Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 29., péntek 0:08

Pipita írta:Jövőre sem lesz még Premier League... :(
:-( de azért remélem idén a Nottinghamnek sikerül. Legalább Ők térjenek már vissza, ha a Leedsnek nem sikerül.

Leicester leigazolta Cambiassót. :| Bárcsak a spanyol bajnokságban is lennének ilyen igazolások. Durva, hogy egy újonc ilyen nevet megengedhet magának.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 28., csütörtök 22:19

Szegény Leedsnél továbbra is bohózat ami folyik. Két és fél hónap után azonnali hatállyal felbontották David Hockaday vezetőedző szerződését, asszisztense is követi őt. Most kereshetnek valakit minél előbb. Biztos tele van értelmes arcokkal a piac így augusztus legvégén. :-( Jövőre sem lesz még Premier League... :(

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 28., csütörtök 21:02

ziro4vr írta:
alexoxladjackoxi írta: Az a baj, hogy Wilsherenek most nagyon játszani kell, hogy fejlődjön, de ez rámehet az egész szezonra. Özilt kár lenne elpocsékolni a szélen, a kp-védekezés meg gyenge, ha Jack és Aaron együtt játszanak. Ezért toljuk most ezt a gagyi 4-1-4-1-et, hogy mindkettten pályán lehessenek. Sztem egy Luiz Gustavot kéne hozni és rotálni kéne Wilsherrel. Kis/xar csapatok ellen mehet a Ramsey- Wilshere tengely, nagyobbak ellen meg Gustavo-Ramsey a stabilitás miatt. Persze 4-2-3-1-el.
és ér ennyit özil, hogy ennyi macera van vele?
Hát tudom, hogy ti realosok nem kedvelitek, de az arsenalosok szeretik, úgyhogy igen, megér. A PL-ben nagyobb területe van a játékosoknak, mint a spanyol ligában, szóval itt még több indítást, kulcspasszt tudna adni ha a posztján szerepelne.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 28., csütörtök 18:22

özilt elkellene adni. még lehet belőle pénz
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 18:18

alexoxladjackoxi írta: Az a baj, hogy Wilsherenek most nagyon játszani kell, hogy fejlődjön, de ez rámehet az egész szezonra. Özilt kár lenne elpocsékolni a szélen, a kp-védekezés meg gyenge, ha Jack és Aaron együtt játszanak. Ezért toljuk most ezt a gagyi 4-1-4-1-et, hogy mindkettten pályán lehessenek. Sztem egy Luiz Gustavot kéne hozni és rotálni kéne Wilsherrel. Kis/xar csapatok ellen mehet a Ramsey- Wilshere tengely, nagyobbak ellen meg Gustavo-Ramsey a stabilitás miatt. Persze 4-2-3-1-el.
és ér ennyit özil, hogy ennyi macera van vele?
Nem illik.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 28., csütörtök 18:01

ziro4vr írta:özil gyér védekezése nagy baj az ágyúsoknak. középre nem lehet tenni ha mögötte wilshere és ramsey van, az úgy kevés, de a két saját nevelést játszatni kell, mert jók. így ki kell tolni a szélre, ott viszont nem jó, plusz ott se zár vissza és sem monreal sem gibbs nem annyira patent hogy megoldják
Az a baj, hogy Wilsherenek most nagyon játszani kell, hogy fejlődjön, de ez rámehet az egész szezonra. Özilt kár lenne elpocsékolni a szélen, a kp-védekezés meg gyenge, ha Jack és Aaron együtt játszanak. Ezért toljuk most ezt a gagyi 4-1-4-1-et, hogy mindkettten pályán lehessenek. Sztem egy Luiz Gustavot kéne hozni és rotálni kéne Wilsherrel. Kis/xar csapatok ellen mehet a Ramsey- Wilshere tengely, nagyobbak ellen meg Gustavo-Ramsey a stabilitás miatt. Persze 4-2-3-1-el.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:16

Realista24 írta:ziro pajtás, mára is hoztam valamit :lol:
Őt akarja az Arsenal:
http://estaticos04.marca.com/eventos/di ... 00x340.jpg
:mrgreen:
köszönöm szépen ez hiányzott még mára :lol:

Ramseyt benéztem akkor, de nah, értitek
Nem illik.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:08

Kerlon írta:
ziro4vr írta:özil gyér védekezése nagy baj az ágyúsoknak. középre nem lehet tenni ha mögötte wilshere és ramsey van, az úgy kevés, de a két saját nevelést játszatni kell, mert jók. így ki kell tolni a szélre, ott viszont nem jó, plusz ott se zár vissza és sem monreal sem gibbs nem annyira patent hogy megoldják
Ramsey nem saját nevelés. Amúgy Wenger nem látja a fától az erdőt.
Így van,a cardiff city nevelgette...:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:07

ziro pajtás, mára is hoztam valamit :lol:
Őt akarja az Arsenal:
http://estaticos04.marca.com/eventos/di ... 00x340.jpg
:mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:03

Ramsey nem saját nevelés. Amúgy Wenger nem látja a fától az erdőt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:54

özil gyér védekezése nagy baj az ágyúsoknak. középre nem lehet tenni ha mögötte wilshere és ramsey van, az úgy kevés, de a két saját nevelést játszatni kell, mert jók. így ki kell tolni a szélre, ott viszont nem jó, plusz ott se zár vissza és sem monreal sem gibbs nem annyira patent hogy megoldják
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:51

wxyz írta:Nem tudom miért van ennyire oda érte a fórum
Tényleg látszik rajta, hogy tehetséges, de ez önmagában kevés. Ki is kellene azt hoznia magából
Én úgy látom Sterling sokkal jobb játékos
Sterling sztm is jobb,de én konkrétan az arsenalrol írtam,amit,habár amúgy meg nehéz ezt megitélni,mivel teljes képet Chamberleinről még nem kaptam,tekintve hogy mire belelendülne,addigra rendre lesérül...
Ha már felemlítetted Sterlinget,nálam ő,Sturridge valamint Coutinho a PL legjobb támadósora jelenleg...
alexoxladjackoxi írta:
morientes írta:Oxi tetszett tegnap (is).Kár hogy cukorból van a lába,mert az egész csapatban csak benne látok dinamikát...
Alexis kikéri magának. :D Egyébként Özil (remélem nem szélsőként számít rá hosszútávon Wenger :angry: ), Cazorla és Podolski nem eredeti szélsők, az a baj. Nem játszanak rosszul a szélen se, de ha a dinamikájukat, sebességüket nézzük, láthatjuk, hogy nem az az eredeti posztjuk. Előbbi kettő irányító, utóbbi meg árnyékék. Jó hír viszont, hogy nem sokára jön vissza Walcott és Gnabry is. + ugye Campbell is tudna dobni a játékon, ha úgy van. A középpályán meg ugye a Wilshere-Ramsey duó induló sebességét gondolom nem kell ecsetelni. Aaron ugye nagyon adja, Jack még egy kicsit pontatlan, de ez folyamatos játéklehetőséggel orvosolható. Szóval lesz itt dinamika, tempó, csak bele kell lendülni.
Özilt én most inkább hagynám,Walcott jó,ő lehet a másik gyors ember Oxi mellett,de a kp....hát nekem az Arteta-Cazorla duo sokkal jobban fekszik ehhez a stílushoz.A védelem is elég ingatag,(tudom hogy kevés gólt kapott a csapat,de ezt betudom az eddigi gyengébb ellenfeleknek,meg amúgy helyzetek voltak,védelmi megingásokból,más kérdés hogy az ellenfél eltöketlenkedte),magyarán a sotonbol igazolt legény eddig nekem nem az igazi,bár várnék még a megitélésével,mert nagyon az elején vagyunk.
A másik...a csatár kérdés...nos Alexis nem oda való,mármint középre,ő a center ooszt mögül,kicsit szélről szeret odaérni,Giroud meg...nos akár sérült,akár nem....ő nem szint,ha valami nagyot akar dobni a csapat.
Itt,ahogy tavaly,a rangadók döntenek el majd mindent,úgy a PL-ben ahogy a BL-ben...és az van,hogy én nem látom erőssebbnek ezt az arsenalt,csapatként,mint a tavalyit...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:09

morientes írta:Oxi tetszett tegnap (is).Kár hogy cukorból van a lába,mert az egész csapatban csak benne látok dinamikát...
Alexis kikéri magának. :D Egyébként Özil (remélem nem szélsőként számít rá hosszútávon Wenger :angry: ), Cazorla és Podolski nem eredeti szélsők, az a baj. Nem játszanak rosszul a szélen se, de ha a dinamikájukat, sebességüket nézzük, láthatjuk, hogy nem az az eredeti posztjuk. Előbbi kettő irányító, utóbbi meg árnyékék. Jó hír viszont, hogy nem sokára jön vissza Walcott és Gnabry is. + ugye Campbell is tudna dobni a játékon, ha úgy van. A középpályán meg ugye a Wilshere-Ramsey duó induló sebességét gondolom nem kell ecsetelni. Aaron ugye nagyon adja, Jack még egy kicsit pontatlan, de ez folyamatos játéklehetőséggel orvosolható. Szóval lesz itt dinamika, tempó, csak bele kell lendülni.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:08

Nem tudom miért van ennyire oda érte a fórum
Tényleg látszik rajta, hogy tehetséges, de ez önmagában kevés. Ki is kellene azt hoznia magából
Én úgy látom Sterling sokkal jobb játékos

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:00

Oxi tetszett tegnap (is).Kár hogy cukorból van a lába,mert az egész csapatban csak benne látok dinamikát...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 27., szerda 22:55

Kemény volt a vége emberhátrányban, de csak meg van. Alexis hatalmasat küzdött és ma már az elképzelései is bejöttek. MOTM volt ma a chielei. Csak nagyon vissza kéne térni a 4-2-3-1-re, mert Özil ott igazán jó, nem kéne a szélen elpocsékolni. GO GUNNERS!

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 27., szerda 22:52

Drake írta: Szerintem semmi feszkó nincs köztük.A gólnál is egyből a németre mutogatott.
arra értettem inkább a gólpassztól függetlenül, hogy nem értik meg még egymást meg a chilei nem akart nagyon a német felé passzolni
Nem illik.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 27., szerda 22:25

MyStiQ írta:Drake a neve, időzavar a kenyere.

:lol:
ziro4vr írta:özil meg alexis annyira nem csipázzák egymást úgy tűnik nekem
Szerintem semmi feszkó nincs köztük.A gólnál is egyből a németre mutogatott.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 27., szerda 22:20

özil meg alexis annyira nem csipázzák egymást úgy tűnik nekem
Nem illik.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 27., szerda 22:19

Matt009 írta:A titkos favoritom egyébként idén az Arsenal. Úgy érzem bennük van a meglepetés. Sanchezzel egy új szintre léphetnek, és szépen lassan alakul ott azért egy erős csapat. Még egy elit befejező csatár kellene nekik, és akkor tényleg őket tartanám a legesélyesebb csapatnak.
:kivagyhe:

Egy kis Besiktással alig bírnak. Hogy képzelted amúgy? City meg Chelsea meg nézik csak? Jobb a keretük is, mélyebb és erősebb is. Titkosan meglesz nekik a 3. vagy 4. hely.

Géci: Játszik. Zseni Wenger kitette bal szélre. 30 percet néztem az első félidőből, semmit nem csinált. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sentry 2014. augusztus 27., szerda 22:21-kor.

Vissza: