, de a hír sántít. A PSG minél előbb eladná, hogy le tudja igazolni Pogbát :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:27

Realista24 írta:Aki Verrattira tippelt, kap egy pacsit
őt Illarra helyett kellett volna elhozni... nem most...
de egy Gustavo-Verratti pakkra azt mondom még, hogy okés, de ha egyedül csak Verratti jönne...
kell 2 ember, hogy Khedira még a padra se férjen be... Illarra meg... majd játszik a Spanyol Kupában :mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:26

mi a pötsöm van itt, kiárusítást tartunk? lassan eladjuk az összes mezőnyjátékosunkat....... :kivagyhe:
kroos igazolása után gyakorlatilag csak olyan döntések születtek, amivel nem leszünk sztem semmivel sem előbbre, ráadásul idén hosszabb lenne a szezon, mint az utóbbi években bármikor

most már pogbát meg falcaot hozzuk el, mert nagy kakiban leszünk
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:22

Aki Verrattira tippelt, kap egy pacsit
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:18

szerintem se lesz itt már olyan sokáig CR, 2016os eb környékén lelécel miután megnyert mindent megdöntött mindent és lehet a sérülések is egyre inkább ostorozzák
Nem illik.

Vissza: